Okej, ovu temu pokrećem jer sam siguran da takva već postoji, samo je ja ne mogu naći, a neće je naći niti ostali noobovi poput mene. Isto sam siguran da neki od tih noobova imaju neke informacije o igri koje neki drugi noob traži, samo ne zna di ih staviti. Pa, počinjem sa pitanjem, di dovraga naći glupe sluge u Chorrolu, i koji je 160 quest u Oblivionu?!(znam frika koji ih je prešao 159, a zna da ih je 160)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
"Koji je to 160. questu oblivionu?"
Ček jel ti razmišljaš o tome što ćeš reći prije nego što ispališ?? Na koji način bi mi mogli znati koje je questove taj "frik" završio a koji je taj jedan ostao?
I samo da napomenem da je ukupan broj questova u Oblivionu preko 210 a ne točno 160.
eo noobe, budi manji noob ubuduce i koristi magichnu tipku "pretraga" skroz gore desno..;) heh... daj ajd olakšaj malo sa korištenjem nooba u svakoj rečenici...
btw, najlakše ti je jednostavno googlat svoj problem, ili skinut 2,3 poštena walkthrougha za oblivion i tamo nac odgovor... samo ih otvori sa wordom ili notepadom ili čime već i stisni ctrl-f i upiši pojam koji tražiš i find... kao "chorrol servant" recimo...
a usput... kaj baš moraš preć 100% igru? daj ajde, potrošit ćeš tri gladne godine pokušavajući to... radije si skini jedan od hrrrrrrpu modova, ili instaliraj ekspanzie za oblivion i eto ti još stotine questova pa se veseli...
Problem mi je što sam ja totalni noob(ko bi reko, al sam tek nedavno saznao što to znaći) u internetu, pa baš i ne koristim razne stranice osim jedne sa cheatovima, al probat ću. Fala, i ak imate pitanja, pitajte.
Mislim da još nisi shvatio riječ "NOOB" pa te molim da ju ne upotrebljavaš tako često.
Meni najdraza stranica sto se tice prohoda. I svaka cast ekipi koja pise prohode. Neki su 200+ stranica.
Fala na informaciji! Pogledo sam je i našao razne prohode, i saznao mnogo toga.
Hmpf, novi problem. Jel' itko igra Oblivion online? Trebam imati verziju 2.4, a ja imam 2.0. Skinuo sam sa službenih stranica patch, al me zafrkava. Traži da deinstaliram igru i ponovo je instaliram, šro sam i napravio, ali sam i dalje na 2.0. Jel' mi netko možda može točnije pojasniti kak' to srediti?