NFS Undercover

poruka: 18
|
čitano: 3.773
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
NFS Undercover
pitanje

Imam konfiguraciju iz potpisa, i kad stavim sve na high u nfs undercoveru mi nekada pocne stopati igra, znas se desiti i da zastopa na 3 sec a nekad i krace

temperatura graficke mi bude 82C, ja mislim da bi ova grafa morala na high da glat ide, sta vi mislite do cega je

MBO Gigabyte ep43 - s3l CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB RAM 2x2GB OCZ gold HDD Hitachi 500GB VGA GeForce 9800GE 512mb DVD±RW LG (obicni) Kućište Thermalthake SopranoRS window Napajanje 550W Tipkovnica Logitech G11 Miš Logitech MX518 Monitor Samosung T200 20''

1 0 hvala 0
17 godina
NFS Undercover

los crack mozda :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: NFS Undercover
W3ha kaže...

Imam konfiguraciju iz potpisa, i kad stavim sve na high u nfs undercoveru mi nekada pocne stopati igra, znas se desiti i da zastopa na 3 sec a nekad i krace

temperatura graficke mi bude 82C, ja mislim da bi ova grafa morala na high da glat ide, sta vi mislite do cega je

nije los krek, kao sto drugi kazu, vidi, to je normalno, ovaj NFS steka iz nepoznatog razloga na svim konfama iznad preporucene
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
NFS Undercover

taj je nfs jako lose optimiziran,na puno jacim konfama steka.

ja se uopce nisam zamaro s tom igrom,jako je losa,dosadna itd.

izbrisao sam ju nakon 20 min igranjaCool

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
NFS Undercover

Probaj staviti onaj novi patch. Možda će ti pomoći.

92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax 800MHz | Chieftec 550 W (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
crystal6 kaže...

Probaj staviti onaj novi patch. Možda će ti pomoći.

nece nista pomoci, ja probavao, stekalo, pa izbrisao igru, igra je dosadna, ne vrijedi se ni zamarat
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
16 godina
Geralt-The Witcher kaže...

Instalirao sam, zaigrao, trazio sam kakvih novotarija i nesto sto me moglo privuci u Undercoveru. Nakon kraceg vremena sa zadovoljstvom pobrisao. Ja ne znam zasto EA gine da svake godine izda nastavak. Bolje da prodje i 4 godine ali da naprave dostojnog nasljednika Undergrounda 1 i 2, mada mislim da nece uspjeti u tome.
Meda
16 godina
protjeran
Meda kaže...
Geralt-The Witcher kaže...

Instalirao sam, zaigrao, trazio sam kakvih novotarija i nesto sto me moglo privuci u Undercoveru. Nakon kraceg vremena sa zadovoljstvom pobrisao. Ja ne znam zasto EA gine da svake godine izda nastavak. Bolje da prodje i 4 godine ali da naprave dostojnog nasljednika Undergrounda 1 i 2, mada mislim da nece uspjeti u tome.
 ubrzali su kao valve Left 4 Dead projekat koji bi trebao potrajati da nema Valve-a
16 godina
neaktivan
NFS Undercover

Ljudi ja imam mali problem sa nfs underrcovorom imam sada trenutno stari komp jer je ovaj pokvaren konfa je p4 na 1.5 ghz ati na128 mb    jel postoji kakav graficki program za tu igra grafika ja na minimum ali jos steka

Bruno Bruno Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig komp je Intel core 2 duo quad 2.88ghz nvidia ge force 9600gt
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

JA ju imam zipanu i neznam ju installat XD treba s daemon-om ?

16 godina
neaktivan
NFS Undercover

Igra puno bolje radi na ATI karticama i Intel procesorima... evo pogledajte KLIK1 KLIK2

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

nije ista reza !

Edit sry skuzio sam kaj sam fulal

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 15:38 (tony THE Noob).
17 godina
Alex55 kaže...

Ja imam jedno pitanje. Kako smanjiti heat na autu? Kada dođem u garažu nema niti jedne tipka za smanjivanje kao u Carbonu.

Može odgovor?

Hvala!

Promjeni boju, body kitove, spojlere, bilo što što utječe na izgled auta. Ima još jedna opcija. Nemoj ga voziti neko vrijeme.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS Undercover

Haha.

1. Ne voziti znaci ostaviti ga u garazi u voziti neko drugo auto.

2. Koliko ja znam ima sifri ali smao jedan put rade. Znaci jedanput upotrijebis gotovo.

3. Ako vec mislis na sifre, onda ti je najbolje uzeti trainer koji su mnogo bolji. Za Carbon se moglo nac mnogo odlicnih trainera a za Undercover nezz.

Spirit...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS Undercover

Trainer ti je jedan program kojeg pokrenes dok igras igru. I on ti omoguci svakakve stvari ovisi do igre. Npr. Ćesi rade savrsene trainere za Mafiu i GTA serijale. Tako da u njihovim trainerima imas unlimited lovu,health municiju i tako.

Spirit...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFS Undercover

ja sam na undercoveru ima bugati i sredio sam ga dokraja

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neutral kaže...

Trainer ti je jedan program kojeg pokrenes dok igras igru. I on ti omoguci svakakve stvari ovisi do igre. Npr. Ćesi rade savrsene trainere za Mafiu i GTA serijale. Tako da u njihovim trainerima imas unlimited lovu,health municiju i tako.

Ćesi; kao ljudi iz Češke?

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
17 godina

Tako i meni piše, a vjerujem i drugima. Mislim da je to do igre i da se ne može promijeniti.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice