Metro:Last light

poruka: 1.148
|
čitano: 210.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dead City.. Baš je spooky.. Onaj plač djece, sjene po zidovima..

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Metro:Last light

haha isto je bilo i kod mene,sve doslovce sve sam potrosio i trcao ko majmun 5 min skoro i onda se sjetim da imam zlatnike i sa 2 zlatnika ga dovrsio :) a noz mi nije pomogao makar sam ga 10 puta udario.

13 godina

LOL

Nemogu vjerovat kakvu konfu imam a samo 2 frejma u sekundi LOL kad se spuštam u nekoj vreći-liftu i neka zvjeri mi pokušavaju u košaru ući haha 1 do 2 frejma. Neigrivo do izlaska novog pacha ili drajvera.

Zaboravio napisati da sam stavio sve no Low isključio teselaciju i sve što se dalo isključit LOL

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
dar01 kaže...

LOL

Nemogu vjerovat kakvu konfu imam a samo 2 frejma u sekundi LOL kad se spuštam u nekoj vreći-liftu i neka zvjeri mi pokušavaju u košaru ući haha 1 do 2 frejma. Neigrivo do izlaska novog pacha ili drajvera.

Zaboravio napisati da sam stavio sve no Low isključio teselaciju i sve što se dalo isključit LOL

jesi stavio onaj fix...

Google Search Is Your Friend
16 godina
neaktivan

Evo ja stavio fix i nista. Opet isto.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lazy_punk kaže...
dar01 kaže...

LOL

jesi stavio onaj fix...

jesam ali katakombe mi vrti na 2 frejma LOL. Kad uključim sve 2 frejma a kad isključim sve 2 frejma. Al' to samo na skupim grafuljama {#} očito.

12 godina
neaktivan

Pozdrav :)

Majko mila šta je ovo{#}

Da je netko uspio napraviti pucačinu kako bog spada{#}. Neznam ni sam kada sam sa ovakvim guštom zadnji put igrao neku igru.

Imam jedino primjedbu na ranger mod, koji zapravo ne donosi ništa osim šta odnosi hud.

Po meni to baš i nije pametna odluka jer koji to vojnik nema pojma o svojoj opremi,oružju i municiji kad je u ratu...  AI u ranger modu nije ništa bolji. Također mi se čini da je uskraćivanje postalo pomalo moderno u novijim igram,a meni se to baš i ne čini zanimljivo. Ne vidim razloga zašto nebi imao "pun arsenal" na raspolaganju. Ono što čini razinu težom je neprijateljev AI, pa mi se ovo uskraćivanje huda čini više kao izlika. Dobro , ne treba mi ni izbacivati "press G for gasmask" svaki put, ali ono, ove osnovne stvari neka se znaju. Također tu je problem i sa QTE(quick time event) u ranger modu ,što nemaš pojma kada se događa.

Nadam se da to neće postat previše zloupotrebljeno, već da će se developeri skoncentrirati na sam AI.

Eto to je jedina primjedba iako nije vezana samo za Metro, već i manje više sve ostale igre.

Igrao sa Bioshock Infinite, nije mi bila loša igra, ali sam je više "odradio", nego odigrao, tako da je meni Metro LL vrh gejminga, barem u današnjem vremenu.

Također ovaj stealth pristup mi je odlična stvar koja je uvedena u pucačine i nadam se da će i drugi krenuti tim putem, jer je samo napucavanje, barem meni postalo poprilično dosadno.

Atmosfera odlična, stvarno te uvlači u igru, grafika je samo šećer na kraju

Neke stvari mi pak nisu jasne. Nije da baš obraćam pažnju na to ali mi je nemoguće ne primijetiti ocijenjivanje igara po raznim portalima, tipa ign, gamespot,itd...

Zanimljivo je da cod, bf pa i bioshock zadnji dobivaju više ocijene od Metroa(i prvog i drugog), iako stvarno nemogu razumijeti što je to toliko bolje u njima{#}

btw, za ono čudoviše u onoj areni, kada mi je ponestalo metaka,samo sa se sakrivao iza onih zidova, te kad ih je ovaj srušio sve, ja gledam šta ću sad. Pa kad ga sa sačmom, granatama i mecima nisam svladao, kako ću sa "nožićem. Ali , rekoh ko ga j..., bacim ja prema njegovoj glavi nož, kad ono pade on ko pokošen

Kakvi hl3, dajte nam Metro 2035{#}

13 0 hvala 0
17 godina

Pređeno na Ranger Hardcore... Vrhunska igra.

Vrhunska atmosfera, vrhunska grafika, osvjetljenje, prepuno detalja, sve djeluje nekako živo, organski... Napucavanje mnogo bolje nego prije...

Jedino da je AI nešto bolji kao i dorađeniji stealth to bi bilo zbilja odlično. Ali i ovako je igra dobra..

Evo i potpuna galerija... kampanja popraćena u 80 slika...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
maligad kaže...

...

Jbg,to je BF i COD(ime nista vise){#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 8:49 (Danny_HR).
13 godina
neaktivan

evo moj gameplay vrti na 20FPS na sa svim ukjlucenim opcijama hd5770 OC

lisnjic
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

i ja postoji li nacin da u cfg datoteci iskljucim nesto sto je nepotrbno a sto utice na fps igra izgleda predivno nesmanjuju mi se opcije radij ecu je igrati na 20 FPS

lisnjic
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
dar01 kaže...

LOL

Konfa je dobra.

Da možda  tri monitora nisu problem velikog pada fps-a ?

16 godina
maligad kaže...

Neke stvari mi pak nisu jasne. Nije da baš obraćam pažnju na to ali mi je nemoguće ne primijetiti ocijenjivanje igara po raznim portalima, tipa ign, gamespot,itd...

Zanimljivo je da cod, bf pa i bioshock zadnji dobivaju više ocijene od Metroa(i prvog i drugog), iako stvarno nemogu razumijeti što je to toliko bolje u njima{#}

To ti je zato jer Rusi i Ukrajinci nisu toliko bogati da mogu kupiti tolike recenzije po vodećim gamerskim portalima, za razliku od njihovih američkih konkurenata.

13 godina

Jedino da probas u DX9 ili DX10 modu,jer su hardverski laksi(pogotovo DX9).Mislim da bi ljepse izgledalo na high u DX9,nego na low na DX11  ,i isla bi bez trzanja .Mislim da bi s tom grafickom mogao na high u DX9,ili neki medium u DX10.testiraj,vidi kako se ponasa u kojem modu i nadji kompromis izmedju kvalitete prikaza i ugdnog gameplaya.Po meni je 20 fps premalo,ili spusti detalje ili promjeni DX.Evo kod mene  na HD6870 izmedju very high detalja i teselacije na off i high detalja i teselacije na normal izabrao sam ovo drugo..(sa veryhigh detaljima i teselacijom igra ide ok,ali imam ceste padove fps na 18- 20ak fps,sto je apsolutno neprihvatljivo za mene).Ovako,grafika je skroz  ok i nemam trzanja. Jbg ne moze i ovce i novce.To ti je moj savjet,ali eto ti najbolje znas sta ti odgovara.Pozz

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 1:39 (error_666).
12 godina
neaktivan
lisnjic kaže...

i ja postoji li nacin da u cfg datoteci iskljucim nesto sto je nepotrbno a sto utice na fps igra izgleda predivno nesmanjuju mi se opcije radij ecu je igrati na 20 FPS

Pa prvo razmisli šta hoćeš. Kažeš da ti se neda isključivati ništa, pa onda bi isključio nešto. Tvoja grafa nije high end, pa prema tome ne možeš ni imati iskustvo nekoga tko ima 78xx/79xx. Da je tako nitko ne bi kupovao nove kartice.

20fps je premalo, meni osobno neigrivo i to mislim u smislu konstantnog trzanja. Naravno da se može igrati sa 20, može i sa 5fpsa, samo kako.

Ili isljuči sve i stavi oni patch, ako već nisi ili prihvati činjenicu da s tom grafom nemožeš i ovce i novce. Osobno  ne žrtvujem fps-ove ni pod kakvu cijenu. Grafika Metroa je dobra na kakvim god postavkama bila.

13 godina

To ti je zato jer Rusi i Ukrajinci nisu toliko bogati da mogu kupiti tolike recenzije po vodećim gamerskim portalima, za razliku od njihovih američkih konkurenata.

Marketing i prodaja.

Neka dobivaju velike ocijene.Mislim da je Metro LL dobio poprilično veliku ocijenu od Nas gamera {#}

13 godina
neaktivan
maligad kaže...
lisnjic kaže...

Pa prvo razmisli šta hoćeš. Kažeš da ti se neda isključivati ništa, pa onda bi isključio nešto. Tvoja grafa nije high end, pa prema tome ne možeš ni imati iskustvo nekoga tko ima 78xx/79xx. Da je tako nitko ne bi kupovao nove kartice.

20fps je premalo, meni osobno neigrivo i to mislim u smislu konstantnog trzanja. Naravno da se može igrati sa 20, može i sa 5fpsa, samo kako.

Ili isljuči sve i stavi oni patch, ako već nisi ili prihvati činjenicu da s tom grafom nemožeš i ovce i novce. Osobno  ne žrtvujem fps-ove ni pod kakvu cijenu. Grafika Metroa je dobra na kakvim god postavkama bila.

ok nastimo sam sad na high texsture

ssao  iskljucio

motion blur normal

tesselation high

sad ide malo vise fps do 25 u mraku bude i do 35 a zna spade i na 20 ispod 20 neide sad zasad

lisnjic
13 godina
lisnjic kaže...

evo moj gameplay vrti na 20FPS na sa svim ukjlucenim opcijama hd5770 OC

Ne primjetim nikakav slideshow osim što poneka trzne slika.

E sad ne znam kako to izgleda iz prve ruke tj.kakav ti je gaming ?

16 godina
neaktivan

Zaraznost igre me podsjetila na Bioshock Infinite. Jednostavno čovjek mora stati, slušati one dijaloge, pa onu predstavu, svašta nešto. Igra mi se pravo svidjela, mada nekako preferiram biti po onim gradovima itd nego po katakombama sad sam na onom dijelu kada s autićem prođete pored refugee kampa i kad pričaju da su neke ljude pobili malo dalje... Mrzim te dijelove gdje sam 1 man army protiv hiljade pauka koji proizvode jezive zvukove, da budem iskren... Zasad 10/10 

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 2:20 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maligad kaže...

...

Ni cod,bf a ni bioshock nisu ni do jaja metrou LL tako da ja uopće ne gledam puno recenzije po portalima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 8:48 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
maligad kaže...

btw, za ono čudoviše u onoj areni, kada mi je ponestalo metaka,samo sa se sakrivao iza onih zidova, te kad ih je ovaj srušio sve, ja gledam šta ću sad. Pa kad ga sa sačmom, granatama i mecima nisam svladao, kako ću sa "nožićem. Ali , rekoh ko ga j..., bacim ja prema njegovoj glavi nož, kad ono pade on ko pokošen

Mogao si ovo pod spoiler staviti ali nema veze... I da, one armored vojnike, jednostavnije ih ubit 1 nožićem u facu nego pucati po njima {#}

13 godina
odjavljen

Off topic: Moze li neko da mi da link (Moze i u PP) za program koji precizno izracunava CPU and GPU usage tokom igranja. Naravno ovo mi treba zbog Metro-a.

0 0 hvala 0
13 godina
maligad kaže...

Po meni to baš i nije pametna odluka jer koji to vojnik nema pojma o svojoj opremi,oružju i municiji kad je u ratu...  AI u ranger modu nije ništa bolji. Također mi se čini da je uskraćivanje postalo pomalo moderno u novijim igram,a meni se to baš i ne čini zanimljivo. Ne vidim razloga zašto nebi imao "pun arsenal" na raspolaganju. Ono što čini razinu težom je neprijateljev AI, pa mi se ovo uskraćivanje huda čini više kao izlika. Dobro , ne treba mi ni izbacivati "press G for gasmask" svaki put, ali ono, ove osnovne stvari neka se znaju. Također tu je problem i sa QTE(quick time event) u ranger modu ,što nemaš pojma kada se događa.

Inace u real lifeu, vojnici nemaju neki hud koji im govori kolko metaka imaju i koje oruzje su izvadili. Ranger mode je tu da bi ljudi iskusili kako je to biti kada nemas nikakvih pomagala, kad moras brojat kolko ti je municije ostalo, pazit na one filtere, sam se snaci u quick time eventima (makar svaki quick time event je stisni E). To je pravi vojnik, koji nema pomagala i sam prati sve o svojoj opremi kolko cega ima.

17 godina
1suky1 kaže...
maligad kaže...

Inace u real lifeu, vojnici nemaju neki hud koji im govori kolko metaka imaju i koje oruzje su izvadili. Ranger mode je tu da bi ljudi iskusili kako je to biti kada nemas nikakvih pomagala, kad moras brojat kolko ti je municije ostalo, pazit na one filtere, sam se snaci u quick time eventima (makar svaki quick time event je stisni E). To je pravi vojnik, koji nema pomagala i sam prati sve o svojoj opremi kolko cega ima.

Ali opet bi bilo odlično da su napravili kao neki virtualni backpack da možemo zavirit koliko je filtera ostalo, koliko municije, medkitova itd; stisneš Tab dobijemo sliku ruksaka i podatke o količini streljiva i ostalog, a uostalom samo da je napravljeno kao u prethodniku - vidljiv inventroij kod pritiska tipke.

Ovako djeluje doslovno isforsirano... Mislim, igra ima QTE i ne pokazuje po ekranu?

Prešao sam na Ranger radi manje resursa i neke ala one shot kill politike... Ali da djeluje loše, djeluje.

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

imam problem samo mi izbacuje application error 2 puta sam reinstal i {#} verzija igre je sta da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Otkrio sam da mi igra bolje radi kad podesim na r_api 1 nego na 0. A to je DX10, jel da?... Mogu da igram i na Very High sada ali dobijam oko 25 FPS-a, nekad poraste do 30,35, a nekad se smanji do 20 ili malo manje. Steta, samo za malo, a smeta mi, ali opet dako izbace neki specijalni drajver ili jos jedan pec... Sada mogu da ukljucim i V-sync, blur na normal, sto pre nisam mogao. Znaci sve MAX osim AA, fizike i teselacije koje su na Off. High i Very High ima razlike i to jako primetne koliko mene vid sluzi. Drugo, da li basterd gun i kod vas pali ljude kad koristite novac-metke, nekako, cudno, toga nije bilo u prvom da ja znam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 13:26 (Comi123).

0 0 hvala 0
16 godina

msi afterburner ti ima gpu usage, vram usage, temp i jos par stvari ali za cpu usage mislim da nema.

andrejcoric kaže...

imam problem samo mi izbacuje application error 2 puta sam reinstal i {#} verzija igre je sta da radim

skini drugu verziju?

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 13:27 (Bass).
17 godina
Comi123 kaže...

Otkrio sam da mi igra bolje radi kad podesim na r_api 1 nego na 0. A to je DX10, jel da?... Mogu da igram i na Very High sada ali dobijam oko 25 FPS-a, nekad poraste do 30,35, a nekad se smanji do 20 ili malo manje. Steta, samo za malo, a smeta mi, ali opet dako izbace neki specijalni drajver ili jos jedan pec... Sada mogu da ukljucim i V-sync, blur na normal, sto pre nisam mogao. Znaci sve MAX osim AA, fizike i teselacije koje su na Off. High i Very High ima razlike i to jako primetne koliko mene vid sluzi. Drugo, da li basterd gun i kod vas pali ljude kad koristite novac-metke, nekako, cudno, toga nije bilo u prvom da ja znam...

Zašto uključivat vsync kada ti je FPS oko 25?

Dali znaš što je vsync?

ššššš - možda su u šumi
12 godina
protjeran

Sad svi u red i KUPOVANJE igre,tako da nam iziđe nastavak Metroa..mislim,svi ste oduševljeni,jel???{#}

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Comi123 kaže...

Zašto uključivat vsync kada ti je FPS oko 25?

Dali znaš što je vsync?

Ja ga jednostavno mrzim pa ga gasim u svakoj igri {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice