Modern warfare 2 zaključana tema

poruka: 158
|
čitano: 43.097
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Modern Warfare 2
15 godina
RE: Modern warfare 2
naxeem kaže...

Zanimljivo je zašto se nitko ne žali na GL tamo? A nitko ga baš ni ne voli posebno. Veće mape = manje imba gl. tj. realniji.

Zato jer i sam kazes da je realniji - manje imba.

Osim toga AA se dosta fura na neku simulaciju dok je CoD4 cista arkada.

Usporedjivati neke stvari u CoD4 sa stvarnim situacijama je po meni bezveze jer je CoD4 arkadna igra bez ikakvih pokusaja da se fura na neku realnost/simulaciju.

Usporedjivanje sa stvarnim situacijama u ARMA2, AA, OFP je druga stvar jer se te igre furaju na simulacije (AA mozda cak najmanje od njih).

16 godina
neaktivan
Svakako si u pravu, ali nije li onda i ručna granata za zabranu? Koliko ekipe se na startu svake druge mape razbaca granatama nasumce preko krova koji put eliminirajući cijeli protivnički tim?
Problem je u skučenim mapama, što bi MW2 mogao ispraviti.
Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
15 godina
naxeem kaže...
Svakako si u pravu, ali nije li onda i ručna granata za zabranu? Koliko ekipe se na startu svake druge mape razbaca granatama nasumce preko krova koji put eliminirajući cijeli protivnički tim?
Problem je u skučenim mapama, što bi MW2 mogao ispraviti.

Nije stvar zabrana (IW i server admini su ti koji o tome odlucuju) nego stvar iritantnosti.

I rucne granate, posebno kada frajer ima 3xFrag su na dosta mapa iritantne do boli. Ja bi da se mene pita samo smanjio radijus i damage koji granate rade. No to sam ipak ja i to iskljucivo zbog toga sto volim cisti fight sa puskom/pistoljem, pa me granate/GL/airovi/helici iritiraju. Nema iritantnije stvari nego kada se dovucem protivnickom timu iza ledja i taman kada pomislim kako cu sada lijepo operirati nozem poginem od mutavog helikoptera :(

Npr. Wet Works (mapa na brodu) je mapa koja po meni ima potencijala za odlican fight zbog samog designa. No granate mapu cine poprilicno neigrivom jer svatko i njegova mama dolazi tamo sa 3xFrag i onda se cijela mapa svede na bjesomucni spam granata. Kada dodas tu i GL uzitak igranja je zagarantiran:))

15 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Zato ja da izbjegnem granate na wet worksu igram sa snajperom

Jedina opasnost su drugi snajperi, air i heli

http://www.urbandead.com/

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Modern warfare 2

u redu naxeem onda...

budi dobar i otkrij preko kojeg "servisa" igras cod4...

ako mislis rec prek nijednog...da se spajas preko konzole ili igrinog server browsera...daj slikaj sati igre u svojim statistikama...nemožeš fulati :D :D :D

imam te na xfire...

pa ak si za bacimo danas partiju/dvije ... sa i bez GL, kako ti god milo

on topic...

neka stave sta god žele...ko oce igrat ce originalan mw2, ko ne bavit će se promodom i drugima...

meni osobno je jos najbolji mod "paintball", izvrstan...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

bez promoda je cod4 jednostavno ne igriv. najgore mi je kad po forumima vidim noob ekipu kako se hvale sa 40 : 5 scoreovima na obicnim serverima ( bilo hc il ne, svejedno ). kad tu istu ekipu posaljes na promod server, svi ostaju zapanjeni sa scoreovima koji se u potpunosti promjene. tad se ekipa iskompleksira. nema helija i aira, pa ni gl-a da im pomogne. nema varanja sa 3x frag forama. nema preglupog martya i sl stvari koje samo noobu mogu pomoci u postizanju boljeg scorea.

16 godina
naxeem kaže...

COD4 sasvim u redu simulira GL. To je granata koja leti zrakom, pada i eksplodira pritom ubijajući živu silu. Tome služi, tako radi i tako je simulirano.

Jesam li ja tebe mozda  pitao sta je GL i da mi dadnes objasnjenje kako to funkcionira? Ne, ne znam zasto meni objasnjavas sta je GL, osim ako imas potrebu da napises nesto bezveze i kao da neukim igracima objasnis sta je GL. cccc

Poznato mi je sve to veoma dobro, a killcam fino pokaze skill igraca....

Vece je umjece ubiti nekoga sa bombom nego sa GL.

naxeem kaže...

Nitko se ofrlje ne ubija GL-om. Da, moguće je da ofrlje ubiješ nekoga na drugom kraju mape....

Ubiju me, respawnam se, dotrcim do 1/3 mape, opalim u neprijateljski respawn i buum, clap, clap, koji skill - to majstore...cccc

GL je oruzje koje je najlakse koristiti i u tome nema nikakvog zadovoljstva.

naxeem kaže...

Da, nije fer da ja tebe gađam granatom, a ti mene pokušavaš pogoditi pištoljem- ali ja volim biti u toj situaciji i super je kada nekome s pištoljčićem skucam granatu u glavu. Apsolutno je grozno kad sam u opasnosti da mene ubiju.

E, tako je, upravo je to SVE sto sam zelio reci u vezi GL - NIJE FER, nije vjestina i nije UZITAK u Call of Duty 4.

Toliko o tome.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Modern warfare 2

Meni u promodu jest dobro što nema 3xfrag, air,cly i slične gluposti, a opet s drugre strane mi je glupo štio jednog protivnika moraš gađati ko terminatora, jednostavno mi nije realno, te zato jer je gore je**** radar koji te odkriva gdje si,te još neke sitnice i zato više ni ne želim igrati promod.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dreammaker kaže...

bez promoda je cod4 jednostavno ne igriv. najgore mi je kad po forumima vidim noob ekipu kako se hvale sa 40 : 5 scoreovima na obicnim serverima ( bilo hc il ne, svejedno ). kad tu istu ekipu posaljes na promod server, svi ostaju zapanjeni sa scoreovima koji se u potpunosti promjene. tad se ekipa iskompleksira. nema helija i aira, pa ni gl-a da im pomogne. nema varanja sa 3x frag forama. nema preglupog martya i sl stvari koje samo noobu mogu pomoci u postizanju boljeg scorea.

kako me živcirate s ovakvim glupostima...

cod4 je neigriv s time??????????

TO JE COD4!!!

ostalo su modovi...skini si mod i igraj...

svjestan sam da 3/4 ljudi koji koriste GL su njubovi kojima treba razorna moc...dobra strana toga je sto samo 2 granate imaju...pa brzo poginu...

ako mu dođeš bliže nemože ti nista jer se granata ne aktivira...

ja koristim GL samo kad vidim njubove poput tebe kak seruckate po igri...pa onda u inat opičim i ownam ko inače...

dam ti ja screenshotove s 40:5 scorom na promod S&D ...

ne pravi se pametna ko velika većina ovdje

ne voliš cod4? instaliraj si Q4...

stavi si modove...

imaš promod, pam mod, zombies, paintball, xtreme, i jos podosta njih

15 godina
neaktivan
Modern warfare 2

slazem se a i na vecini hc servera je zabranjen marty,gl,ls a na nekima i nema helija, a i meni je hc puno realniji od promoda jer je na hc nekad 1 metak dovoljan za ubit, a na promodu po 5 i više

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
doxy kaže...

TO JE COD4!!!

ostalo su modovi...skini si mod i igraj...

svjestan sam da 3/4 ljudi koji koriste GL su njubovi kojima treba razorna moc...dobra strana toga je sto samo 2 granate imaju...pa brzo poginu...

ja koristim GL samo kad vidim njubove poput tebe kak seruckate po igri...pa onda u inat opičim i ownam ko inače...

dam ti ja screenshotove s 40:5 scorom na promod S&D ...

ne pravi se pametna ko velika većina ovdje

ne voliš cod4? instaliraj si Q4...

stavi si modove...

imaš promod, pam mod, zombies, paintball, xtreme, i jos podosta njih

gle, smiri dozivljaje. kako mozes nazvati noobom osobu koju nikad nisi vidio kako igra. dalje, GL nekom smeta nekom ne. meni je cod4 sa glom, helijima i sl ne igriv i blesav. tebi nije, bmk. ne vidim razloga za ovakve preprike, posto netko voli netko ne. ovisi o tvojim ocekivanjima. na promodu ti ne treba pet metaka.. pogodi u glavu i jedan je dovoljan. to sto ne znas ciljati je tvoj problem. odustajem od rasprave sa zadrtim ljudima kao sto si ti, posto se s takvima jednostavno neda raspravljati. ne volim cod4? volim, sa modovima. to je isto cod4 samo popravljen. ocito je mnogima smetalo isto sto i meni smeta. ne sjecam se da sam tvoje misljenje uopce trazio no dobro. zapali cigaretu, popij koju pivu i pred TVom smiruj zivce i lijeci komplekse?

16 godina
protjeran
Modern warfare 2

to nije popravljen cod4..to su MODOVI!

cod4 je cod4 sa svim sto je doslo u oriignal paketu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Mislis piratski skinuto sa torrenta?(kolko vidim tebi to nije nista lose) Modovi su napravljeni da ili zbalansiraju igru ili dodaju nesto novo,zanimljivije,zabavnije.Cisti cod4 meni bez nekog moda nevalja.Previse je spamanja sa svime i svacime.Netko je dao primjer mape Wet Work.Neznam u cemu je zabava kada se gadjate granatama svakakvih oblika,helicima i air strikeovima?Na toj mapi se mucis igrati umjesto da uzivas i zabavljas se.Ja sebe smatram dobrim igracem ali npr na toj mapi ako udjem i 20 sec poslije pocetka nemogu nista.Samo padaju bombe sa svih strana a da ne kazem kada neko prospe air strike.Izadje ti razlika izmedju prvog i drugog scora bar 50 fragova.Mozda Promod nije dozivio toliku popularnost kao PAM mod za cod2,ali po meni je trenutno najbolje rjesenje za napucavanje.

Sry za Offtopic.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 13:15 (ukay1000).
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Malo offtopica nikoga nije ubilo ali sad ste stvarno pretjerali. Vratite se na temu ili će letit kartoni.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
boxer kaže...
naxeem kaže...

Nitko se ofrlje ne ubija GL-om. Da, moguće je da ofrlje ubiješ nekoga na drugom kraju mape....

Ubiju me, respawnam se, dotrcim do 1/3 mape, opalim u neprijateljski respawn i buum, clap, clap, koji skill - to majstore...cccc

GL je oruzje koje je najlakse koristiti i u tome nema nikakvog zadovoljstva.

Zašto takvoga ne kickate? A i ne morate, što s njim nakon što potroši granate? Ako je netko kreten pa koristi samo GL i spama na startu pa umre, očito je da je taj igrač problem, a ne oružje. GL može biti vrlo domišljato rješenje za neke situacije i kao takvo spriječava kempanje koje mnogi ne vole.

doxy kaže...

Upravo u tome i jest fora i upravo zato će GL biti i u nastavku, o kojem i jest tema. Opravdanost je jednostavno u tome što je to sasvim regularno oružje. Jer, ako ćemo po preferencijama, može se tražiti izbacivanje i automatskog oružja jer je nepravedno u CCB-u pred jednim M14 npr. Zašto preživljava u igri? Zato što je to balansirano snagom, kao što je GL balansiran količinom streljiva.

Što će netko tko koristi GL zbog eksplozivne snage kada mu nestane streljiva nakon dva lansiranja? Sjesti i umrijeti ako je noob, isto kao i s granatama.

Nadam se da će u MW2 postojati HC verzija igranja, jer je jedina blizu realnosti da to bude igrivo, bez radara, bez hrpe HP-a, bez nišana i sl. gluposti.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 13:54 (naxeem).
16 godina
Modern warfare 2

Ja bih volio u MW2 vidjeti i nasu domacu pusku VHS.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ukay1000 kaže...

Biti ce Famas koliko ja znam. Slicnog su dizajna..

15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
ukay1000 kaže...

Biti ce Famas koliko ja znam. Slicnog su dizajna..

oružija če biti najbolja dosad

nego zna ko kolika je minilna konfiguracija??

16 godina
protjeran
ukay1000 kaže...
doxy kaže...

Mislis piratski skinuto sa torrenta?(kolko vidim tebi to nije nista lose) Modovi su napravljeni da ili zbalansiraju igru ili dodaju nesto novo,zanimljivije,zabavnije.Cisti cod4 meni bez nekog moda nevalja.Previse je spamanja sa svime i svacime.Netko je dao primjer mape Wet Work.Neznam u cemu je zabava kada se gadjate granatama svakakvih oblika,helicima i air strikeovima?Na toj mapi se mucis igrati umjesto da uzivas i zabavljas se.Ja sebe smatram dobrim igracem ali npr na toj mapi ako udjem i 20 sec poslije pocetka nemogu nista.Samo padaju bombe sa svih strana a da ne kazem kada neko prospe air strike.Izadje ti razlika izmedju prvog i drugog scora bar 50 fragova.Mozda Promod nije dozivio toliku popularnost kao PAM mod za cod2,ali po meni je trenutno najbolje rjesenje za napucavanje.

Sry za Offtopic.

?

da da...dođi na neki server di igram

ali moraš imat original da bi upao...

(cod4 je original)

ko sto sma rekao i prije

neka ostave sve kaj je i u MW...i dodaju par stvari...

i evo savršene igre...

15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Samo nek bude naše domaće puške.....ak47 Smijeh

Ove i sl tampone,ionako nove puške izlaze svaki dan,a ipak,kad god na telki vidimo neki sukob,pojavljuju se samo kalaši i m16....što ipak neš govori ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
15 godina
naxeem kaže...

On topic:

Neki od potvrdjenih perkova:

1. Tactility: Omogucava nosenje vise od jednog attachmenta (Red Dot & Silencer na istoj pušci) GL excluded Belji se

2. Decoy: Stvara laznu tockicu na protivnickom radaru koja vodi nicemu.

3.Ghille Suite: Omogucava nosenje kamuflaze iako niste sniper.

4.Dominator: Omogucuje ponavljane kill streak-a za vrijeme istog zivota. (3Kill UAV, 5Kill Airstrike, 7KillHeli, 10Kill UAV, 12Kill Airstrike, 14Kill Heli)

hehe baš mi se sviđaju ovi perkovi Coolpogotovo ovaj 1. i 4. perk.

16 godina
Modern warfare 2

Evo kratki video preview za one koji još nisu vidjeli:

http://pc.ign.com/dor/objects/14280895/call-of-duty-6/videos/mw2_vdp_063009.html

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Modern warfare 2

Dali tko zna kad izlazi demo????

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 12:57 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

GL je njubast dodatak.

Amen.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
crystal6 kaže...

Oprostite, ali što vam je to GL? Možda grenade launcher?

Lol, da. to još neznaš?

Pa covijek je lijepo pitao, nemorate odmah ga svi ismijavat... Mozda ne igra COD kao neki ovisnici ovdje koji znaju sve zivo o njemu... Jest da je to osnovna kratica u COD-u, ali ovo je forum i sluzi da pomazemo jedni drugima ne da se ismijavamo medusobno kada netko nezna nesto...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Čini se da če se igra ipak zvati Call of Duty: Modern Warfare 2, a ne samo Modern Warfare 2.

Link.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern warfare 2

znaju oni da ipak ime prodaje

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.7.2009 11:17 (Arnold Šrafncinger).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Evo kratki video preview za one koji još nisu vidjeli:

http://pc.ign.com/dor/objects/14280895/call-of-duty-6/videos/mw2_vdp_063009.html

Demo je glupost neko je sastavio video od mnogobojnih trilera koji su izasli nis novo

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
naxeem kaže...

On topic:

Neki od potvrdjenih perkova:

1. Tactility: Omogucava nosenje vise od jednog attachmenta (Red Dot & Silencer na istoj pušci) GL excluded Belji se

2. Decoy: Stvara laznu tockicu na protivnickom radaru koja vodi nicemu.

3.Ghille Suite: Omogucava nosenje kamuflaze iako niste sniper.

4.Dominator: Omogucuje ponavljane kill streak-a za vrijeme istog zivota. (3Kill UAV, 5Kill Airstrike, 7KillHeli, 10Kill UAV, 12Kill Airstrike, 14Kill Heli)

hehe baš mi se sviđaju ovi perkovi Coolpogotovo ovaj 1. i 4. perk.

prva tri zakon, igra će bit bolja od cod4. ko će kupiti original? ja si možda skinem s neta i kupim original key.

OS: Windows XP SP3 Professional, Windows 7 RC build 7100
15 godina
neaktivan
Modern warfare 2

ja kupujem sigurno a vjerojatno i collectors edition :D

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Modern Warfare 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice