lol imam herobrinove oci
razlog ovoga je sto igrica ucitava skinove sa glavnog servera.
Server naravno netrazi password da bi dobio taj i taj skin
dakle upises bilo cije ime i dobijes njegov skin.
Da herobrine postoji na minecraftu kao profil
lol imam herobrinove oci
razlog ovoga je sto igrica ucitava skinove sa glavnog servera.
Server naravno netrazi password da bi dobio taj i taj skin
dakle upises bilo cije ime i dobijes njegov skin.
Da herobrine postoji na minecraftu kao profil
Danas je bio Notch na serveru i jos neka 2 lika koja su poznata na youtubeu. Polako pocinjem misliti da je to bio Iwek jer sam probao napisati Notch kao moje ime i ubacilo me na server samo nisam znao koji je password...
Zakasnjela prvoaprilska sala...
P.S. password nije 1234
Gdje li je krešo da stavi slike ''foto sešna'' sa notchom...
Bili smo igrali spleef sa SeaNannersom (ja pobjedio) :D
E da vas pitam, jel se može igrati na nekom local serveru minecraft u dvoje? Igrali bi ja i moj brat. Hvala
WOW!
Igrali ste s notchom?
E da vas pitam, jel se može igrati na nekom local serveru minecraft u dvoje? Igrali bi ja i moj brat. Hvala
Kaže se moj brat i ja... :)
Moraš imat server.
Reci koji OS imaš?
WOW!
Igrali ste s notchom?
Da, na prvi april.
Kaže se moj brat i ja... :)
Moraš imat server.
Reci koji OS imaš?
:P Windows 7 na ova kompa, jedan 32 bit drugi 64
WOW!
Igrali ste s notchom?
Da igrali...
Postali najbolji prijatelji :D
@APazinjan
Evo šaljem ti u pm upute.
Sretno.
mi moze netko preporucit server?
WOW!
Igrali ste s notchom?
Da, na prvi april.
Zapravo drugi pa ti teorija ne stoji
mi moze netko preporucit server?
vecina servera na kojima ima ljudi uglavnom mozes uci samo ako si na whitelistu tako da bi trebao pitati nidju da te stavi na whitelist crocraft public servera pa onda mozes igrat
WOW!
Igrali ste s notchom?
Da, na prvi april.
Zapravo drugi pa ti teorija ne stoji
BTW i kod nas je bio Notch i Herobrine
Jel mi može netko pomoći. Dakle kod prvog pokretanja servera na lokalnoj razini sve je bilo ok. Ja i moj brat malo igrali, ali nam se nije sviđao teren pa sam zatvroio server, izbrisao world mapu i pokrenu opet server da izgenerira nanovo mapu. I sad svaki put nas stvori u zrku, isamo padamo i trzamo, i teren oko nas trza i niš nemožemo. Probao sam restart kompa, brisao igru, ponovo ju nanovo instalirao i pokretao, brisao server, ponovo ga pokretao, restartao komp -.- Sve ali niš ne pomaže. Što mi je činiti :P
Jeste malo pričekali dok se izgenerira teren? Ako ne pomogne, promijeni ime worlda i server.properties u mapi odakle pokrećeš server.
Jeste malo pričekali dok se izgenerira teren? Ako ne pomogne, promijeni ime worlda i server.properties u mapi odakle pokrećeš server.
Pričekao nije pomoglo. Također mijenjao properties, čak sam i seed stavio, i stavi me pokraj hobotnica ali i dalje padamo. Prvi put je normalno i odmah radilo...
Pričekao nije pomoglo. Također mijenjao properties, čak sam i seed stavio, i stavi me pokraj hobotnica ali i dalje padamo. Prvi put je normalno i odmah radilo...
Simple.
Hostaj s drugog kompa.
Koliko memorije ima računalo sa kojeg se hosta?
Simple.
Hostaj s drugog kompa.
Probao i na laptopu. Isti problem.
Koliko memorije ima računalo sa kojeg se hosta?
Komp u Moj PC
Moras se staviti da uzima vise rama. Moze se nekom komandom, ali sam zaboravio. Probaj googlat i pronać komandu. Zbog nekog razloga minecraft server uzima samo par stotina mb rama, a treba minimalno 1 gb.
EDIT: Evo komanda
java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar nogui
umjesto 1024 stavi koliko zelis za uzima
Moras se staviti da uzima vise rama. Moze se nekom komandom, ali sam zaboravio. Probaj googlat i pronać komandu. Zbog nekog razloga minecraft server uzima samo par stotina mb rama, a treba minimalno 1 gb.
Ako misliš na ono Control Panel - Java itd, to sam već napravio. Ali neznam jel to posebno treba i za server nekako, jer mi piše da server uzima oko 150 mb
@nidjo
Ima dobar RAM nema veze.
@APazinjan
Probaj sljedeće.
1) obriši sve osim minecraft_server.jar
2) pokreni server samo na kratko i onda ugasi
3) u server.properties ime worlda stavi novo
4) kucaj u cmd java -Xms1024M -Xmx1024M -jar minecraft_server.jar nogui
5) probaj
@nidjo
može li bit -Xmx2048M ?
Pod -Xmx*M -Xms*M možeš stavit koliko god hoćeš, odn. koliko komp ima.
Dakle možeš stavit java -Xmx4096M -Xms4096M -jar minecraft_server.jar nogui
@nidjo
Ima dobar RAM nema veze.
@APazinjan
Probaj sljedeće.
5) probaj
@nidjo
može li bit -Xmx2048M ?
Opet niš -.- Bem mu. Gledam po netu još ih je par imalo taj problem ali nitko nije odgvorio sa riješenjem.
Koji mod se koristi za spawnanje herobrinea?!
@nidjo
Ima dobar RAM nema veze.
@APazinjan
Probaj sljedeće.
5) probaj
@nidjo
može li bit -Xmx2048M ?
Opet niš -.- Bem mu. Gledam po netu još ih je par imalo taj problem ali nitko nije odgvorio sa riješenjem.
Jeli vanilla soft?
dakle onaj sa minecraft.net-a
taman radim prototip tnt cannona i crkne server :D wiz se napuco dosta tnta :D
Minecraft 1.4 piratski
Koji mod se koristi za spawnanje herobrinea?!
Herobrine doesnt exist
hes everywhere