zanima me .. mogu li napraviti (craftati) kakav most za prelazak preko vode?
zasto ne? uzmi blokove i slazi u obliku mosta
craftat nemozes
Napravi si brod. A njega napravis tako:
A ovdje ti je ostalo što možeš napraviti.
Dajte mi jos recite, koja je poanta te igre (uz gradnju kuce i sta ja znam cega sve ne).
Dajte mi jos recite, koja je poanta te igre (uz gradnju kuce i sta ja znam cega sve ne).
Jedino multy ima neku poantu...
Ali single ne :)
Nema neku poantu poput price.Uglavnom je poanta prezivjeti noc i sagraditi rudnike,kuce...
uskoro dolazi adventure mod di će ugl. biti nešto tipa survival (iako survival postoji)
Jedina glupost mi je ta, da nema mape, ovako napravim kucu sebi lijepo kad zombiji dodu, zagradim se do jutra i sve 5, a ovako ju ne mogu naci nikada skoro...
Pa zapamtis u kojem smjeru ides ili gledas kud sunce ide, i vratis se istim, gdje je tu problem :/; nemoj bas predaleko odlutat, ili postavljaj torches kao putokaze
Pogledajte malo seanannersov lets play puno toga objasnjava,a i zabavno je za gledat.
https://www.youtube.com/user/seananners?blend=1&ob=4#p/c/33B2523A0F571466
Ma gledaj ti ovo https://www.youtube.com/user/davidr64yt?blend=2&ob=1 ovaj lik je car također ako voliš sc2 pogledaj i to btw ima bar 50 mc videa ;)
Jedina glupost mi je ta, da nema mape, ovako napravim kucu sebi lijepo kad zombiji dodu, zagradim se do jutra i sve 5, a ovako ju ne mogu naci nikada skoro...
ja sam, dok nisam kompas napravio sebi gradio visoke tornjeve na vrhu svakog bi stavio svijeće, i gradio ih na manjim udaljenostima, da sa svakog vidim onaj prethodni i tako gdje god krenem sagradim jednog, i tako sam se snalazio
Pa poanta sp-a je preživjeti pa zar se tako ne zove mod Survival.
kako da uništim ovaj shit
lol, naišao sam na neki ludi podzemni sustav, lutam već pola sata :D
mislim da mozes sa tntom ali ako ti se spawnaju mobovi samo postavi baklje sa svake strane pa se nece spawnat.
Moras svuda okolo postavit baklje da se ne spawnaju, pokupi nagradu i bjezi
kako da uništim ovaj shit
lol, naišao sam na neki ludi podzemni sustav, lutam već pola sata :D
Ma samo ga lupaj motikom i unistit ces ga ILI napravi zamku od toga. Kako? Meni se neda objasnjavat no pogledaj na youtubu.
evo mog ''dvoraca'' :D
daj slikaj po danu jeko se teško vidi ovako :)
daj slikaj po danu jeko se teško vidi ovako :)
hocu .. imam los komp pa moram staviti grafiku na low ...tako da se i po danu sve slabo vidi :D
moze neko reci gdje mogu naci za vatru?
nasao sam to crno .. ali ocito nisam skuzio kako craftati ... :S
Zašt meni kad skinem igru piše da moram prvo jednom online igrati da bih mogao offline :// Šta se pod tim podrazumijeva? Da igram koliko?
Zašt meni kad skinem igru piše da moram prvo jednom online igrati da bih mogao offline :// Šta se pod tim podrazumijeva? Da igram koliko?
Zanemari svoje pitanje i pogledaj moj TUT
Kod mene je linux
svejedno radi....skini igru i onda stavi one postavke
Kod mene je linux
svejedno radi....skini igru i onda stavi one postavke
mislim da nema Appdate na linuxu