Ko zna. Bumo vidjeli. Nije smak svijeta ako nebude. I onako skoro svi imaju taj auto.
Mene više brine što nema zadnjih mjesec dana auta on sale i limited time i ovakve razno-razne gluposti im se dešavaju....
Malo im je zakazao menagment...
Ko zna. Bumo vidjeli. Nije smak svijeta ako nebude. I onako skoro svi imaju taj auto.
Mene više brine što nema zadnjih mjesec dana auta on sale i limited time i ovakve razno-razne gluposti im se dešavaju....
Mislim da je to zbog ovih praznika, tako da je igra zanemarena.
Mislim da je to zbog ovih praznika, tako da je igra zanemarena.
Ma igra je zanemarena totalno dobro si rekao, a pogotovo sada za praznike su se morali potrudit, ovo je bilo prestrašno, topup stoji već dva mjeseca...
Ja polako igram i NFS Rivals, tako da mi ne smeta što su se malo opustili.
Meni ga na žalost pc ne podržava, - jednojezgreni procesor... :(
I ja sam htio, ali mi nakon tutoriala samo crasha.
Ja mogu bez beda igrati na ultra (Deawood je, popio sam trenutni ban na onom accu).
Ali ja imam , ako se razumijemo xD
u kojou klasu da svrstam bossa 69 i corvetu zr1?
u kojou klasu da svrstam bossa 69 i corvetu zr1?
Boss 69 - B
ZR1 - A
Sto nema porsche-a za IGC?
Ovaj Boss 302 69 je bolestan auto..Da su mi malo bolje skilovi,od 2 ili 3 * ja mislim da mu nitko nemoze nista u B klasi...
Ovaj Boss 302 69 je bolestan auto..Da su mi malo bolje skilovi,od 2 ili 3 * ja mislim da mu nitko nemoze nista u B klasi...
Kupuj kartice od 60k i eto skilova.
Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997) i BMW 135i ce stici uskoro u Car dealer jer je trenutno vecina tima na odmorima, za dalje informacije bicete blagovremeno obavesteni.
~Johnny
Porsche 911 GT3 RS 4.0 (997) i BMW 135i ce stici uskoro u Car dealer jer je trenutno vecina tima na odmorima, za dalje informacije bicete blagovremeno obavesteni.
~Johnny
Zašto tu gledaš? Pa gledaj na officionaljno stranici gdje je to admin (kojeg ovaj kopira) to napisao prije 2 ili 3 dana.
taj nfswbalkan je totalno smješna stranica.. vijesti im kasne a i kad dođu to je google prevoditelj u punom sjaju.. lajkao sam ih puna 24 sata..
taj nfswbalkan je totalno smješna stranica.. vijesti im kasne a i kad dođu to je google prevoditelj u punom sjaju.. lajkao sam ih puna 24 sata..
Ja ih uopće nisam lajkao
Pa šta ako lajkaš, nepita te kruha...
Pa šta ako lajkaš, nepita te kruha...
Ne traži, ali zašto lajkati nešto ili nekoga, tko se nije potrudio ni prevesti vijesti kako treba, nego su ih stavili na goodle translator? To možeš i sam napraviti i dobiješ isti rezultat. Da ne spominjem da kasne par dana...
Ne traži, ali zašto lajkati nešto ili nekoga, tko se nije potrudio ni prevesti vijesti kako treba, nego su ih stavili na goodle translator? To možeš i sam napraviti i dobiješ isti rezultat. Da ne spominjem da kasne par dana...
Ja koliko sam primjetio dečki dobro rade svoj posao, budi ti jonny pa prevodi ovdje najnovije vijesti, ovo je hrvatski forum, nemoraju svi znati engleski... Bez ljutnje evo...
Ja koliko sam primjetio dečki dobro rade svoj posao, budi ti jonny pa prevodi ovdje najnovije vijesti, ovo je hrvatski forum, nemoraju svi znati engleski... Bez ljutnje evo...
Nisi me razumio... Nemam ništa hrvatskog foruma i vijesti samo na našem jeziku. Ovdje je riječ o korištenju googl translatora i kašnjenju. Da imam svoju stranicu ili fb profil, sigurno bi si dao truda prevesti tih 10-tak rečenica svaki tjedan.
I ne vidim razlog ljutnji
Nisi me razumio... Nemam ništa hrvatskog foruma i vijesti samo na našem jeziku. Ovdje je riječ o korištenju googl translatora i kašnjenju. Da imam svoju stranicu ili fb profil, sigurno bi si dao truda prevesti tih 10-tak rečenica svaki tjedan.
I ne vidim razlog ljutnji
možda je Božoo admin...
Bozoo je uvijek tako nastrojen.
Šta se nisi ti ono oprostio od ove igre i zaželiio nam svima sve najbolje, a pogotoovo Bumbileku??? ;)
Šta se nisi ti ono oprostio od ove igre i zaželiio nam svima sve najbolje, a pogotoovo Bumbileku??? ;)
EDIT: Ili je to bio netko drugi...
Ovisan je o igrici
Vjerojatno bi i ja napravio isto i krenuo ispočetka
Nemam pojma o čemu pričaš. Nikad se nisam oprostio od igrice.
Ovisan je o igrici
Vjerojatno bi i ja napravio isto i krenuo ispočetka
Čitaš mi misli. haha