NFS: Shift

poruka: 1.610
|
čitano: 278.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Mozete vi pricati sta god hocete ali objektivno igra je skoro pa savrsena uz neke male nedostatke.

Evo jedne recenzije da se opametite(nije ona sa gamereporta Namigiva)

RECENZIJA

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: NFS: Shift
Lord_Marko kaže...
big_guy kaže...

ma 9.9 imam

treba mi 9.8

Možda ovdje ima

link

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 20:17 (big_guy).
16 godina
neaktivan

je li tko zna kako riješiti problem kad corvette i dodge neće startati???

čuo sam da patch ne pomaže

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Inače, izašli su prvi modovi za igru; smanjivanje efekta blura i smanjivanje agresivnosti AI vozača na 55% te manji grip, link.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Alex55 kaže...

Možete li mi molim vas objasniti što znači oversteer, understeer i grip? Tako da znam podesiti auto u igri...

Hvala!

oversteer - bježanje guzice auta u zavoju

understeer - bježanje nosa auta u zavoju

grip - prijanjanje na cestu

edit: već ti odgovoriše kolko vidim.. (stranicu cijeli dan nisam čitao :P )

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.9.2009 22:10 (nixass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam zašto vam se ne sviđa drift...

Meni je cijela igra bila katastrofalna dok nisam stavio već par puta spomenuti fix za tipkovnicu. Ali nije zgorega ponoviti:

Steering dead zone 15%

Acceleration dead zone 10%

Breaking dead zone 10%

Steering sensitivity 5%

Acc. sens. 5%

Br. sens. 5%

Speed steering sensitivity 100%

I svaki auto u quick tuningu staviti na kompletan OVERSTEER (iako na nekim autim a bi vam možda više pasalo bez toga).

Nakon toga igra postaje igriva, a drift postaje najrealniji drift u NFS igrama IMHO. Nema više opleti po gasu i kliži do besvjesti i pritom još upravljaj gdje ćeš. Teško jest ali kad se naviknete, odlično je.

Čak toliko da prvo riješim driftove da bih skupio za nadogradnje. :)

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Ima konfiguraciju ovu
Amd x2 5400+
Nvidia 9800 gt
2 gb rama
os xp/sp3
I na kojim kod detaljima igram fps se vrti oko 22 na nize, neznam zasto, stavio sam zadnje video i audio drivere, zadnji direcx, framework 3.5, microsoft runtime cc+ 2008. Neznam zasto mi je tako slab fps, vidim da na nvidi 8800 gts igra radi glatko, neznam sta trebam napraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ima onda neki fix i za rumble pad 2, da bude bolje igriva?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Služi tome da igra postane IGRIVA na tipkovnici, jer je bez toga gotovo nemoguće primjerice zadržati auto mirnim na ravnini.

Ne znam što čemu služi, imam neku ideju jer mi nazivi govore, samo znam da kad sam to postavio tako, uspio sam konačno igrati a ne frustrirati se.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 0:25 (lovrix).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ige kaže...

E jel zna nešto zašto ne mogu preko lana igrat s frendom? Mozemo sve drugo, samo nfs ne...

pa trebalo bi ako imate orginal

17 godina
Armor kaže...

Inače, izašli su prvi modovi za igru; smanjivanje efekta blura i smanjivanje agresivnosti AI vozača na 55% te manji grip, link.

"decoder/encoder for the *.bff Files available"

weeeeeeee !!!

CoolSmijehOsmijeh  x10

16 godina
neaktivan
lovrix kaže...

Služi tome da igra postane IGRIVA na tipkovnici, jer je bez toga gotovo nemoguće primjerice zadržati auto mirnim na ravnini.

Ne znam što čemu služi, imam neku ideju jer mi nazivi govore, samo znam da kad sam to postavio tako, uspio sam konačno igrati a ne frustrirati se.

fakat nekuzim kak mozes s tim postavkama igrat na tastaturi... meni ide puno bolje kad je na default.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina

ni sa ati ccc 9.8 ne radi igra

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo, instalirao sam igru. Sve mi radi, premda imam ATI grafičku karticu. Igra je zaista dobra kao što su pričali. Kad se sjetim prethodnih NFS, prođe me jezaSmijeh Ova je igra 200 godina ispred svih tih prošlih sra... Zaista, sve riječi pohvale imam...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

samo da se u praksi ne pokaže kao "shit"

pokazala se kao shit.... uzas od igre...

17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Evo, instalirao sam igru. Sve mi radi, premda imam ATI grafičku karticu. Igra je zaista dobra kao što su pričali. Kad se sjetim prethodnih NFS, prođe me jezaSmijeh Ova je igra 200 godina ispred svih tih prošlih sra... Zaista, sve riječi pohvale imam...

Kako ti ide na toj HD4670....koji detalji i koja rezolucija...

pitam jer je ta slična mojoj HD3850 512Mb...a nisam još nabavio Shift da isprobam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 12:23 (Penryn).
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Riker kaže...

pitam jer je ta slična mojoj HD3850 512Mb...a nisam još nabavio Shift da isprobam...

ja imam 3850 512 i sve na medium i ide stalno nesto prek 30 frejmova.....uglavnom skroz igrivo....proc je c2d 4500 i 4 giga rama i win 7......i, da, sa logitech volanom je zaaaakon :)

17 godina
neaktivan

Evo, jučer sam isprobao igricu (al ne na mom kompu pošto je preslab).

Mogu reći da nisam pretjerano oduševljen. Nije to loša igrica, da se razumije, ali bogami nije ama baš ništa specijalno. Igrao sam možda pola sata tako da nisam mogao pohvatati sve, ali prema viđenome rekao bih da je moglo i puno bolje.

Auto je napokon dobio masu, ali to što treba pažljivije ulaziti u zavoje ne čini igricu simulacijom! Još uvijek se greške olako toleriraju i nema nikakvih posljedica ako se koči prekasno, stisne gas na travi i sl. Dakle, igrica je dobra kao arkada, ali SHIFT se ne može zvati simulacijom. To što je zvuk i izgled kokpita realan također ne čini igricu simulacijom.

Grafika je najbolja stvar u ovoj igrici. Moram se složiti s mnogima da su kokpiti u SHIFT-u najbolji kokpiti ikad napravljeni. Samo zamjeram što nisu igricu prilagodili i nama sa slabijim kompovima, a za full užitak treba imati mrcinu od kompa. No svako zlo za neko dobro...

Da zaključim: SHIFT je solidna igrica koja će biti popularna još možda mjesec dana i mislim da će ju rijetko ko igrati i nakon par godina. Može se reći i da svoj uspjeh duguje i tome što je zadnjih par godina NFS franšiza bila koma pa se u usporedbi s recimo Pro Streetom, SHIFT čini remek-djelom. A zapravo to nije.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Penryn kaže...
Riker kaže...

Ja ti imam HD4670 i evo ti sta mi pise u logu pa vidi koje su postavke mada mi ide do 20 fpsa jer smanjivat necu nis jer onda mi na sapun izgleda auto.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina
neaktivan

kakva je razlika između simulacije i arkade? Neodlučan

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Još uvijek se greške olako toleriraju i nema nikakvih posljedica ako se koči prekasno, stisne gas na travi i sl. 

Hmm. Moraš znati koristiti igru. Isključi pomoćne sustave za vožnju u opcijama igre. Nakon isključenja, gaženje trave makar jednim kotačem košta te najčešće utrke.

Gaženje po travi ima itekako bitan efekt- grip je veći, auto gura u stranu, kotači kližu. Prekasno kočenje je redovito zabijanje u zid ili izlijetanje/spin.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2009 12:46 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

kakva je razlika između simulacije i arkade? Neodlučan

Simulacija bi trebala vjerno simulirati sve aspekte određenih situacija. Arkada je pak ublažen oblik simulacije i arkada ne zahtjeva nekakvo znanje ili napor. Samo lagana vožnja.

naxeem kaže...
i_rambo_plache kaže...

Još uvijek se greške olako toleriraju i nema nikakvih posljedica ako se koči prekasno, stisne gas na travi i sl. 

Hmm. Moraš znati koristiti igru. Isključi pomoćne sustave za vožnju u opcijama igre. Nakon isključenja, gaženje trave makar jednim kotačem košta te najčešće utrke.

Gaženje po travi ima itekako bitan efekt- grip je veći, auto gura u stranu, kotači kližu. Prekasno kočenje je redovito zabijanje u zid ili izlijetanje/spin.

Kao što rekoh, igrao sam samo pola sata i to ne na svom kompu, tako da nisam previše isprobavao igricu. Ali opet, npr. u GTR-u se isto može igrati s ABS-om i TC-om pa se kasno kočenje i vožnja po travi ne toleriraju...

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
Penryn kaže...
Riker kaže...

Ja ti imam HD4670 i evo ti sta mi pise u logu pa vidi koje su postavke mada mi ide do 20 fpsa jer smanjivat necu nis jer onda mi na sapun izgleda auto.

Da, i meni su postavke kvalitete grafike iste, premda je meni rezolucija 1680x1050...Sve radi glatko, bez štekanja...

17 godina
neaktivan
Znači GTR je glupav. Ako imaš uključen "easy" mod igre, onda trava i kočenje ne smiju biti bitni.
Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
16 godina
neaktivan

eto došao je i taj krizni dan

prešao sam nfs shift u svim tier utrkama(osim jedne sa manufrakturskom corvettom jer neće startat zbog BUGA)te sam prešao nfs prvenstvo

šta reći nego da je ovo za mene najbolja vozačka igra koju sam igro također najbolji nfs kojeg sam igro a igro sam ih skoro SVE

već sam prije dao svoj review tako da sam već sve reko što se o igri da reći

ako još niste isprobali nfs shift trk u dućan i kupi igru jer je vrijedna tih novaca

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mRvac kaže...

prešao sam nfs shift u svim tier utrkama(osim jedne sa manufrakturskom corvettom jer neće startat zbog BUGA)te sam prešao nfs prvenstvo

I sta ces sad vozit do 12-og mjeseca dok DiRT2 ne izadje? :)

Ja fino par minuta dnevno i do kraja godine sam gotov lol

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
i_rambo_plache kaže...

Primjetio sam to da ako u shiftu odes u travu da je prakticki gotovo,te da ako barem jednim kotacem dotaknes travu vuce ti cijeli auto tamo a i usporavas..sto mi se jako svida..

addicted to HD :)
17 godina
neaktivan

U početku sam počeo igrati s svim mogućim sustavima zaštite i sigurnosti, što mi se nije svidjelo. Auto je kompletno u kontroli PC-a. Kad sam ugasio sve, i namjestio na 'pro', tek je tada počela zabava...Vožnja je time postala jako realna što mi se jako svidjelo i sada još imam više riječi hvale za novi NFSSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Burs kaže...
mRvac kaže...

lol ja sam ti hardcore gamer ja ti prelazim igre u nekoliko dana i još k tome stignem u školu  Smijeh

16 godina
mRvac kaže...
Burs kaže...
mRvac kaže...

lol ja sam ti hardcore gamer ja ti prelazim igre u nekoliko dana i još k tome stignem u školu  Smijeh

Da stignes a ocjene su? Trebas vise pazit na skolu a ne na igre,za igre ima vremna za ferije.Ja cu sve nove igre za ferije proc makar igrao od 0 do 24 a skola je prvi prioritetNamigiva To si zapamti

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice