Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 117.230
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Need for Speed: Most Wanted 2
lovac82 kaže...
RuskeGTT kaže...

recite sta ocete, ali kakav god bio NFS, igrat cu ga i uzivati, jer je NAJ trkaca igra na kompu...

Više nije!

Ali ne kazem da ga necu igrati... ne zasluzuje se jednostavno zvati Most Wanted 2, mogli su izabrati drugo ime... EOD!

malo sam popravio,bio je al sad više nije,sad su tu titulu preuzele codemasters igre (grid,dirt,F1)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
zelenbic kaže...

mogli su ali da sam ja na njihovom mjestu nebi jer bi se tako vjerovatno smanjila zarada

I što ti to govori o Criterionu? Meni da su govno od developera bez ideje koji će izbaciti nastavak MW koji nema veze s prethodnikom samo da bi zaradili na imenu a po do sada viđenom to se pokazuje točnim. Što je sljedeće, NFS Undergroud Paradise možda? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 14:20 (vrinho).
14 godina

underground dominator (zaprave ime ni ne zvuči loše :D)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Underegroundere nek ne diraju.

Say hello to my little friend
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
vrinho kaže...
zelenbic kaže...

mogli su ali da sam ja na njihovom mjestu nebi jer bi se tako vjerovatno smanjila zarada

I što ti to govori o Criterionu? Meni da su govno od developera bez ideje koji će izbaciti nastavak MW koji nema veze s prethodnikom samo da bi zaradili na imenu a po do sada viđenom to se pokazuje točnim. Što je sljedeće, NFS Undergroud Paradise možda? 

Ja mislim da su oni dobili neki popis stvari od ea kojih se trebaju drzati btw sumnjam da su oni birali ime

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 15:03 (zelenbic).
14 godina

ja sam govorio opcenito cijela fransiza NFS, a ne samo zadnjih par koji stvarno nisu na levelu kakvom su bili pred 10g i vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Totalna je glupost koristit NFS ime radi zarade, kad je to ustvari Burnout nastavak...

vec od HP2010 sam vidio ja na šta to dolazi...več tad su se nazirali poceci uguravanja burnout elemenata u NFS...

Ne kazem da necu probat ovo, al totalno ce bit drugacije...

13 godina
TheDarkSide kaže...

Totalna je glupost koristit NFS ime radi zarade, kad je to ustvari Burnout nastavak...

vec od HP2010 sam vidio ja na šta to dolazi...več tad su se nazirali poceci uguravanja burnout elemenata u NFS...

tebi je glupost da si direktor nebi ti bilo glupo zaradit 50% vise samo zbog imena

14 godina
zelenbic kaže...
TheDarkSide kaže...

tebi je glupost da si direktor nebi ti bilo glupo zaradit 50% vise samo zbog imena

a gle,oni su više manje zasrali sve,svaki pravi NFS- fan vidi da se kod ove igrice neradi o NFS-u,svako ko je pogledao ijedan gameplay video zna da ovo nije pravi nastavak MW-a (a vjerujem da 90% je),tako da ta teorija o zaradi baš i ne šljaka...

13 godina
luka94 kaže...
zelenbic kaže...
TheDarkSide kaže...

a gle,oni su više manje zasrali sve,svaki pravi NFS- fan vidi da se kod ove igrice neradi o NFS-u,svako ko je pogledao ijedan gameplay video zna da ovo nije pravi nastavak MW-a (a vjerujem da 90% je),tako da ta teorija o zaradi baš i ne šljaka...

ali zato ima klinaca koje boli don i kojima ce roditelji kupit igru nemoras ti biti sad neki fan neke igre da bi ju kupio

12 godina
neaktivan

Nije stvar para, nije stvar direktora...stvar je da ce oni promjenit NFS totalno...odnosno ne...oni ce NFS ime prebacit na burnout...

NFS treba ostat NFS...a burnout treba ostat šta i je...rađe da je ostao onaj prijašnji developer nego Criterion...

Sta je sljedece? Underground sa takedownovima??

14 godina
TheDarkSide kaže...

Nije stvar para, nije stvar direktora...stvar je da ce oni promjenit NFS totalno...odnosno ne...oni ce NFS ime prebacit na burnout...

NFS treba ostat NFS...a burnout treba ostat šta i je...rađe da je ostao onaj prijašnji developer nego Criterion...

underground sa policijom,sa super sportašima,bez detaljnog tuninga,bez uličnih utrka i bez atmosferičnog grada,tako neš otprilike će ti bit UG3...

@zelenbic,ti klinci (u koje ti očito spadaš) i casual gameri ti spadaju u 50% kupaca NFS igara a die hard NFS obožavatelji u drugih 50% (od koje većina vjerovatno neće kupit igru),tako da bilo kako okreneš,nema tu nikakve veće zarade zbog imena,a i kladim se da dosta staraca svojim klincima neće kupit original igru...

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 16:52 (luka94).
12 godina
neaktivan
luka94 kaže...
TheDarkSide kaže...

underground sa policijom,sa super sportašima,bez detaljnog tuninga,bez uličnih utrka i bez atmosferičnog grada,tako neš otprilike će ti bit UG3...

I sta je najbolje to ce če se klincima svidijeti...i recenzenti ce davat devetke i sat vec sve ne...

EA zna kako unistit franšizu....ako je nešto šta super rade...onda je uništavanje najpoznatije auto franšize...

13 godina
TheDarkSide kaže...

normalno da im je stvar para ako ce oni vise zaradit da naprave da vozis legice to ce napravit jer se sve vrti oko zarade

12 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
TheDarkSide kaže...

normalno da im je stvar para ako ce oni vise zaradit da naprave da vozis legice to ce napravit jer se sve vrti oko zarade

Ah...vrti se sve da oko para...znaci pod cijenu para rađe unistit franšizu i od nje napravit NeedBurnSpeedParadise

14 godina

zelenbic,tvoji komentari su besmisleni,da je tako kako ti kažeš onda bi oni uništili cijeli NFS serijal da na jednoj igri imaju nešta višu zaradu,jel to vama ima smisla?nema,oni to nerade zbog para već su igru prilagodili casual gamerima i klincima kao zelenbicu....

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
luka94 kaže...

zelenbic,tvoji komentari su besmisleni,da je tako kako ti kažeš onda bi oni uništili cijeli NFS serijal da na jednoj igri imaju nešta višu zaradu,jel to vama ima smisla?nema,oni to nerade zbog para već su igru prilagodili casual gamerima i klincima kao zelenbicu....

ako sam ja klinac onda si i ti jer imas godian ko ja... ali dobro vidjet cemo rezultate prodaje kladim se da ce biti bolji od orginalnog MW

14 godina
zelenbic kaže...
luka94 kaže...

ako sam ja klinac onda si i ti jer imas godian ko ja... ali dobro vidjet cemo rezultate prodaje kladim se da ce biti bolji od orginalnog MW

kad pročitam bilo koji od tvojih postova začudim se kako smo ja i ti isto godište,da nisi reko koje godine si rođen pomislio bi da imaš 9 godina

14 godina
odjavljen

Kad sam prvi put pročitao naslov: Potvrđen NFS Most Wanted 2, bio sam jako sretan. Prvi dio je definitivno jedna od najboljih trkaćih igara u povijesti. Jedino što joj je falilo su drift utrke, koje jednostavno obožavam. Carbon je imao drift, no opet to nije bilo to.

A sad kad vidim gameplay, i još kad čujem riječ Criterion, znam da neće bit do koljena MW-u. Ipak, mislim da ću ga odigrati, samo zbog originalnog dijela.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
zelenbic kaže...
luka94 kaže...

Možda će (malo) više zaraditi na njemu, al da bude bolji od originalnog, to čisto sumnjam.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
14 godina

ma vi ste svi skureni... ja mislim da 100tinjak kn koliko ce biti cd key ce biti skroz ok iznos za izdvojiti za multiplyer koji mi se cini da ce biti odlican

ja sam veliki fan nfs-a pa cu kupiti, i sta sad...

rekao sam nekad kad se schumacher povlacio iz F1, ako se ikad vrati, pa makar u minardi (tadasnji) navijat cu za njega...eto njega u osrednjem mercedes OMG petronas, pa opet navijam za njega...tako isto i nfs...kakav god bude, bit ce mi najbolji serijal igara ikad i igrat cu ih uvijek...

pravi nfs fan nije onaj koji nece ovu igru igrat ili kupit...tako da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

ma vi ste svi skureni... ja mislim da 100tinjak kn koliko ce biti cd key ce biti skroz ok iznos za izdvojiti za multiplyer koji mi se cini da ce biti odlican

ja sam veliki fan nfs-a pa cu kupiti, i sta sad...

rekao sam nekad kad se schumacher povlacio iz F1, ako se ikad vrati, pa makar u minardi (tadasnji) navijat cu za njega...eto njega u osrednjem mercedes OMG petronas, pa opet navijam za njega...tako isto i nfs...kakav god bude, bit ce mi najbolji serijal igara ikad i igrat cu ih uvijek...

pravi nfs fan nije onaj koji nece ovu igru igrat ili kupit...tako da...

Gle, Max Payne 3 je isto dobio Multiplayer i zato su ga mnogi kupili, neka ti se "mnogi" ne cini previse pozitivno, nisu ga kupili sigurno zbog SP-a, drugo..... MP3 PODRZAVA DX 9, DX 10, DX 11, igra je optimizirana i igra je dosla za Xbox 360 i PS3 i znas sto? R* se zali na vrlo lose prodajne rezultate bez obzira na sve navedene prednosti

Uopce me ne cudi, tako im i treba.... MP serijal su pretvoriti u MP haah, da nije smijesno bilo bi zalosno, kako prije nisam dosao do tog zakljucka da je MP odnosno Max Payne zapravo MP odnosno Multiplayer :S, unistili su jednu fransizu. Mafia 2 je ok igra ali opet nije niti do koljena prvom dijelu, Postal 2 je vrlo losa igra, opet, nije niti do koljena prvom dijelu... to su mi najveca razocarenja zadnjih par godina.

Zar zaista mislis da ce MW2 po videnom biti do koljena prvom dijelu?  pravi fan nije onaj koji kupuje svaki novi nastavak. Nitko nije rekao da nece igrati, samo zato sto pise MW2 ne znaci da cu igrati novi NFS (nastavak prethodnika), igrat cu novi Burnout... sto je sljedece? NFS Burn - Under - Ground?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 18:54 (lovac82).
13 godina
footballer kaže...
zelenbic kaže...
luka94 kaže...

Možda će (malo) više zaraditi na njemu, al da bude bolji od originalnog, to čisto sumnjam.

Mislio sam na rezultate prodaje a ne na igru

12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

recite sta ocete, ali kakav god bio NFS, igrat cu ga i uzivati, jer je NAJ trkaca igra na kompu...

i ja se slazem..kakav god ..al preci cu ga i igrati makar mi to bilo zadnje :d

cupko :D
14 godina
stiflercupavu kaže...
RuskeGTT kaže...

Baš zbog takvih stavova i dobivamo igre kakve dobivamo, žalosno ali istinito.

14 godina
vrinho kaže...
stiflercupavu kaže...
RuskeGTT kaže...

Baš zbog takvih stavova i dobivamo igre kakve dobivamo, žalosno ali istinito.

Svaka čast, to si dobro reko.

Say hello to my little friend
12 godina
neaktivan

Nadam se da nije arkadetina i da se može tjunirat znate ono kao u prošlom most wantedu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Oseka kaže...

Nadam se da nije arkadetina i da se može tjunirat znate ono kao u prošlom most wantedu.

Naravno da je arkadetina, što drugo tražiti od nastavka Most Wanteda, simulaciju?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
Oseka kaže...

pročitaj cijelu temu i pogledaj gameplay-ove

13 godina
odjavljen

Most Wanted mi je najbolji u serijalu. Undergroundi su isto fini, Shift ima neki svoj smek koji mi se takodje dopao. Ali cini mi se da ce ovo biti sve samo Most Wanted 2 ne. Nazalost... {#}

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice