Oblivion veliki problem

poruka: 11
|
čitano: 2.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Oblivion veliki problem
pitanje

Pozdrav, imam jedan problem s ovom igrom, naime zavrsio sam Mage Guild sve zadatke, postao sam arch mage, i sve svoje stvari koje sam sakupio, a ima ih stvarno puno, sam stavio u privatne odaje od arch magea u arcane university. I nakon par dana mi je sve nestalo??? Da li postoji ikakav nacin da to vratim, mada sumnjam, ali bez tih stvari mi se ne isplati uopce vise igrati.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt

0 0 hvala 0
16 godina
Oblivion veliki problem

igraj ispočetka, meni se desilo to jedanput u kući u skingradu, a isto tako kako sam je preša par puta zna sam misije npamet i jeddna misija za mages guild kad tribš donit onoj babi ogrlicu od oca, ja san je ima lal je nije tila uzet. ma najbolje ti je izpočetka, a jesi sejvava na različita mista ili... prepostavljam da nisi

ovo ti je šifra za beesmrtnost

thm ili tgm, ako počmeš iz početka da ti bude lakše

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Oblivion veliki problem

ako se dobro sjecam, stvari koje se ostavljaju u odajama arch mage-a(cak i kad si ti arch mage) nestaju nakon odredjenog vremena, stvari si trebao stavit u neku svoju kucu, al hebiga ne vrijedi sad..ako si sejvao kao ja recimo(imao sam par giga sejvova lol) onda se vrati na neki od bliskih.-

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Oblivion veliki problem
autorov komentar

Nisam nazalost sejvao, imam ih samo par, to mi ne pomaze, a da igram ponovno mi ne pada na pamet. A jel se to moze rijesiti pomocu nekih cheatova? Posto mi je nestalo bas sve, osim sto sam imao sa sobom (skoro nista). A najvise mi je zao sto sam sakupio sve dijelove oklopa i oruzje Crusadera, ne znam kako se quest zove, uglavnom ono hodocasce i mrtvi Knights of the Nine, pa jel bih mogao samo to nekako vratiti, ovo drugo cu nekako preboljeti...

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Satellite pro a300 1gt
16 godina
Oblivion veliki problem

mis da nećeš moć ja san ti da cheat za

besmrtnost, neznam ti ništa drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
Makić kaže...

OK, hvala ti, odustajem, konacan odgovor! Super mi je igra, ali sad sam previse ljut i previse sam vremena potrosio da igram ponovno... Mozda neki drugi put, kad se malo ohladim.
17 godina
neaktivan
Ramo kaže...
Makić kaže...

OK, hvala ti, odustajem, konacan odgovor! Super mi je igra, ali sad sam previse ljut i previse sam vremena potrosio da igram ponovno... Mozda neki drugi put, kad se malo ohladim.
 evo ti link gdje su svi cheatovi: http://www.cheathappens.com/show_cheat.asp?ID=20735

onaj zadnji cheat da dobiš predmet napiši njega i ime predmeta. probaj tako.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Oblivion veliki problem

Upravo tako skini cheatove jer u oblivionu svaki predmet u igri ima svoju sifru!!! I sad sto si izgubio samo lipo pogledas na popis i ukucas. Problem rijesen.

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Uspio sam, ali me samo jedna stvar muci, ne mogu nigdje naci sifre za ove crusader stvari (cizme, mace, sword...), mislim da je to iz dodatka knights of the nine (ja imam game of the year edition, pa mi je to sve vec doslo, ali po internetu sam nasao da je to u biti dodatak za originalni oblivion) Kad bi mi mogli reci jel mogu njih ikako vratiti, to bi mi puno znacilo.

16 godina
protjeran
Ramo kaže...

Uspio sam, ali me samo jedna stvar muci, ne mogu nigdje naci sifre za ove crusader stvari (cizme, mace, sword...), mislim da je to iz dodatka knights of the nine (ja imam game of the year edition, pa mi je to sve vec doslo, ali po internetu sam nasao da je to u biti dodatak za originalni oblivion) Kad bi mi mogli reci jel mogu njih ikako vratiti, to bi mi puno znacilo.

Sve te šifre za iteme(IDove) možeš nači u costruction setu samo nađi knights of the nine plugin file
omgwtfbbqroflmaolol!!!!!1
17 godina
autorov komentar

Puno hvala battlefox, spasio si me. Nakon dosta trazenja po construction setu (nisam ga koristio do sada) sam uspio naci ovo sto me zanima, sad mogu nastaviti igrati bez ogorcenosti. Hvala jos jednom, spasio si me, vec sam bio skoro dosao do tog da ju uninstall Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice