šta mi je sa minecraftom nece mi otvorit minecraft.net nemogu uc na nikoji server jel se jos nekom ovo desava??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni sve normalno radi.
:((((((
Probaj reinstall. Provjeri i firewall da ti ne blokira što bitno.
Drveće mogu makniti, to sam si zacrtao kraj ''mape''...
To sa dinamitom i kulama nije loša ideja :)
Budem sredio :)
znam da glupo zvuči ali ni meni nije htjelo i tako sam upisao i sada želi.
Uh da, sad sam se sjetio.

Kako da maknem spawn protection na vanilli?
Igrali bi ja i frend survival island, a spawnprotection nas KHM
Postavi ga kao operatora.
Velike promjene u vezi modova!
*Igrači će se moći prijavljivati kao "mod developeri". To će koštati i morat će pristati na ugovor. (potreban je samo jedan po timu)
*Mod developeri imaju pristup izvornom kodu. Čim dođe do promjene u kodu, bit će dostupno developerima, necenzurirano i nesakriveno.
*Mod developeri će dobiti jedinstveni certifikat kojim će moći potpisati modove. To znači da će igrači moći vidjeti tko je napravio mod i vjerovati developerima. Cijena prijavljivanja garantira da samo ozbiljni developeri imaju pristup certifikatu.
Pravila licence (ugovora):
*Modovi mogu biti igrani samo od strane igrača koji su kupili Minecraft.
*Ne smijete prodavati modove ili na bilo koji način dobivati novce na temelju njih osim ako imate poseban ugovor s nama.
*Modovi ne smiju biti maliciozni (zlonamjerni, virusi i sl.).
*Zadržavamo pravo za korištenje vaše ideje za mod i implementiranje u samu igru. To je kako bi se preventirala situacija gdje moramo zaobići dodavanje mogućnosti samo zato jer već postoji mod koji radi nešto slično. To je također odlično za ispravke bugova koje je napravila zajednica.
U dužem vremenskom periodu, nadamo se da ovo znači da će ljudi raditi odlične nove stvari s Minecraft engineom i poigrati se s njim. Mi želimo kupiti i/ili licencirati dobre modove i/ili totalne konverzije i prodavati ih. Moguće je da ćemo imati trgovinu modova za prodaju i kupovinu modova koje su napravili fanovi ili možemo kupiti i integrirati dobre modove koji pristaju glavnoj temi Minecrafta.
Nidjo,što je s serverom?
Neznam, nemam više pristup serveru. Najbolje da zakupimo neki server.
Upravo objavljeno da će na zahtjev Minecraft zajednice modanje ipak biti besplatno
evo sada mi neće učitati minecraft.net stranicu :(
ima ko kakvih ideja da mi učita se to :((
neki IIS 6.0 problem tako nešto ali nemogu to naći za skinuti netko?
Probaj ovako pristupiti
Samo upiši dolje url
Probaj ovako pristupiti
Samo upiši dolje url
lol vidi učitalo mi je :DDD
ali neda mi uplodati skin ovo se pojavi
java.io.IOException: Posted content type isn't multipart/form-data
Koristiš firewall? Koji browser?
Anonysite ipak ima ograničene mogučnosti ;) Barem smo dokazali da nije problem u stranici već ti nešto blokira url. Izgasi sve antivirusne, firewall programe itd. Provjeri i hosts datoteku.
Anonysite ipak ima ograničene mogučnosti ;) Barem smo dokazali da nije problem u stranici već ti nešto blokira url. Izgasi sve antivirusne, firewall programe itd. Provjeri i hosts datoteku.
daj molim te help me :((
Koristiš firewall? Koji browser?
firewall ugašen,antivirus ugašen,imam google chrome ali probao sam i sa mozzilom i internetom explorerom i ista je stvar,probo sam ugasit sve programe i opet
Wohoo! Izasao je Canary b5! Uff kolko sam ga ceko...
Ljudi ja imam problem s laggommmm. Uđem u server 78.143.11.37 ili bilo koji samo lagga :(! Ono uništim blok i odem nema bloka, i nakon 2-3 minute me tamo vrati i dami blok!!! Ili moji prjatelji odu negdje u srbiju (sry na izrazu) i meni nakon 2-3 minute tamo počne ići a on je već tamo :(
danas najvjerovatnije snimam tutorial kako sredit server preko canary-ja......samo da dobijem mira od staraca jer mi stalno smetaju
Jel ima negdje popis non premium servera?