Murdered: Soul Suspect

poruka: 14
|
čitano: 2.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jel igra tko ovu igru , kolko gledam po recema nije losa a gameplay i koncept same price mi se svidja dosta {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Murdered: Soul Suspect
4mal kaže...

Jel igra tko ovu igru , kolko gledam po recema nije losa a gameplay i koncept same price mi se svidja dosta {#}

po recenzijama nije bas nesto..

ja sam je mislio kupiti na ps4 ali sam odustao..

psn id: mNik987
17 godina

pogledaj gameplay pa odluci pusti rece {#}

ja upravo skidam jogurt ver. pa javim dojmove kad je malo odigram {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 14:07 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo ukratko nakon jucerasnjeg 6 sati gamplaya nisam stekao neki bas dobar dojam ,. grafika je odlicna cak nije ni nesto prezatjevna 

prica je ok i solidna ali vec prezvakana  {#}... ne svidja mi se rpg style proptikivanja svakog lika dosta to uspori igru 

skrivanja od demona solidno odradjena ali glupo koncepirana igram na hard tezini i AI je glup ko noc cak i tamo a kamoli na easy

uglavnom odigrat cu je do kraja jer mi se prica cini zanimljivom za sada ocjena 3/5 {#}

p.s cf radi odlicno i skaliranje istog, true aduio nije ubacen ( a navedena je igra najavljena kao i za theif) 4k na 30fps single card izgleda solidno i nema prevelikog trganja ekrana ili fps delya {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 13:19 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra je super, danas sam uspio odigrat prvih sat i pol malo i za sada sam oduševljen {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
odjavljen

Igra je jako dobra. Jedna od boljih avantura, a i priča je poprilično dobra. Čekaj dok dođeš do twistova u priči

2 0 hvala 2
17 godina

Pa di ste vi do sad !  ja sam pri kraju i zao mi je sto ne traje duze,ali ajde barem ima jos istomisljenika osim mene jer je igra dosta podcijenjena a odlicna je {#}

edit:

Upravo zavrsih igru! kakav twist na kraju ..treba vise ovakvih paranormalnih thriller igra podjestila me igra na ps3 eksluzivu Heavy rain , svakako preporuka iste da se odigra {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 18:22 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

Dali je itko imao problema s kontrolama u ovoj igri ?? Nikako ne mogu naci rijesenje da prebacim s tipkovnice na Gamepad za play, prihvati ali ne spremi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Sa X360 gamepadom nemam nikakvih problema sa kontrolama u ovoj igri.Neznam kakav ti gamepad imaš.
12 godina
ApretaH kaže...
Sa X360 gamepadom nemam nikakvih problema sa kontrolama u ovoj igri.Neznam kakav ti gamepad imaš.

Imam obicni gamepad, ali u skoro svim igrama to perfektno funkcionira putem xbox emulatora. Cak se i ovdje ocitava da postoji gamepad i imas u meni u u izboru da odaberes mis i tipk ili gamepad. Ali kad kliknes ok da spremis postavke uvjek ostane na istome kao da nisam nista ni odabrao. Tocnije ne sprema odabir. Mislim poceo sam igrati na regular way ali ono posto sam navikao vecinu igara igrati putem gamepad a to mi malo unistava standardni ritam kako play am igre. Neki su pisali da su im uzasno lose kontrole s tipk i misem, nisam osjetio te probleme valjda je iga i patch irana s vremenom ako je i bilo takvih problema. Sve u svemu pozitivan dojam za ovu igru :D

10 godina
neaktivan
Probaj sa aplikacijom x360ce koja emulira X360 gamepad.Ja sam prije imao Speedlink gamepad i emulirao sam X360 gamepad sa tim programčićom.
12 godina
ApretaH kaže...
Probaj sa aplikacijom x360ce koja emulira X360 gamepad.Ja sam prije imao Speedlink gamepad i emulirao sam X360 gamepad sa tim programčićom.

Isprobao sam sve nariktane emulator za gamepad ali nista nije pomoglo, ocita se meni u igri gamepad ali jednostavno ili je bug ili sto u igri nece da prihvati i spremi postavke. Na kraju sam se odlucio i igram putem tipkovnice. Negdje sam nasao da je potrebno promjenuti pod default kontrole na gamepad jer ne mozes unutar igre to raditi jer je nekima igra stavila gamepad pod default a uopce ga nisu ni imali i slicno. Mozda tako jednostavno rijesenje ali nisam ga uspio odgonetnuti.

10 godina
neaktivan
U zadnjih 5 god. je taj X360 gamepad i njegovi klonovi standard za gotovo sve PC igre a podrška za ostale gamepadove je slaba ili nikakva.
12 godina

Vec sam presao igru tako da mi sad to dodje na isto :D Ali moram priznati da uz xbox emulator gamepad sve su mi igre funkcionirale odlicno na Speedlink kontroleru. Stovise promjenis ini file pa nemas ni one konverzije tipaka 1-4 i 2-3 tocnije A i B X i Y. Sto se tice igre moram priznati da je zadovoljavajuca, iako po mnogima prekratka ja sam ju presao za 11h ali s obzirom da sam explora o jako puno toga, jedino sto mi se ne dopada jest ta opcija kad predjem igru i da bih sad skupio sve sto mi je preostalo moram ponovo preci igru ali i sve artifekte koje sam dosad skupio ( jer nema neke opcije new game plus ili slicno igra zanemari sto si sve skupio i umjesto da samo ti file ovi i ostanu razbacani po igri dovede te u nepogodnu situaciju di moras nanovo sve skupljati jer nznas koji ti artifektii fale :D LOL ono ) , s obzirom da sam skupio 200 stvari a ostalo mi samo jos 40 ak za sve achievemente malo mi to dodje na glupo. U biti ja bih ovu igru nazvao Jednostavnija verzija LA Noire a s Supernatural elementima. Jedino su mogli pomalo dodati vise opcija u gameplay jer kroz cijelu igru samo skupljas clues i izbjegavas demone i toe to. NA kraju ipak bih joj dodjelio 7.5/10 radi zanimljive price, osjecao sam se kao da gledam seriju a ne igram igru, dosta toga ima za explorati i sakupiti pogotovo ako zelite sve ach. no s obzirom da je u zadnje vrijeme igra bila izrazito jeftina 15 ak sati zabave za 100% Complete Game opravdava definitivno cjenom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice