Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Za PS3 igra je koma.Grafika uzas,grafika iz 1995 godine,podrska za volan,nema je,uopce mi ne ocitava volan,a prvu utrku mi je ocitavala,sad nista.

Razocaranje veliko,barem sto se PS3 tice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
BMK kaže...

Za PS3 igra je koma.Grafika uzas,grafika iz 1995 godine,podrska za volan,nema je,uopce mi ne ocitava volan,a prvu utrku mi je ocitavala,sad nista.

Razocaranje veliko,barem sto se PS3 tice.

A šteta da su zapostavili igru tako na PS3 ali kad vidim šta nama na PC-u rade sa konzolaškim portovima, u neku ruku mi nije žao {#}

3D dizajner
16 godina
neaktivan

Ova igra je predobra ! Danas sam ju igrao od nekih 2 sata do pola 9 i prosao sam dosta , al jos uvjek golf 1 :))) . Obicni klasični izgled , metalic crvena boja i upgradean do kraja , kako to ubrzava + ovaj handling mod od julesa ... pravi osjećaj auta i dokaz da je ova igra odlicna simulacija voznje ...

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možda nekom pomogne ovaj tutorial za poboljšati FPS za ekipu sa ATI karticama, nije teško, par postavki u Catalyst Panelu

http://www.overclock.net/ati/979202-shift-2-performance-fixes.html

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

imam jedno pitanje:

ako u postavkama za costum gamepad postavim sve tipke, i kasnije promjenim da igram s volanom ili tipkovnicom ocu li kad se opet vratim na costum gamepad trebat postavljat tipke ponovno?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Možda nekom pomogne ovaj tutorial za poboljšati FPS za ekipu sa ATI karticama, nije teško, par postavki u Catalyst Panelu

http://www.overclock.net/ati/979202-shift-2-performance-fixes.html

Ovo za AA je placebo... Probao i ista stvar.

3D dizajner
15 godina

Nije mi jasno kako je AI nekad na easy nedostižan a nekad na hard ih ostavim  pola kruga,krug.

Govorim o istim autima pošto trenutno pičim sa mclarenom i utrkujem se uvijek protiv istih

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
matija656 kaže...
RuskeGTT kaže...

btw. sad gledam u sobi kod brata shift 1 igra (ceka da mi frend vrati stick da mu prebacim dvojku sutra) i gledam kako se auto ponasa u jedinici - KOMA!!!! pliva na sve strane, zadnji kraj bjezi na auto sa prednjim pogonom (golf GTI works), neznam, sad mi tek jasno kad vidim u kratkom razdoblju te dve igre koja je razlika VELIKA i koliko je bolja dvojka od jedinice...

zivio shift2!

očito da nisi onda probao real gt mod za prvi shift, koji napravi da se auti ponašaju slično kao u gran turismu

ja sam taj mod obožavao i on mi je od s..nja igre napravio vrhunsku sa odličnom kontrolom

meni shift 1 nije ni radio na kompu, igrao sam ga sve skupa mozda 10-15% cijele igre...

_____

a ovaj julsov mod sam ja instalirao, tj nisam sve skupa, nego sam ona dva fajla promjenio u pakfilesu i nisam vidio neku vecu razliku (doduse nisam ni puno tako igrao) pa sam stavio ovaj .dll i preporodio se...dakle FUNKCIONIRA! iako nemogu rec da je barem meni na razini rfactora i slicno, ali je jako jako bolje nego original!

15 godina

Ja odigrao nekih 10 utrka, sve osim jedne imam 1. mjesto, u vecini nemam onaj clear lap, osim u jednoj, i u tom krugu uopce nisam pazio gdje idem :)

http://g.bfbcs.com/4290/pc_Omega_HR.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni nje clear lap jos skoro pa najlakse osvojiti :)

jedva cekam uloviti malo vremena da igram to kako spada a ne dnevno 2-3 utrke...joooooj jos 2-3 tjedna ispita, onda MALO pauze...pa onda opet ebanja sve do ljeta (do 20.7. nema odmora) i onda nakon 20.7. ROKANJEEEEEEEEEEEE i kupnja key-a (nadam se da ce spustit se cijena do tad)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zaljubio sam se u ovu igru kad sam se sav ufurao u noćnu utrku, vozim već jedan krug, savršeno sve, i izletim i sje*em svjetla.

Nešto fenomenalno, vozio sam na svjetlima ovih iza mene i ovih ispred mene, i sve to morao sastavljat u glavi. Ma genijalno stvarno.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ruske, mod je updatean

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
Slash 666 kaže...

Zaljubio sam se u ovu igru kad sam se sav ufurao u noćnu utrku, vozim već jedan krug, savršeno sve, i izletim i sje*em svjetla.

Nešto fenomenalno, vozio sam na svjetlima ovih iza mene i ovih ispred mene, i sve to morao sastavljat u glavi. Ma genijalno stvarno.

ja to jos nisam nikad uspio, sta se stvarno mogu razvaliti farovi?

15 godina
neaktivan

Da da, fenomenalno je. Samo škiljiš u mrak, zakon!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

stari moj, meni je vec pre mracno ovako sa farovima, kako je tek po noci...hahaha

ima li tko volje da mi opali jedan screenshot sad da vidim nabrzaka iz unutra kako se vidi vani bez svjetla? neda mi se palit igru, spajat volan itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja sam na 28 % igre, sa volanom Logitech MOMO igra ide savršeno. Meni osobno najbolja igra do sad koja se igra sa volanom. Još da imam malo jaču grafu, pa da mi ide grafika na max, bilo bi još bolje, ali i ovako je dobro. Smanjio detalje na drveću i publici i sve ok. Drveće i publiku ionak ne primječujem u žaru utrke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ljudi....ako zamjenim onaj file vehicleset_pc_custom_wheel i ona dva u folderu Pakfiles i stavim dinput8.dll dal je onda stvarno bolje što se tiče handliga?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

zamjeni ona dva fajla u pakfajlu i stavi dll - ja sam se preporodio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Povlacim sve sto sam srao o igri... Odlicna je, napokon sam namjestio volan kako mi pase i savrseno je, sve je na high, i FPS mi je 30... Odlicno je... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@ruskeGTT
Stavim ti ja sutra skrinšot.
15 godina

e ljudi dal netko imao ovaj volan u rukama

jer ja ne mogu nać nigdje na netu baš review tog volana, a razmišljam da ga uzmem pa me zanima dal je netko imao takav sličan ili tako nešto da mi kaže kakav je

logitech driving force feedback volan

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...
@ruskeGTT
Stavim ti ja sutra skrinšot.

sutra cu moc ja isto vidjet, mislio sam sad u ovom trenutku vidjet, al nema veze :)

15 godina
matija656 kaže...

jer ja ne mogu nać nigdje na netu baš review tog volana, a razmišljam da ga uzmem pa me zanima dal je netko imao takav sličan ili tako nešto da mi kaže kakav je

jbt kad gledam malo, full slici na moj...ove dve dole tipke start i select su iste, onda ovaj raspored tipki na obrucu volana gore je isti, oblk volana je ono malo slican...jedino nema sekvencijalu...

neznam kolika mu cijena ni koliko je kvalitetan, ali ja sam se zadnjih 2 godije uvjerio u kvalitetu CANYON marke...stvarno su ODLICNI i preporuka svima koji zele dobro i jeftinije...

evo imam maus 2-3god i odlican je, gamepad god dana i odlican je, i sad volan 2mj imam i meni je super...cijene su odlicne, kvaliteta je zadovoljavajuca...i plus mu je sta ima rucicu mjenjaca (sekvencijala - gore-dolje) sto drugi volani te cijene nemaju (barem nisam vidio takve)...tu rucicu sam htio da mi volan ima, pa sam trazio takve...i mogu rec da je odlican osjecaj s njom igrat, a ne onako iza volana mjenjati, sta imaju svi volani tako :) dobro F1 i WRC igram na polugicama, a ostalo na rucici

http://www.canyon-tech.com/products/gaming/PC/CNG-GW3

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 1:28 (RuskeGTT).
15 godina

sutra ako uspijem stavljam komentar genius 900ff thrustmaster volana u shiftu 2, jos nije propisno testiran (osim na flatoutu ultimate carnage...), ali zasad dojam nije bio pozitivan. pokusat cu voziti prije i poslije stavljanja moda ali unaprijed sam skeptican. mislim da se treba izdvojiti suska za kvalitetnog logija, a ne neke live marke, cast iznimkama.

http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=16809&ctNode=165&mp=11

15 godina

nije canyon toliko losa marka kako ti mislis...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

CAST IZNIMKAMA

{#}

14 godina
neaktivan
matija656 kaže...

Imao sam ja takav volan,volan je ne loš za kežual igrače vožnja,ali za simulaciju ti sigurno nije jer nema uopće dobre motore za force feedback i kvari im se FF motor ubitačno...

Jedino što lijepo leži u rukama :/

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
16 godina

ako netko ima probleme s FPSima nek proba ovo (navedeno i gore). osobno skocio na 30fps min i igra je sad cak igriva.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2011 9:15 (Bass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bass kaže...

ako netko ima probleme s FPSima nek proba ovo (navedeno i gore). osobno skocio na 30fps min i igra je sad cak igriva.

Jel ima šta za Nvidije, za sramotno mali gpu usage zbog kojeg igra izgleda kao da laga.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina

Evo ja sam se preporodio kupjom onog Mitsubishia, ostavljam ih za pola kruga na medium bez svih pomagala, mislim da je tu puno radio onaj handling fix, i baš jučer mi se nakupilo novaca i idem si ja kupit novu pilu i gledam, gledam aute i vidim svi su rwd, reko ja odite u k*rac s tim kupio lijepo R8 koja ima 4WD, a ako ne budem mogao nikako završit igru onda ću se morat naviknut na takva smeća.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice