Mw2 port fowarding zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.523
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mw2 port fowarding

ovako

htio bi hostati igru u mw2 ali imam problem da mi se nitko ne može spojiti na server...

igra me zna nekad odabrat ko hosta i ja mogu bit host ali mi se nitko ne može spojit na server

nat mi je open ali nikako mi se ne može netko spojit na server kad igram

pa bi molio pomoć ako tko zna što moram napraviti u vezi toga da mogu hostat igre, jedini je problem u tome što mi se nitko ne može spojit pa ako tko zna kako to riješit veliko hvala

:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mw2 port fowarding

otvori NAT, ak imas od d-linka router mos se slikat... Siemens rulz..

Addicted to Gaming
15 godina
neaktivan

nat je otvoren
i ruter je siemens gigaset sx 763

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 1:17 (matija656).
15 godina
neaktivan
HardcoreRaver kaže...

Gluposti, zasto se na D-linkovim routerima ne bi mogli forwardati portovi? Ja sam na svom mogao bez problema...

matija656 kaže...

nat je otvoren

Sto ti znaci NAT je otvoren? Stavio si racunalo u DMZ?

Za MW2 trebas forwardati UDP port 28960 i pobrinuti se da ti se windows firewall ne petlja u posao.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
HardcoreRaver kaže...

Gluposti, zasto se na D-linkovim routerima ne bi mogli forwardati portovi? Ja sam na svom mogao bez problema...

matija656 kaže...

nat je otvoren

Sto ti znaci NAT je otvoren? Stavio si racunalo u DMZ?

Za MW2 trebas forwardati UDP port 28960 i pobrinuti se da ti se windows firewall ne petlja u posao.

neznam točno što je nat al znam da ima veze sa hostanjem i tim svim (vidi se u igri kod ulaska u mp), vamo u u stanu mi je open, dok mi je doma strict i ne mogu hostat nikako, vamo sa otvorenim nat-om mogu hostat al mi se nitko ne može spojit.

nisam računalo stavio u DMZ, kak da to napravim i kak napravit port forward na taj port...

pokušavao sam sa pfconfig programom riješit to za mw2 al ne mogu nigdje nać serial da radi jbg

da znam kako to napravit nebi vas gnjavio al kad već imam mogučnost da mogu hostat, ako bi uspio to napravit bio bi zahvalan

18 godina
Mw2 port fowarding

Tema postoji!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice