Max Payne 3

poruka: 1.086
|
čitano: 189.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Max Payne 3
diskDEfragmenter kaže...

Danas mi je stigla igra! Ne mogu izdržati! Moram ovdje na forumu iskazati svoje ogromno zadovoljstvo ovom igrom! Pogledajte "Moj PC"! Na tom stroju ja u ovoj igri imam konstantno 45-50 FPS-a (minimum 35 što se događa vrlo rijetko) što je za ovakve postavke savršeno (barem meni)! Ne trebam ni govoriti koliko fluidno igra ide! Ljudi iz Rockstara, napravili ste izvrstan posao!

Dakle, svi vi koji imate malo nadograđene digitrone iz Isusovog doba (ovaj termin od ranije mi se svidio), uživajte!!!

Evo i malo slika...

Ja idem sve maxed sa 1920x1080 rezolucijom također oko 50 fpsa, nekad do 55, big deal lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Danny_HR kaže...
diskDEfragmenter kaže...
ali se nerijetko zapostavlja ono što čini samu bit igre, a to je njena priča.

Imaš zato, fala bogu, puno igara koje se fokusiraju na priču. Za Max Payne 3 se od početka znalo kako će izgledati.

Max Payne 3 je izvrsna igra i tu nema dileme. Kad je počnem igrati, teško se zaustavljam, pogotovo zato što nema loading screena, pa niti ne primijetim koliko sam već prešao (tj. koliko dugo igram).

Samo mislim da je trebalo malo slijediti atmosferu iz prvog i drugog nastavka (naročito prvog). Onda bi se dobio zaista vrhunski doživljaj!

Inače, ova igra je dokaz da se itekako može napraviti nešto što ide glatko i na starijim mašinama, a ne da za svaku novu igru trebaš novi proc. i/ili grafu itd...

Offtopic:

Inače, da bi igra bila vrhunska, mora se fokusirati na više toga. Jedna izgleda super, druga ima super priču, treća ima super gameplay. Svaka igra za sebe je odlična.

Ali uzmite igru koja ima sve te kvalitete i dobit ćete vrhunsku igru. Takve izlaze rijetko.

Ja ih mogu izbrojiti na prste (od 2000. do 2012.): No one lives forever, Max Payne 1, Hitman: Blood Money, Tomb Raider: Underworld, GTA IV i L.A. Noire.

Ovo su različiti žanrovi, ali imaju sve kvalitete (za svoje vrijeme) i ostave neizbrisiv dojam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 14:37 (diskDEfragmenter).
16 godina
Max Payne 3

Loada se kada su cutscene koje ne mozes prekinuti, oni koji eventualno prvi put/dvaput produ igru, a baz zele pratiti story to nece stvarati probleme..... drugima...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

Već sam se malo izvještio u pucanju: lakše naciljem glavu bez bullet-timea, itd...

Ali moram još vježbati prije nego što krenem na multiplayer, jer će me tamo upucat čim stignem...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

moyeli mi netko rec dali je to igra samo za multiplayer ili se moze igrat i solo.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fight kaže...

moyeli mi netko rec dali je to igra samo za multiplayer ili se moze igrat i solo.{#}

SP i MP ima, prolistaj par stranica i vidi moj review MP-a..... inace, u dolasku su novi DLC- (prvi sa 3 nove mape). Igra kosta 20-tak eura (digitalna, non steam)... svejedno je zapravo jer se svaka spaja na R* Social Club.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 0:54 (lovac82).
15 godina
Max Payne 3

kak su usrali igru sa tim scenama sto nemos prekinit dosadnim, a pogotovo kad igras na normal kako samo neprijatelji tacno znaju di si iako se sunjas i onaj tren kad izviris vec leti metak na tebe malo usrano al ajd...

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
psihoroba kaže...

kak su usrali igru sa tim scenama sto nemos prekinit dosadnim, a pogotovo kad igras na normal kako samo neprijatelji tacno znaju di si iako se sunjas i onaj tren kad izviris vec leti metak na tebe malo usrano al ajd...

meni nije jasno zašto netko prekida cut scene, pogotovo u igri kao što je Max Payne. Pa prati se priča, ne razumijem koji je gušt igrati kad se samo napucavaš i tako pređeš igru bez da znaš što si radio.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 13:46 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

ma sta ti je to bas i triba napokon jedna malo hardcore igra sve su igre pre lagane danas samo trcis i koljes i health ti se sam puni vamo je drukcije vratili su kako su prije igre bile moras se borit sa zdravljen i ti cutscenes su najjaca stvar jer pari ka film to mi se jako svida

15 godina
Max Payne 3

ma dobro stavi onda na hardcore pa igraj tako ...
MIslim ne volim ni ja kad je prelagano al ovo je glupost ... ajd da su te scene min pa ajd al covece prodje vecnost smore jbt pogotovo sto je svaka druga kako cuga -.-

edit: 1 i 2 su zakon 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 12:30 (psihoroba).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

Igra se učitaje tijekom tih scena, zato su stalne i dugo traju.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

ja ne znam ljudi kaj je vama igra onda, kad vam ama bas nist ne odgovara,ja mogu rec

da je igra hul ima radnju i bang,bang i ostalo sto treba,i cak ya mene previse akcije,ali je hul.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Max Payne 3

Slazem se, cutscene nisu problem prvi put (eventualno drugi put)..... kuzim tko ih prekida prvi put, necu reci luzeri, ali definitivno djeca koja mogu biti ocarana samo grafikom ili oni koji ne razumiju strane jezike.... drugog logicnog objasnjenja nema. Osim toga, zar takve ne zanima je li dobra atmosfera, prica/radnja u nastavku jedne vrlo popularne i kvalitetne igre/fransize svih vremena? (prva dva dijela)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

Evo, počeo sam malo igrati multiplayer i moram reći da mi je prilično zabavan. Zna mi biti interesantniji od singleplayera, iako ima malih problemčića: koji put se dogodi da se ne uspijem ulogirati u Social Club iz prve, pa igra blokira na početnom ekranu, zna se dogoditi (prilikom ulaska u meč) da zapne na loading screenu tj. da loada beskonačno, pa je moram ugasiti i ponovno pokrenuti. I treći problem koji mi se zna dogoditi je da me na početku meča izbaci u menu zbog, kako kaže, connection problems, dok za, recimo, minutu u isti taj meč uđem bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 16:13 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
diskDEfragmenter kaže...

Evo, počeo sam malo igrati multiplayer i moram reći da mi je prilično zabavan. Zna mi biti interesantniji od singleplayera, iako ima malih problemčića: koji put se dogodi da se ne uspijem ulogirati u Social Club iz prve, pa igra blokira na početnom ekranu, zna se dogoditi (prilikom ulaska u meč) da zapne na loading screenu tj. da loada beskonačno, pa je moram ugasiti i ponovno pokrenuti. I treći problem koji mi se zna dogoditi je da me na početku meča izbaci u menu zbog, kako kaže, connection problems, dok za, recimo, minutu u isti taj meč uđem bez problema.

Official MP ili piratski lan MP?

S offiicialnim nisam imao nikakvih problema.

15 godina
lovac82 kaže...

Official MP ili piratski lan MP?

S offiicialnim nisam imao nikakvih problema.

Official MP. Imam original. Ti problemi se događaju rijetko, ali se ipak događaju. Uglavnom pri prvom pokretanju igre nakon paljenja PC-a. Kasnije je sve super.

Sa singleplayerom nisam imao nikakvih problema sa ulogiravanjem i loadanjem, jer sam ga uglavnom igrao u offline modu.

EDIT: Evo i ovom liku multiplayer loda vječno...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 17:22 (diskDEfragmenter).
14 godina
Max Payne 3

Jel netko zna možda jel bi igra radila na grafičkoj sapphire radeon 4850 512MB ddr3

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3
Bi.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
gamenoob kaže...

Jel netko zna možda jel bi igra radila na grafičkoj sapphire radeon 4850 512MB ddr3

naravno. Ja sa mojom xfx 4890 sve na max postavkama

15 godina
Max Payne 3

Slažete li se s tim da otvorimo temu Max Payne 3 nickovi da se lakše skupimo i budemo Social Club prijatelji?

EDIT:

Onaj tko želi bi u toj temi ostavio svoj nick i mogao bi ostalima poslati zahtjev za prijateljstvom (naravno ako želi). Na taj način bi se svi mi lako okupili i znali bi kad igramo sa domaćima (Bug forumašima). Ovo je samo sugestija. Glasanje će odlučiti.

EDIT(2):

Ako bude jednak broj glasova za i protiv, odlučit ću ja, tj. tema će se ipak otvoriti, pa neka se pridruže oni koji hoće.

Glasanje zaključujem danas u 11 sati. 

P.S. Mogao sam otvoriti temu i bez glasanja, ali ako se većina vas ne slaže, nema ni smisla.

5 DA
8 NE
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 9:27 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Max Payne 3

Rezultat je: 3 za DA i 3 za NE. Tema je otvorena, pa vi koji želite, pridružite se. KLIK

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Max Payne 3

Napokon je i meni stigao Max, nakon par tjedana čekanja (nikad više ne kupujem iz Game.co.uk).

Odigrao sam cca 4 sata, od toga sat vremena multić. Mogu reći da me SP razočarao, zapravo nekako to više nije Max. Ovo je akcijska igra koja se ni po čemu ne razlikuje od preko nekoliko sličnih TPS-ova. Ne mogu dati konačni sud o igri al za sad, na kraju prvog dijela (5. chaptera) djeluje isprazna. Da, tu je ta mračna nota koju je imao svaki MP, ali nije to to.

Igra uzima određene elemente iz "interaktivnih filmova" i klasičnih TPS-ova i mislim da u tome fejla . Ispada, kako bi Ameri rekli, jack of all trades - master of none, odnosno ne uspjeva u svojoj nakani da te uvuče kao film jer su akcijski segmenti preizraženi, a opet ne uspjeva biti odlična akcijska igra jer akciju konstantno prekida upravo kad postane zabavno. Teško je usporediti Maxa s nečim konkretno, ali mislim da je Alan Wake bio slično koncipiran, pa je opet uspio puno bolje ostvariti tu sinergiju interaktivnog filma i akcijske igre.

Da ne bude sve negativno, multić mi se jako sviđa. Zabavan je. Nema dubinu ali je dovoljno privlačan da tu i tamo odigram koju rundu. U svakom slučaju bolji od prijašnjih Rockstarovih multića, otprilike u rangu RDR-a.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

Igra je tako dobra! Grafika za 1000!

Prešla sam je u 3 dana, ma famozna je!{#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

A prva dva djela, predpostavljam nisi igrala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pssssst, preplašit ćeš ovo rijetko viđano stvorenje na ovom forumu, zvano žena, rijetko viđano od strane korisnika, a još rijeđe od strane moderatora.
Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
Max Payne 3

žena od akcije {#}

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

chapter 12  je najteži pogotovo kad onog frajera u teškom oklopu pri kraju moraš  ubit.--

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Max Payne 3

evo dečki prešo igru.,sasvim je ok a malo je i teška...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kizve kaže...

evo dečki prešo igru.,sasvim je ok a malo je i teška...

hahaha igrica uopče nije teška...:D zaigraj Darksiders pa vidi šta je teško :D

d4rkd3atH
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice