Zasad imam 2 vuka i taman našo trećeg i fino ja sretan i slučajno ga lopatom pogodim pri kopanju :S DAMN! totalno je poludio xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji mod se koristi za spawnanje herobrinea?!
Herobrine doesnt exist
hes everywhere
Ma gledo sam kad ga spawnaju na nekom kao oltaru od zlata!
Jel se trea generirati novi World i traziti vukove ili su vukovi vec spawnani na worldovima koje sam igrao,????
Spawnaju se i u "starim" svjetovima.
Nidjo jel Crocraft down?
Meni neće učitat stranicu, a moram vidjeti par prijava i ne mogu
------------------------------------------------------------------------
EDIT: NEVER MIND...sve u redu sada
e ljudi dajte pomognite mi
ja sam sljedio sve sto pise na ovoj stranici http://www.minecraftwiki.net/wiki/Tutorials/Setting_up_a_server no kada pokusam joinat server pise mi "Connection failed: User not premium" (Imam jogurt verziju) Ali sam vidio da neki drugi korisnici imaju jogurt servere a da se mogu spojit.Pa jel bi mi netko mogao pomoci? Jel treba sta promijeniti u server fileu ili sta vec?
e ljudi dajte pomognite mi
ja sam sljedio sve sto pise na ovoj stranici http://www.minecraftwiki.net/wiki/Tutorials/Setting_up_a_server no kada pokusam joinat server pise mi "Connection failed: User not premium" (Imam jogurt verziju) Ali sam vidio da neki drugi korisnici imaju jogurt servere a da se mogu spojit.Pa jel bi mi netko mogao pomoci? Jel treba sta promijeniti u server fileu ili sta vec?
u server.properties trebaš stavit online mode na false, dakle treba ovako izgledat:
online-mode=false
Puno hvala sada radi odlicno :D
Thumbs up 4 you!
što je sa serverom???
što je sa serverom???
waiting for nidjo
što je sa serverom???
waiting for nidjo
vejting for plagin...
što je sa serverom???
waiting for nidjo
vejting for plagin...
and that
što je sa serverom???
waiting for nidjo
vejting for plagin...
and that
Jel opet Nidjo plugine
i decki kako ste se odlucili...di cete u koji grad?
ja sam u 1gradu ali sporednom(to sam i htio)
Ja 2 grad, glavni
Tako vam je to kad ste na Bukkit-u
Izađe server mod...ali plugini se trebaju čekat
Ja samo čekam novu verziju hMod-a i onda sam miran....za njega plugini vrijede unaprijed verzije....a.k.a. forward compatibility
minecraft je updatean sa 1.4 na 1.4_1
jel mi moze neko dati download link za minecraft 1.4 posto na ovom 1.4_1 nijedan mod neradi a i nema multiplayer
Up n' running. Zasad ne možete ništa radit na serveru dok se ne odrede granice i još neke sitnice.
Šta ne porade malo na optimizaciji tog Minecrafta? Nije mi laptop neka mašina ali ako mogu igrati Warcraft 3, Company of Heroes itd. zašto ne bih mogao igrati jedan Minecraft lol -.-
Šta ne porade malo na optimizaciji tog Minecrafta? Nije mi laptop neka mašina ali ako mogu igrati Warcraft 3, Company of Heroes itd. zašto ne bih mogao igrati jedan Minecraft lol -.-
A vidi sad... Java je možda čak i sporija od BASICa, tako da... Morat ćeš se strpit dok ja ne napravim svoju verziju u Cu! :)
Up n' running. Zasad ne možete ništa radit na serveru dok se ne odrede granice i još neke sitnice.
Jel to public ili pritvate?
Pa pritvate sigurno nije :D Public server... Imaš na CroCraftu sve....
Pa pritvate sigurno nije :D Public server... Imaš na CroCraftu sve....
Jel trea upisat crocraft.dydns.org sto trea upisat????
Editirao sam 1. post - "Ako vam treba item lista s brojevima odite ovdje:Minecraft item id <-- napravio korisnik markomarko"
Editirao sam 1. post - "Ako vam treba item lista s brojevima odite ovdje:Minecraft item id <-- napravio korisnik markomarko"
jednostavnije minewiki-data values
Samo da obavijestim narod sa private servera jer ne prate crocraft forum
Server još nije update-an na MC 1.4_01, tako da morate obaviti downgrade igre
Kako:
- Skinite ovu datoteku
- Otvorite Run
- Upišite %appdata%\.minecraft\bin i stisnite enter
- Stavite skinutu datoteku u otvoreni folder
I onda dođite na server
I PRATITE OBAVIJESTI O SERVERU OVDJE
kad nitko ne gleda i ne sluša moram malo pojačat glas
Krešo druže, jesam li ja na whitelisti? Jer imam problem, kada uđem na crocraft.dyndns.org, ne mogu se micati i kaže mi "you have to be logged on to do that", a kaže mi da nisam registriran? Kada kucam /register pa password ništa ne reaguje, kad kucam /login pa password koji sam koristio prije ništa ne radi. Ne mogu ništa.
Krešo druže, jesam li ja na whitelisti? Jer imam problem, kada uđem na crocraft.dyndns.org, ne mogu se micati i kaže mi "you have to be logged on to do that", a kaže mi da nisam registriran? Kada kucam /register pa password ništa ne reaguje, kad kucam /login pa password koji sam koristio prije ništa ne radi. Ne mogu ništa.
Nidjin server je taj crocraft.dyndns.org i moraš bit na whitelisti kod njih...ali oni rade na serveru pa su zabranili ostalima pristup dok ne srede........a moj server je na IP 88.198.69.101:25567....ti jesi tamo na WL ali moraš imat 1.3_01 verziju jer još nije došao update za server mod koji radi
BTW ostali....ako oćete, prijavite se ovdje ako želite upad na server