Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 572.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ja igram na easy.lol. Nikad ništa nisam igrao na easy ali ovo da i samo iz razloga što se nemam volje gurat sa AI-om i da me konstantno okreću,da radim piruete po j..enoj stazi.Ovako im uteknem i uživam u vožnji.

Jel neko uspio pobijedit onog mulca Mcnamara-u.

Šta god uzmem on mi pobjegne za pola kruga

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
perkoxcar kaže...

Haha, ja sam na driftu radio onih 200 u practicu 15min, ili su usrali ili neznam, uglavnom uvijek dam previše gasa i auto se vrti.

sjedni u neki auto sa rwd pa probaj driftat.. ograda ili stup ti negine..   tako da je ovo sto igras u igri macji kasalj.. ali dobro je napravljen..

16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Ja igram na easy.lol. Nikad ništa nisam igrao na easy ali ovo da i samo iz razloga što se nemam volje gurat sa AI-om i da me konstantno okreću,da radim piruete po j..enoj stazi.Ovako im uteknem i uživam u vožnji.

Jel neko uspio pobijedit onog mulca Mcnamara-u.

Šta god uzmem on mi pobjegne za pola kruga

easy??cccc lose lose..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 18:54 (dokly).
14 godina
protjeran

meni kasni i volan i tastatura i kocnice sve mi kasni, probal sam vec 3 cracka i nema promjene

a grafika je za kurc, u onome theatru dobro izgleda al cim pokrenem auto fuuuuuj

neznam opce kak moreju takvo smece od igre prodavat

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vec 2 i po sata postavljam volan, popi*dio sam, ne mogu vise... Igrao sam malo sa polunamjestenim volanom i igra je za mene jako losa, ovaj Nissan GT-R mlatara po stazi i njiše se ko da je Chevrolet Spark a kada sam kupio Megane imao sam osjecaj kao da sam u nekoj kočiji sa dobrim amortizerima, nista vise haha...

Neznam, puno vise sam ocekivao od ove igre, pogotovo zbog Shifta 1, jer sam njega igrao svaki dan sa volanom i bilo je odlicno, dok na dvojci je horor, pomaknem malo volan (isto se tako pomakne u igri) a auto ode na travu, a kada ga pokusam maknut odleti pa-pa.

Grafika je isto tako jako losa, tj. nije losa nego sam samo vise ocekivao, na razini Shifta 1, nikakve razlike...   :/

Probat cu preko vikenda se malo zezati sa tim volanom, i namjestavati postavke, pa cu vidjeti. A za sada ovo je moje misljenje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e kako namjestit perfektno kontrole za skretanje ja stisnem tipku i kasni mi jednu sekundu i prejako skreće

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 19:11 (maherDP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel moze netko prvjeriti dali mu na driftanju assist radi?Htio bi to isljuciti a nemrem,Probat cu skinut od reloadeda verziju mozda pomogne,ali me zanima dali svima radi assist ili je to samo meni.hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Jel moze netko prvjeriti dali mu na driftanju assist radi?Htio bi to isljuciti a nemrem,Probat cu skinut od reloadeda verziju mozda pomogne,ali me zanima dali svima radi assist ili je to samo meni.hvala

stavi si expert driver tak da sam kontroliraš

16 godina
kach kaže...

Ja mislim da me ne radi jer nemogu odfriftat niti 200 bodova.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
neaktivan

Nisam fan Shift serijala, ali ovo moram svakako probati.

Samo me zanima hoće li po grafici biti bolji od DiRTa 3 {#}

Stargate fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma nemas kaj mislit,vidis da kad skreces,znaci u zavoju si i vidis na liku da je volan nakrenuo na neku stranu,a ti ne radis nista na kontroleru stoji ti na sredini palica.:/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
kach kaže...

Ja mislim da me ne radi jer nemogu odfriftat niti 200 bodova.

koristi ručnu ja sam se u početku mući al sam sad prije 20 min svhvatio kak driftat brzo i efikasno

al nemoj dugo držat sam stisni motaj i pusti brzo to moraš radit

16 godina
moderator

Sredio sam volan sad je ok{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

LJUDI STIGLI MODOVI NOVI

mod za handling je odličan, pogotovo za one koji voze na kontroler, jer smanjuje jačinu osjetljivosti gljive i lakše je vozit i sada se može bez problema lagano gljiva u stranu  i da lagano skreće, a ne da previše zakrene i baca u drift

također poboljšava malo i držanje samih automobila

najbolji mod do sada da se mene pita

igrao sam sad sa tim modom, prije nisam mogao vozit normalno Acuru NSX, sad ju vozim bez problema, odličan mod

drugi mod je popravak mali cockpit camere, ne helmet camere, malo camera je pomaknuta unazad da se više vidi unutrašnjost i bolje da se vidi volan (lakše vidiš koliko si skrenuo)

modove skinete sa Racedepartmenta

meni je sad igra bolja, što se tiče kontrole samih automobila

nadam se da bude pomoglo i vama ostalima, meni je

{#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 4
14 godina
protjeran
Vamuza kaže...

Samo me zanima hoće li po grafici biti bolji od DiRTa 3 {#}

pa nema sanse dirt 1 ima bolju grafiku nek ovaj shit

16 godina
matija656 kaže...

LJUDI STIGLI MODOVI NOVI

mozd bi i skinuo da se nemoram registrirat prvo...

16 godina
protjeran
SpaceNinja kaže...
Vamuza kaže...

Samo me zanima hoće li po grafici biti bolji od DiRTa 3  {#}

pa nema sanse dirt 1 ima bolju grafiku nek ovaj shit

...{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 20:09 (dokly).
16 godina
protjeran
matija656 kaže...

LJUDI STIGLI MODOVI NOVI

mod za handling je odličan, pogotovo za one koji voze na kontroler, jer smanjuje jačinu osjetljivosti gljive i lakše je vozit i sada se može bez problema lagano gljiva u stranu  i da lagano skreće, a ne da previše zakrene i baca u drift

također poboljšava malo i držanje samih automobila

najbolji mod do sada da se mene pita

igrao sam sad sa tim modom, prije nisam mogao vozit normalno Acuru NSX, sad ju vozim bez problema, odličan mod

drugi mod je popravak mali cockpit camere, ne helmet camere, malo camera je pomaknuta unazad da se više vidi unutrašnjost i bolje da se vidi volan (lakše vidiš koliko si skrenuo)

meni je sad igra bolja, što se tiče kontrole samih automobila

nadam se da bude pomoglo i vama ostalima, meni je

{#}

aj uplodaj to negdje da se netreba registrirati na stranici..  {#}

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Vec 2 i po sata postavljam volan, popi*dio sam, ne mogu vise... Igrao sam malo sa polunamjestenim volanom i igra je za mene jako losa, ovaj Nissan GT-R mlatara po stazi i njiše se ko da je Chevrolet Spark a kada sam kupio Megane imao sam osjecaj kao da sam u nekoj kočiji sa dobrim amortizerima, nista vise haha...

Neznam, puno vise sam ocekivao od ove igre, pogotovo zbog Shifta 1, jer sam njega igrao svaki dan sa volanom i bilo je odlicno, dok na dvojci je horor, pomaknem malo volan (isto se tako pomakne u igri) a auto ode na travu, a kada ga pokusam maknut odleti pa-pa.

Grafika je isto tako jako losa, tj. nije losa nego sam samo vise ocekivao, na razini Shifta 1, nikakve razlike...   :/

Probat cu preko vikenda se malo zezati sa tim volanom, i namjestavati postavke, pa cu vidjeti. A za sada ovo je moje misljenje.

I dobro mišljenje. Ja igru još imam na kompu, ali sam je deinstalirao nakon uzastopnih pokušaja da odvozim dva kruga bez da izletim s staze, i to s volanom i s tipkovnicom..I s jednim i drugim mi je bilo nemoguće voziti. U shiftu jedinici bilo je dosta tih tehničkih pomagala, pa se još auto nekako mogao držati na pravilnoj liniji, ali kod ovoga samo jedan pomak volana odnese me u krivu stranu, i uz to, proklizi mi rep, izvrtim se i gotovo. Auti se NE ponašaju tako, posebice ne ovi koji su prezentirani u igri. Grafika po danu apsolutno nije nešto posebnije nego u prvom dijelu, a onu vožnju po noći nisam isprobao jer nisam imao živaca doći do nje. Ne znam zašto ne mogu napraviti igru koja će se slagati s volanom kao što je to učinjeno u F1 2010. Bez ikakvih dodatnih postavki, volan je radio kako i treba.

15 godina

evo ekipa

uploadano na zippy share pa skidajte do mile volje

{#}

mod za handling - klik

mod za cockpit cameru - klik

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

A svi redom komentirate krekane verzije i pljujete po nečemu što niste nit platili... Svaka čast... Grafika loša? Šta brijete vi? Ako je ista ko u SHIFT 1 šta fali? Tamo je grafa bila i još uvijek je čist ok... Igra nije još nit izašla (pardon, upravo je maloprije puštena u download), a vi ste ju već odkarali na temelju krekane verzije, koja lako moguće ima gro više bugova samo zbog lošeg kreka... Samo kad se sjetim onih slika krekane verzije na max 2-3 stranice ranije... To mi sve govori...

Ajd vi pričekajte da ljudi sa originalima zaigraju pa ćemo onda vidjeti komentare, a koliko ste mi digli tlak, morat ću sa tipkovnicom izgleda probat igru čim se skine samo da vidim "what's this all about"...

A po snimkama na YT mi grafika izgleda zaista ok... Pogotovo noćne vožnje.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 20:26 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

neznam cemu pluvanje po grafici igra je samo takav eye candy.. palio gume i guma mi eksplodirala.. pa di to ima narode di??lol

edit: ovi modovi se kopiraju u folder packfiles.. cisto da se zna..

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 20:29 (dokly).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matija656 kaže...

evo ekipa

uploadano na zippy share pa skidajte do mile volje

{#}

mod za handling - klik

mod za cockpit cameru - klik

gdje zaljepit te extraktane datoteke

15 godina
neaktivan
dokly kaže...

neznam cemu pluvanje po grafici igra je samo takav eye candy.. palio gume i guma mi eksplodirala.. pa di to ima narode di??lol

U GTA4. But I get the point. {#}

3D dizajner
15 godina
neaktivan
dokly kaže...

u GTA IV

15 godina
neaktivan

@minoza ajde ti reci imas orginal igru,dali ti je iskljucen assist kod driftanja,daj molim te potvrdi to jer cu izluditi vise.Igram na elite i svejedno(samo kod driftanja)mi "pomaze" pc,sto mi ide jako na zivce.Zanima me dali je do cracka ili do igre.Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

@minoza ajde ti reci imas orginal igru,dali ti je iskljucen assist kod driftanja,daj molim te potvrdi to jer cu izluditi vise.Igram na elite i svejedno(samo kod driftanja)mi "pomaze" pc,sto mi ide jako na zivce.Zanima me dali je do cracka ili do igre.Hvala

Još mi se skida, pa kad se skine probam i javim, ali imam samo tipkovnicu trenutno...

3D dizajner
15 godina
neaktivan

Nebitno kaj imas,bitno je samo da vidis na njemu kad ti nista ne radis dali on sam skrece ili ne.Ne kuzim kak to nitko jos nije primjetio,ocito je svima super kaj vam sam auto sam upravlja kod driftanja.:/

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 20:34 (kach).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Minoza kaže...

A svi redom komentirate krekane verzije i pljujete po nečemu što niste nit platili... Svaka čast... Grafika loša? Šta brijete vi? Ako je ista ko u SHIFT 1 šta fali? Tamo je grafa bila i još uvijek je čist ok... Igra nije još nit izašla (pardon, upravo je maloprije puštena u download), a vi ste ju već odkarali na temelju krekane verzije, koja lako moguće ima gro više bugova samo zbog lošeg kreka... Samo kad se sjetim onih slika krekane verzije na max 2-3 stranice ranije... To mi sve govori...

Ajd vi pričekajte da ljudi sa originalima zaigraju pa ćemo onda vidjeti komentare, a koliko ste mi digli tlak, morat ću sa tipkovnicom izgleda probat igru čim se skine samo da vidim "what's this all about"...

A po snimkama na YT mi grafika izgleda zaista ok... Pogotovo noćne vožnje.

rekel sam vec da sam 3 cracka probal i na svakom mi je grafika u kurc + delay na svemu

jako je mala vjerojatnost da je u cracku problem

i pogledaj si malo po drugim forumima sve je puno ljudi kaj seru po shiftu2

15 godina
neaktivan

Meni su kontrole savrsene,nikakv dilej,a skinuo sam clone dvd i stavio od skidrowa crack.Sad kad dodem doma cu skunut reloaded verziju,mozda se nesto tamo promjeni kaj se driftanja tice.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice