Medal of Honor:Warfighter

poruka: 1.055
|
čitano: 160.322
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Medal of Honor:Warfighter

ma kakvi drastično.igra je vrh vrhova.ja sam dao 419 kuna za verziju za xbox 360 i nisam požalio nijedne lipe.

17 godina

uzeo sma standardnu verziju sad cu vidjet kada dodem doma sa posla kakva je :)

ako nista prodat cu je zajedno sa origin accoutnom na kojem imam i bf3 :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igra ima odlicnu hit detekciju, odlicne zvukove, trazi izrazito timsku igru, par pogresni poteza tima i vjerojatno gubis rundu, serveri su izrazito zahvalni, pune se u roku desetak minuta, prazne jako kasno.. Ima odlican i funkcionalan in game meni... Mane su trenutna nemogucnost biranja strane u timu, fireteam buddya, i rijetko pucanje igre, manjak destrukcije... koju su neki ocekivali... I ne ocekujte od ove igre ista zajednicko sa BF...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan

odličnu hit detekciju? ti nisi normalan, pogledaj službene forume pa mi onda reci što misle o hit detekciji.

14 godina
neaktivan
govorim za PC verziju.. I zaboli tuki sta se BF plackonje i slicini tuze jer im nije isto kao u bf.. Nijednom nisam poginuo u igri da sam vec bio iza zaklona, svaki HS koji sam ciljao sam dobio, igra nema glupi supres... Jedino oruzje nema hip fire kao u ostalim igrama, ima ga ali sam se na njega navikao tek nakon 30h igre... Puske imaju ogroman recoil... Pa to ekipu nervira sto nemaju BF 3 m16a3...
17 godina
ceco22 kaže...
govorim za PC verziju.. I zaboli tuki sta se BF plackonje i slicini tuze jer im nije isto kao u bf.. Nijednom nisam poginuo u igri da sam vec bio iza zaklona, svaki HS koji sam ciljao sam dobio, igra nema glupi supres... Jedino oruzje nema hip fire kao u ostalim igrama, ima ga ali sam se na njega navikao tek nakon 30h igre... Puske imaju ogroman recoil... Pa to ekipu nervira sto nemaju BF 3 m16a3...

ovo mi se svida... kada imas recoil teze je pogodit.. super je isto po onome sto vidim da ipak ovdje moras biti oprezniji nego na bf3 recimo..

kako je sa sniperom igrat?

13 godina
neaktivan

tko spominje bf?

hit detekcija je užas, to što ti trebaš potrošiti cijeli šaržer od 30 metaka da bi ubio samo 1 čovjeka ili pucat čovjeku 1 sek u glavu i ne dobit ne headshot nego ubojstvo uopče....onda si stvarno genijalac. Aj snimi detekciju makar 1 čovjeka kako rokaš pa da svi vidimo, čak i oni koji ne igraju kako je to po tebi odlična hit detekcija.

17 godina
Ajze kaže...

tko spominje bf?

hit detekcija je užas, to što ti trebaš potrošiti cijeli šaržer od 30 metaka da bi ubio samo 1 čovjeka ili pucat čovjeku 1 sek u glavu i ne dobit ne headshot nego ubojstvo uopče....onda si stvarno genijalac. Aj snimi detekciju makar 1 čovjeka kako rokaš pa da svi vidimo, čak i oni koji ne igraju kako je to po tebi odlična hit detekcija.

ili ti samo loše ciljaš? {#}

17 godina
Ajze kaže...

tko spominje bf?

pa ako pucaš u brustovima hit detekcija je super{#}

BF3:crna_bandera
14 godina
neaktivan
imas moj video.. Na jubitu.. Potrazi pa pogledaj.. Sa jednim spremnikom rjesim bez problem i cetvoricu... Ima tu hrpa ekipe sa foruma s kojima sam svaku vecer u igri i svima nam je hit detekcija odlicna.. Pogledaj moj stats na mohw.stats... Pa u igri mi je preciznost puno veca nego u jednoj drugoj igri.. Ma biti ce problem u meni...
13 godina
neaktivan

aj ne zafrkavajte, pa vidite svaki youtube video hit detekcija je užas, pratim strane forume i evo prvi put sam čuo da je netko pohvalio hit detekciju i to na ovom forumu^^

17 godina
Ajze kaže...

aj ne zafrkavajte, pa vidite svaki youtube video hit detekcija je užas, pratim strane forume i evo prvi put sam čuo da je netko pohvalio hit detekciju i to na ovom forumu^^

ja gledam video na youtubeu  i nevidi ovo o cemu ti pricas... pff..

na youtube moze svako staviti video, pocetnici ili bolji igraci..

Takoder svaka igra koja izade ima bugova treba pricekati i vidjeti sa vremenom sto ce se poboljsati a sto ne..

14 godina
neaktivan
Da vise igras , a manje citas mozda bi ti bio bolji...
13 godina
neaktivan

nije bitno tko je snimio, ali igra je loša zbog tog dijela igre, a ovaj govori kako je to odlično -.- Ima nas ovdje par u društvu nekad igramo i svi se slažemo stvarno je retardirano!

15 godina
neaktivan

Također nemam problema s hit detekcijom, mozda sam navikao na katastrofalnu u bf3 pa mi je ovdje u redu {#}

I jos sto mi se sviđa sto su protivnici full mesnati, osjeti/vidi/cuje se kada ga metak pogodi.

Pucaj u burstevima, nemoj cijelo vrijeme drzat prst na mišu dok pucas.

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ajze kaže...

nije bitno tko je snimio, ali igra je loša zbog tog dijela igre, a ovaj govori kako je to odlično -.- Ima nas ovdje par u društvu nekad igramo i svi se slažemo stvarno je retardirano!

ako ti stvarno treba 30 metaka da nekog pogoditi onda stvarno ova igra nije za tebe a bogami niti za tvoje kolege koji takoder nemogu nista pogodit.

Mislim da sam i ja loš i da nemrem nista napraviti u nekoj igri isto bi je vrlo vjerovatno popljuvo jer eto u bf i codu sam dobar a u mohu suxam... ajmo udri po mohu ko moze jace??

14 godina
neaktivan
Ja sam jucer bio na ts xxx.. I bas sam sa misim hetom komentirao kako konacno igra koja.. Je ono sto gadjas da pogadjas... Biti ce da je to razlog zasto smo mi hakeri za ostalu ekipu... Ja sam super zadovoljan, i znam gro ekipe kojoj je odlicno... Sto se mene tice u to ne trebanu dirat.. Nek jos srede povremeno pucanje igre, voip i biranje tima i badija.. nitko sretniji od mene.. Igra je timska, gameplay mi je zarazan i napokon igra u kojoj nakon runde nisam dobio ni jednu sjedu...
13 godina
neaktivan

pravi primjer za tebe :)

necu ni govoriti o onih headshotovima od elpresidentea...

13 godina
neaktivan

i kakav vam je SP mod,meni je baš dobra igra,gameplay i grafika baš sam zadovoljan. a vi?

ab
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

SP je odličan,sve 5.

13 godina
neaktivan
Ajze kaže...

tko spominje bf?

uzmi si TAC50 i svi tvoji problemi ce nestati ili se jednostavno pretplati na x22. ja nemam nikakvih problem sa ovim sta navodis, sta je rekao ceco nema onoga da se sakrijes iza zida i smo odjednom pogines. sta duze igram mohu sve mi je bolja, ima jos iritirajucih bugova ali se mogu podnijeti.

15 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

uzmi si TAC50 i svi tvoji problemi ce nestati ili se jednostavno pretplati na x22. ja nemam nikakvih problem sa ovim sta navodis, sta je rekao ceco nema onoga da se sakrijes iza zida i smo odjednom pogines. sta duze igram mohu sve mi je bolja, ima jos iritirajucih bugova ali se mogu podnijeti.

Slazem se s ovime, iz partije u partiju igra mi je sve bolja i bolja.

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
neaktivan

Meni je SP takodjer odlican ali me zeza isto hit detekcija, nije jednostavno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

igra je vrh.

ab
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 22:50 (toniup).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ja nemam pojma o kakvim vi losim hit regovima pricate i uopce ne znam po cemu pljujete.. meni se igra svida, zvuk je fenomenalan grafika je solidna.. uglavnom prenapuhane su te kritike i to debelo..

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 23:16 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

1 0 hvala 1
15 godina

Dakle dat će popuste yes yes

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Neznam ali po meni mogao se EA malo vise potruditi...

evo tu vam je i slika, znaci ja sam iza zida i crveno mi prikazuje neprijatelja...to mi je ful bezveze grafika je slaba zvuk isto...

neznam meni osobno igra nevrijedi tih para jer niti igrivost niti nis nije ni priblizno kao u bf3...

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 19:30 (Dino.Randic).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
moderator
Dino.Randic kaže...

Neznam ali po meni mogao se EA malo vise potruditi...

evo tu vam je i slika, znaci ja sam iza zida i crveno mi prikazuje neprijatelja...to mi je ful bezveze grafika je slaba zvuk isto...

neznam meni osobno igra nevrijedi tih para jer niti igrivost niti nis nije ni priblizno kao u bf3...

Nije EA radio igru,nego danger close.

سمندری ڈاکو
14 godina
odjavljen

Moram priznat da to nisam znao...

onda me ni ne cudi da je igra takva kakva je..

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice