NFS od pocetka pa do danas

poruka: 37
|
čitano: 25.716
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

jedna ispravak nfs porsche unleased je imo split screen i dv aigraca su ga mogla igrat.

znam jer sam cesto provodio vrijeme igrajcu "lovice" s bratom na ps1

evo dokaz

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 22:39 (Lacko).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Koliko ja znam to je Undergornd samo za PSP.

@lacko - Editovano. {#}

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti !
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 22:41 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

BUMP! 

Tema osvjezena, dodani novi nastavci.

Enjoy. {#}

Only God can judge me!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: NFS od pocetka pa do danas

moj prvi nfs je bio nfs porshe :D ajme to je bio napredak grafike sjecam se na svojoj kanti kad sam igro to bio sam uzivljenik i pol {#} , nfs hp 2 e to je bila zahtjevnija igrica i igro sam je malo kod frenda....kupio sam play 2 i nabijo po underground 1 i 2 nabrijavanje autiju driftanje i drag racing ajme meni {#} , most wanted sam igro takodjer na ps2 ali nisam mogo preci....2 godine poslje poceo sam se uzivljavat u igru i preso je bez problema , carbon sam igro na ps2 i svi me prijatelji zvali da im pobjedim dariusa hehe {#}, prostreet sam igro na lap topu al je stekalo super igra, undercover sam takodjer igro na lap topu ali je nekako lakse islo, shift sam igro malo kod frenda ... nfs world sam igro super igra samo sto se mora platiti.....hp sam igro 5 minuta shift 2 nisam , a nadam se da cu kupit the run {#}...eto to je moja nfs povjest :D

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
Re: NFS od pocetka pa do danas

Sjecam se kad sam od frenda posudio NFS 1 - stari mu je plovio pa mu ga je donio, mislim da je to bila prva igra na CDu koju sam vidio, prije toga su bile diskete (mislim da ako potrazim da jos uvijek imam negdje 4-5 bugovih disketa {#}). Koja je to grafika bila, i igrivost i gustancija. Ajme zakon, hvala ti za ovo {#} Jedino se sad osjecam malo staro, ali znam da nisam najstariji pa me bas briga {#}

Vi veri veniversum vivus vici
15 godina

kad pogledam ove filmiće od high stakes-a samo mi dođe suza na oko

koliko potrošenog vremena na igranje, velik broj ponovnih prelazaka kako bi se mogao kupit auto koji prije nisi kupio, ugrađivanja za automobile koja su bila sitna ali dinamitna, vožnje po odličnim stazama, natjeravanje sa policijom, vrhunac karijere utrke sa mclarenom i clk gtr po raceway 1, 2 i 3, legendarni automobili, odlični zvukovi motora, nenadhebiva igrivost i da dalje ne nabrajam, razumijete me što hoću reć...

kad se samo sjetim koliko sam puta znao uzet mclarena i vozat se po stazama što brže jer automobil ima tako hebeno dobar zvuk da to nije normalno, a još kad se uđe u tunel {#}{#}

zaista neznam dali sam u nekoj vožnji toliko guštao koliko sam u toj, po meni najbolji nfs svih vremena, ni jedna igra mi nije dala toliko zadovoljstvo i bacila osmjeh na lice kad skupiš novce i kupiš si auto iz najjače klase, mclaren, i onda ga onako sa guštom zbog truda za osvajanje para voziš na svakoj stazi i skidaš vremena....

stvarno ne mogu opisat koliko mi je dobar ovaj nfs...

a video mi samo budi onu nostalgiju za ps1 i tim vremenom

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Najbolji dio svakognfs-a je pronalaženje glitcheva, a najbolji je carbon, bježanje od policije po drift stazi, legendarno xD

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice