Najjednostavnije igre

poruka: 12
|
čitano: 4.531
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najjednostavnije igre

Tražim neke stranice gdje mogu da skinem(legalno) neke igre,nešto najjednostavnije koje su namjenjene djeci

tipa da se slažu neke kockice,neke boje,nešto tatalno banalno,samo da je jednostavno

popu Šimi ukrali bicikl :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najjednostavnije igre

skini igru Crimsonland. za djecu.

ja mogu nacrtati sliku svog avatara markerom. http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=40139

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Najjednostavnije igre

Evo ovo ti je jednostavno:sheep dog and wolf PC(treba malo misliti ali mozes pogledat kako prijeci na youtubeu)

I ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/pet-soccer-vs-pet-racer/20476.aspx

Pogledaj oba linka

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najjednostavnije igre

tetris ?

Made in: Neverland
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najjednostavnije igre

moram nekoj djeci snimit igrice....imam nekako djete od 6god,i dvoje samo su oni djeca s posebnim potrebama kojima je nedavno donirani kompjuteri da sad mi treba ono toliko jednostavno da oni mogu koliko toliko shvatit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Najjednostavnije igre
rise against kaže...

skini igru Crimsonland. za djecu.

Ovo nije freeware igra.
A nije toliko ni jednostavna za dijete od 6. god. 
Moja kanta: Intel Pentium DualCore E2180 2.00 GHz o/c 2.50 GHz, 2 GB rama, Gainward GeForce 8500GT
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Evo ovo ti je jednostavno:sheep dog and wolf PC(treba malo misliti ali mozes pogledat kako prijeci na youtubeu)

I ovo: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/pet-soccer-vs-pet-racer/20476.aspx

Pogledaj oba linka

Lol to ja sad nemogu preci
Ojla!
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

moram nekoj djeci snimit igrice....imam nekako djete od 6god,i dvoje samo su oni djeca s posebnim potrebama kojima je nedavno donirani kompjuteri da sad mi treba ono toliko jednostavno da oni mogu koliko toliko shvatit

Ja bi ti preporučio sunčica među slovima, brojevima, u školi... ali nažalost nisu besplatne
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Najjednostavnije igre

A da nabacaš razičitih flash igara, nađeš neki program za download flash datoteka s web stranice i to je to. Kasnije ih pokrećeš web browserom ili video playerom koji podržava .swf odnosno flash datoteke (moj favorit - GOM)

Ili... probaj naći onu stranicu (ne mogu se sjetiti imena) gdje možeš downloadati jednostavke komercijane igre besplatno uz to da između levela, pri instalaciji i slično 'moraš' gledati reklame u sklopu igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Random. kaže...

A da nabacaš razičitih flash igara, nađeš neki program za download flash datoteka s web stranice i to je to. Kasnije ih pokrećeš web browserom ili video playerom koji podržava .swf odnosno flash datoteke (moj favorit - GOM)

Ili... probaj naći onu stranicu (ne mogu se sjetiti imena) gdje možeš downloadati jednostavke komercijane igre besplatno uz to da između levela, pri instalaciji i slično 'moraš' gledati reklame u sklopu igre.

Slažem se...skini Miniclip igara..njih makar ima u izobilju..pa instaliraj neki .swf player i to je to :)
Music is my life :)
17 godina
neaktivan
Najjednostavnije igre

www.gametop.com

Probaj tu.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2009 1:44 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najjednostavnije igre

tnx svima na savjetima

budem provjerio sve pa ću da vidim šta je najjednostavnije za djecu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka