Modern warfare 2 zaključana tema

poruka: 158
|
čitano: 43.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Modern Warfare 2
16 godina
RE: Modern warfare 2
crystal6 kaže...

Oprostite, ali što vam je to GL? Možda grenade launcher?

Da točno si mislio!

Sigurno nema veze sa openGL-omSmijeh

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 15:27 (Hyperion).
16 godina
crystal6 kaže...

good luck my enemies :D

16 godina
naxeem kaže...
boxer kaže...

Ma GL koriste samo tezi noobovi, bio on automatski ili semi...

Automatskom GL ne treba preciznost, on to nadoknadjuje svojom razornoscu, dovoljno je da uleti u neku prostoriju i da vidis neprecizne ubojitosti...

Jos je rano da se raspravlja u vezi toga, ali mislim da ovaj GL nece staviti u multiplayer....

To je totalna glupost. GL ima svoju namjenu, svoje prednosti i mane i situacije za koje je dobar i one za koje nije. Dobro i realistično izveden imaš primjer u AA3 gdje također koristiš GL, ali ima baš onu svrhu koju ima i u stvarnosti i ne daje uvijek apsolutnu prednost.

Moje misljenje i dozivljavanje igre je totalna glupost?

Ti si autoritet da mozes tvrditi da je moje misljenje glupost?

Zasto nije glupo - zato sto ja govorim o upotrebi GL u multiplayeru u igri (CoD4),  a ne u realnosti i ne u AA3.

Kad govorim o multiplayeru i upotrebi GL, kazem da GL upropastava car igre u CoD4 jer koja to sposobnost i skill treba da se ofrlje neko ubije sa GL-om? Dok u jednom timu imas ljude koji se puskaraju itd, u drugom dodje tip koji bezveze kvari taj nacin igre te prema tome kritiziram GL.

Znam da ces se uhvati za to da su u igri dopustena sva oruzja, ali ja ne govorim o tome, nego kritiziram taj nacin igre koji mi se ne svidja.

Ne govorim o realnosti, ne govorim o AA3, ne govorim o njegovoj namjeni, nego govorim o nesposobnosti nekog da sa bilo cim ubije ikoga, pa uzme TOP kako bi ubio nekoga sa kraja na kraj mape.

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
15 godina
protjeran
Modern warfare 2

Ja sam pisao molbu Infinity Wardu da u MW2 nebude GL i martydroom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Modern warfare 2

Govorim o Gameplay videu:

Kaj je ovaj lik pored tebe onaj s kojim si igrao u COD4 ???

Također neznam jeste skuzili lika nijednom nisu pogodili niti ozljedili Izlanuo se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 17:20 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Da, da. GL = Grenade Launcher.

Jedna od općepoznatih kraćenica u CoD-u.

Uglavnom, na ovim serverima gdje ja igram, uvijek će te dočekati otprilike ovako nešto:

Zabranjeno korištenje: GL, LS, Marty, 3x frag.

I još samo kad se sjetim koliko je ljudi ispočetka koristilo GL, pa im nisi mogao dokazati da je on zabranjen, ah...

www.prisonbreaker.bloger.hr/
15 godina
protjeran
Point-X kaže...

Također neznam jeste skuzili lika nijednom nisu pogodili niti ozljedili Izlanuo se.

Soap MacTavish; To je onaj lik kad si igrao s njim u ulozi U.S.M.C.

15 godina
crystal6 kaže...

bravoo ,to je granade launcherCool

15 godina
crystal6 kaže...

Lol, da. to još neznaš?

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 18:12 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
durex kaže...
Point-X kaže...

Soap MacTavish; To je onaj lik kad si igrao s njim u ulozi U.S.M.C.

Sa njim si igrao u SAS-u u marincima si igra sa Jacksonon kojeg je ubila atomska

Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
15 godina
durex kaže...

Ja sam pisao molbu Infinity Wardu da u MW2 nebude GL i martydroom...

A ja sam  im pisao molbu za posaoBelji se

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 18:14 (Jack Sparrow).
15 godina

naxeem ja sam pobrao zuti karton za ovakve citate kao sto je tvoj iznad. :-/ a i offtopic naravno. vjerojatno cu sad dobiti neki novi karton zbog prigovora, no dobro..

ONT:

mw2 ce definitivno biti favorit za multiplayer igru sa najvise korisnika.. igra izgleda "stunning".. ne mogu docekati dan kad cu ju zaigrati, jao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Modern warfare 2

Ja nisam bas siguran za MP; Dobro, on će biti zabavan kao i uvjek, ali da se nebi opet ponovile anomalije Q3; Pogodim ga snipom u glavu i ništa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Modern warfare 2

GL je kretenijada nad kretenijadama... vjerovatno naxeem voli igrati u skladistu, pa koristi trinade (3x frag grenade), marty i GL, stoji u nekom cosku i puca jedno za drugim. A sa druge strane cim te spawna naletis na neku naxeemovu gadariju pogines a nisi se stigo ni okrenit i onda 5x tako zaredom i onda ti se zgadi taj server. GL, marty i trinade su najveca glupost za MP.

I'm going woo woo

4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Modern warfare 2

Ma COD4 MP je bezveze dok nisam probao promod S&d (pogotovo war igrat).

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

GL je super, a ja ne koristim martyr jer u CoD4 igram isključivo cw, a tu je sve skoro isključeno (osim oružja).

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

GL je super, a ja ne koristim martyr jer u CoD4 igram isključivo cw, a tu je sve skoro isključeno (osim oružja).

pa ti ipak igras cod4...

tvoj xfire je?

ili slobodno reci nick i tag u igri...

bilo bi u redu

:P

xD

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
neaktivan
Modern warfare 2

GL je dobar za singleplayer, ali za multiplayer nikako.

Za korištenje GL-a ti ne treba nikakva mudrost.

GL je dosta razoran i dovoljno je da se ispali u blizini mete i meta je gotova.

Zato i jeste GL na mnogo servera zabranjen.

Zna ga svatko koristiti, dosta je razoran i ne treba ti nikakva preciznost.

Znaš gdje se otprilike nalazi neprijatelj na mapi, ispališ GL i on je gotov.

I to je onda skill? To je onda oružje za MP? Nikako.

Ne kažem ja, GL je odlično napravljen u CoD-u.

Ali za multiplayer nije nikako pogodan.

Svaka noobara te s njime može ubit.

www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Svatko ima mišljenje, kao i šupak. Tako i ja i ti i bilo tko. - Da, izjava "Ma GL koriste samo tezi noobovi, bio on automatski ili semi..." nije glupost, nego totalna gluparija.

"Svatko ima mišljenje, kao i šupak." -  Samo sto neko ima normalno misljenje, a neko ima supacko misljenje kao ti.

Spusti se malo na zemlju...

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Svatko ima mišljenje, kao i šupak. Tako i ja i ti i bilo tko. - Da, izjava "Ma GL koriste samo tezi noobovi, bio on automatski ili semi..." nije glupost, nego totalna gluparija.

To nikako ne pristaje jednom prisstojnom moderatoru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 22:39 (naxeem).
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Modern warfare 2

a jeste mutavi i smijesni i napadate naxema jer "voli" igrat s time pa neka ja koliko znam nije zakonski zabranjeno ( za ovo drugo me se ne tice ), tko oce igrat s gl ce igrat a tko ne nece, ako ti ne pase uopce gl odi igrat na server tamo di je zabranjen i .

Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 20:19 (intel freak).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern warfare 2

Sa GL-om je sve ok, nekad zna nazivcirat al dobro

Postoji i u pravom zivotu pa zakaj nebi i tu bil

Ali treba bit jedna granata max za njega

Jedino su marty i LS cista glupost, koje su šanse da liku bomba (aktivirana) ispadne iz dupeta i pukne

A LS, ubiješ lika, a gle cudo, on je ziv i spreman izvadit pištolj u milisekundi i stigne tebe ubit

I trebaju maknut heli i airstrike ili promijenit kill streak na kojem se dobije (airstrike na 20 a heli na 30 :D)

Posebno mi se sviđa Famas ili Clarion (neznam koje je pravo ime na CS-u je clarion) i reflex sight

http://www.urbandead.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 20:57 (powerslave).

1 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

... na GL se uglavnom žale noobovi koji su ga sami nesposobni koristiti, jer shvate da pogoditi nešto bez ikakvog nišana i predvidjeti parabolu granate, baš i nije tako noobasto, a i metaka im pofali.

Ili igraci koji znaju igrati (poput mene) te bivaju kikani zbog koristenja potonjeg oruzja.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Modern warfare 2

slazem se!marty i last stand su stvarno nerealne gluposti koje su autori stavili jer nisu imali previse maste.no mislim da ce se u mw2 stvari popraviti.pogledao sam na jednoj stranici za mw 2 i vidio da ce se moci imati ice axe,znam sta je to ali cemu ce to sluziti u multiplayeru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
durex kaže...
naxeem kaže...

To nikako ne pristaje jednom prisstojnom moderatoru.

Ja nisam pristojan moderator.

luckyluke kaže...

slazem se!marty i last stand su stvarno nerealne gluposti koje su autori stavili jer nisu imali previse maste.no mislim da ce se u mw2 stvari popraviti.pogledao sam na jednoj stranici za mw 2 i vidio da ce se moci imati ice axe,znam sta je to ali cemu ce to sluziti u multiplayeru?

Hehe, pa zabiješ axe nekome u lubanju i od tada si s tim nekim u miru. Znaš kako se ono kaže: zakopajmo ratne sjekire - nitko nije specificirao gdje. Cool

Svakako, nije glupo imati GL - glupo je ako je mapa takva da dopušta bacanje preko cijele mape. Što se GL-a tiče, on ionako ima safety trigger na 10 metara mislim. Uostalom, ne vidim zašto bi GL bio nerealan. Ako u stvarnosti stojiš iza zida, neće nitko (tj. mnogi hoće, sudeći po igri) biti totalni kreten da se kao Rambo zalijeće iza tog zida tebi na metak, nego će ti baciti bombu ili GL.

GL je težak onima koji:

- su nesposobni skužiti parabolu, pa nikada ne pogode

- onima koji su takvi idioti da svaki put pobiju svoj tim

- nesretnicima koji se nađu kada netki idiot GL-a nasumce.

Zato, mislim da u MW2 je svako oružje dobrodošlo i svakako navijam za GL.

Nerealni i debilni perkovi poput Martyra su ionako neprihvatljivi.

16 godina
protjeran
Modern warfare 2

naxeem...

imas jako...jako malo staža u MW...stoga molim te nemoj toliko pričati...

ima ljudi s preko 200, 300, 700, i 1000 sati igre, sa puno vise toga viđenog...pa sutimo...

sva su oružja dobrodosla...

nemojte kenjuckat po takvim stvarima, jer zato postoji PROMOD u kojem su disableani perkovi...

ko voli, nek igra normal mod/ hardcore mod...kome ide na živce nek igra promod...

ja osobno igram sve...i nista me ne zivcira vise od njubova koji se deru "gl noob, citer", etc...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

GL je težak onima koji:

- su nesposobni skužiti parabolu, pa nikada ne pogode

- onima koji su takvi idioti da svaki put pobiju svoj tim

- nesretnicima koji se nađu kada netki idiot GL-a nasumce.

Zato, mislim da u MW2 je svako oružje dobrodošlo i svakako navijam za GL.

Nerealni i debilni perkovi poput Martyra su ionako neprihvatljivi.

1. Marty: ubijes covjeka izdaleka nikom nista, zakoljes ga nozem i opet imas vremena pobjec!

2. Last Stand: dok se lik snadje ti ga fino izflankiras i jos mu zabijes noz u grlo dok se on valja po podu. . .

3.Granade Launcher: E ovo je posebna seljacka kategorija gdje debili koji se jedino kuze u parabole i nista drugo vladaju, GL su postavili da bi poneki novi igrac u CoD MP mogao ubosti pokoji kill te na taj nacin biti konkurentan ostalima koji imaju veci izbor oruzja te vise iskustva. Jedino sto trebate uraditi je okrenuti prema neprijatelju i kliknuti, te nakon zvuka pluk i ubijena 2-3 protivnicka igraca smjeskati se dok vam oni, s pravom j*** m**** i govore da ste nepodobni seljak. . . Kako "nepristojni" moder kaze, marty je debilni perk (a on sam Deep Impact objasnjava uranijumskim mecima, a sto onda nebi netko pogodjen mogao izvuci pin iz bombe te na taj nacin pokusati povesti nekog sa sobom?) Ali opet nema se smisla raspravljati s lvl 55 njubom koji nedostatak skill-a i preciznosti nadomjesta Ovarkillom te dvije puske s namontiranim GL-om, takve je najbolje izbosti nozem i odskakutati dalje ne troseci rijeci, vrijeme i metke na bjedu. . .

On topic:

Neki od potvrdjenih perkova:

1. Tactility: Omogucava nosenje vise od jednog attachmenta (Red Dot & Silencer na istoj pušci) GL excluded Belji se

2. Decoy: Stvara laznu tockicu na protivnickom radaru koja vodi nicemu.

3.Ghille Suite: Omogucava nosenje kamuflaze iako niste sniper.

4.Dominator: Omogucuje ponavljane kill streak-a za vrijeme istog zivota. (3Kill UAV, 5Kill Airstrike, 7KillHeli, 10Kill UAV, 12Kill Airstrike, 14Kill Heli)

Call of Duty 4 RULEZ :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 0:16 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

naxeem...

imas jako...jako malo staža u MW...stoga molim te nemoj toliko pričati...

ima ljudi s preko 200, 300, 700, i 1000 sati igre, sa puno vise toga viđenog...pa sutimo...

sva su oružja dobrodosla...

nemojte kenjuckat po takvim stvarima, jer zato postoji PROMOD u kojem su disableani perkovi...

ko voli, nek igra normal mod/ hardcore mod...kome ide na živce nek igra promod...

ja osobno igram sve...i nista me ne zivcira vise od njubova koji se deru "gl noob, citer", etc...

LOL? Odakle ti znaš koliko ja staža imam u MW? Nemoj pričati o stvarima o kojima ništa ne znaš. Ako misliš na "naxeem" na Steamu, taj account je ugašen otprilike nekoliko dana nakon kreiranja i s tim se ne igra jer je banan već dosta vremena. To je dijeljeni account koji igra i igralo je najmanje 5 ljudi.

Ja ne kenjuckam protiv perkova, nego branim i GL i slične stvari. Pomiješao si.

D3ViL kaže...

3.Granade Launcher: E ovo je posebna seljacka kategorija

Ako misliš da GL nepravedno jak, zašto ga i sam ne koristiš? To je isto kao i ono glupavo komentiranje o MP4 ili G36 i sl. kombinacijama s prigušivačima.

Martyr je moguć perk u stvarnosti, čak i uvijek, ali jest debilan jer imaš ekipu koja se samo zalijeće i puca na sve strane nakon smrti. To uništava gameplay za razliku od GL-a koji uopće nije tako jak kao što ga prikazujete.

Ali neću ja više o tome, jer očito raspravljam i s onima kojima je i radar nužna stvar jer im se ne sviđa HC mod igranja jer ih "ubije jednim metkom". Tko s djecom liježe, budi se popišan.

15 godina

ajmo dečki svi na America's Army pa da vas grenajdelančiram na mjesec. Hooah!

http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
16 godina
neaktivan

Zanimljivo je zašto se nitko ne žali na GL tamo? A nitko ga baš ni ne voli posebno. Veće mape = manje imba gl. tj. realniji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 3:01 (naxeem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Call of Duty: Modern Warfare 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice