Mirror's Edge

poruka: 14
|
čitano: 1.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Mirror's Edge

Što mislite o ovoj igri?

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mirror's Edge
Axlus kaže...

Što mislite o ovoj igri?

Skakalica poput Prince of Persia i Tomb Raider.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Naprotiv...daleko od toga.

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,XFX 8800GTS 512MB Alpha Dog Edition,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case black,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Pa pošto je cijela igra posvećena bijegu, skakanju, trčanju, penjanju i ostalim stvarima koje obični ljudi ne mogu, a filmići izgledaju izvrsno, pretpostavljam da će igra biti zakon!

Napokon nešto originalno od EA-a.

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mirror's Edge

Izgleda orginalno, a i sviđa mi se pogled iz 1. lica, jedva čekam da ju zaigram

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Pa morate priznati da Faith izgleda odlično i jedan je od vizualno najzanimljivijih ženskih igraćih likova koje sam bar ja vidio.

Pomijesan adrenalin, parkour i akcija + perfektna grafika.

10/10

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Igra će biti odlična, ali imam osjećaj da će mapa biti jednolična. Vidjeti ćemo 14 studenog pravo lice igre. E da i pročitao sam da će igra koristiti unreal engine 3

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 12:07 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mirror's Edge

Izgleda mi dobro samo su mi glupe one zgrade u kojima se igra odvija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni igra izgleda fenomenalno,,al vidit češ i sam kad izađe,,grafika izgleda jako dobro

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Mirror's Edge

Boje će biti izražene i jake

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dinjo kaže...

Zašto bi bile glupe?
Goodbye
16 godina
neaktivan
Axlus kaže...
Dinjo kaže...

Zašto bi bile glupe?
 Pa da treba se negdje radnja događati.
Zaj*ebali Rusi klimu umjesto ljeta šalju zimu!
16 godina
neaktivan
Mirror's Edge

pročitao sam da će prvo izaći za ps3 i xbox360 a kasnije za pc. datum naravno nije naveden.

da li se očekuje poput assassins's creeda koji je također prvo izašao za konzole a tek kasnije u 3-5 mjesecu za pc?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 16:47 (Raving Rabbid).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Raving Rabbid kaže...

pročitao sam da će prvo izaći za ps3 i xbox360 a kasnije za pc. datum naravno nije naveden.

da li se očekuje poput assassins's creeda koji je također prvo izašao za konzole a tek kasnije u 3-5 mjesecu za pc?

Da, mislim da će izaći prvo za konzole, a zatim za PC.
Goodbye
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice