Operation Flashpoint 2: Dragon Rising

poruka: 449
|
čitano: 265.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
15 godina
neaktivan
RE: Operation Flashpoint 2: Dragon Rising
Tcherot kaže...
Evo prijavio sam se i u hag usput online pristupnicom pa tu odsluzim u vojnom zbog krsenja pa onda jos u hag zbog prekomjerno granatiranje i zadrzavanja u ovom slucaju minobacackih dnevnika.Ma sve ok bilo bi ok da onda jave prekrsio si naredbu mission failed.A ovo je i vezano za to jer idemo po tom boku ocistiti ona gnjeza gore kaj tuku na mene dok napadam at teamove.Jer dok ih ozdola rokam ta ista gnjezda nikom nis iako ne napadam at team.Naci ovo je bas skripta na trigger.

Da, slažem se, čista skripta na trigger, i moglo je puno bolje, ali...

...po meni je baš to realno. Znači vi ste specijalni tim, a ne vojska, vaša zadaća je obaviti zadatak po svaku cijenu, pa tako i života. Zato misija nije fail ako pogine koji član tima.

Pogotovo u ovoj misiji, gdje cijela vojska i zapravo cijeli rat čeka da im vas četvorica osigurate siguran prolaz, a to što će po vama derati iz MG gnjezda, to je u opisu posla. Jer ako pogine vas 1,2,3,4, to je mali gubitak, ali ako onuda prođe vojska, izginut će ih stotine a to nije mali gubitak. Zapovijed je uništiti AT-ove pod svaku cijenu. Jer onda cijela vojska može napredovati. A to mislim da i piše u brifingu.

Eto, ja sam si to tak objasnil i ne zamjeram im tu skriptu, jedino su mogli to naglasiti.

A za hag ne brini, bit ću ti ja karakterni svjedok, siguran sam da si imao najbolje namjere. Na kraju ćeš još dobiti i Nobela za mir, gle Obamu, tip vodi 2 rata a ono, najveći mirotvorac na svijetu:)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 15:49 (hegykc).
17 godina
neaktivan

evo, konačno i ja isprobao...prešao samo prvu misiju, dalje nisam mogao zbog obveza, ali sam oduševljen...prostor je puno manji nego u prijašnjoj verziji te u ARMI, ali dobro, preživjet ću. Makar ću uštedjet na čizmama koje sam u ARMI i OF:Cold War Crysis nemilice trošio pješačeći po 5-10 km gdje osim mene i pokoje patrole nema žive duše. Možda je ovako i bolje, nema puno dosadnih putovanja. Od bugova sam primjetio da nekad kad gledaš na velike udaljenosti, vojnici lebde malo iznad tla, te da suborci imaju problema s pathfindingom pri penjanju na neke strme padine. Od vozila sam bio samo u jeepu i helikopteru, i što sam vidio bilo je dobro. Jeepovi se realno ponašaju, ne mogu oštro skretati, skaću puno po neravninama, proklizuju na kosinama. Ukradenim sam se helikopterom vraćao do extraction pointa (naxeem, može se već u prvoj misiji letit  Namigiva ) ali nažalost nisam uspio sam poletjeti, pa sam to dao da obave moja braća po oružju. Jedino mi je žao što sam sniper našao tek prije zadnjeg SAMa, tako da nisam imao puno meta za M82, ali dobro, bit će još prilika.

potpisujem se

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam radi li vama lopovima :) ali mission editor je naprosto ludnica!

Testirao sam: igra itekako podržava masovne borbe, vozila, letjelice, raznovrsne misije, a editor radi čak i kao live link.

Svakako bolji AI od ARMA-e o originalnog OF-a.

I jednostavno dosta bolja igra. Šteta za ARMA-u 2 i bugove.

Svakako preporuka.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Radi i ''nama'' :P . Ja sam se isto odusevio mission editorom, jednostavan i vrlo mocan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne znam radi li vama lopovima :) ali mission editor je naprosto ludnica!

Testirao sam: igra itekako podržava masovne borbe, vozila, letjelice, raznovrsne misije, a editor radi čak i kao live link.

Svakako bolji AI od ARMA-e o originalnog OF-a.

I jednostavno dosta bolja igra. Šteta za ARMA-u 2 i bugove.

Svakako preporuka.

bi mi mogao pojasniti kako koristiti editor??plz!!

evo ja sam prešao igru prije 2min i apsolutno sam zadovoljan,prava vojna igra za mene sa taktikom,realizmom i akcijom fenomenalno

inače igra je vrijedna tih novaca ali ju mnogi neće kupiti radi besplatnog multiplayera tako da..

igra neće pasati totalnim arkadašima te totalnim simoljupcima ali sve ostalo između će se dobro zabaviti Smijeh

P.S. bug forum mreza preko leafa ima puno clanova te se igra na sve strane nadam se da se dobro zabavljate

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 18:00 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

Uhmh. Pa upališ ga?

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
protjeran

Ima li tko problema sa spajanjem danas, kod logina mi javlja da sam izgubio konekciju..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni također, izgubljena konekcija...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Ima li tko problema sa spajanjem danas, kod logina mi javlja da sam izgubio konekciju..

to je zato jer imate leaf te ste spojeni na njgeov network

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Ja ću se prijvit tijekom noći Namigiva

Btw, jel ima još netko problem kad uđe u sanduk sa municijom i opremom da više ne moze van iz tog 'podmenija', nego moram reloadati zadnji checkpoint?

ne znam jesi riješio problem, al ista stvar se i meni dogodila...stvar je u tome da ti E baš MORA bit primary za USE. Ako remappaš na neku drugu tipku, moći ćeš uć u izbornike, ali ne i izać iz njih. Tako da ti E mora bit primary, a na secundary staviš šta hoćeš. Onda u igri možeš uć s bilo kojom od te dvje tipke, ali izlaziš sa E. Malo glup bug  Neodlučan

evo, i ja sam napravio leaf acc...username je h51ph...već sam dodo sve koji su tu postali svoj ID, pa da zaigramo tu i tamo  Namigiva   samo što ja ne igram baš puno, više za razonodu, tako da ću bit topovsko meso, al nema veze hehe

potpisujem se
15 godina
neaktivan

Kak taj leaf funkcionira?

Instaliran je, conected na hrvac's BUG FORUM network, sredio sam Private network permissions, i... to je to? Kad netko napravi server ja cu ga vidjeti?

Šta se čeka onda?? Kineza je sve više i više! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instalirao sam igru,i idem sad pokrenuti i evo što mi javiViče

Os je win 7...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Valjda je krivi c**piiiiiiiiip

15 godina
neaktivan

Meni na Win 7 radi bez problema...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma lol,nisam kopirao sve fileove iz c*** folderaIzlanuo se

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Za ovu igru imam za reć da je Ultrajadna !

Igrao sat i dopppiiippp.

Cod ima u sebi kvalitetnije simulacije od ove nazovimo simulacijom rata, Arma2 je daleko bolja al isto mi nije nešto exstra, AA3 je ultrashit također.

Samo pogledajte kretanje svojih suboraca za vijeme igre, ako su oni zamislili da ja svog suborca trebam dovest do protivnika i naredit mu da ga ubije, još mu umjesto njega zabit nož u leđa, onda su gado pogriješili a jesu.

Svakako izbjegavat kupnju ove igre. 

Moj PC  
1 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel netko možda zna gdje na internetu ima neki tutorial ili vodič za snajpanje?

znam da se može laserom preko dalekozora odredit udaljenost, iako se zaokružena udaljenost i čuje pri prijavljivanju kontakata. No, zbunjuje me ciljnik na scopeu, točnije scopeu M82. Dok na M21 svaka točka odgovara udaljenosti od 50 m, bar sam do tog zaključka došao pucajući iz nje, na M82 ima raznih oznaka i brojeva. Primjetio sam da kada gađam na oko 700 m udaljenosti trebam koristiti ciljnik označen sa 14, ali zanima me da li netko zna po kojem se pravilu gađa s ovim scopeom? Radi se o scopeu za "obične" snipere. Verzija za Spec Ops ima puno jednostavniji toplinski scope sa označenim 400 i 600 m tako da se može lako orjentirati.

potpisujem se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Igrao sat i dopppiiippp.

Cod ima u sebi kvalitetnije simulacije od ove nazovimo simulacijom rata, Arma2 je daleko bolja al isto mi nije nešto exstra, AA3 je ultrashit također.

Samo pogledajte kretanje svojih suboraca za vijeme igre, ako su oni zamislili da ja svog suborca trebam dovest do protivnika i naredit mu da ga ubije, još mu umjesto njega zabit nož u leđa, onda su gado pogriješili a jesu.

uopce namaš prave razloge te cvrste argumente ovako popljuvat igru

također arma2 ti ne valja,aa3 ti ne valja

sa kretanje vojnika je sve uredu,zabijanje noža u leđa to ne razumijem sta si htio reci

uglavnom pljujes po igri zato jer ne volis takav tip igre sto ne znaci da treba izbjegavat kupnju ove igre

15 godina
right shift za artiljeriju,najvjerojatnije si skužio dosada ali za svaki slučaj.
16 godina
TopForumaš kaže...
bik kaže...

Igrao sat i dopppiiippp.

sa kretanje vojnika je sve uredu,zabijanje noža u leđa to ne razumijem sta si htio reci

uglavnom pljujes po igri zato jer ne volis takav tip igre sto ne znaci da treba izbjegavat kupnju ove igre

Ispričavam se ljubeteljima ovakvih simulacija, ali eto ja valjda imam pravo na svoje mišljenje.

Iskreno Arma2 bi bila sjajna igra iz malo manje zahtjeve i bez bugova uz to da su poradili na detaljima grafike , točnije objekata u igri. Znaći Armu stavljam zasad na 1. mjesto, iza toga bi stavio AA3 prvenstveno jer je besplatna a u zadnje je ovaj shit OF2DR.

Sve bi ljudima bilo jasno da sam napravio jedan screenshot iz igre, znaci za vrijeme brobe moj lik na torentu auta cilja i gleda u nebo a pokraj njega šeće neprijatelj i mene ubija, taman sam to igraa i kolega došao do mene i gleda igru i kaže OMG WHAT THE SHIT IGRA!, nakon toga sam je obriso.

Nema igre do CODa! jedva čekam MW2! Živjeli!

15 godina
neaktivan
bik kaže...
TopForumaš kaže...
bik kaže...

Igrao sat i dopppiiippp.

Ispričavam se ljubeteljima ovakvih simulacija, ali eto ja valjda imam pravo na svoje mišljenje.

Iskreno Arma2 bi bila sjajna igra iz malo manje zahtjeve i bez bugova uz to da su poradili na detaljima grafike , točnije objekata u igri. Znaći Armu stavljam zasad na 1. mjesto, iza toga bi stavio AA3 prvenstveno jer je besplatna a u zadnje je ovaj shit OF2DR.

Sve bi ljudima bilo jasno da sam napravio jedan screenshot iz igre, znaci za vrijeme brobe moj lik na torentu auta cilja i gleda u nebo a pokraj njega šeće neprijatelj i mene ubija, taman sam to igraa i kolega došao do mene i gleda igru i kaže OMG WHAT THE SHIT IGRA!, nakon toga sam je obriso.

jedan bug AI-a i ti vec odustajes

ok ali flashpoint dragon rising objektivno je itekako bolji od arme 2 i aa3

arma 2 bi bila bolja da nema toliko bugova i da nije lose optmizirana

zato objektivno gledano flashpoint dragon rising bi bio na prvom mijestu od ove tri igre

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 22:55 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
bik kaže...

Igrao sat i dopppiiippp.

Ti si fakat čudan.

igra nije ni simulaciaj a ni arkada.

Po meni je taman :) .

Super brza grafika, oružja detaljna i  brojna.

Po meni ima malo previše opcija s kojima zapovjedaš timom.

I kućise su mi sve nekako slične .

Premda nisam ljubitelj nikakvih simulacija nebu mpljuval po igri  , ubiti sviđa mi se .

Dobro mi je  kad pucaš na 100-200 m moraš malo iznda glave tipu pucati da bi ga  u glavu puknuo.

Dali u igru možeš upravljati mlažnjakom ili helićem ?

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 23:27 (WItcher).
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Dali u igru možeš upravljati mlažnjakom ili helićem ?

Možeš, al samo helićima, u prvom OF se moglo i mlažnjakom. Ovdje možeš već u prvoj misiji ukrast kineski Mil Mi-171 (transport verziju) i vozikat se okolo. U igri su još i Mil Mi 171 ground attack inačica, te na američkoj strani AH-6J, Ah-1Z i MH-60S Seahawk

potpisujem se
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 23:47 (h51ph).
17 godina
neaktivan
bik kaže...
TopForumaš kaže...
bik kaže...

Igrao sat i dopppiiippp.

Neću komentirati glupe komentare, jer mislim da nisi glup, nego samo jako mlad.

To se zove AI i AI bug. Ne, ne dešava se uvijek, tj. dešava se rijetko i dešava se u svakoj igri koja ima AI.

COD nema uopće AI - u COD-u je sve skriptirano, baš iz razloga da se izbjegnu takve situacije i da igrač ne vidi probleme. Pravi AI, kao ovdje, mora reagirati u realnom vremenu na okoliš i ponekad se dešavaju smiješne i čudne stvari poput navedene.

Nađi igru s pravim AI sustavom i garantiram da ćeš teško naći u ovom rangu, a kamoli bolje od ovoga. Mene oduševljava sustav rangiranja važnosti meta i sistem po kojem ovaj AI baš ne moraš voditi za ručicu, već se sami brinu o sebi podosta.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 23:44 (naxeem).
15 godina
neaktivan

ovako ispricavam se svim bugovcima sto sam prekiuo mrezu i izbrisao leaf

razlozi su slijedeci:otkad imam leaf internet mi je znatno sporiji kao i ucitavanje videa na stranicama,download brzina mi je također niža

trazio sam po internetu nekakvo rjesenje ali ga nisam nasao

jos jednom se ispricavam meni je ipak najvise tesko i žao

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bik kaže...

, znaci za vrijeme brobe moj lik na torentu auta cilja i gleda u nebo a

Tvoj lik na torentu? Mininova ili...?Namigiva

Ontopic, igra je po meni dobra, tu i tam koji bug, ali stići će patchevi.

15 godina
neaktivan

mozda netko zna gdje se nalazi deafultni save od custom misije koju sam napravio preko editora

htio bih ju izbrisati a nemogu naci direktorij di je smijestena

ionako sam ju sam testirao preko live linka i nisam ju saveao ali mi u igri kaze da ta misija postoji

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

dočepao se i ja ove igre

:D :D

jel jos igrate preko leafa?

nek mi se neko javi na xfire oko multiplayer!!!

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E recite mi kako treba u drugpj misiji proči neopaženo kroz ono selo, poslje uništavanja onog kamijona sa c4. Mogu li tu narediti na to selo da puste artiljeriju ili će mi poslje trebati?

Kako ste vi prošli kroz to selo neopaženi jer piše da je  sekundarni zadatak ostati neopažen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

e ljudi

jel mi može ko pomoći oko LEAF-a ?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Operation Flashpoint Dragon Rising
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice