Need for Speed: Shift 2 Unleashed

poruka: 2.088
|
čitano: 571.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Shift 2 Unleashed
ranko091 kaže...

ja ti imam g25, a to je isto šta i g27... mali redizajn na volanu 4 tipke vise i rpm metar, tako da ne moraš gledat u igri...ali sve ostalo je isto... i ja nemam šta reć nego hvale... masu ljudi mi je igralo na njemu i svi kažu kad skupe pare da bi isto kupili...

Znam da su G25/G27 praktički isti, zanimalo me zašto je ovaj Thrustmaster duplo skuplji...

Ispričavam se za off-topic.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 20:44 (Minoza).
16 godina

Igra mi je stvarno odlična.

Drago mi je što je NFS krenuo u ovom smjeru.

Morat ću izgleda nabavit volan uskoro.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim, kak se isključi opcija onih điđa-miđa strelica....{#}

15 godina
neaktivan

Za T500 RS govore da je trenutno najbolji volan, ispred Logitecha G27 i Fanatec Porsche 911 GT2.

Evo jedna recenzija http://www.virtualr.net/thrustmaster-t500-rs-review/

Ja imam G25 i odlično mi služi. Mjenjač sam moddao da bude tvrđi i papučice isto, imam PlaySeat postolje i igram na telki.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 21:02 (thesekiman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Igra je fantastična,igrao sam ju jedno 30,45 minuta i dobio doživljao kao da vozim auto u helmet viewu.

Fizika auta i ponašanje je jako dobro u odnosu an jedinicu.

Moram pohvaliti i Soundtrack,stvarno super pjesme izaberu..svaka pohvala;))

http://img171.imageshack.us/img171/4879/40419.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako to da je G27 jeftiniji 600kn od G25 volana? Razmišljam o jednom od tih dovje ali ne znam da li vrijedi 2000kn dat za volan. Što vi mislite?

{#} for offtopic

Kruger
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 21:41 (nick54312).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Kako to da je G27 jeftiniji 600kn od G25 volana? Razmišljam o jednom od tih dovje ali ne znam da li vrijedi 2000kn dat za volan. Što vi mislite?

{#} for offtopic

Mislim da je zbog H-Shiftera, G27 ga nema. Ja kad sam kupovao G25 prije cca. 2 godine platio sam ga 1800 kuna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 21:47 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

Mislim da je zbog H-Shiftera, G27 ga nema. J akad sam kupovao G25 prije cca. 2 godine platio sam ga 1800 kuna.

Kako ne? http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/1829/3819109242_6ce411b285_o.jpg

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 21:48 (Minoza).
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
thesekiman kaže...

Mislim da je zbog H-Shiftera, G27 ga nema. J akad sam kupovao G25 prije cca. 2 godine platio sam ga 1800 kuna.

Kako ne? http://www.virtualr.net/wp-content/gallery/1829/3819109242_6ce411b285_o.jpg

Ima, ima, ja sam malo zabrijao, prijatelj je nedavno kupio logitechov volan bez H-Shifta, ja sam mislio da je uzeo G27 ali nije, neki drugi.

15 godina
RuskeGTT kaže...

u pocetku sam se razocarao sa tezinom, pa sam smanjio za 1 level tezinu, pa je bolje...

svejedno auto proklizava, ali manje nego u shiftu 1...

grafika je ok, tuniranje auta je odlicno, puno toga, pozabavit cu se time vise nego voznjom :)

helmet cam je super, nocne utrke su super, staze u dubaju i monte carlu su mi odlicne

menu igre je ODLICAN, boljeg nisam vidio u zivotu...fenomenalno...

sve u svemu odlicna igra, dobre zabave, ali nema mi do rfactora koji je vise simulacioni...

igram danas i jučer igru i prezadovoljan sam, a u drift sam se odmaz zaljubio, pogotovo zbog helmet cam

helmet cam je prehebena stvar koju ima shift, traži privikavanje, ali jednom dok se privikne je preolično za vožnju sa tim

igra mi je opčenito odlična, dugo sam čekao tako neku igru i oduševljen sam

sad ozbiljno razmišljam da si nabavim takav volan kakav imaš i ti, jer vidim da kažeš da je za te novce dobar, a meni za prvu ruku bi i taj bio dovoljan, jer vjerujem da sa volanom tek ova igra ima onaj svoj puni sjaj i zarazni efekt

dal bi se isplatilo uzet taj volan, dal si imao problema da ga kalibriraš i tako to, i dal sve radi kako treba

a drift mi je priča za sebe, sa kontrolerom ga nije loše vozit, ali sa volanom je bolje sigurno

da se mene pita drift je jedan od boljih, ako ne i najboljih koji je napravljen u nekoj igri nedavno, do sad mi je bio kralj drifta GRID, ali mislim da će se to promijenit :D

ovdje mi se najviše sviđa što možeš vozit drift po gotovo svakoj stazi koja u igri postoji, probao sam drift na Brnu, i bilo je "feels like heaven" {#}

a ovaj Maserati Gran Turismo, ajme majko što se dere, a i odlično izgleda i dobro vozi

{#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
neaktivan

Koji je prvi dobar volan po cijeni? Najjefitniji od dobrih, to mislim.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Slash 666 kaže...

Logitech Formula Force Ex - cca 500 kuna

Ima i za kakvih 200 kuna Logitech Formula Vibration Feedback, ali ta dva volana su dva različita svijeta...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 22:35 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...
Slash 666 kaže...

Logitech Formula Force Ex - cca 500 kuna

Ima i za kakvih 200 kuna Logitech Formula Vibration Feedback, ali ta dva volana su dva različita svijeta...

Ja vozim sa Force EX i imaš moju preporuku.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
15 godina

evo sad sam se opet igrao i igra mi se stvarno jako sviđa , malo sam provozao onoga aston martina v8 vantage i gt3rs i odličan je osječaj , ali moram priznat kamera iz kokpita i helmeta mi se nikako ne dopada sto god vi govorili , jednostavno se gubi osjecaj brzine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Formula Vibration Feedback već imam, i iskreno, zaQurac je.

Koje su glavne razlike između njega i ovog Force EX-a?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 22:57 (Slash 666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Slash 666 kaže...

Formula Vibration Feedback već imam, i iskreno, zaQurac je.

Koje su glavne razlike između njega i ovog Force EX-a?

Ovaj drugi ima pravi Force Feedback a ne ono neko s*anje šta vibrira bez ikakve veze. Vjeruj mi kada sam se bio mako sa Formule Vibration na ovaj drugi tek sam onda vidio šta je vožnja sa volanom.

ššššš - možda su u šumi
17 godina

za 500kn se nađe rabljeni logitech momo u odličnom stanju a ako se ima sreće čak i logitech DFP.. a na tome se već pruža vrhunski doživljaj.. jedva čekam jesen..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

Hvala svima dečki.
Jel ima itko iskustva s MOMO volanom i Unleashedom? Ili sa ovim Force EX-om?

Uzimao bih volan prvenstveno zbog njega, pa me zanima kako kolaboliraju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Za sve koji igraju na gamepadu.

I sam uvijek igram na gljive.Lijeva gljiva skretanje,desna gas i kočnica.

Nakon što sam promjenio da mi je skretanje na strelice sve je puno bolje tj puno bolje vozim.

Caka je što igra kod skretanja na gamepadu registrira  ili jesi ili nisi dao gas dakle nema doziranja i tu mi se događalo kašnjenje taman tu sekundu.

Neznam možda se da podesit da ima doziranja skretanja na padu ali do sada nisam to našao

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Za sve koji igraju na gamepadu.

I sam uvijek igram na gljive.Lijeva gljiva skretanje,desna gas i kočnica.

Nakon što sam promjenio da mi je skretanje na strelice sve je puno bolje tj puno bolje vozim.

Caka je što igra kod skretanja na gamepadu registrira  ili jesi ili nisi dao gas dakle nema doziranja i tu mi se događalo kašnjenje taman tu sekundu.

Neznam možda se da podesit da ima doziranja skretanja na padu ali do sada nisam to našao

Takoder. Strelicama je puno lakse igrati. No ima mana dosta brze reagira nego gljive pa treba se prilagodit.

Ali u svakom slucaju sa oba sistema sam igro i nekako mi bolje leze strelice. Nekako je kontrola fluidnija.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina

Tek sada sam probao drift i na kontroleru jako teško.

Il sam ja totalni nub ili je ovo igra samo za igrače s volanom.Malo sam probao veyrona i neide.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 23:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tko je rekao da mu drift odlican da mu dam pljusku!

drift je KOMA i jos gori negu u jedinici...tamo si jos NEKAKO mogao, ali ovdje, ja nemogu 1. stazu onu u krug proc, napravim 30-40 bodova, a trebam 200...radim SVAKAKO, u 1. 2. ili 3. brzini, gas polagano, jace, rucna, bez rucne, AMA BAS NIKAKO ne mogu napraviti nista...totalno neupravljivo, a ono gov.no 240SX toliko snage ima da vrti mi i u 3. brzini i nemogu napraviti drift duzi od 4-5 metara...

stvarno lose...

ostalo je ok i naviknuo sam se, ali drift nikako :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 0:17 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Il sam ja totalni nub ili je ovo igra samo za igrače s volanom.Malo sam probao veyrona i neide.

uffff ja u driftu guštaaaaaam ko nikad {#}

stvarno su ga predobro napravil, sa svakim autom je moguće driftat

samo ne treba neki uber jaki auto uzet, onaj 240 sx je dobar al malo jači auto i ne treba ti više, ajde nešto tipa nissan gtr, malo sređen i to je to

odlično mi je to što možeš drift na svakoj stazi, vozio sam na brnu i predobro je

haha

a čuj nije ni meni odmah išao drift, al po malo sam ga ulovio i sad mi je odličan, makno je sa trona GRID koji mi je do sad imao najbolji drift

:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2011 0:20 (matija656).
15 godina

btw. evo kako sam sredio focusa (nisam puno igrao, jer ne stignem od ispita, ali dovoljno za male preinake)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
matija656 kaže...
Kill Frenzy kaže...

uffff ja u driftu guštaaaaaam ko nikad {#}

stvarno su ga predobro napravil, sa svakim autom je moguće driftat

samo ne treba neki uber jaki auto uzet, onaj 240 sx je dobar al malo jači auto i ne treba ti više, ajde nešto tipa nissan gtr, malo sređen i to je to

odlično mi je to što možeš drift na svakoj stazi, vozio sam na brnu i predobro je

haha

a čuj nije ni meni odmah išao drift, al po malo sam ga ulovio i sad mi je odličan, makno je sa trona GRID koji mi je do sad imao najbolji drift

:D

neznam, meni je u grid-u bio odlican drift, a u undergroundu sam bio 102. drifter svijeta (medu neznam koliko stotina tisuca igraca) - no UG je skroz druga igra...al ajde...

ali ovdje nemogu nikako nikako se naviknut, a jos sa volanom igram, sta bi bilo da sam na tipkovnici? uzas...

s cime ti igras?

kazes brno? ajde budem probao i ja neku stazu koja nije onaj parking iz career-a, mozda po stazi je malo drugacije, tkozna...

javim sutra rezultate...neda mi se spustat volan sad s police :)

15 godina
neaktivan

Zasto u driftu u nekim situacijama volan sam skrece???Udem u drift i palica mi je na sredini a ovaj ga autmatski okrece?Sve opcije su mi isljucene za pomaganje,jel to samo meni ili su ovi to tolko usrali da nisu mogli vise usrati?!!

0 0 hvala 0
15 godina

usrali jesu, ali ja to nisam primjetio, bolje inace bi poderao volan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Al ne kuzim cemu onak,cemu tu glupu autmatizaciju dodavat,koda nemres sam skrenut,ne mora ti ai pomoc oko driftanja,je*em im mater.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Isao sam jos jedamput uvjerit se i da,pa je*o im bog mater,kak su to mogli napraviti ja nemogu vjerovati.Glupi steering assist mi je iskljucen,sve mi je off i on sam upravlja kod drifranja,e nadam se da je bug jer ovo nema smisla dalje vise prelaziti..Glupo mi je igrat igru di upravlja komp i ja volanom.Sad bi najradije pljunuo tog programera u celo.

0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

neznam, meni je u grid-u bio odlican drift, a u undergroundu sam bio 102. drifter svijeta (medu neznam koliko stotina tisuca igraca) - no UG je skroz druga igra...al ajde...

ali ovdje nemogu nikako nikako se naviknut, a jos sa volanom igram, sta bi bilo da sam na tipkovnici? uzas...

s cime ti igras?

kazes brno? ajde budem probao i ja neku stazu koja nije onaj parking iz career-a, mozda po stazi je malo drugacije, tkozna...

javim sutra rezultate...neda mi se spustat volan sad s police :)

ja igram trenutno sa kontrolerom, al malo gledam po oglasima za volane, razmišljam još dal da uzmem il ne, ovaj ko ti za 300 kn mi se ne čini skup a i sam kažeš da je dobar

ajde probaj pa reci kak je bilo, ja sam na brno igrao sa mazdom rx8, koja je malo da se mene pita jaka za drift, il ju nisam mogao baš najbolje kontrolirati zbog skretanja na gljivi

neznam skretanje mi sa gljivom je nekako osjetljivo previše, ne mogu onako lagano gljivu u stranu i da lagano skreće, već on ko da trzne do kraja

probat ću na d-pad pa ću vidit kako bude sa tim, al to sutra poslje predavanja bude

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice