NBA 2k10

poruka: 494
|
čitano: 147.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

može netko staviti slidere za pro difficulty

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: NBA 2k10
big_guy kaže...

Neznam zašto ali nekako mi se neda igrati igra dok ne dođe patch koji če riješiti problem sa niskim fps-om....Izlanuo se

A i to je što kažeš, malo je nizak fps.

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Na kojo rezi i detaljima igraš i koliko fps-a imaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zero cool kaže...
big_guy kaže...

Neznam zašto ali nekako mi se neda igrati igra dok ne dođe patch koji če riješiti problem sa niskim fps-om....Izlanuo se

Veli jedan od admina na official forumu da treba isključiti Key Zoom kod default kamere - mnogima je to diglo framerate

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ne znam koja je reza, sve sam ostavio na defaultu, jučer sam je nabavio, a hvata oko 60-65 fps-ova.

Ti?

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
zero cool kaže...
big_guy kaže...

Veli jedan od admina na official forumu da treba isključiti Key Zoom kod default kamere - mnogima je to diglo framerate

Probao sam to prvi dan kad sam dobio igru i ništa nije pomoglo.

zero cool kaže...

Ne znam koja je reza, sve sam ostavio na defaultu, jučer sam je nabavio, a hvata oko 60-65 fps-ova.

Ti?

I tebi je 60 fps malo?Smijeh

1440x900 medium-high AA 2x oko 30-35 fpsPlač

17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Nisam stavio ništa visoko, sve mi je na defaultu, zato i ima toliko fps-ova.

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ljudi,evo i potvrda...NBA 2k10 se moze igrat sa grafickom sa shaderom 2.0.Jucer sam ju nabavio i radi mi...SmijehSmijehSmijehSmijeh..reza je 1024x768,sve je na low osim detalja terena koji su na high,i mogu vam rec da me igra i na ovim postavkama odusevila!!FPS je oko 30-35 i odlicno ide,bez imalo trzanja..Kasnije stavim slike..Namigiva Konfa pod MOJ PC!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
besla kaže...

Ljudi,evo i potvrda...NBA 2k10 se moze igrat sa grafickom sa shaderom 2.0.Jucer sam ju nabavio i radi mi...SmijehSmijehSmijehSmijeh..reza je 1024x768,sve je na low osim detalja terena koji su na high,i mogu vam rec da me igra i na ovim postavkama odusevila!!FPS je oko 30-35 i odlicno ide,bez imalo trzanja..Kasnije stavim slike..Namigiva Konfa pod MOJ PC!

Možda je uspiješ natjerat još na više, ako instaliraš što noviji catalyst(samo pazi da podržava tvoju grafu) i što novije drivere za nju.

SmijehSmijehSmijehSmijeh

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Glupo je što pod player detail ima samo low i high a nema medium...

16 godina
neaktivan
zero cool kaže...
besla kaže...

Možda je uspiješ natjerat još na više, ako instaliraš što noviji catalyst(samo pazi da podržava tvoju grafu) i što novije drivere za nju.

SmijehSmijehSmijehSmijeh

Ma covjece,ja sam iznenaden sto uopce radi..heheehe..i ovako sam prezadovoljan..samo da uzivam u gameplayu  :)

17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ja treniram košarku, i znam da ima nekoliko gršaka što se tiče kretanja igrača, pogotovo u kontrama, ali najviše gluposti i grešaka je u modu my player kad kontroliraš samo jednog igrača.

BOG I HRVATI
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
NBA 2k10

Dal i vama igra u prvoj minuti brejka, a kasnije se stabilizira framerate?

Mene je to već lagano počelo živcirati.

Imam 25-30fps u prvoj minuti susreta ali igra se ponaša ko da imam 10fps - obavezno me bole oči tih minutu i primim po 10 koševa...

Kasnije se digne na 40-50 i tak ostane...ovo je zbilja iritantno (bilo je u 2K9 al ni približno tog intenziteta).

Inače, imam publiku na medium, ostalo na high i 1680/1050, AA isključen i Vsync isto - tak mi je sama igra odredila posle benchmarka.

Ak spustim rezu, igrači izgledaju nekak spljošteno.

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Meni se to događalo u 2k9, ali sada ne.

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Dal i vama igra u prvoj minuti brejka, a kasnije se stabilizira framerate?

Mene je to već lagano počelo živcirati.

Imam 25-30fps u prvoj minuti susreta ali igra se ponaša ko da imam 10fps - obavezno me bole oči tih minutu i primim po 10 koševa...

Kasnije se digne na 40-50 i tak ostane...ovo je zbilja iritantno (bilo je u 2K9 al ni približno tog intenziteta).

Inače, imam publiku na medium, ostalo na high i 1680/1050, AA isključen i Vsync isto - tak mi je sama igra odredila posle benchmarka.

Ak spustim rezu, igrači izgledaju nekak spljošteno.

Lol ova igra če me natjerat da klokam i proc i grafuIzlanuo se

17 godina
NBA 2k10

Zbog čega Xfire ne pozna NBA, a ima ga u popisu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

jel mi moze neko na pm poslati link od torrenta sa kojeg je skinuo igricu a da radi?

ovaj kojeg sam ja skinuo ni meni ni frendu ne radi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Zna li se točno kada će patch vani? Piše u utorak na službenim stranicama da će dati popis stvari koje će biti ispravljene, ali ne i kada izlazi. Zna li tko odgovor na ova dva pitanja? Provao sam sve tipke unutar igre, ali neće da mi napravi double team i da ga zakucam kao na ovom videu.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 18:30 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k10

jel neko moze da kaze kako se resava problem sa quick gameom...nece nikako da pocne tekma..neko je postao resenje na forumu, al mi nije jasno...dodje do dela kada treba poceti podbacivanje i stane tu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NBA 2k10

meni je samo jedan bug, kad zabijem koš neki put se sudac dobacuje s ovim koji izvodi, ali rijetko kada. Ovo ostalo što vi pričate meni se nikad nije desilo.

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NBA 2k10

nemam pojma..prica se na netu da je bugovita u pm..ugl ja sam resio svoj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NBA 2k10

zar nitko nije imao problem da mu nakon završetka 1 četvrtine ne krene 2 četvrtina

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
zero cool kaže...

Glupo je što pod player detail ima samo low i high a nema medium...

Evo ti rjesenje:I replaced 2k9’s config file with 2k10’s. And then in the game settings options i set player detail to medium (don’t be fooled it’s the equivalent of 2k10’s high). The graphics are crisp and very clear (better than orig 2k10 IMHO) and i gained 20 fps at the same time. I kid you not. Now it’s as smooth as it can be. I hope it works for those who like me can’t understand why 2k10 runs so poorly on fairly decent systems.
If there are doubts about the improvement, just try it, anyway what have you got to lose all you do is copy and paste back the original 2k10 config file if you don’t like it.

Znaci,samo kopiraj cfg od NBA 2k9 umjesto ovog obicnog i moc ces stavit detalje igraca na medium  ;)

16 godina
neaktivan
NBA 2k10

A otkud mi taj file?Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Ako imas 2k9(pretpostavljam da imas)samo odi u C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves i nac ces ga tamo.Meni je uspjelo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
besla kaže...

Ako imas 2k9(pretpostavljam da imas)samo odi u C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves i nac ces ga tamo.Meni je uspjelo

A nemam instalirano,a na win 7 se neće instalirati 2k9Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 21:48 (big_guy).
17 godina
NBA 2k10

Evo jedan moj video od sinoć.

Trajalo je to i malo duže al prekasno sam stavil replay:

Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Zbog čega Xfire ne pozna NBA, a ima ga u popisu?

Nemam pojma, meni xfire ne prepoznaje niti jednu igru, a sve ih ima na popisu.

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan

dO YAYA igra,samo bez gamepada pushiona

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Evo par SS-ova,igra ide na 1024x768 sve low osim terena na high.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice