NFS Pro Street

poruka: 33
|
čitano: 7.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
NFS Pro Street

Imam 2 pitanja vezana za igru.

1. Mogu li nabrijati auto i voziti ga u nekom free raceu ( ne multiplayer i ne karijera) kao što mogu u carbonu? (u carbonu; odem na my cars, tamo nabrijem , onda na quick race ili tako nešt i vozim)

2. Kako otključati dodatne "nedovršene" aute? Hoće li izaći neki patch za to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NFS Pro Street
// NFS Carbon je TITO za sve te arkadne igrice. Mogu ga samo preporučiti i ako imaš vremena glasaj za NFS Carbon na TOP LISTI. lp
17 godina
NFS Pro Street

Kak to mislis "nedovrsene" gdje ti se  ti auti nalaze?mislim da ne mozes nabrijati auto pa drugdje voziti kao na carbonu.meni osobno carbon mi je bio drazi zbog freeroam.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS Pro Street

A tko još igra NFS

jadna  igra,  ako  hočeš  vozit  aute  kupi  si  pravi  auto  a  nemoj  maštat  o  nečem  što  nečeš  imat

0 5 hvala 0
17 godina
latissimus kaže...

A tko još igra NFS

jadna  igra,  ako  hočeš  vozit  aute  kupi  si  pravi  auto  a  nemoj  maštat  o  nečem  što  nečeš  imat

Tko kaže da neću imati? Samo ne želim u stvarnom životu jer je jadno da pola života skupljaš pare, kupiš si neki dream auto i onda ti ga neka banda ljubomornih propalica uništi.
Pod nedovršene aute mislim na: Bugatti Veyron, McLaren F1, Dodge Challenger, Lancia Delta, Porsche Carrera GT, Porsche GT3, Porsche GT3RS, Aston Martin DB9, Aston Martin DBR9, Mercedes SL-65, Audi R8, Honda S2000, Koenigsegg CCX i Lamborghini Gallardo. Rečeno je da su nedovršeni jer imaš njihove fileove u igri ali ih nemoš voziti. Onda je izašao taj famozni booster pack koji ti ih sve otključa (za komjutera), a tebi otključa samo Seat Leon Cupru i Road Runnera. Pitanje je kako da imam i ove ostale?

P.S. Molim da se ljudi koji misle da je nfs s****e ne javljaju ili oni koji ne znaju odgovor. Nije nfs nešto najbolje što su napravili niti će biti.
17 godina
neaktivan
NFS Pro Street

Ja sam inače ljubitelj serijala ali pro street je od undergrounda definitivno najgori nastavak.

Ako  želiš  otključati  aute  poglrdaj  na  megagames.Ondje  ćeš  vjerovatno  naći  neki  trainer.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS Pro Street

Nemoj igrat ProStreet uzmi si rađe MW ili Underground 1 i 2. PS je fakat loš nastavak ovog inaće zabavnog seriala.

Man Utd forever
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS Pro Street

uzmite si Most Wanted,Underground 1 i 2 a ne ovaj grozni nastavak od Pro Streeta...nevalja ništa....

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2008 16:15 (Agent_Squirrel).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Agent_Squirrel kaže...

uzmite si Most Wanted,Underground 1 i 2 a ne ovaj grozni nastavak od Pro Streeta...nevalja ništa....

NFS Underground 2 je po meni daleko najbolji nastavak Need For Speed-a.U Pro Street-u im je ponestalo ideja.
17 godina
neaktivan

hehe...baš tako...

17 godina
neaktivan
NFS Pro Street

Most Wanted najjači nfs. Iz nove ere naravno. Inače NFS 3 untouchable.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz
4GB ddr2 800 MHz
GeForce 8800GT 512 MB
Gigabyte P35-DS3L
Vista Ultimate
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFS Pro Street

Top 3 NFS-a

1.NFS MW

2.NFS Carbon

3.NFS Underground 1

Igrao sam 15 min NFS Pro Street i odmah ugasio PS2 i krenuo na komp....zgadila mi se grafika i ta simulacija igra nije dobra lose!

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao

0 0 hvala 0
17 godina
NFS Pro Street

Zeznul su jako sa tom Pro forom Šutim.

Bolje da su napravili underground 3 ili most wanted 2.

Meni se čini da su to namjerno napravili kako bi se ih hvalilo kada se vrate na ono najbolje u NFS-u, a to je super jurnjava nabrijanim autima i bježanje od policije te stjecanje naslova najboljeg u nelegalim utrkama.

Sometime the best defense is to attack!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...

Zeznul su jako sa tom Pro forom Šutim.

Bolje da su napravili underground 3 ili most wanted 2.

Meni se čini da su to namjerno napravili kako bi se ih hvalilo kada se vrate na ono najbolje u NFS-u, a to je super jurnjava nabrijanim autima i bježanje od policije te stjecanje naslova najboljeg u nelegalim utrkama.

Lol
Zasto ne sve u jednom? xD
Malo MW,malo Undergrounda I i II i malo Carbona :P

Nadam se da nitko nema isti avatar kao ja..ako ima sry nisam znao
17 godina
neaktivan
NFS Pro Street

slažem se sa u vezi toga da je prostreet veliki promašaj u odnosu na ostatak serijala, ps je katastrofa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NFS Pro Street

Meni se pro street prilicno svida neznam zasto je vama tako los?

I da li bi on meni radio ako da bi li mogo negdje na low detaljima i 1440x900 rezulucijom?

mp14
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

I da li bi on meni radio ako da bi li mogo negdje na low detaljima i 1440x900 rezulucijom?

Šta je tebi?Meni je na starom sempronu 3000+ 1.8 ghz i radeon 9550 radilo na 640x480 i štekalo je dosta,tak da se nemoj nadat ni malo!

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Šta je tebi?Meni je na starom sempronu 3000+ 1.8 ghz i radeon 9550 radilo na 640x480 i štekalo je dosta,tak da se nemoj nadat ni malo!

na minimum?

moj prijatelj ima slablji komp i igra na minimum valjda mogu ja nesto malo vise a on ni cod4 nemoze pokrenit a ja na normal sa 15fps valjda mogu ovo na medium barem na 1024?

mp14
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

na minimum?

moj prijatelj ima slablji komp i igra na minimum valjda mogu ja nesto malo vise a on ni cod4 nemoze pokrenit a ja na normal sa 15fps valjda mogu ovo na medium barem na 1024?

Može on igrat na 1024x768 na medium ali pitanje je kako?

Ja ti samo kažem kak je meni bilo na starom kompuNamigiva

16 godina
NFS Pro Street

Pro Street uopće nije tako loš.

Pa i bolje da su malo promjenili temu, stalno su bile ilegalne utrke, ovo je bilo malo osvježenja za nfs, btw. ovo nije nikakva simulacija.

Btw. s mojom konfom ide sve na najvišem, rez. 1440x900, ne šteka ni malo, nisam mjerio fps.

Igra je manje zahtjevna od Carbona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Pa i bolje da su malo promjenili temu, stalno su bile ilegalne utrke, ovo je bilo malo osvježenja za nfs, btw. ovo nije nikakva simulacija.

Btw. s mojom konfom ide sve na najvišem, rez. 1440x900, ne šteka ni malo, nisam mjerio fps.

znaci ako mogu igrat carbon na skoro max mogu igrat i ovo?

mp14
17 godina
xxxxx kaže...

Ne. Carbon zahtjeva 1.7 Ghz proc dok ProStreet 3.0 Ghz, a da o grafičkim karticama ne pričam. Ja tu igru na 800x600 i minimalne detalje jedva pokrećem na Intel Celeron 2.53 GHz, 7600 GS, 1 GB RAM.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
xxxxx kaže...

Ne. Carbon zahtjeva 1.7 Ghz proc dok ProStreet 3.0 Ghz, a da o grafičkim karticama ne pričam. Ja tu igru na 800x600 i minimalne detalje jedva pokrećem na Intel Celeron 2.53 GHz, 7600 GS, 1 GB RAM.

Onda ja ni pokretnit ne bi mogo el mi mozes dati neki link za demo ako je moguce da bude u rar-u

mp14
17 godina
NFS Pro Street

EVO link.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
NFS Pro Street

Meni uglavnom ide fluidnije nego carbon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
// NFS Carbon je TITO za sve te arkadne igrice. Mogu ga samo preporučiti i ako imaš vremena glasaj za NFS Carbon na TOP LISTI. lp

možda za tebe carbon jeste TITO za sve arkadne igre, ali ipak, najbolji u seriji NFS je Most Wanted, priča mu je bolja, mijenjaje između dana i noći, jer u carbonu postane dosadno gledati mrkli mrak, a i u Most Wantedu ima bolji završetak, dio kada pobijediš Razera, i kada dobiješ SVOJE ključeve od meni najdražeg automobila - BMW M3 GTR E46. I tada počinje zadnja utrka odnosno pursuit, kada si na najvišem levelu, i u Heavy SUV-ovi te progone, i meni osobno je najčudniji dio, kada preletiš preko onog mosta, sva murja osim onog crnog murjaka (sjećao sam se imena, ali zaboravio) kada jedino on tamo ostane, e sad mi je misterija, kako te on nastavi pratit u početnoj mini-utrci carbona???

16 godina
neaktivan
NFS Pro Street

ja sam davno igrao Pro Shit(ovaj Street)i postoji način da napraviš auto i ideš negdje kao da napraviš novi turnir il tako nešto i onda odabereš pod autima svoje nabrijance i na turniru voziš s njima.

Chuck Norris ne jede med,on žvače pčele !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NFS Pro Street

e kaj znači RELOADED FILE?? ja sam skinuo NFS PS i sad mi traži CD a neki likac u komentarima kaže da stavim RELOADED files u NOTEPAD pa da tam pišu upute???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
JosipCod kaže...

e kaj znači RELOADED FILE?? ja sam skinuo NFS PS i sad mi traži CD a neki likac u komentarima kaže da stavim RELOADED files u NOTEPAD pa da tam pišu upute???

Vjerojatno je crack u pitanju. 

al ne smijemo ovdje o piratluku .. {#}

17 godina
JosipCod kaže...

Valjda se misli da otvoriš reloaded.nfo sa notepadom.

Come to the dark side, we have cookies.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.1.2011 22:58 (crystal6).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice