Need for Speed Rivals

poruka: 199
|
čitano: 45.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Need for Speed Rivals

Skoro svakom ova igra steka i usporava na pojedinim mestima pogotovo u gradu ima dosta fps dropa. Cekaj da izadje patch. Meni se desava da usporava cak i kad stavim sve na low i na najmanju mogucu rezoluciju, tako da ono, igra je teski konzolaski port, bez patcha nista....

13 godina

bojkotirajte loše konzolaške portove ljudi!

kad im tak bacate pare to samo hrani takvo ponašanje i vidicemo sve više loših portova

podaci prodaje moraju bit porazavajuci pa da nas ili prestanu smarati lošim naslovima ili da se pokrenu pa naprave nešto u vezi toga

13 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

bojkotirajte loše konzolaške portove ljudi!

kad im tak bacate pare to samo hrani takvo ponašanje i vidicemo sve više loših portova

podaci prodaje moraju bit porazavajuci pa da nas ili prestanu smarati lošim naslovima ili da se pokrenu pa naprave nešto u vezi toga

Većina ljudi je igru skinula, a ne dala novce za nju {#}

14 godina
Bumbilek kaže...

Drugo nije ni zaslužila, osjećao bih se glupo da dam lovu za ovakav škart. Ako nastave sa ovakvim nastavcima i politikom mogu oni slobodno i zaobići PC ubuduće, mislim da neće ljudi pretjerano žaliti.

12 godina
vrinho kaže...
Bumbilek kaže...

Drugo nije ni zaslužila, osjećao bih se glupo da dam lovu za ovakav škart. Ako nastave sa ovakvim nastavcima i politikom mogu oni slobodno i zaobići PC ubuduće, mislim da neće ljudi pretjerano žaliti.

Oni ili trebaju napraviti veliki zaokretaj ili ugasiti ovaj projekt, jel NFS je iz nastavka u nastavak sve lošiji i lošiji...

14 godina
Need for Speed Rivals

Dok god Ea ubire dovoljno novca forsat će ovo. Kad im se učini da je trošak vremena i novca ugaist će ga i bok.

NFS je nekad bio bog i batina od vožnji na PC dans je samo ispljuvak od igre.

Toliko potencijala, a tako malo vremena da se napravi kvalitetna igra jer šugavi EA forsira nešto što je nemoguće.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals - naši prvi utisci | HCL.hr 

0 0 hvala 0
15 godina
Need for Speed Rivals

drago mi je da nisam jedini kojem igra steka i stuca...

cekati patch, pa vidjeti...mozda ipak moja stara vjerna 9600 me nije jos napustila :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Need for Speed Rivals

Ekipa, a da prestanete pljuvati i počenete igrati, pa da forum napokon dobije svoju svrhu?! 

1 4 hvala 0
14 godina
Bumbilek kaže...

Ekipa, a da prestanete pljuvati i počenete igrati, pa da forum napokon dobije svoju svrhu?! 

Nisam znao da je forum samo za pozitvne komentare...?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan

Pa na forumu se ne igra nego diskutuje, bilo to pozitivno ili negativno, sve jedno pisanje po forumu i jeste njegova svrha. Gde si ti video da se na forumu igraju igre? {#}

12 godina
Need for Speed Rivals

Trebala bi se napraviti peticija,da ovi krelci prestanu raditi NFS igre.Jer ocito je da nemaju pojma o pojmu sta napraviti sa igrom,nego samo da zarade koji dinar i da se bace na prave naslove.

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina

ja mislim da stave nfs most wanted ponovo u prodaju da bi imao više prodaje nego ovo smeće od igrice....ako se uopće može nazvati igricom...ovi u EA su potpuno zaboravili što je NFS nekada bio.....

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
13 godina
Bumbilek kaže...

igro bi da valja

just sayin'

12 godina
Need for Speed Rivals

Skinuo sam igru, malo probao...i ugasio!! Nemam volje...Ovo vise nema NIKAKVE veze sa NFS-om!!

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bumbilek kaže...

Nisam znao da je forum samo za pozitvne komentare...?

Iz ovoga, očito ne znaš čemu služi forum {#}

Komenatar je jedno, pa i negativan, ali pola postova je o pljuvanju, kako ovo ne valja, kako ono ne valja... Očito neki imaju potrebu napisati nešto, bez obzira što je to već napisano (da me krivo ne shvatiš, ne mislim na tebe). Daj si truda i pročitaj 4 stranice, pa ćeš shvatiti.

13 godina
neaktivan
animal4444 kaže...

Pa na forumu se ne igra nego diskutuje, bilo to pozitivno ili negativno, sve jedno pisanje po forumu i jeste njegova svrha. Gde si ti video da se na forumu igraju igre? {#}

Ne znam gdje si ti pročitao da je netko napisao da se na forumu igraju igrice? {#}

Pročitaj prethodni post, jer mi se ne da ponavljati

13 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Skinuo sam igru, malo probao...i ugasio!! Nemam volje...Ovo vise nema NIKAKVE veze sa NFS-om!!

Pošteno... Dajem ti TU {#} 

14 godina
Bumbilek kaže...

Komenatar je jedno, pa i negativan, ali pola postova je o pljuvanju, kako ovo ne valja, kako ono ne valja... Očito neki imaju potrebu napisati nešto, bez obzira što je to već napisano (da me krivo ne shvatiš, ne mislim na tebe). Daj si truda i pročitaj 4 stranice, pa ćeš shvatiti.

Bravo, nek si ti meni objasnio profesore.

Ako netko želi izraziti svoje nezadovoljstvo pljuvanjem, ružnim riječima itd. tko si ti da mu to spočitavaš.

Netko će argumentirano objasniti, netko će popljuvati igru i bok. Forum kao i život je pun raznih ljudi prema tome, dok se piše, što god da se piše, vezano za igru naravno, je forumska rasprava,.

Ne sviđa ti se idi alt f4 i odmori se.

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bumbilek kaže...

Bravo, nek si ti meni objasnio profesore.

Ako netko želi izraziti svoje nezadovoljstvo pljuvanjem, ružnim riječima itd. tko si ti da mu to spočitavaš.

Netko će argumentirano objasniti, netko će popljuvati igru i bok. Forum kao i život je pun raznih ljudi prema tome, dok se piše, što god da se piše, vezano za igru naravno, je forumska rasprava,.

Ne sviđa ti se idi alt f4 i odmori se.

Napisah, pa evo i podebljah, jer očito nisi shvatio bit

12 godina
Bumbilek kaže...

Igrao 10 min, alt+f4, uninstall... Svaka tebi čast, ako se tebi sviđa brate igraj ali ovo je 90% obožavatelja NFS-a katastrofa, ti si među onih 10% kojima se ovo sviđa, meni je NFS već dugo dugo banana, zadnji solidan nastavak je bio NFS The Run i to samo zbog dosta zanimljive priče (iako je ruku na srce kampanja bila jako kratka), ali već godinama se nadam nekom dobrom nastavku, nečemu vrijednog imena ali iz godine u godinu katastrofa tako da ništa više i ne očekujem, nadam se nekome velikom zaokretu i da konačno poslušaju što fanovi žele ili da jednostavno prestanu raditi jer samo mu pljuju po imenu, ovi svi nastavci gdje maš samo bjesne aute, nema nikakve radnje i ideš samo "uzmi bijesnu makinu i vozi", jednostavno nisu zanimljivi (barem meni, a vjerujem i većini)... Pozz {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 14:48 (ibme74).
14 godina
Bumbilek kaže...

Citiraš onda nepotrebno mene ako se meni ne obraćaš.

Šta te vriga što ljudi pišu, igraj i piši što želiš a ignore stavi na onoga koga ne želiš i to je to.

hf!

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bumbilek kaže...

Citiraš onda nepotrebno mene ako se meni ne obraćaš.

Šta te vriga što ljudi pišu, igraj i piši što želiš a ignore stavi na onoga koga ne želiš i to je to.

hf!

Tebi sam se obratio u prvom dijelu posta, a ono na što si se zapalio, nije imalo veze s tobom. No, nema veze...

uživaj

13 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
Bumbilek kaže...

Igrao 10 min, alt+f4, uninstall... Svaka tebi čast, ako se tebi sviđa brate igraj ali ovo je 90% obožavatelja NFS-a katastrofa, ti si među onih 10% kojima se ovo sviđa, meni je NFS već dugo dugo banana, zadnji solidan nastavak je bio NFS The Run i to samo zbog dosta zanimljive priče (iako je ruku na srce kampanja bila jako kratka), ali već godinama se nadam nekom dobrom nastavku, nečemu vrijednog imena ali iz godine u godinu katastrofa tako da ništa više i ne očekujem, nadam se nekome velikom zaokretu i da konačno poslušaju što fanovi žele ili da jednostavno prestanu raditi jer samo mu pljuju po imenu, ovi svi nastavci gdje maš samo bjesne aute, nema nikakve radnje i ideš samo "uzmi bijesnu makinu i vozi", jednostavno nisu zanimljivi (barem meni, a vjerujem i većini)... Pozz {#}

Da li sam ja rekao da je igra dobra?! Nisam, jer ni meni baš ne leži, ali sam joj dao priliku kao i svakom drugom NFS nastavku. Ako ti možeš za bilo koju igru, igrajući je 10 minuta, reći da je bezveze, onda ti svaka čast.

A to da je za 90% obožavatelja katastrofa, ne mogu ni potvrditi ni opovrgnuti, jer nemam te informacije, koje ti očito imaš. 

Ovaj topic je izgubio smisao, pa se povlačim {#}

14 godina
odjavljen
Need for Speed Rivals

um kako bi se vrtila na phenomu II x4 4870 i 8 gb rama?jel zahtjevna,vuce me da probam al jos nisam ni sam siguran

0 0 hvala 0
16 godina
Need for Speed Rivals

kod mene zna past na 18fps u gradu, bez obrzira na postavke.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Bass kaže...

kod mene zna past na 18fps u gradu, bez obrzira na postavke.

Ja kolko sam igrao...nikakvih problema sa padanjem fps ni sa bugovima! Radi odlicno, cak sam ugodno iznenaden kak dobro radi na 30fps-a!

16 godina
Need for Speed Rivals

da samo sto ti imas i5 a ja mucim jadnog fenoma.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nitro233 kaže...

um kako bi se vrtila na phenomu II x4 4870 i 8 gb rama?jel zahtjevna,vuce me da probam al jos nisam ni sam siguran

Eto vidi moju confu,minimalno 20fps ali rijetko, vecinom je glatko igrati na maximalnih 30 na 1080p, smanjivo detalje ili ne uvijek je isto.

17 godina
Need for Speed Rivals

Evo fixa da vam igra radi na 60 fps-a i da nema ubrzanja ovog ako je fps veci znaci sigurno radi probao sam igram vec 3 dana tako.... stavit cu i svoje slike da se bolje vidi... ako tko ima kakvo pitanje slobodno p.m

-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+  to se upisuje pod target ali sa razmakom(space)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 12:54 (Frenkyca).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice