Nba 2k15

poruka: 141
|
čitano: 35.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nba 2k15

meni je ovo najbolja igra opcenito, samo evo sto je nerealno(ja imam verziju za ps3 pa neznam jel ovako i na pcu i ps4), na my carrer modu prebrzo se napreduje, totalno je nerealno, npr draftaju me i dobijem na pocetku oko 5-6 minuta, vec nakon 20 utakmica ja imam minutazu od 20 minuta, a nakon pola sezone sam 6. igrac i to u oklahomi, sto je totalno nemoguce jer ovi imaju odlican roster i jedan rookie nema sanse da bi bio 6. igrac a pogotovo ne ovakav ko u igrici jer na pocetku dobis bijednih 63-64 ocjenu za igraca. to je jedino sto mi je malo bezveze.

inace na kojoj tezini vi igrate? ja vecinom na pro, probo sam par puta na najtezoj al to nema sanse dobit tekmu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k15

Ja igram na PC-u na Hall of Fameu..Ne znam sta je toliko tesko igrat na HOF,samo ti treba vremena da se priviknes..Kad igras na HOF dobijes x2 za VC poslije meca..Recimo zaradio si 500 VC poslije meca,ono ti udupla na 1000 VC....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nba 2k15

e to vidis nisam znao, probat cu onda tako jer za to se isplati. ovako dobivam duplo samo kad su key game.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nba 2k15

mar nabavi si PC verziju igre jer je totalno drukčije nego za PS3, a ono što se meni nesviđa je da nije baš optimizirano kako treba i na HOF cpu pogađa sve živo, ostalo nemam zamjerki

0 1 hvala 0
16 godina
Nba 2k15

ma lako ja nabavim pc verziju no dva su problema, 1. nemogu ju pokrenut jer mi je nedavno krepala usrana graficka, 2. nema sanse da igram na tipkovnici, jednostavno neznam to tako igrat, pa bi moro jos ulozit u joystick.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k15

gdje ima najjeftinija verzija za nabavit?

je samo preko steama moguća aktivacija?

moram skinut cijelu ponovno ili mogu i R verziju aktivirat sa keyem?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nba 2k15

2k15 bi se trebao skinuti do kraja danas dok dođem sa posla... :)

Zadnje sam igrao 2k13, 2k14 sam preskočio, nadam se da će ovo daleko nadmašiti 2k13 koja mi je bilo odlična igrica i da će me odmah namamiti da kupim ključ...

Jel igrao itko na online, kako se ponaša online? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k15

nisam imao mira i morao sam igrat nba skroz dok nisam jednu tekmu dobio..prva tekma -59..jbg dok sam se navikao na ovo i uhvatio kontrole...druga -30..treca -20...i u zadnjoj dobijem +1 nakon sto su oni imali sut za pobjedu sa zvukom sirene...odlican je gameplay i sve ali imam 3 zamjerke...komp uopce nepuca trice(u tekmi na 9min cetvrtina ispalili smao po 3-4 i to kad je skroooz otvoren sut),ajd to sam malo sredio sliderima...isto tako nepravi ni faule :S..cak sam sada sve slidere povecao na 100 i opet nista :S(u zadnjoj tekmi imali samo 4 faula iako su slideri na 100..WTF!?..jedino ako u ovom nba treba smanjit a ne povecat pa da budu fauli..al cisto sumnjam..i jos nesto..komp nevjerojatno pogađa šuteve,bili oni preko ruke ili ne,ajd to sam malo uravnotezio sliderima ali i dalje ..onaj putback jednostavno nepromasuju makar im trojica igraca stavili ruke na loptu vasi dojmovi oko ove 3 stvari?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nba 2k15
Mortiis kaže...

nisam imao mira i morao sam igrat nba skroz dok nisam jednu tekmu dobio..prva tekma -59..jbg dok sam se navikao na ovo i uhvatio kontrole...druga -30..treca -20...i u zadnjoj dobijem +1 nakon sto su oni imali sut za pobjedu sa zvukom sirene...odlican je gameplay i sve ali imam 3 zamjerke...komp uopce nepuca trice(u tekmi na 9min cetvrtina ispalili smao po 3-4 i to kad je skroooz otvoren sut),ajd to sam malo sredio sliderima...isto tako nepravi ni faule :S..cak sam sada sve slidere povecao na 100 i opet nista :S(u zadnjoj tekmi imali samo 4 faula iako su slideri na 100..WTF!?..jedino ako u ovom nba treba smanjit a ne povecat pa da budu fauli..al cisto sumnjam..i jos nesto..komp nevjerojatno pogađa šuteve,bili oni preko ruke ili ne,ajd to sam malo uravnotezio sliderima ali i dalje ..onaj putback jednostavno nepromasuju makar im trojica igraca stavili ruke na loptu vasi dojmovi oko ove 3 stvari?

kod mene sisaju trice, ali posto ih ja ispucam dosta(sutnem oko 8-10 komada, od toga 4-5 udu) oni ispucaju svi zajedno oko 5,6, osim ako ih ja ne sutiram onda oni sutiraju vise. faulove isto bas ne rade, slabo je to. i da, definitivno se slazem da im ulaze svakavi sutevi, moj igrac drzi dignute ruke i ovaj preko toga zabije, mislim ono daj me nemoj *ebat.

13 godina
neaktivan
Nba 2k15

negovim sada o my player igranju..nego klasicnom

a i koliko se sjecam rekao si da igras na ps3,a to nije next gen igra tako da nisu iste igre pa se nemoze bas usporedjivat

0 0 hvala 0
16 godina
Nba 2k15

Oduševljen sam igrom. Jedina zamjerka mi je što u MyParku nema terena za odigravanje 1v1, već samo vidim 2v2 i 3v3 terene. Ima li načina za odigrati 1v1 protiv nekog s MyPlayerom? Igra li još tko MyPlayer a da je aktivan u i parku? (PC only)

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k15

do sada odigrane utakmice
da se nepitate koji su ovo igraci..igram sa Brooklynom u NBA2K serijalu otkako su se kao ekipa pojavili...pa onda kad go izađe novi NBA2K...ja si napravim točno istu ekipu sa svim atributima,ugovorima itd kako mi je bilo kad sam završio igranje sa prethodnik 2-kom...

Brooklyn - Portland  68:127 (19:34,16:25,17:41,16:27)...Allen 15pts,6rebs,4ass...Williams 12pts,4ass...Saric 8pts,5rebs...Austin 6pts,5rebs...Cauley-Stein 8 Rebs

Washington - Brooklyn99:76 (30:27,18:11,30:21,21:17)  Allen 14pts,11rebs...Austin 14pts 6rebs...Williams 13pts,5 ass...Cauley-Stein  11pts,8 rebs...Saric 10pts,7 rebs

Oklahoma City - Brooklyn 98:79 (26:20,25:24,25:24,22:11) Allen 16pts,10rebs...Vaughn 14pts..Saric 13pts,6 rebs..Cauley-Stein 12pts,11rebs...

Brooklyn - Charlotte 79:78 (27:25,16:15,15:16,21:22)  Cauley-Stein 16pts,9rebs..Austin 16pts,8 rebs...Allen 15pts,5rebs..Saric 6pts,7rebs,5ass..

1.tekma..razbijen da gore nisam mogao..cilj mi je bio pokusat se ako je ikako mogu zadrzat ispod 120 haha.. nova igra,ni kontrole nisam poznavao..igranje na HOF,sjebani nerealni slideri itd..Aldridge,Kaman i Robinson radili dar mar pod košem..sva trojica double double..

2.teško je bilo parirat Nenu koji je krenio u tekmu sa 5-5 šutom..na kraju se zaustavio na 20+14 i sutom 9/10..ubijao me pod košem,ali ajde već to nije bila razbijačina kao u proškoj tekmi

3.e ovdje sam već jako dobro parirao(iako to rezultat možda i negovori)..ali me nekako ubila durantova trica sa sirenom na isteku 2 cetvrtine..i onda je sve krenilo nizbrdo,iako sam se vracao jos par puta..ali onda me Westbrook dotukao,zavrsio je tekmu sa 30+4+4...Durant samo na 14 uz sut 6-18...

4.Napokon pobjeda,iako jako jako tesko..jeb** ti igru i dominiranje AI-a u reketu kad ti jedan Cody Zeller napravi 17+15...kad se tu doda i Jeffersona sa 16+14 te Walkera sa 24pts...mogu bit jako zadovoljan da sam ovo izvukao.iako nije trebalo biti ovako gusto..imao sam +8 i onda par gresaka i 79-78 30 sek do kraja..ja imam napad,zovem Cauley-Steina da mi stane u blok..a on se nepostavlja dobro i gura protivnickog igraca i offensive foul(ovo me odusevilo jer ovakve stvari nisam vidjao u prijasnjim nba2k-ima da se sviraju ovakvi fauli)..ali sreca ovi promasuju svoj zadnji napad ...inace ozljedio mi se jedan igrac kad je u pokusaju polaganja gurnut i lupio glavom od pod..Concussion i nema ga čak 2-4 mjeseca...iako lijepo je bilo za vidjet kako je opalio glavom od pod i onda leži i drži se za glavu haha

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k15

Na HOF tezini CPU zaista igra fenomenalno,dosta pogađaju suteva preko ruke,ja maloprije odigrao u My Career meč i protivnik imao 53 skoka naprema 32 mojih od toga 11 ofanzivnih  i 42 defanzivna 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sutra ili najkasnije i ja cu konacno silovat ovaj NBA pa cu iznijet tu dojmove i usporedit s mortisovima. ;)

14 godina
Nba 2k15

El ima netko problem s grafikom? Meni nakon nekoliko minuta se počne blesirati ekran ili mi se zna samo zamračiti slika i to je to, onda moram restart radit...

Konfa je na Moj PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

hmmm...rekao bih driveri... mozda da chekiras neke novije ili pak starije...

MuWu
14 godina
Nba 2k15

drivere imam 14.9

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k15

pozdrav

kupio sam neki dan igru i sve bilo ok do danas kad mi javlja da mi je account expired

trebali su kao da mi pošalju confirmacijski mail nakon što napravim my playera ali od toga ništa

ne mogu se niti ulogirat na nba2k.com jer nakon što stisnem login baci me na blank page

ima li netko sličan problem?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dongino13 kaže...

pozdrav

kupio sam neki dan igru i sve bilo ok do danas kad mi javlja da mi je account expired

trebali su kao da mi pošalju confirmacijski mail nakon što napravim my playera ali od toga ništa

ne mogu se niti ulogirat na nba2k.com jer nakon što stisnem login baci me na blank page

ima li netko sličan problem?

Klikni na ovaj link  https://nba2k.com/social/link i vratit ce ti se account

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2014 18:51 (Activ).
15 godina
neaktivan

probao sam već tako ali je problem kada stisnem login baci me na praznu stranicu

ne znam u čemu je problem jer sam probao i sa različitim browserima ( IE, chrome, firefox )

13 godina
neaktivan
dongino13 kaže...

probao sam već tako ali je problem kada stisnem login baci me na praznu stranicu

ne znam u čemu je problem jer sam probao i sa različitim browserima ( IE, chrome, firefox )

Ocisti cookies,history

15 godina
neaktivan

nažalost nije ni do toga

11 godina
neaktivan
Nba 2k15

Kupio 2k15 za ps4. {#}

Ništa novo, 2k me je navikao na to da svake godine izbace bolju igru od predhodne koja je bila odlična.

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
dongino13 kaže...

nažalost nije ni do toga

Jesi probao da resetujes password? Inace ovih dana ce izici zvanican patch za NBA2K15 pa bi se i to trebalo popravit

15 godina
neaktivan
Nba 2k15

i to sam probao, par puta

koji god pass upišem isto je, kao da im je stranica u neredu

a od ovih iz supporta nema već 20 sati odgovora{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nba 2k15

imam jedan problem, dakle cim upalim igricu upali mi se onaj blue screen i reboorta se komp, jel zna neko kako to rijesit :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

imam jedan problem, dakle cim upalim igricu upali mi se onaj blue screen i reboorta se komp, jel zna neko kako to rijesit :(

neznam koje windowse imaš, ali meni se to događalo na windowsima 7 a rješio sam tako što sam instalirao service pack 1

14 godina

Kad vidim sve te probleme koje ljudi imaju drago mi je što imam ps4 :P

14 godina
neaktivan
Nba 2k15

kak to da nema free trening u igri da naucis osnove

samo onih par videa

trening ko u pesu i fifi npr

kak je najbolje igrat za newbie,prvi put igram nba 2k15

sta da ostavim pro tezinu

koju kameru inace svi igraju,onu da gledas sa tribine iz gledalista ili???

slobodno bacanje me zeza,nema onog kruga za dozirat energiju za sut pa je zeznuto

jer bolje sa desnom gljivom sutirat ili sa kockom(ustvari sa X jer imam xbox360 gamepad for PC)

moze par savjeta

unaprijed zahvaljujem 

~^iGoR~
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Nba 2k15

ima neko da igra na pcu sa joystickom? jel bi mi mogo slikat kontrole koje je namjestio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice