- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U mene je ovo uvijek označeno bilo na glavnom acc-u, ne znam kako nije stigao nikakav email...
Ma nema veze, neće svijet propasti ako neki nisu dobili
Koliko sam skužio, gore iznad toga imaš nešto da te obavijeste za News i slično.
ja jesam prije dobivao SB na taj email koji sad koristim,al sad od tog koda ocito nista jer jos ga nisam dobio
Ima li ko da bi malo vozio??
Nisam siguran, ali mislim da su ti mailovi vezani za aktivnost u igri. Imam 5 accounta, od kojih je aktivan samo jedan i samo sam na njega dobio mail. Bilo bi zgodno da sam ih dobio na svih 7
Neko gore napisa da na account nije ušao mjesec dana, a da je opet dobio kod na email od tog accounta, a ja posljednji put ušao u igru prije 2-3 dana, kada si objavio da je BMW Procar za IGC
Sumljam da je do aktivnosti, sin i ja imamo ukupno 5 accounta i ništa na nijednom, a svaki dan smo aktivni.
Jučer su nešto kao pisali na faceu da imaju problema. To je pisala ona Daphne koja vječito baca neke inside info.
Ja nista ne dobih
Imaš PP.
Hvala majstore
Ni ja nisam ništa dobio i sve je normalno u postavkama maila i origina. Ma dobro nema veze kakve sam sreče dobio bi silviju.
Ja nista ne dobih
Imaš PP.
Hvala majstore
Šta si dobio?
Pontiac GTO Jugger, nista posebno, ali poklonu se ne gleda u zube
Pontiac GTO Jugger, nista posebno, ali poklonu se ne gleda u zube
Uhh koja pila.. haha
Evo ja sam dobio ovaj krš, ali poklonu se ne gleda u zube.
Ja sam dobio Lamborghini Miuru koji nije previše bolji od tvojeg.
krš?
Ne znam kako ti, ali taj "krš" je jednoko dobar kao MR2 ili Boss '69 u B klasi
boldano imam, mr2 trenutno owna u c klasi, a boss još čeka dijelove i skilove gore, nisam ga ni vozio još
Imam ga ja sređenog u B. MR2 je samo u startu brža. Jedini problem što nekad kada pustiš nitro zna zanijeti i trka gotova.
Pozdrav mozete me dodati ko frenda na nfs world nickname je Dotz24 :D
P.s ako netko ima kakav kod di se neki auto moze dobit , da si napokon kupim porsche-a za igc bit cu zahvalan
Pozdrav mozete me dodati ko frenda na nfs world nickname je Dotz24 :D
P.s ako netko ima kakav kod di se neki auto moze dobit , da si napokon kupim porsche-a za igc bit cu zahvalan
Kod ti ne treba za Porshe. Kupi ga za IGC.
Evo što Fixnow kaže za kodove koje nismo dobili.
Sutra valjda rotacija...?...

Dva dana za redom sam dobio po 600 SB??? Da li je dobio još neko, povodom čega je to?
Gdje si to dobio?
Ma opet kifla na svim accountima...
Dva dana za redom sam dobio po 600 SB??? Da li je dobio još neko, povodom čega je to?
Gdje si to dobio?
Oba dva na neaktivnom accu, na gmail...
ono sto sam ja cuo od jednog lika iz indonezije,da dobijete taj reedem code za nesto -.- morate se logirat na origin i pretplatit na Need For speed i spremit postavke. Kao subscribe to our feed,news sta li vec.To je on i nekolicina napravila i dobili su.Doduse na us chickane su,dok ja osobno koristim apex-eu,no rekao sam vam sve sto vec znate..
ne nadem taj subscribe, kad bi mogao napisati kako tocno doci do tamo
Ides na originovu stranicu log-inas se,ides pod my account>privacy settings>scroolas dolje i nades "Contact me about Ea products,etc,oznacis kvacicom to,scrollas dolje opet na istoj stranici i znacis kvacicom Need For Speed scrollas dolje opet i ides na Update..nadam se da sam bio jasan.
Nema veze to, ama baš nikave. Imam 7 mail adresa i na sve dolazi, bez da sam to radio.