može netko staviti slidere za pro difficulty
Neznam zašto ali nekako mi se neda igrati igra dok ne dođe patch koji če riješiti problem sa niskim fps-om....
A i to je što kažeš, malo je nizak fps.
Na kojo rezi i detaljima igraš i koliko fps-a imaš?
Neznam zašto ali nekako mi se neda igrati igra dok ne dođe patch koji če riješiti problem sa niskim fps-om....
Veli jedan od admina na official forumu da treba isključiti Key Zoom kod default kamere - mnogima je to diglo framerate
Ne znam koja je reza, sve sam ostavio na defaultu, jučer sam je nabavio, a hvata oko 60-65 fps-ova.
Ti?
Veli jedan od admina na official forumu da treba isključiti Key Zoom kod default kamere - mnogima je to diglo framerate
Probao sam to prvi dan kad sam dobio igru i ništa nije pomoglo.
Ne znam koja je reza, sve sam ostavio na defaultu, jučer sam je nabavio, a hvata oko 60-65 fps-ova.
Ti?
I tebi je 60 fps malo?
1440x900 medium-high AA 2x oko 30-35 fps
Nisam stavio ništa visoko, sve mi je na defaultu, zato i ima toliko fps-ova.
Ljudi,evo i potvrda...NBA 2k10 se moze igrat sa grafickom sa shaderom 2.0.Jucer sam ju nabavio i radi mi.....reza je 1024x768,sve je na low osim detalja terena koji su na high,i mogu vam rec da me igra i na ovim postavkama odusevila!!FPS je oko 30-35 i odlicno ide,bez imalo trzanja..Kasnije stavim slike..
Konfa pod MOJ PC!
Ljudi,evo i potvrda...NBA 2k10 se moze igrat sa grafickom sa shaderom 2.0.Jucer sam ju nabavio i radi mi.....reza je 1024x768,sve je na low osim detalja terena koji su na high,i mogu vam rec da me igra i na ovim postavkama odusevila!!FPS je oko 30-35 i odlicno ide,bez imalo trzanja..Kasnije stavim slike..
Konfa pod MOJ PC!
Možda je uspiješ natjerat još na više, ako instaliraš što noviji catalyst(samo pazi da podržava tvoju grafu) i što novije drivere za nju.
Glupo je što pod player detail ima samo low i high a nema medium...
Konfa pod MOJ PC!
Možda je uspiješ natjerat još na više, ako instaliraš što noviji catalyst(samo pazi da podržava tvoju grafu) i što novije drivere za nju.
Ma covjece,ja sam iznenaden sto uopce radi..heheehe..i ovako sam prezadovoljan..samo da uzivam u gameplayu :)
Ja treniram košarku, i znam da ima nekoliko gršaka što se tiče kretanja igrača, pogotovo u kontrama, ali najviše gluposti i grešaka je u modu my player kad kontroliraš samo jednog igrača.
Dal i vama igra u prvoj minuti brejka, a kasnije se stabilizira framerate?
Mene je to već lagano počelo živcirati.
Imam 25-30fps u prvoj minuti susreta ali igra se ponaša ko da imam 10fps - obavezno me bole oči tih minutu i primim po 10 koševa...
Kasnije se digne na 40-50 i tak ostane...ovo je zbilja iritantno (bilo je u 2K9 al ni približno tog intenziteta).
Inače, imam publiku na medium, ostalo na high i 1680/1050, AA isključen i Vsync isto - tak mi je sama igra odredila posle benchmarka.
Ak spustim rezu, igrači izgledaju nekak spljošteno.
Meni se to događalo u 2k9, ali sada ne.
Dal i vama igra u prvoj minuti brejka, a kasnije se stabilizira framerate?
Mene je to već lagano počelo živcirati.
Imam 25-30fps u prvoj minuti susreta ali igra se ponaša ko da imam 10fps - obavezno me bole oči tih minutu i primim po 10 koševa...
Kasnije se digne na 40-50 i tak ostane...ovo je zbilja iritantno (bilo je u 2K9 al ni približno tog intenziteta).
Inače, imam publiku na medium, ostalo na high i 1680/1050, AA isključen i Vsync isto - tak mi je sama igra odredila posle benchmarka.
Ak spustim rezu, igrači izgledaju nekak spljošteno.
Lol ova igra če me natjerat da klokam i proc i grafu
Zbog čega Xfire ne pozna NBA, a ima ga u popisu?
jel mi moze neko na pm poslati link od torrenta sa kojeg je skinuo igricu a da radi?
ovaj kojeg sam ja skinuo ni meni ni frendu ne radi.
Zna li se točno kada će patch vani? Piše u utorak na službenim stranicama da će dati popis stvari koje će biti ispravljene, ali ne i kada izlazi. Zna li tko odgovor na ova dva pitanja? Provao sam sve tipke unutar igre, ali neće da mi napravi double team i da ga zakucam kao na ovom videu.
jel neko moze da kaze kako se resava problem sa quick gameom...nece nikako da pocne tekma..neko je postao resenje na forumu, al mi nije jasno...dodje do dela kada treba poceti podbacivanje i stane tu...
meni je samo jedan bug, kad zabijem koš neki put se sudac dobacuje s ovim koji izvodi, ali rijetko kada. Ovo ostalo što vi pričate meni se nikad nije desilo.
nemam pojma..prica se na netu da je bugovita u pm..ugl ja sam resio svoj..
zar nitko nije imao problem da mu nakon završetka 1 četvrtine ne krene 2 četvrtina
Glupo je što pod player detail ima samo low i high a nema medium...
Evo ti rjesenje:I replaced 2k9’s config file with 2k10’s. And then in the game settings options i set player detail to medium (don’t be fooled it’s the equivalent of 2k10’s high). The graphics are crisp and very clear (better than orig 2k10 IMHO) and i gained 20 fps at the same time. I kid you not. Now it’s as smooth as it can be. I hope it works for those who like me can’t understand why 2k10 runs so poorly on fairly decent systems.
If there are doubts about the improvement, just try it, anyway what have you got to lose all you do is copy and paste back the original 2k10 config file if you don’t like it.
Znaci,samo kopiraj cfg od NBA 2k9 umjesto ovog obicnog i moc ces stavit detalje igraca na medium ;)
A otkud mi taj file?
Ako imas 2k9(pretpostavljam da imas)samo odi u C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves i nac ces ga tamo.Meni je uspjelo
Ako imas 2k9(pretpostavljam da imas)samo odi u C:\Documents and Settings\%username%\Application Data\2K Sports\NBA 2K9\Saves i nac ces ga tamo.Meni je uspjelo
A nemam instalirano,a na win 7 se neće instalirati 2k9
Zbog čega Xfire ne pozna NBA, a ima ga u popisu?
Nemam pojma, meni xfire ne prepoznaje niti jednu igru, a sve ih ima na popisu.
dO YAYA igra,samo bez gamepada pushiona