- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
oho mapa :)
To je falilo,sad mogu istrazivat na nekom serveru i zakopavat mape ^^...
Nadam se da će raditi u multy...
Vrlo korisno za mene koji voli stalno lutat diljem mape xD
Jeeej napokon ono što sam iščekivao!!! , sad mogu lutat xDDDD jer mi dosadno samo ispšred kuće :P
Nadam se da će raditi u multy...
Vrlo korisno za mene koji voli stalno lutat diljem mape xD
Radit će i u multiplayeru samo još nije dovršeno.
Jeeej napokon ono što sam iščekivao!!! , sad mogu lutat xDDDD jer mi dosadno samo ispšred kuće :P
ja lutam :D
ja lutam :D
LOL pa i ja lutam ali 3 metra isred moje kućemao xD. Ja jednom odluto jedva se vratio
Ljudi jel ja mogu INSTALIRATI minecraft modove iako imam PREMIUM account? Oće neto biti sa accom?
Ljudi jel ja mogu INSTALIRATI minecraft modove iako imam PREMIUM account? Oće neto biti sa accom?
Smiješ, nema nikakvog utjecaja na account.
OPREZ!
Dear Minecrafters,
It has come to our attention that there are people out there selling Minecraft accounts/giftcodes with stolen credit cards and hacked PayPal accounts. As you may understand we cannot support people who purchase Minecraft from other sites than www.minecraft.net. The stolen codes will be inactivated in a given time.
To make it easier for people to purchase Minecraft we are integrating lots of new payment options.
ili si ju sam počistio? BTW kakva ti je to trava :S?
Livestream tutorial - Kako napravit Minecraft server pomoću Canary-ja
http://www.livestream.com/iwek91
Slobodno pitajte što god hoćete u vezi canaryja i servera
Smiješ, nema nikakvog utjecaja na account.
OPREZ!
Dear Minecrafters,
It has come to our attention that there are people out there selling Minecraft accounts/giftcodes with stolen credit cards and hacked PayPal accounts. As you may understand we cannot support people who purchase Minecraft from other sites than www.minecraft.net. The stolen codes will be inactivated in a given time.
To make it easier for people to purchase Minecraft we are integrating lots of new payment options.
Jel mogu koristiti MMM(minecraft mod manager)
EDIT: kako se brišu modovi?
Počni mazat nos.
Počni mazat nos.
da !
ili si ju sam počistio? BTW kakva ti je to trava :S?
Skinuo sam sa interneta... Trava nije ništa čudno...
Kako da otklonim problem -.-
Dobijem poruku: Connection Timed out: Connect
Počni mazat nos.
da !
Smirite se nece nista biti xD
Nekuzim zasto kupovati minecraft acc-e s ukradenom karticom lol
Sta nije isplativije negdje si isplatiti novce?!
Perkane pa možda su tvoji "dobavljači" to khm khm tu tamo.. :)
Ma neće ništa bit..
Perkane pa možda su tvoji "dobavljači" to khm khm tu tamo.. :)
Ma neće ništa bit..
Na svakom loadanju servera to dobijem...

Thx,sad sam se ufurao u minecraft. Imam kuću tj. rudnik sa sobom u kojoj spremam i kuham,imam krevet,uzgajam žito,našao sam čelik (iron) duboko u rudniku itd.. Baš je predobra igra!
UPDATE: Umro 3 puta (lava svaki put), uskoro se selim u novu sigurnu kuću. Ova sadašnja je skučena,te se nalazi u rudniku.
I gledam tutoriale za Minecraft po internetu.
Ako netko hoce skinut moji svijet gdje sam sagradio par zamki i jedan top (potpuno automatski) neka proba
Evo i link: http://www.megaupload.com/?d=Y7TOEROW
Može mi netko objasniti kako napraviti podzemnu farmu sa biljkama? Čini mi se da mi se zemlja ne vlaži iako je pored vode. Niti mogu zasaditi sjemenke. U čemu je problem?
Može mi netko objasniti kako napraviti podzemnu farmu sa biljkama? Čini mi se da mi se zemlja ne vlaži iako je pored vode. Niti mogu zasaditi sjemenke. U čemu je problem?
1. Tree farm
2. Weat and sugar canefarm
Hvala puno!
Evo sad sam iskopao dovoljno duboko za dijamante.
Thx,sad sam se ufurao u minecraft. Imam kuću tj. rudnik sa sobom u kojoj spremam i kuham,imam krevet,uzgajam žito,našao sam čelik (iron) duboko u rudniku itd.. Baš je predobra igra!
UPDATE: Umro 3 puta (lava svaki put), uskoro se selim u novu sigurnu kuću. Ova sadašnja je skučena,te se nalazi u rudniku.
I gledam tutoriale za Minecraft po internetu.
Nabaci par slika :)
Tema je u zadnje vrijeme dosadna, u početku sam uvijek vidio koji rad :)
E da, slažete li se da uradimo neko natjecanje?
20 | Da |
---|---|
2 | Ne |
Nidjo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel radi public?