Need for Speed The Run

poruka: 406
|
čitano: 116.619
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Need for Speed The Run

neznam jel bilo al mislim da nije...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Need for Speed The Run
scOOby kaže...

neznam jel bilo al mislim da nije...

Pogledo sam sve filmiće koji su izašli,izgleda primamljivo,pogotovo popis auta koji se nalaze u samoj igri,mislim da je kupim,valjda bude se još domaće ekipe skupilo,pa da bacimo po koju utrku.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2011 15:02 (flash3).
17 godina
Need for Speed The Run

Nije li sutra vrijeme izlaska pc igre? Vidim da je jogurt xboxUSa verzija u eteru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed The Run

kako nekome moze biti ovo primamljiva igra? totalno not worthy nfs naziva...mislim da cu instalirati underground 2 malo da se prisjetim, iako i ta igra je šit, ali u svakom slucaju bolja od ove

Moj PC  
5 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

kako nekome moze biti ovo primamljiva igra? totalno not worthy nfs naziva...mislim da cu instalirati underground 2 malo da se prisjetim, iako i ta igra je šit, ali u svakom slucaju bolja od ove

Underground 2 je legendarna igra i prekretnica u nekom smislu. Moro sam.

15 godina
Need for Speed The Run

je al je opet sit, ali nekako mislim da je gud sit :)

iako mi nije nikako najbolji nfs...

a ovaj novi definitivno osim grafike i ambijenta, ne privlaci me nicime vise

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Need for Speed The Run

probaj pa vidi {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed The Run

a to cu i napravit, posto je to nfs i posto sam svaki igrao do sad, od 1994 na dalje...

samo moram osloboditi mjesta na kompu -.- hebo cijene HDD-ova

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Need for Speed The Run

Ma to je razbribriga, neću si izlaskom promijeniti život, utetovirati logo i učlaniti u sektu sljedbenika.

Za 2 mjeseca bit će neš drugo, ovo zaboravit i ok.

Potrošna roba kao i tisuće igri prije nje, ali ako se čovjek prema tome postavi kao prema zabavici da se razbudi,

ubije vrijeme, ili razonodi s frendovima, nema što bit loše.

Grafika ok, ima dima, razbijanja, eksplozija, zvukova motora, neki osjećaj "brzine" i

jupi:)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

evo izašla  {#} verzija na partisu,treba malo odigrati,ako mi se svidi-kupiti :D

btw,netko je tu napisao da je nfs un 2 shit,ako je to shit,sta su onda ovi novi?iako je meni najbolji mw

15 godina
Need for Speed The Run

u1 u2 i mw su meni medu najgorim nfs-ovima, iako u2 mi nekako ostao u najboljem sjecanju od ta tri...

najbolji su prvi nfs-ovi prije 2000te god...i ajde shiftovi nisu losi, ali bez modova su nedoreceni...kao vecina danasnjih igara (osim dirt3 i drivera sf)

Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
sstrmi kaže...

evo izašla {#} verzija na partisu,treba malo odigrati,ako mi se svidi-kupiti :D

btw,netko je tu napisao da je nfs un 2 shit,ako je to shit,sta su onda ovi novi?iako je meni najbolji mw

Upravo sam probao, samo što je dosta zahtjevan... fps je zaključan na 30, a grafiku između medium-high-ultra nisam primjetio, jedino velike frame droppove... da barem imam Quad proc, očito je NFS postao prezahtjevan za dual core..., inače igra izgleda odlično, jako je zabavna i svakako preporučam barem isprobat, krajolici i mape su po meni najbolji dosad, puno bolje nego npr. Undercover gdje su htjeli ubaci raznolik krajolik u igru. Slično je Hot Pursuitu 2010, ali još bolje. Ajd nek netko isproba tko ima Quad proc pa javi dojmove, nije bitno da je grafička nužno jača od moje, samo da je quad proc.

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
13 godina
neaktivan
Need for Speed The Run
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.11.2011 14:34 (sepa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
sstrmi kaže...

evo izašla  {#} verzija na partisu,treba malo odigrati,ako mi se svidi-kupiti :D

Upravo sam probao, samo što je dosta zahtjevan... fps je zaključan na 30, a grafiku između medium-high-ultra nisam primjetio, jedino velike frame droppove... da barem imam Quad proc, očito je NFS postao prezahtjevan za dual core..., inače igra izgleda odlično, jako je zabavna i svakako preporučam barem isprobat, krajolici i mape su po meni najbolji dosad, puno bolje nego npr. Undercover gdje su htjeli ubaci raznolik krajolik u igru. Slično je Hot Pursuitu 2010, ali još bolje. Ajd nek netko isproba tko ima Quad proc pa javi dojmove, nije bitno da je grafička nužno jača od moje, samo da je quad proc.

valjda ce meni raditi na x3, ako ne morat cu ja to unlockati i overclockati malo na phenom x4 ;D

ali navise se boijm za graficku, pise da je min 9800, a ja imam 9600

16 godina
neaktivan
Need for Speed The Run

Ja igram na Ultra.. nema razlike naspram HIGH, sad jel to radi verzije, ne znam... igra se cini zabavna, sad vidjet cemo..

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina
Unimatrix 007 kaže...
inače igra izgleda odlično, jako je zabavna

E pa to mi je jedino bitno za taj konzolaški tip igre:)

15 godina
Need for Speed The Run

dok mi ne skine, recite kakvo je ponasanje auta? ako je tko igrao driver SF, neka usporedi s time...i isto tako sa HP2010...hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

daleko ukocenije rekao bih... ali bolje od HP2010.. .

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Jel radi na DX10.0
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Need for Speed The Run

PRobao sam, neznam što bih napisao, točno ono što sam očekivao od igre, nije me se baš dopala...

Potpuno se slažem s IGNovom ocjenom.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed The Run

odigrao malo, bilo mi cudno gledati animaciju na pocetku, posto je to nfs...

bzez

auti se ponasaju li la, smeta mi kamera sta je preblizu i sta u zavojima dode jos blize guzici auta...

a ona animacija na pocetku gdje moras izac iz auta je bzvz, jos mi pisu komande za xbox, neznam zasto...

i cisto me zanima na cemu vi igrate? meni volan ne prepoznaje, ali redovno vibrira i kad je ukljucena vibracija u igri i kad nije, i to kad igram na tipkovnici, dakle moram odstekati iz usb-a volan...

plus ni nemogu gamepad srediti da mi radi, tj mogu mjenjati opcije, ali onaj steering mi prihvaca kad stisnem D pad u bilo kojem smjeru, i sad kad se vracam kroz meni, onda nemogu ulaziti u opcije, tj nemogu koristiti enter (a ni na gamepadu ne radi mi nijedan puc) pa sam izbrisao save game i iz pocetka, srecom pa sam prosao samo 2 utrke i tek izasao iz SF-a

dakle ostane mi tastatura, a tlaka mi iskreno...

ima li kakvo rjesenje da mogu barem na gamepadu igrati (nebi volan, jer ne zavrijeduje igrica da trosim volan na nju)

ovako kao prvi dojam ocjena 5 od 10, vidjet cemo kako bude dalje (bila bi jos i niza ocjena da nisam slucajno probao 3. utrku van grada, pa mi se svidio ambijent)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Need for Speed The Run

Jel mi se čini ili je igra nekako kratka, igram tek sat i 10 minuta i već sam na stage 6/10, nadam se da ima nešto poslije toga.... btw, dio u Coloradu sa lavinama je prej3ben, veoma zabavno i akcijski izvedeno. Iako igra ima dosta nedostataka, ovaj put je fakat zabavna, napokon zabavan NFS, za razliku od zadnjih par nastavaka. Nadam se samo da će sljedeći NFS bit MW 2 ili U3 jer bi ti onda bio pun pogodak. Iako ovaj novi izgleda predivno sa FB 2 engine-om, prezahtjevan je pa bi bilo bolje da stave neki drugi ili ovog dodatno optimiziraju slijedeći put. 

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 5:12 (Unimatrix 007).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
Need for Speed The Run

Evo moje misljenje.NFS sad treba gledat kao novu generaciju racing igrica, jer oni cijelo vrijeme pokusavaju napravit nesto sto jos nepostoji, u prvo generaciji je bilo vo no ozbiljne utrke malo murije i tako to, onda druga generacija , sređivanje auta i nocne arkadne utrke , onda jos malo nadogradnje pa ono neka prosjecna racing arkada sa sređivanje auta i murijom, onda generacija auto simulacije shift 1,2 i  eto do sada zadnja je hot pursuit i the run rađene skoro na isti nacin ali the run puno bolji.Kad bi gledao da to nije nfs nego neka druga igra dao bi ocjenu 9/10 ;) btw jedini minus je kamera sto je malo preblizu.

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 8:49 (Encyanix).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Falija si... nema tu generacija, jer su shift, hp2010, shift 2, run isprepleteni. I sami su rekli - proljece simulacija, jesen arkada...
15 godina
Mitsuoka kaže...
Falija si... nema tu generacija, jer su shift, hp2010, shift 2, run isprepleteni. I sami su rekli - proljece simulacija, jesen arkada...

A dobro mozda sam falio :P, nego manje vise svi su zapamtili nfs po undergroundu ,carbonu i tako to , al to je proslost jer oni sad rade nesto novije nevracaju se u proslost..(jest da su hot prsuit 2010 napravili po proslom hot prsuitu).

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
14 godina
neaktivan
Need for Speed The Run

evo da i ja ostavim svoj review:

PRIČA 

Napokon!!! Fala više qurcu na dobroj priči, nisam vidio dobru priču od Underground serijala...po meni pun pogodak...do sad se samo jednom u video igri pojavila priča nešto tipa Gumball3000 i to je bilo prije više godina (igra se baš zvala Gumball3000), tako da po meni sva ta priča mi se jako dopada.Puno se bolje nekak ubacim u poziciju vozača.Možda ispada malo komplicirana i nestvarna, ali ipak ne zamijeram im jer opet nije toliko previše napuhana.

GRAFIKA 

Ovako, igra izgleda ljepo, animacije su predivne zahvaljujuči Frostbite 2 engine-u, ali me jedino čudi ko i večinu da ne vidim neku razliku između Medium, High i Ultra postavki...hmmm malo čudno...prvo se nisam ni usudio staviti sve na ultra pošto sam na HD5570 kartici koja i nije nešto uber zakon...hehe...al kad sam stavio sve na ultra (V-Sync off) i ušo u vožnju ponovo, nisam osijetio neki pad FPS-a (i dalje 30fps-a), ali nisam doživio ni neko poljepšanje.Moguči bug??Ili radi verzije??To nebi znao.Sve u svemu je ljepa i šarena, te raznolika.Od zimskog bijelila, do žučkasto smeđe Nevade pa do zeleno-sive okoline u područjima planina, a gradovi da i ne govorim (svijetla Vegasa su fakat lijepa).

VOŽNJA 

E tu je sad ono kaj me jedino malo zasmetalo.Do sad sam se mogo pomiriti i priviknut na skoro svaki NfS driving engine, ali ovaj mi svakako nije nimalo sjeo.Prvo i osnovno ču reči da je skretanje loše i auto se ponaša koda ima probleme s Traction Control-om.Nezna jel bi proklizio il nebi, a kad proklizi onda ili neče stat driftat ili se u istom trenu dogodi kontra-drift i vi če te okrenuti u stranu u koju nimalo ne želite iči aka. rub ceste s provalijom ili metalna ograda.Večina auta ima problem s proklizavanjem prek nosa, i to na jako malim brzinama šta je isto malo bezveze.A šta se tiče doživljaja brzine su ovaj put opet zmrdali, arghhh.Vozim i ono imam feeling da je auto totalno trom, pa počnem provjeravat kolko se vozim kad ono piše mi oko 170km/h (o_0) ...počnem provjeravat dali mi lovi tipka dobro il sam na pola lovi li WTF?? Neznam al u prijašnjim serijalima su super napravili doživljaje brzine, al u ovom mi se opče ne sviđa.Tek dok pređete nekih 200 km/h se počne popravljati doživljaj   brzine.Za sad se još uvijek privikavam na driving-engine, al se nadam da ču se priviknut prije nego stignem u "Big Apple".

Po meni dosta dobra igra, uz super priču, predivan ambijent te odlične animacije okoline, ali zato pomalo uštogljeni driving-engine.Dali se isplati zaigrati?? Definitivno, i to radi priče same po sebi i Frostbite engine-a, a šta se kontrola tiče se treba priviknuti.

OCIJENA

7.5/10

Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
Need for Speed The Run

pa kvragu ,priča i engine/grafika su donekle nebitni (zadnjih par nastavaka ionako izgleda skoro isto), kontrole ,odnosno upravljivost je bitnija puno.

ipak više voziš nego što se diviš krajoliku ili gleda cut-scene sa kvazi pričicom...

istina bog,radi se o arkadi ,ali nekako ne vidim da ti igra može biti dobra zbog grafike i priče a vožnja je zaku*rac.

ko da kažeš da je jedna pucačina dobra zbog priče i grafike al eto malo je loše napravljeno ciljanje ...

osnova NFS serijala i jest vožnja (ili je barem bila!) a priča je ionako oduvijek isprazna...

naravno ,uzimam u obzir da je "upravljivost i vožnja" takva zbog konzolitisa{#} ,ali moram se sam uvjeriti i odigrati sa volanom.

a koliko vidim ,ljudi se žale da im igra ne radi sa volanima i gamepadima ,ili uopće ili su kontrole zbrkane -

ako je ovo istina, onda je pokopavam u startu...

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 13:09 (vrx).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed The Run

istina je

volan ne reagira kad stiscem kontrole, a glavno da vibrira i kad nije selektiran...

gamepad nesto uspijem iskonfigurirati, ali posto imas samo STEERING neznam sta staviti na gamepad, gljive mi ne rade, a D pad radi, ali stisnem samo 1 stranu...nisam uspio isprobati, jer u meniju nemogu ulaziti u neke opcije, pa tako ni u start igre, posto mi enter onda ne radi, nego bi trebalo KAO raditi na gamepadu, ali stiscem sve i nista...

zato cu morat igrati ovaj poluproizvod na tipkovnici, vidjet cemo koliko dugo ce me zadrzati...nadam se barem do kraja sezone F1, pa da mogu poslije prec na prolazak sezone u F1 2011 na VOLANU!

napisem kasnije jos koji utisak, posto sad moram iz pocetka igrati sve, jer sam izbrisao savegame, posto nisam mogao vratiti komande na tipkovnicu, jer nisam mogao uc sa gamepadom u meni kontrola -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Need for Speed The Run

Meni volan ponegdje ne radi kako spada ako je ukopčan neki drugi "human interface controler", tako da neznam možda nije najbolja ideja imati

pouključene sve moguće kontrolere istovremeno. Ja sam imao problema kad mi je uključen 3d Miš i volan.

Encyanix kaže...
Mitsuoka kaže...

A dobro mozda sam falio :P, nego manje vise svi su zapamtili nfs po undergroundu ,carbonu i tako to , al to je proslost jer oni sad rade nesto novije nevracaju se u proslost..(jest da su hot prsuit 2010 napravili po proslom hot prsuitu).

Ma falio si totalno. NFS rade razni nepovezani studiji, i jedino pravilo je ono koje prokljuve u AR departmentu, a to je prodat što više primjeraka

i navuć što više ljudi da plaćaju nekakvo mrežno naguravanje/održavanje. Da nije tako, igre bi imale redni broj, a nemaju;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2011 13:48 (overhaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed The Run

meni je samo volan spojen...

gamepad nije

sad moram izbacit iz usb-a volan da nebi vibrirao dok igram na tipkovnici

ma nabijem ih, drivera sam uzivao igrati na tipkovnici, lijepo je isao i auti su imali super ponasanje, ali ovo je koma, ne plivaju kao u shiftu, ali nisu nikakvi, ali dobro, jos cekam da vozim ostale aute

za sad mi fora kad na M3 GTS vozim i drzim brzinu do blokade i onda dere vatra iz spuha, naravno na rucnom mjenjacu, nemogu igrati vise nijednu igru na automatskom (nazalost driver nije imao manual)

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice