NBA Live 08

poruka: 12
|
čitano: 2.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
NBA Live 08

Evo,recite kaj mislite, meni se igra upravo downloada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA Live 08

Potpuno isto ko i NBA Live 07...Loša grafika...Ne vrijedi kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NBA Live 08

LOL!  Eto.. sam sebi čovje odgovorio Smijeh

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan
Normalno da ne vrijedi kupit. To ti je takav EA...
17 godina
NBA Live 08

Probaj, ako si u prilici, NBA 2K8 (samo na konzolama nažalost), meni je odlična, puno bolja

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...

Probaj, ako si u prilici, NBA 2K8 (samo na konzolama nažalost), meni je odlična, puno bolja

Imam za psp NBA 2K8 I NBA LIVE 08 i moram reć da mi je puno bolja NBA LIVE 08, jako sam se razočarao  kad sam vidio kak to izgleda na PC-u.Plač
17 godina
neaktivan
NBA Live 08

NBA serijal valja jedino na konzolama barem tako mislim jer dosada još nisam probao za PC.

Ja više volim NBA street serijal koji mi je zanimljiviji i puno zabavniji.

Svima preporučam NBA street homecourt koji je jaaako zabavan, a uz njega još imam NBA 07 za Xbox 360 koji i nije tako loš kada se igra protiv ljudskog igrača.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

i ja sam instaliro nba 08

nakon deset minuta uninstal

skroz je ista ko 07 glupi EA na konzolama je grafika predobra Plač

Athlon64 x2 5000+ @ 2.99GHZ, 2GB DDR2 667,DFI Infinity SLI II-M2, nVidia 8800gts
17 godina
NBA Live 08

Pa neznam,meni osobno grafika nema toliki značaj, ne kužim kako vam može bit preloša igra samo zato što lošije izgleda nego na konzolama.

Meni je loša zbog same mehanike igre, opet EAsports nezna u kojem bi smijeru vodio igru pa prave nekakve bezvezne promjene umjesto da unaprijede sistem igranja.

Igrao sam NBA2008 i NBA2007 (i vjerojatno sve nastavke do tada) za PC, ali mi je NBA2K8 puno bolji što se tiče igrivosti, i puno bolji multiplayer, važnija timska igra i dodavanja, prirodniji tijek igre, kontrole, sistem i sama mehanika igranja, a Live serijal pokraj 2k8 izgleda baš pre-arkadno (igrači su prilično svemogući).

Uglavnom, 2k8 je, imo, puno prirodniji, nešto kao PES u odnosu na FIFU, al eto puno ljudi i dalje hvali fifu, valjda zavisi kakav tip igre voliš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA Live 08

NBA Live 08 za komp je jedan od najgorih ikad napravljen. Na Xbox-u 360 je odličan, ali sam se ja ipak odlučio za 2k8 jer je dosta realniji, a i nekako je fluidnija igra iako je i Live za 360 dosta dobar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA Live 08

Pa neznam bas. Meni se cini ok ali malo je grfika losija recimo obruc od kosa je trulo napravljen i kontrole za tipkovnicu su trule, a i samo upravljanje je malo trulo.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA Live 08

Uredu i ja bih volio da je grafika bolja ali prijatelji ovo je stvarno za ljubitelje nije bitno.

Meni je NBA stvarno prirastao srcu ali ako hocete da uljpesate igru na razne nacine otidjite na http://www.nba-live.com/ i ima po nesto za svakoga.Namigiva

Adis Vezir

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice