- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://forums.bukkit.org/threads/admn-dev-permissions-v2-6-phoenix-now-with-real-multiworld-permissions-670.5974/ Preporučam ovaj.
Kompletan sustav dozvola za članove servera, malo prouči, nije kompliciran kako se čini.
Nužan je za većinu plugina.
Ili jednostavno stavite Canary mod (a.k.a. novi hMod) i nemorate se yebavat s tim Permissions
Jedina razlika je što hMod već ima ugrađen sustav dozvola (Bukkit to koristi kao plugin), a vjerojatno će biti ugrađen i u Bukkit.
One komande me ubijaju u pojam dugačke kao da pišem esej :/
Jedina razlika je što hMod već ima ugrađen sustav dozvola (Bukkit to koristi kao plugin), a vjerojatno će biti ugrađen i u Bukkit.
Muahhahahahaha
Canary FTW
BTW zašto ne pređeš na Canary, svejedno je bolji od Bukkit-a
One komande me ubijaju u pojam dugačke kao da pišem esej :/
LoL
hMod je jednostavniji barem 10 puta od bukkit-a jer ne moraš se zahebavat sa Permissions jer ovaj već ima ugrađeno to, samo u groups.txt file-u daješ ljudima komande da mogu koristit određene funkcije.
I koje to dugačke komande imaju u hModu ajd mi molim te reci
Ma bukkit za Bogove.
Imam jedan problem, a taj je što mi se ništa ne pojavi u onom Permissions folderu što je bed.
Navikao sam na Bukkit, a i čini mi se da ima bolju podršku za plugine, zajednica mu se svakim trenom povećava... Sad mi se više niti ne da to sve premještat, nebih dobio ništa novo niti bih si olakšao jer mi oba dođu na isto.
EDIT: Koji build bukkita koristiš? Znači napravio ti se folder, ali je prazan? Koristiš Windowse?
Skini build 617 ili 670 jer su to "preporučeni" odn. stabilniji su i plugini se rade većinom po tim buildovima. Skinuo si najnoviju verziju Permissionsa? Dakle mapa se stvorila, ali config.yml nije?
A jel mi možeš dati link nekakav za 670?
Vi ljudi sa private servera...
Treba li update-at ma 1.4, iskače poruka ''Outdated Cilent''
Ne, treba 1.4_1
Problemz
Stavio sam taj sad six seven oh bukkit i dalje nema ništa. Samo ima world.yml u Permissions, a i to je prazno.
Tu imaš primjer, to kopiraj u world.yml i world.yml preimenuj u ime worlda.
lol wtf.. oke tnx :)
kako dobiti ćopor?
kako dobiti ćopor?
Kostima (desni klik).
BTW: Ja mislim ić na "profesionalni hosting", ne mogu više hostat od kuće, a mislim uzet 10 slotova, jel to moguće?
Na Hrvatkom hostingu nije, je li na balkanu?
Nijedan, to je plugin koji instaliraju sami korisnici, a i zabranjen je na većini servera. U beti 1.5 se dodaje zaštita protiv toga.
Neznam gdje ima 10 slotova i nemam baš iskustva s "našim" providerima. Prije sam hostao na VPS-u samo što treba dosta ram-a.
Pa uzmi na hrvatskom hostigu za 30 kn.
10 maksimalno, a svi bi trebali plaćati svoj slot, to jest 2,50 kune.
10 maksimalno, a svi bi trebali plaćati svoj slot, to jest 2,50 kune.
Moj privatni server je preko hrvatskog hostinga, plaćam 62 kune 24 slota
Zas ti nesmanjis te slotove,ionako nikad nema preko 5 igraca osim vikendom...
Zas ti nesmanjis te slotove,ionako nikad nema preko 5 igraca osim vikendom...
Smanjit ću ovaj mjesec....da bude nekih 16-18