Da, slažem se, čista skripta na trigger, i moglo je puno bolje, ali...
...po meni je baš to realno. Znači vi ste specijalni tim, a ne vojska, vaša zadaća je obaviti zadatak po svaku cijenu, pa tako i života. Zato misija nije fail ako pogine koji član tima.
Pogotovo u ovoj misiji, gdje cijela vojska i zapravo cijeli rat čeka da im vas četvorica osigurate siguran prolaz, a to što će po vama derati iz MG gnjezda, to je u opisu posla. Jer ako pogine vas 1,2,3,4, to je mali gubitak, ali ako onuda prođe vojska, izginut će ih stotine a to nije mali gubitak. Zapovijed je uništiti AT-ove pod svaku cijenu. Jer onda cijela vojska može napredovati. A to mislim da i piše u brifingu.
Eto, ja sam si to tak objasnil i ne zamjeram im tu skriptu, jedino su mogli to naglasiti.
A za hag ne brini, bit ću ti ja karakterni svjedok, siguran sam da si imao najbolje namjere. Na kraju ćeš još dobiti i Nobela za mir, gle Obamu, tip vodi 2 rata a ono, najveći mirotvorac na svijetu:)

) ali nažalost nisam uspio sam poletjeti, pa sam to dao da obave moja braća po oružju. Jedino mi je žao što sam sniper našao tek prije zadnjeg SAMa, tako da nisam imao puno meta za M82, ali dobro, bit će još prilika.