- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Potpuno je sigurno i ništa ne dobivaš fizički, Minecraft se distribuira samo digitalno odnosno downloadom.
http://help.mojang.com/customer/portal/articles/329518-what-happens-after-i-pay-
Evo moje male armije nabrijanih rotvajlera spremnih za obranu od raznih napasti :)
Brani moje malo stambeno drvo sa stanarima (villageri).
Imam i 5 komada Iron golema koji patroliraju područjem :)
Puno
Ali ovo je bio veliki čopor kojeg sam uspio pripitomiti :)
Nisam dugo igrao MC. Dosadio mi je...i sada se zaželim igrati ali nemam gdje. Franjo031 cygan, kolega iz raza, dao admin nekom srbinu i sve ošlo krivim putem. Tako da sada tražim neki dobar server bez online moda. Ako netko zna kakav dobar.....samo da nije RPG.
Nisam dugo igrao MC. Dosadio mi je...i sada se zaželim igrati ali nemam gdje. Franjo031 cygan, kolega iz raza, dao admin nekom srbinu i sve ošlo krivim putem. Tako da sada tražim neki dobar server bez online moda. Ako netko zna kakav dobar.....samo da nije RPG.
To je onaj server na kojem smo ja i Fermi bili admini neko vrijeme pa smo zbog franje&Co. koji se nisu mogli nositi sa porazom dali ostavke?
To je onaj server na kojem smo ja i Fermi bili admini neko vrijeme pa smo zbog franje&Co. koji se nisu mogli nositi sa porazom dali ostavke?
I guess
:D Sad tek kontam tvoj indentitet
Ljudi, ako netko zna dobro raditi animacije (ono kao revenge), neka me PP.
Verzija je 1.2.3. max 18 slotova i mnogo raznih pluginova.
IP: 85.131.220.154:25565
Dajem Steam account s 4 igre http://steamcommunity.com/id/2400/games/?tab=all
u zamjenu za minecraft gift code. Ako oćete dam vam i
1.Beep originalni ključ za aktivaciju na Desuri
ili
2. Commander originalni ključ za aktivaciju na Desuri
Ponude na PM
Večina vijesti koje sam pročitao o Minecraftu našao sam ili na ovoj stranici ili na Niđinom blogu :D
Nisam mu imao gdje zahvaliti pa bum sad kliknio hvala :D
O nidjo pa gdje si :D
Trebao bih nekoga (za tjedan dana otprilike) tko zna dobro ali dobro raditi zgrade u minecraftu.
Još se nismo dogovorili što ali biti će najvjerojatnije rim tema ili tako nešto srednjovjekovno.
Pa ako ima netko neka mi se javi ovdje ili na pp pa da se dogovorimo.
Večina vijesti koje sam pročitao o Minecraftu našao sam ili na ovoj stranici ili na Niđinom blogu :D
Nisam mu imao gdje zahvaliti pa bum sad kliknio hvala :D
Hvala!
O nidjo pa gdje si :D
Evo me.
Trebao bih nekoga (za tjedan dana otprilike) tko zna dobro ali dobro raditi zgrade u minecraftu.
Još se nismo dogovorili što ali biti će najvjerojatnije rim tema ili tako nešto srednjovjekovno.
Vodio sam medieval server....bio si i ti na njemu :D me i join?
Poćinjemo tek za koji dan.
Ugl ako imaš skype pošalji mi na pm

bit.ly/paincraft5

Poćinjemo tek za koji dan.
Ugl ako imaš skype pošalji mi na pm
Dal ima još tko?
Igra je odlična ali malo mi lagga :D Mislim da nije do konfiguracije jer igra ne izgleda Bog zna šta u grafičkom problemu jel netko mozda zna zasto ?
"Slaba" memorija. Količina je dovoljna, ali je takt u qrcu....trebaš memoriju s većim taktom.
Ali prije toga probaj sa Opti Fine
Evo i preview
Imam isto sporiji komp i ovjdje je informacija da nije preporučljivo iči na texture veče od 16x16 da li je to istina? (Mislis da li se onda uvopče isplati skidati da mi ne bi došlo na isti boj fps ili da je još gori... btw koristim 64x64 nemam većih problema... tu i tamo manji lagga, ništa strašno ali bih htio da ide još bolje.)
Imam problem, naime imam laptop dell vostro 500 i imao sam linux i tu mi je igra radila, sada kada imam win xp igra mi neće zbog "bad video card drivers" a skinuo sam sve divere sa dell-ove stranice
Imas li uopce drivere za grafu?
-ako imas, onda provjeri dali su najnoviji i dali su bas za tvoju grafu...
Imam problem, naime imam laptop dell vostro 500 i imao sam linux i tu mi je igra radila, sada kada imam win xp igra mi neće zbog "bad video card drivers" a skinuo sam sve divere sa dell-ove stranice
preslaba ti je grafička xDDDD
Ja sam frendu re instaliro open gl. Tj skinio i instaliro. Onda je radilo.
nidjo, jel imaš spremljene mape od početka crocrafta? ak da, aj stavi ih ovdje
nidjo, jel imaš spremljene mape od početka crocrafta? ak da, aj stavi ih ovdje
e to, mogli bi ubacit multiworld na naš server :)