NBA 2k10

poruka: 494
|
čitano: 147.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: NBA 2k10
thomilla05 kaže...
TopForumaš kaže...

zna tko sta znaci ona ikonica flaše od spritea pokraj igrača kad je umoran

kak da se osvjezim tj. kojom tipkom

Mislim da trebaš time out zvati.

a kak ako samo s jednim igracom igram

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

To označava koji je igrač najviše sklon konzumaciji alkoholnih pića...Takvog igrača moraš odmah izbaciti, jer s vremenom igra sve loše...Smijeh

15 godina
neaktivan
Riker kaže...
TopForumaš kaže...

To označava koji je igrač najviše sklon konzumaciji alkoholnih pića...Takvog igrača moraš odmah izbaciti, jer s vremenom igra sve loše...Smijeh

lol

ali zna netko za prav?

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Riker kaže...
TopForumaš kaže...

lol

ali zna netko za prav?

Pa vjerovatno označava da je taj igrač umoran, pa se treba napraviti zamjena...

16 godina
neaktivan
Riker kaže...
TopForumaš kaže...
Riker kaže...
TopForumaš kaže...

lol

ali zna netko za prav?

Pa vjerovatno označava da je taj igrač umoran, pa se treba napraviti zamjena...

da, umoran je, treba ga malo odmoriti(na klupu poslati)!

17 godina
neaktivan
Zanima me jel tko skinuo soundtrack? Tražio sam posvuda, ali nisam našao, a neda mi se pjesmu po pjesmu skidat
17 godina
neaktivan
Raven kaže...
Zanima me jel tko skinuo soundtrack? Tražio sam posvuda, ali nisam našao, a neda mi se pjesmu po pjesmu skidat

Pa što još nije malo rano za to? Pa igra je tek došla...Strpljen-spašen Smijeh

16 godina

je li moguce da nitko ne igra online? :/

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

zna tko mozda mi dati kakve savjete u obrani

igram sa SG na my player i uvijek mi zabijaju previse koseva

kaj da radim?

također savjeti u ofenzivi su dobro došli isto Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...
Raven kaže...

Pa što još nije malo rano za to? Pa igra je tek došla...Strpljen-spašen Smijeh

Nije rano

soundtrackCool

15 godina
neaktivan

Jeli netko imao problema sa net frameworkom prilikom instalacije igre....

15 godina
neaktivan
NBA 2k10

Znali itko zašto mi nakon odigrane prve četvrtine neće nastaviti dalje na drugu četvrtinu

0 0 hvala 0
16 godina
zujo kaže...

Znali itko zašto mi nakon odigrane prve četvrtine neće nastaviti dalje na drugu četvrtinu

Valjda zato jer si "kupio" igru.Belji se

17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Zna li netko koja je kombinacija tipki za double team i kad sam ideš u napad da se lopta odbije od ploču i zatim zakucaš?

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
16 godina
NBA 2k10

Igra je stvarno odlicna, za mene nema buga ni jednog, igram onaj my player totalno sam se zarazio, zao mi je samo sto ne kontam onaj online.

Do ovdje sam shvatio: prijavis se za sezonu ili turnir (na max 5 njih), cekas raspored utakmica. dobijes ih i sta sad???     ne vidi se ko je online, ne mogu skuzit dal je tko odigrao kakvu utakmicu nist ne kuzim.

za onog momka koj trazi savjet za obranu------------- uvjek moras stajati u sredini putanje izmedju tipa s loptom i tvog igraca ( tj ne bas u sredini nego blize igracu kojeg cuvas i malo uvucen prema košu. tak da mozes presjec loptu, ja sam odigrao jedno 10 utakmica primio me orlando i tam sad rulam i dobivam ocjenu A i redovito ispunjavam one uvjete za bodove. nadam se da si me ponesto razumio i da sam ti pomogao,

a u napadu. probaj ovu foru: kad imas loptu izvuci se na tricu, nadji onu opciju za pick and rol, kad to stisne istrci ti centar u blok i tad probaj neku fintu do kosa il ak te blokiraju. igrac koj ti je dao blok utrcava u reket (e tad mu ti dodajes i on zabija ) i ti mu asistiras. eto pocni od toga dalje ces razvijat sam svoje fore i forice mozda postanes novi skansi ili aco trica pozzz

Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Igra je stvarno odlicna, za mene nema buga ni jednog, igram onaj my player totalno sam se zarazio, zao mi je samo sto ne kontam onaj online.

Do ovdje sam shvatio: prijavis se za sezonu ili turnir (na max 5 njih), cekas raspored utakmica. dobijes ih i sta sad???     ne vidi se ko je online, ne mogu skuzit dal je tko odigrao kakvu utakmicu nist ne kuzim.

za onog momka koj trazi savjet za obranu------------- uvjek moras stajati u sredini putanje izmedju tipa s loptom i tvog igraca ( tj ne bas u sredini nego blize igracu kojeg cuvas i malo uvucen prema košu. tak da mozes presjec loptu, ja sam odigrao jedno 10 utakmica primio me orlando i tam sad rulam i dobivam ocjenu A i redovito ispunjavam one uvjete za bodove. nadam se da si me ponesto razumio i da sam ti pomogao,

a u napadu. probaj ovu foru: kad imas loptu izvuci se na tricu, nadji onu opciju za pick and rol, kad to stisne istrci ti centar u blok i tad probaj neku fintu do kosa il ak te blokiraju. igrac koj ti je dao blok utrcava u reket (e tad mu ti dodajes i on zabija ) i ti mu asistiras. eto pocni od toga dalje ces razvijat sam svoje fore i forice mozda postanes novi skansi ili aco trica pozzz

ok mi mozes skicirat polozaj u obrani?

također cesto igram double team tak da si povecam ocjenu

napad koristim sve finte,od pick in roll koji btw ne radi jer se prokleti centar nakon sto zblokira igrace nece povuci pod kos,izolaciju koristim tu i tamo kad mi se dribla,set screen koristim kad idem na sut,a post up kadhocu assistirat centru direktno

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
17 godina
NBA 2k10

Za sad mi je bolji NBA 2K9, u desetki je jednostavno previše bugova, čudim se i pomalo se pitam, čemu to 2K??

Oni to lijepo i fno znaju, na forumu im je već hrpa stvari koje će (valjda) biti popravljene s patchem...pitanje je; zar nisu svjesni da su iste greške napravili i lani, sad su ih još i više!

Ovo s kontrolama je živa katastrofa, box kontroler remeti sve moguće i nemoguće u gamingu :(

Inače, gameplay je udaran, nema šta ali igraču koji je jako puno igral NBA naslove nemre promaknuti osjećaj i ugođaj nedovršenosti igre!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armor kaže...

Za sad mi je bolji NBA 2K9, u desetki je jednostavno previše bugova, čudim se i pomalo se pitam, čemu to 2K??

Oni to lijepo i fno znaju, na forumu im je već hrpa stvari koje će (valjda) biti popravljene s patchem...pitanje je; zar nisu svjesni da su iste greške napravili i lani, sad su ih još i više!

Ovo s kontrolama je živa katastrofa, box kontroler remeti sve moguće i nemoguće u gamingu :(

Inače, gameplay je udaran, nema šta ali igraču koji je jako puno igral NBA naslove nemre promaknuti osjećaj i ugođaj nedovršenosti igre!

potpisujem.

nemogu vjerovat da ovu igru neko uopce igra prije patcha. a vidi se da ima potencijala.

17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Imaš pravo, jednostavna košarkaška rotacija i postavljanje igrača prema igraču kojeg čuvaš i prema lopti, samo imaš drugi način da stisneš igrača u obrani, dok si u obrani drži LShift i on će igrati pressing na njega, to je najbolji način da smanjiš broj njegovih koševa. Samo zna li netko kako da napravim alley oup kad igram sa cijelim timom, a ne samo sa jednim igračom.

EDIT:

A ako netko zna kako da i napravim sa jednim igračem, uspjelo mi samo jedanput, da nije neka kombinacija tipki??

BOG I HRVATI
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 15:00 (zero cool).
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Igra još treba dorađivanja, ali je sigurno najbolji naslov za NBA dosad, igrači igraju puno realnije nego u 2k9, bolje se kreću, i plastičnije a ne drveno. E ono što mi smeta jest to da mi je dosada Fisheru(playmaker LA LAKERSA) lopta ispala nakon promjene nekih 100 puta što nije moguće, čovjek ima toliko mirnu i stabilnu ruku u stvarnosti da je to za nepovjerovati. I ono kad igram samo sa svojim igračom svi faliju zicere ko kreteni, više ih ja dam na utakmici kad igram koš. ligu nego oni.

BOG I HRVATI
17 godina
zero cool kaže...
Armor kaže...

Igra još treba dorađivanja, ali je sigurno najbolji naslov za NBA dosad, igrači igraju puno realnije nego u 2k9, bolje se kreću, i plastičnije a ne drveno. E ono što mi smeta jest to da mi je dosada Fisheru(playmaker LA LAKERSA) lopta ispala nakon promjene nekih 100 puta što nije moguće, čovjek ima toliko mirnu i stabilnu ruku u stvarnosti da je to za nepovjerovati. I ono kad igram samo sa svojim igračom svi faliju zicere ko kreteni, više ih ja dam na utakmici kad igram koš. ligu nego oni.

Pa je najbolji naslov, toliko dobar da je i uz te nedostatke najbolji.

Samo sam malo razočaran kaj su pustili van nedorađenu verziju, pogotovo me kontrole srde...

BTW, skinul sam si neke slidere (ne rostere), kak ih napraviti aktualnima?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Mene zanima kako uključit onu opciju living rosters?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
big_guy kaže...

To uključiš kod pravljenja profila - da ti bude living rosters on.

Naravno, moraš napraviti i online profil.

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
big_guy kaže...

A hoče bit problema sa pravljenjem online profila jer igra nije oriđiđi?

17 godina
big_guy kaže...
Armor kaže...
big_guy kaže...

A hoče bit problema sa pravljenjem online profila jer igra nije oriđiđi?

Kolko znam, ne bi smjelo biti, 2K je bio darežljiv, valjda im je Codemasters uzorCool

Nego, jel zna ko na koji način da mi prorade slideri, skinul sam ih u igri ali nema nigde opcije za njihovo uključivanje, tj. overwrite starih...?

Probal sam ubaciti taj .ssl u direktorij igre ali ne pali...

16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Neznam ali ovi slideri mi se čine jaaako dobri...

link

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
NBA 2k10

Nisam ti siguran za te slidere, ali zna li iko kako bacit alley??

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zero cool kaže...

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091015134028AADrslv

Ma da ja još nisam uspio...NeodlučanA igram s joystickom pa neznam šta je S a šta A...

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
zero cool kaže...

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091015134028AADrslv

Ma da ja još nisam uspio...NeodlučanA igram s joystickom pa neznam šta je S a šta A...

Hvala, a to sa joystickom, samo provjeri što ti je A, a što S i onda vidi , npr A-pass, onda stisneš ono s čime dodaješ i tako.

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan
NBA 2k10

Neznam zašto ali nekako mi se neda igrati igra dok ne dođe patch koji če riješiti problem sa niskim fps-om....Izlanuo se

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice