Oblivion first aid

poruka: 8
|
čitano: 1.437
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Oblivion first aid

Okej, ovu temu pokrećem jer sam siguran da takva već postoji, samo je ja ne mogu naći, a neće je naći niti ostali noobovi poput mene. Isto sam siguran da neki od tih  noobova imaju neke informacije o igri koje neki drugi noob traži, samo ne zna di ih staviti. Pa, počinjem sa pitanjem, di dovraga naći glupe sluge u Chorrolu, i koji je 160 quest u Oblivionu?!(znam frika koji ih je prešao 159, a zna da ih je 160)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblivion first aid

"Koji je to 160. questu oblivionu?"

Ček jel ti razmišljaš o tome što ćeš reći prije nego što ispališ??  Na koji način bi mi mogli znati koje je questove taj "frik" završio a koji je taj jedan ostao?

I samo da napomenem da je ukupan broj questova u Oblivionu preko 210 a ne točno 160.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Oblivion first aid

eo noobe, budi manji noob ubuduce i koristi magichnu tipku "pretraga" skroz gore desno..;) heh... daj ajd olakšaj malo sa korištenjem nooba u svakoj rečenici...

btw, najlakše ti je jednostavno googlat svoj problem, ili skinut 2,3 poštena walkthrougha za oblivion i tamo nac odgovor... samo ih otvori sa wordom ili notepadom ili čime već i stisni ctrl-f i upiši pojam koji tražiš i find... kao "chorrol servant" recimo...

a usput... kaj baš moraš preć 100% igru? daj ajde, potrošit ćeš tri gladne godine pokušavajući to... radije si skini jedan od hrrrrrrpu modova, ili instaliraj ekspanzie za oblivion i eto ti još stotine questova pa se veseli...

Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
16 godina
neaktivan

Problem mi je što sam ja totalni noob(ko bi reko, al sam tek nedavno saznao što to znaći) u internetu, pa baš i ne koristim razne stranice osim jedne sa cheatovima, al probat ću. Fala, i ak imate pitanja, pitajte.Cool

17 godina
neaktivan
Oblivion first aid

Mislim da još nisi shvatio riječ "NOOB" pa te molim da ju ne upotrebljavaš tako često.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

www.gamefaqs.com

Meni najdraza stranica sto se tice prohoda. I svaka cast ekipi koja pise prohode. Neki su 200+ stranica.

16 godina
neaktivan

Fala na informaciji! Pogledo sam je i našao razne prohode, i saznao mnogo toga.

16 godina
neaktivan

Hmpf, novi problem. Jel' itko igra Oblivion online? Trebam imati verziju 2.4, a ja imam 2.0. Skinuo sam sa službenih stranica patch, al me zafrkava. Traži da deinstaliram igru i ponovo je instaliram, šro sam i napravio, ali sam i dalje na 2.0. Jel' mi netko možda može točnije pojasniti kak' to srediti?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice