Nemexia

poruka: 13
|
čitano: 4.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nemexia

Znam da će neki reć "eh još jedna browser based igra", ali možda se nekima i svidi. Tematika je svemirska, osvajanje galaksija i tome slično. Dostupne su 3 rase. Grafika je solidna, tj recimo da je igra next-gen kada je riječ o browser based naslovima. Prevedena je na HR.

Imajte obzira da je sve jako friško pa može još biti pokoji bug i greška u prijevodu.

Prilikom registracije unesite "gameland" u polje za promo-kod i dobit ćete 50 kredita odma u startu.

nemexia.gameland.com.hr

2 0 hvala 0
16 godina
Nemexia

jel se sta placa? citao sam na jos jednom portalu danas o njoj (necu ime navodit), ali nije mi se dalo probavat, zakljucio sam da se vrlo vjerojatno jedan dio igre placa (neki krediti ili game lova ili nest)

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nemexia
Rhodin kaže...

jel se sta placa?

Isto kao i u drugim browser igrama. Ako želiš ubrzat stvari onda možeš kupit kredite/zlatnike, ali nije uvjet i 90% igrača igra bez da ikada lipu daju.

17 godina
neaktivan

Igra je slična ogame-u, samo malo modernije napravljeno i grafički dotjerano. Igra za svaku pohvalu, tko nije probao,a voli browser igre neka proba neće zažalit.

Jokaccccc
17 godina
protjeran
Nemexia

Igra je izvrsna, igram ogame i ikariam, i bitefight...al ovo mi se čini boljim od sveg ovog zajedno.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nemexia

Jel nebi ova tema trebala biti u podforumu Web Igre?

Inače ja sam počeo nedavno igrati nemexiju i do sada svaka pohvala, ima par sitnica koje bi se mogle promjeniti al sve u svemu isplati se probati...

Ogame igram već duže od 3 godine al ova igra mi se već sada čini bolja od njega... :)

Djelim Lockerz pozivnice, kontakt na PP...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nemexia

omfg, mene bannali i frenda zato sto smo preko mog kompa obadvoje isli na nemexiu! i nemogu im poslat da maknu taj ban da to ja i prijatelj imamo odvojeno- nest stalno sere nekih 5 simbola, neke p___e materine

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nemexia

nece ti to proc, pogotovo ako se spajate odma jedan za drugim, to se uzima kao klasicni cheat na svim slicnim igrama, takozvani multi account sto je uvijek zabranjeno... pisi kuci propalo i radi novi acc, bez frenda ovaj put

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

nece ti to proc, pogotovo ako se spajate odma jedan za drugim, to se uzima kao klasicni cheat na svim slicnim igrama, takozvani multi account sto je uvijek zabranjeno... pisi kuci propalo i radi novi acc, bez frenda ovaj put

jbt a taman mi krenilo, ja imo oko 10 000 bodova, a ono oko 7000! al nes pise kao da ce se ban maknit sutra u 14h i kao da nastavljam igru al moram odabrat 1 od ta 2 accounta!

Edit: a to je temp. bann, pise mi kao da je to opomena i da nastavljam sa accountom kojeg izaberem

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 17:51 (uber_low).
15 godina
neaktivan
Nemexia

a možda se uspijemo i izvuć, piše kao nešt u pravilima da se to mora prijavit ako 2 igrača se logiraju na nemexiu, pokušavam poslat poruku adminu ali neće, opet me jebaje s tih 5 simbola, izludit će me!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nemexia

onda imaš sreće.... ugl. kaj ti je problem upisat 5 simbola? kaj ih ne vidiš? možda ti fali neki plugin, trebo bi moć odabrat za invalide slušni signal pa upisat što ti kaže, onda će ti poslat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

onda imaš sreće.... ugl. kaj ti je problem upisat 5 simbola? kaj ih ne vidiš? možda ti fali neki plugin, trebo bi moć odabrat za invalide slušni signal pa upisat što ti kaže, onda će ti poslat

ma jbt mogu ja upisat ne samo 5 nego i 50 simbola, sve sam isprobo jednostavno nece!!

EDIT: budala ja, to se odnosilo na naslov! ja sam pod naslov stavio bann koji ima 4 slova!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 18:21 (uber_low).
15 godina
neaktivan
Nemexia

lol opet sam dobio ban zato sto sam ovom jednom mater opsovo !

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice