Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 189.870
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Need for Speed Undercover
Jeza101 kaže...

Jel zna ko gdje se mogu skidati s interneta igrice besplatno

Obrati se LUXXU za igrice,on će ti dati ono što trebaš..LOLSmijeh
16 godina
protjeran

heh di se taj luxx nalazi kako ga nać

17 godina
neaktivan
nfsbaby kaže...
Jeza101 kaže...

Ti to ozbiljno ili...?SmijehŠutim
PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
16 godina
neaktivan
Hex kaže...
nfsbaby kaže...
Jeza101 kaže...

hehe ja mislim da ce on njemu prije zaljepit karton zbog ovo gdje mogu skidat besplatno nego mu dat link...pa cuj Jeza ne treba ti niko rec znaš i sam da se o Pirat Bay-u sad toliko govori da ga sad zna i moja mater!!!
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
Hex kaže...
nfsbaby kaže...
Jeza101 kaže...

ovo je inače malo bezobrazno ali nema veze. čovjek nije čitao pravila.

btw, samo se obrati LUXXU
AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
16 godina
neaktivan
IRebic kaže...

Rade ga 2 tima, što znači da imaju duplo više vremena, ne očekujem mnogo od njega, sve mi se čini da će biti još jedan propalitet! 

Znaš kak se u narodu kaže?
Puno babica kilavo dijete.

Mislim da sam sve jasno reko, nemogu reć da sam fan NFS-a al neznam kaj da očekujem. Najbolje je očekivat malo pa ak bude dobar bit će sve super ak ne to si i očekivo, nikaj novo...

P.S. sad tek vidim da ima 25 tisuća stranica o ovoj temi pa napominjem da je ovo vezano uz tekst sa početka
radi se o novom NFS-u.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 23:12 (Seky).
17 godina
protjeran

Evo, jedno pitanjce: dođoh do kraja igre gdje je obračun sa Chase: "Showdown". Kako ga nisam prošao iz par pokušaja igrao sam poslije i kad mi je učitao save game nije više bilo moguće nastaviti trke sa tipkom "Tab". Kako doći do kraja ili moram sve ponovo što neću ofkors? Postoji kakva caka?

Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

E kad hoću igrat online piše mi nesto ''cd key is not valid'' šta je to!?!?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jeza101 kaže...

E kad hoću igrat online piše mi nesto ''cd key is not valid'' šta je to!?!?

To je piratstvo tj. imaš neorginalan cd-key.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina
protjeran

kako da to riješim

17 godina
neaktivan

Idi u algoritam ili di već i kupi originalnu igru i to je to.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2009 17:50 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jeza101 kaže...

kako da to riješim

Kupi original i nemas frke s serverima.
Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3 Hard Disk: Hitachi HDD320GB 8MB Cache, 7200 o/min Napajanje Frontier 400W
17 godina
protjeran

Da li se netko smiluje i pošalje mi na moj mail Game Save od zadnje dvije-tri utrke u UnderCoveru? Imam snimljeno na posljednjoj i ne da mi da više igru završim... Viče thx pals

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ne

17 godina
protjeran

wtf lol Nemaš ili?

16 godina
neaktivan

Čitam sad cijelu temu i rijetko tko da se ne žali na Undercover,šta se imate žalit, tko još proizvodi igre poput nfs-a(možda je to TDU al tamo nemožeš uređivat aute kak želiš).U nfs-u(osim PS-a) juriš po ulicama,ganja te murja,utrkuješ se i što bolje od toga želite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

potpis

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Čitam sad cijelu temu i rijetko tko da se ne žali na Undercover,šta se imate žalit, tko još proizvodi igre poput nfs-a(možda je to TDU al tamo nemožeš uređivat aute kak želiš).U nfs-u(osim PS-a) juriš po ulicama,ganja te murja,utrkuješ se i što bolje od toga želite?

Sve su to dobre stvari
samo su ih loše napravili u zadnjen dijelu i to je problem MW je odrađen puno bolje  
E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
big_guy kaže...

Sve su to dobre stvari
samo su ih loše napravili u zadnjen dijelu i to je problem MW je odrađen puno bolje  
 Evo,ja sad skidam nfs undercover pa kad odigram sat-dva onda ću i ja napisat svoje mišljenje(ako moja konfa pokrene to uopće-amd sempron 1.8 ghz,1 gb ram,ati radeon 9550)
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
thuglife kaže...
big_guy kaže...

Sve su to dobre stvari
 Evo,ja sad skidam nfs undercover pa kad odigram sat-dva onda ću i ja napisat svoje mišljenje(ako moja konfa pokrene to uopće-amd sempron 1.8 ghz,1 gb ram,ati radeon 9550)
 Hehe, nisi još odigrao igru, a kritiziraš tuđe kritike... Vidjet ćeš da je igrica poluproizvod te da nije vrijedna dugog igranja...

A to što nitko ne proizvodi igrice slične novijim NFS-ovima možda bi EA-u trebao biti znak da prestane više raditi takva sranja i napravi pravu arkadu kao u prijašnjim danima...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan

Da li je ovo posljedica nekog buga,loše konfe ili nečeg trećeg i kako se može riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 21:41 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ako možete reći,jel ima tu kakva safe house,kak se kupuju auti i to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Da li je ovo posljedica nekog buga,loše konfe ili nečeg trećeg i kako se može riješiti?

wtf??? ovo još nikad nisam vidio. stvarno ne znam.
Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Shaderi... Jel ti grafa podržava 3.0 shadere?
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
big_guy kaže...

Ne,samo 2.0.
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
i_rambo_plache kaže...
big_guy kaže...

Ne,samo 2.0.
 E to je onda problem. Pogledaj u opcijama igre dal možeš namjestiti 2.0 shadere, ako ne, onda nemreš riješit ovo (jedino ako kupiš grafu s 3.0 shaderima).
17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

pa sto hoces? Napravili su remake svojih starih hitova (tako bar oni kazu), znaci da su ostali dosljedni i po grafici. :)
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded. http://www.pixelatem.croshare.com/
17 godina
big_guy kaže...

I ako možete reći,jel ima tu kakva safe house,kak se kupuju auti i to...

Kad odeš u meni odi na customize cars ili tako nešto (ne sjećam se točno) i tamo ćeš vidjeti svoj autić i mogućnost kupovanja novih auta, dijelova i boja i naljepnica.
92% tinejđera sluša turbo folk.Ako si ti među onih 8% koji slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax 800MHz | Chieftec 550 W (\__/) (='.'=) (")_(") Copy & paste Bunny into your sig to help him gain world domination
16 godina
neaktivan

evo danas ću ju instalirati. zaželio sam se neke igre gdje se ne moram mučiti niti razmišljati nego da čisto uživam u grafici.

Last.fm -> Filip_Grabant Facebook -> Filip Grabant AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako  skidati s ove stranice,da li se moram registrirati i kako kad skinem neki auto kako ga onda ubaciti da ga mogu vozit u karijeri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice