Jel zna ko gdje se mogu skidati s interneta igrice besplatno

heh di se taj luxx nalazi kako ga nać
Rade ga 2 tima, što znači da imaju duplo više vremena, ne očekujem mnogo od njega, sve mi se čini da će biti još jedan propalitet!
Evo, jedno pitanjce: dođoh do kraja igre gdje je obračun sa Chase: "Showdown". Kako ga nisam prošao iz par pokušaja igrao sam poslije i kad mi je učitao save game nije više bilo moguće nastaviti trke sa tipkom "Tab". Kako doći do kraja ili moram sve ponovo što neću ofkors? Postoji kakva caka?
E kad hoću igrat online piše mi nesto ''cd key is not valid'' šta je to!?!?
E kad hoću igrat online piše mi nesto ''cd key is not valid'' šta je to!?!?
kako da to riješim
Idi u algoritam ili di već i kupi originalnu igru i to je to.
kako da to riješim
Da li se netko smiluje i pošalje mi na moj mail Game Save od zadnje dvije-tri utrke u UnderCoveru? Imam snimljeno na posljednjoj i ne da mi da više igru završim... thx pals
ne
wtf lol Nemaš ili?
Čitam sad cijelu temu i rijetko tko da se ne žali na Undercover,šta se imate žalit, tko još proizvodi igre poput nfs-a(možda je to TDU al tamo nemožeš uređivat aute kak želiš).U nfs-u(osim PS-a) juriš po ulicama,ganja te murja,utrkuješ se i što bolje od toga želite?
potpis
Čitam sad cijelu temu i rijetko tko da se ne žali na Undercover,šta se imate žalit, tko još proizvodi igre poput nfs-a(možda je to TDU al tamo nemožeš uređivat aute kak želiš).U nfs-u(osim PS-a) juriš po ulicama,ganja te murja,utrkuješ se i što bolje od toga želite?
I ako možete reći,jel ima tu kakva safe house,kak se kupuju auti i to...
Da li je ovo posljedica nekog buga,loše konfe ili nečeg trećeg i kako se može riješiti?
Da li je ovo posljedica nekog buga,loše konfe ili nečeg trećeg i kako se može riješiti?
I ako možete reći,jel ima tu kakva safe house,kak se kupuju auti i to...
evo danas ću ju instalirati. zaželio sam se neke igre gdje se ne moram mučiti niti razmišljati nego da čisto uživam u grafici.
Kako skidati s ove stranice,da li se moram registrirati i kako kad skinem neki auto kako ga onda ubaciti da ga mogu vozit u karijeri?