Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 563.008
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed World Online
Drag ti najmanje love daje. Sakupljaj dijamante, vozi sprintove. Nakupit ce se love za auto.
Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
14 godina

Htio bi pocet igrat igru ali sta da odaberem pod Select Shard: Chicane - EU ili Apex EU?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stolnik kaže...

Htio bi pocet igrat igru ali sta da odaberem pod Select Shard: Chicane - EU ili Apex EU?

Uzmi Apex-EU jer smo vecina tamo.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Pozdrav!!

Jel postoji neki nacin da se brze pare zaraduju, osim kupovanja boosteva i onog bjezanja policije jer evo igram vec tjedana dana nisam zaradio ni trecinu auta !!!

e da koji je po vama najbolji auto za bjezanje policiji??

Najviše se zarađuje na TE.

A preporuka za auto je BMW GTS

14 godina
neaktivan

Ima netko za TE , zovem se crovolk ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 23:31 (iAvenger).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Danas vozim ovaj team escape i neki frajer vozi silviu frajer se spuca u blokadu bez onog juggernauta i policija leti u nebo bkte zabi se u one rhino oni isto lete a sve bez i jednog iskoristenog boosta( nitro juggernaut i ostale gluposti) al najzesce je to da ga to uopce nije usporavalo e to  mi je malo cudno farjera sam prijavio jer mi se cini da ima neku glupost ja imam isti auto i zabim se u dip odletim kilometar u rikverc a ovaj prolazi kroz njih ko kroz puter -.-

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Danas vozim ovaj team escape i neki frajer vozi silviu frajer se spuca u blokadu bez onog juggernauta i policija leti u nebo bkte zabi se u one rhino oni isto lete a sve bez i jednog iskoristenog boosta( nitro juggernaut i ostale gluposti) al najzesce je to da ga to uopce nije usporavalo e to  mi je malo cudno farjera sam prijavio jer mi se cini da ima neku glupost ja imam isti auto i zabim se u dip odletim kilometar u rikverc a ovaj prolazi kroz njih ko kroz puter -.-

Ti si novi u igrici, jel da? Nažalost, puno je onih koji koriste i takve i slične cheatove. Navikni se.

15 godina
Zalosno je to da je takvih iz dana u dan sve vise.
13 godina
neaktivan
Bumbilek kaže...
Demzi94 kaže...

Ti si novi u igrici, jel da? Nažalost, puno je onih koji koriste i takve i slične cheatove. Navikni se.

ma igro sam prije pa sad opet mallo poceo iz dosade al prije to nisam viđao isto tako frajer na dragu vozi mazda ona na pocetku speed 3 krene prije nego nama svima odbroji za pocetak!!!!

13 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...
Bumbilek kaže...
Demzi94 kaže...

ma igro sam prije pa sad opet mallo poceo iz dosade al prije to nisam viđao isto tako frajer na dragu vozi mazda ona na pocetku speed 3 krene prije nego nama svima odbroji za pocetak!!!!

Ne mora nužno značiti da je to hack, jer se to zna događati i zbog brzine interneta.

16 godina

Evo kupio Vspeca R35, nežalim niti kune što sam potrošio na njega, u Team evade jednostavno savršen usudim se reći. Brzina je sasvim na razini, akceleracija predobra, handling malo šteka kad je full brzina auta ali sve u svemu zadovoljan :D.

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jucer sam primjetio 2 buga sa lobby screenom, prvi je taj da se moze promjeniti auto izmedju 2 trke a da te ne izbaci iz lobbya i pri tome pokazuje ono prvo auto. Tako su me na dragu jucer nasamarili par puta, protivnik prvi put vozi nesto slabo iz C klase da te navuce, drugi put ubaci Bossa/Lamba iz S klase. Uredno sam ih reportao ali mislim da od onih reporta nema nikakve koristi.

Drugi bug se desava poslije odvozene trke (drag je u pitanju) kad protivnik odluci da izadje iz lobbya medjutim i dalje se prikazuje kao da je on tu, a kad istekne vrijeme i prodje loading screen, na stazi se pojavi totalno drugi vozac sa drugim autom.

0 0 hvala 0
15 godina
the. Shelby kaže...

Jucer sam primjetio 2 buga sa lobby screenom, prvi je taj da se moze promjeniti auto izmedju 2 trke a da te ne izbaci iz lobbya i pri tome pokazuje ono prvo auto. Tako su me na dragu jucer nasamarili par puta, protivnik prvi put vozi nesto slabo iz C klase da te navuce, drugi put ubaci Bossa/Lamba iz S klase. Uredno sam ih reportao ali mislim da od onih reporta nema nikakve koristi.

Drugi bug se desava poslije odvozene trke (drag je u pitanju) kad protivnik odluci da izadje iz lobbya medjutim i dalje se prikazuje kao da je on tu, a kad istekne vrijeme i prodje loading screen, na stazi se pojavi totalno drugi vozac sa drugim autom.

Meni svejedno, uvijek zavrse iza.

taj report ti nema smisla jer nista ne rade u vezi tog.

16 godina

Eo meni sad taman ahaha, vozio Team Escape znači ja s Vspec r35 a neki lik sa Aston martinon v12, i lik je koristia hack očito jer je u roku od 5 sec prešao preko 1000 m ili šta već , i kad me uvatila policija , namjerno sam to napravio da vidim u čemu je kvaka, a njemu je auto dok je vozio trza i ima poprilično ubrzanje...pa je sto posto hack bia :/

Daria
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jukiii kaže...

Eo meni sad taman ahaha, vozio Team Escape znači ja s Vspec r35 a neki lik sa Aston martinon v12, i lik je koristia hack očito jer je u roku od 5 sec prešao preko 1000 m ili šta već , i kad me uvatila policija , namjerno sam to napravio da vidim u čemu je kvaka, a njemu je auto dok je vozio trza i ima poprilično ubrzanje...pa je sto posto hack bia :/

Tako sam ja jednom vidio da zavrse stazu a cijelo vrijeme stoje na pocetku, a policija ih ne moze uhapsiti, ja stanem i odmah me uhapse, a oni nista, samo stoje na pocetku i nekako zavrse...

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
16 godina

Ma katastrofa ti čiteri samo useru igru.. mislim bilo koju igru, ali da lik koji vozi AM-a, mene ostavi 4,500 m iza to nije normalno, sramota.

Daria
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 19:18 (jukiii).
15 godina

Hakeri ne igraju igrice. To su prevaranti ili čiteri.

13 godina

Novi sam ovdje, i nisam čitao sve postove od početka jer ih ima puno...

Pitao bih samo da li neko od vas prisutnih ovdje igra ovu igru? http://world.needforspeed.com{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 21:05 (Božoo).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
Božoo kaže...

Pitao bih samo da li neko od vas prisutnih ovdje igra ovu igru? http://world.needforspeed.com{#}

{#}

13 godina
x18x05x kaže...
Božoo kaže...

{#}

Ne razumijem... Zašto misliš da je spam???{#}

Ozbiljno sam pitao, treba mi pomoć oko igre, pa ako ko igra volio bih da se javi...

Zanima me da li je ko uplatio jednu od ponuđenih svota, i koje su prednosti kada se plati?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 23:26 (Božoo).
15 godina
Božoo kaže...
x18x05x kaže...
Božoo kaže...

{#}

Ozbiljno sam pitao, treba mi pomoć oko igre, pa ako ko igra volio bih da se javi...

Zanima me da li je ko uplatio jednu od ponuđenih svota, i koje su prednosti kada se plati?

Da malo pročitaš vidio bi da nas dosta igra. Znači da samo spamaš bezveze.

Ako imaš neka pitanja onda pitaj i neko će ti odg.

Za početak posjeti http://nfsworld.wikia.com/wiki/NFS_World_Info_Wiki možda nešto i pohvataš.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 23:33 (x18x05x).
13 godina
x18x05x kaže...
Božoo kaže...
x18x05x kaže...
Božoo kaže...

{#}

Da malo pročitaš vidio bi da nas dosta igra. Znači da samo spamaš bezveze.

Ako imaš neka pitanja onda pitaj i neko će ti odg.

Za početak posjeti http://nfsworld.wikia.com/wiki/NFS_World_Info_Wiki možda nešto i pohvataš.

Hvala... Nije mi engleski baš jača strana, ali dobro u svakom slučaju će poslužit...

Nego evo prvo pitanje... Kako igrate, đojstikom ili tipkovnicom?

15 godina

Ja osobno tipkovnicom, lakse mi je.

14 godina
neaktivan

Evo posto sam novi u ovoj igri i tek lvl 7. Dobio sam kao gift nekog porshea na 3 dana. Kupio sam si mazdu pa me zanima sljedece. Dobio sam kao gift felge 19 ali nigdje ih nemogu nac :S i dali mogu kako promijenit auto za ovaj novac a ne za ove coinse za prave novce

hvala

veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
x18x05x kaže...

Hvala, a čemu služi onaj powerup ready?

Ne vidim dok vozim neku njegovu svrhu...

13 godina
neaktivan
vekyyy kaže...

Evo posto sam novi u ovoj igri i tek lvl 7. Dobio sam kao gift nekog porshea na 3 dana. Kupio sam si mazdu pa me zanima sljedece. Dobio sam kao gift felge 19 ali nigdje ih nemogu nac :S i dali mogu kako promijenit auto za ovaj novac a ne za ove coinse za prave novce

hvala

Safehouse > Customize > Aftermarkt > kad si unutra imaš "store" sa dijelovima. U gornjem lijevom kutu tog prozora ti je mala okrugla bijela strelica. Klikni na nju i pojavit će ti se "inventory" (ono što osvajaš). Tu ti se nalazi felga.

Aute možeš prodavati za IGC (novce koje osvajaš u utrci), ali prodajom dobija sAmo 1/4 vrijednosti auta. Ne možeš prodati zadnji auto i ondaj koji Je re}tani. Također, taj rentani ne možeš ni preuređivati, mijenjati dijelove i slično...

Božoo kaže...
x18x05x kaže...

Svrha mu je kad želiš postaviti neko vrijeme u utrci.

Kad stisneš bilo koji powerup treba vremena da se on ponovno napunuti. Sa "ready" to ide odmah. ali kad ga stisneš i za njega treba vremena da se ponovno napuni, a ako staviš "ready" kao skill onda ubrzavaš njegovo punjenje.

14 godina
neaktivan

ok hvala puno. Ali di kupim drugi auto ili moram voziti ovaj koji sam kupio prvi? Sta nemogu sada recimo promijenit mazdu i uzet nesto jace za novac od utrka

veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
vekyyy kaže...

ok hvala puno. Ali di kupim drugi auto ili moram voziti ovaj koji sam kupio prvi? Sta nemogu sada recimo promijenit mazdu i uzet nesto jace za novac od utrka

Možeš, ali tek nakon lvl 12

14 godina
neaktivan

ok hvala care

veky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...
vekyyy kaže...

hvala

Safehouse > Customize > Aftermarkt > kad si unutra imaš "store" sa dijelovima. U gornjem lijevom kutu tog prozora ti je mala okrugla bijela strelica. Klikni na nju i pojavit će ti se "inventory" (ono što osvajaš). Tu ti se nalazi felga.

Aute možeš prodavati za IGC (novce koje osvajaš u utrci), ali prodajom dobija sAmo 1/4 vrijednosti auta. Ne možeš prodati zadnji auto i ondaj koji Je re}tani. Također, taj rentani ne možeš ni preuređivati, mijenjati dijelove i slično...

Božoo kaže...
x18x05x kaže...

Svrha mu je kad želiš postaviti neko vrijeme u utrci.

Kad stisneš bilo koji powerup treba vremena da se on ponovno napunuti. Sa "ready" to ide odmah. ali kad ga stisneš i za njega treba vremena da se ponovno napuni, a ako staviš "ready" kao skill onda ubrzavaš njegovo punjenje.

Hvala!

A zanima me da li mi ova konfiguracija zadovoljava standarde za igricu?

PROCESOR AMD ATHLON 3500 AM2
DDRAM 2 1GB PC 300 667MHZ
MB GIGABYTE M61 AM2 PCIE ATX
DVD-RW NEC AD7170 18X ATAPI ID
HD SATA 160GB 7200RPM 8MB CACH

I naknadno sam ugradio još 2 giga memorije...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice