Need For Speed 12

poruka: 37
|
čitano: 3.391
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

"Badava" se trude sa tim silnim nastavcima.

Izašel je Grid i nemaju šanse!

Ak neko pati za vožnjom slabih auta, evo mu prijedlog; nek si nabavi GranTurismo 2 i tam ima Fićeka. Najači je na Laguna Seci Cool Utrka Fićeka je uvijek atraktivna.

EDIT: Da skoro sam zaboravil- Laguna Seca ali u obrnutom smjeru- pa da vidite kak jedva "spelja" u onaj najpoznatiji zavoj!Cool

MRZIM CENZURU!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2008 16:21 (Crohr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

e sad, ja sam za NFSa odavno prestao vjerovati da će biti blizu Gran Turismu, GTRu, i takvim stvarima. NFS je arkada i nadam se da će uvjek takva ostati, makar i volim realne simulacije tipa Gran Turismo.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

O realnosti nema smisla govorit, jer nijedna igra do sada nema bas nesto totalno realno sve simulirano...

A NFS je ok bas zato jer je arkada... tu je gust vozit neki Punto 250 i zabit se u hrpu murje i pobjec...

TD unlimited ima daleko bolje napravljene aute isl... ali opet NFS ima neki svoj gust...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Need For Speed 12
crystal6 kaže...
Batista kaže...

Na novom NFS-u bi trebali poradit na samom izgledu sučelja,  dodat još puno automobila, više bombastičnih komada. Ne bi se složio da treba maknut aute poput Lamba, Ferrarija i sl. , dapače, ja bi ih još više stavil u izbor . Jedina igra u kojoj ima dovoljno automobila je Test Drive Unlimited. Trebalo bi stavit više Audija i BMW-a, Volkswagena, Opela, Honde, Mazde i sl. i vratiti onu opciju na kojoj se kupuje i uređuje audio sustav .

Ferrarija nije bilo niti će vjerojatno biti. Ali bih volio mnogo egzotičnih auta, a ne neke hrpe virtualnog lima koje ne želiš voziti ni da ti plate.
Pod egzotične mislim na:
- Lamborghini: Murcielago, Gallardo
- Ferrari: Enzo, Fioreno
- Porsche: Carrera GT (obavezno), GT2, 911 Turbo
- Bugatti: Veyron
- McLaren: SLR
- i još neki kojih se trenutno ne mogu sjetiti, a možda bi bilo lijepo kad bi stavili neke klasične starije poput Lamborghini Countacha, Porschea 959, Ferrarija Maranello, pa i Merđu CLK-GTR!
 Nije bilo Ferrarija ? Ajde molim te, sjeti se NFS Hot Pursuit 2, tamo imaš 3 Ferraija - 360 Modena, F50 i Barccheta.
WWE
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 14:54 (Batista).
17 godina
Batista kaže...
crystal6 kaže...
Batista kaže...

Na novom NFS-u bi trebali poradit na samom izgledu sučelja,  dodat još puno automobila, više bombastičnih komada. Ne bi se složio da treba maknut aute poput Lamba, Ferrarija i sl. , dapače, ja bi ih još više stavil u izbor . Jedina igra u kojoj ima dovoljno automobila je Test Drive Unlimited. Trebalo bi stavit više Audija i BMW-a, Volkswagena, Opela, Honde, Mazde i sl. i vratiti onu opciju na kojoj se kupuje i uređuje audio sustav .

Ferrarija nije bilo niti će vjerojatno biti. Ali bih volio mnogo egzotičnih auta, a ne neke hrpe virtualnog lima koje ne želiš voziti ni da ti plate.
Pod egzotične mislim na:
- Lamborghini: Murcielago, Gallardo
- Ferrari: Enzo, Fioreno
- Porsche: Carrera GT (obavezno), GT2, 911 Turbo
- Bugatti: Veyron
- McLaren: SLR
- i još neki kojih se trenutno ne mogu sjetiti, a možda bi bilo lijepo kad bi stavili neke klasične starije poput Lamborghini Countacha, Porschea 959, Ferrarija Maranello, pa i Merđu CLK-GTR!
 Nije bilo Ferrarija ? Ajde molim te, sjeti se NFS Hot Pursuit 2, tamo imaš 3 Ferraija - 360 Modena, F50 i Barccheta.
 Mislio sam samo na MW, C i PS. Naravno da kad nije bilo modanja, tuninga i ostalih đinđa da je bilo ferrarija. Hot Pursuit 2 je bio super ali ima, po meni, dvije mane: Loš be the cop mod, tj. glupo je zabijati se u protivnike da bi ih zaustavio, tu je bio bolji koncept u hot pursuitu 1. Druga mana je ta št se u multiplayeru ne može staviti policije i više kompovskih igrača. EA bi se trebali potruditi napraviti klasičan NFS kojeg smo svi znali, voljeli, kupovali i igrali.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 17:23 (crystal6).
17 godina
neaktivan
Need For Speed 12

Ma samo da mi naprave NFS 3 ( meni najbolji nastavak... kako je to letilo na Voodoo2 SLI :D ) sa boljom grafikom i novim filmićima i kupujem :D 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lightning kaže...

Ma samo da mi naprave NFS 3 ( meni najbolji nastavak... kako je to letilo na Voodoo2 SLI :D ) sa boljom grafikom i novim filmićima i kupujem :D 

totalno se slažem s tobom. e kad se toga sjetim... staza hometown i deri. a oni modovi su bili ludi. FLY s 50000 rpm.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice