Uopce nema fanboy-eva u ovoj temi, jedino ko mi zapadne u oko su ovi vijecni hipsteri koji na svakoj temi, pretezito rpg-eima napisu polu-romane kako su oni nekoc gejmali na komodorcu i kako su sve nove igre smece.
eeeeej
Uopce nema fanboy-eva u ovoj temi, jedino ko mi zapadne u oko su ovi vijecni hipsteri koji na svakoj temi, pretezito rpg-eima napisu polu-romane kako su oni nekoc gejmali na komodorcu i kako su sve nove igre smece.
eeeeej
Kada je u cutscenama fokus na licima precudno izgleda.
istina i bog fizika kretanja i animacije lica su dosta lose.. neznam.. svi su ukoceni ko motike..
Nadam se da je samo posljedica konzole (svi dosadašnji gameplay isječci su snimljeni na konzolama). Uglavnom.. još petnaestak dana pa će se znati.
istina i bog fizika kretanja i animacije lica su dosta lose.. neznam.. svi su ukoceni ko motike..
Nadam se da je samo posljedica konzole (svi dosadašnji gameplay isječci su snimljeni na konzolama). Uglavnom.. još petnaestak dana pa će se znati.
11 :D
U jbt.. Moram požuriti sa ME2 i ME3, tek sam na 10h ovog drugog..
Jel ko napravio matematiku? 650 godina mi se cini premalo za putovanje do Andromede.
Sa današnjom tehnologijom oko 3.5-4 bilijuna godina? :)
Glad u svijetu je isto "posljedica konzole"
Kakve to veze ima, fizika i animacije će bit iste u svim verzijama, barem u vanilla igri.
Jel ko napravio matematiku? 650 godina mi se cini premalo za putovanje do Andromede.
A da ne spominjemo kako bi ovakav veliki projekt sigurno zanimao one tamo zločeste Reapere kojima je inače posao ali i hobij tamaniti bilo kakavo odstupanje od zacrtanog plana razvoja civilizacija
Ali ajd, zažmirit ću na jedno oko i propustiti taj detalj nadajući se dobroj priči Andromede
Nikad nisam igrao niti jedan mass effect no ovaj mi se cini da ce biti odlican. Koliko je prica povezana i koliko je igra friendly sa novim igracima? Da se nebi pogubio kad prica krene.
Reboot serijala, prakticki nikakvih poveznica nece imat sa OT. Savrseno vrijeme za uskocit u serijal.
Reboot serijala, prakticki nikakvih poveznica nece imat sa OT. Savrseno vrijeme za uskocit u serijal.
Nije reboot, više je spin-off. Priča se odvija 600 godina nakon ME3 što znači da novi igrači mogu lagano uskočiti u serijal.
Pa desi se to kada sjebas ending igre toliko da moras nastavak staviti u drugu galaxiju s sto manje veze s prijasnim igrama.
Pa desi se to kada sjebas ending igre toliko da moras nastavak staviti u drugu galaxiju s sto manje veze s prijasnim igrama.
S obzirom da Andromeda nije planirana kao dio trilogije, već kao zaokruženo iskustvo uopće nije nemoguće da idući nastavak opet bude smješten u Mliječnu stazu.
Zašto ne odigraš Mass Effect trilogiju,može se kupit za sitne pare, to su fenomenalne igre,fenomenalan lore,ako ti to nije interesantno neće ti ni Andromeda. Jedno je promo od 13min,ma tu se već vidi klasični ME sa malo boljim tehničkim mogučnostima samo zato što je novija. Ali borba će dosadit nakon sat vremena,prvi dan če igraći skužiti par meta, koju če svi furati. Ja sam trilogiju odigrao više puta, meni će igra biti odlična jer jer sam teški fan,neznam što je tebe fasciniralo da misliš da če igra biti odlična. Obijektivno mislim da če igra biti Osrednja za triple A naslov ovakvog kalibra.
Uostalom moči češ 16.3 probat igru besplatno, na samoj stranici Origina imaš upustva kako.
Kako kome, meni je ending genijalan..
Zašto ne odigraš Mass Effect trilogiju,može se kupit za sitne pare, to su fenomenalne igre,fenomenalan lore,ako ti to nije interesantno neće ti ni Andromeda.
Da osnovne igre mogu se kupiti za sitne pare, ali must-have story DLCovi za ME2 i 3 su bezobrazno skupi, i nikada nisu sniženi, dok GOTY verzije s svim DLCovima ne postoje.
Uf, ja ga se više ni ne sječam... Doduše nisam odigrao niti pogledao na jutubu onu prepravljenu verziju... Jel taj "patch" donosi nešto novoga u endingu ili je samo bolje objašnjeno tj odrađeno?
Uf, ja ga se više ni ne sječam... Doduše nisam odigrao niti pogledao na jutubu onu prepravljenu verziju... Jel taj "patch" donosi nešto novoga u endingu ili je samo bolje objašnjeno tj odrađeno?
Director's Cut svakako poboljšava kraj, ali meni je sve to i dalje nelogično. Zapravo, još uvijek mi se najizglednijom čini teorija indoktrinacije. Ili to, ili su ljudi u Biowareu budale. Ili su bili pod utjecajem opijata.
Director's Cut svakako poboljšava kraj, ali meni je sve to i dalje nelogično. Zapravo, još uvijek mi se najizglednijom čini teorija indoktrinacije. Ili to, ili su ljudi u Biowareu budale. Ili su bili pod utjecajem opijata.
Nažalost ni jedan kraj nije indoktrinacija. Da jest, to bi možda bio najbolje režirani kraj u povijesti video igara.
Da to je community teorija koliko se sječam... Nije to film da krajevi u igricama mogu prolazit nedorečeni/ostavljeni na igraču da prosudi što dalje.. Iako, slažem se da bi to bilo najgenijalnije rješenje ali da je ipak malo pliće da mogu i ja shvatit neke stvari.
Da to je community teorija koliko se sječam... Nije to film da krajevi u igricama mogu prolazit nedorečeni/ostavljeni na igraču da prosudi što dalje.. Iako, slažem se da bi to bilo najgenijalnije rješenje ali da je ipak malo pliće da mogu i ja shvatit neke stvari.
Nije to film? Zasto omalovazavas umjetnicki domet igara?
Naracno da indoktrinacija je zamisljeni kraj..
Ne znam jel se zajebaješ ili si ozbiljan ali svejedno - nema u ass erectu 3 baš toliko "umjetničkog dometa".
Ne znam jel se zajebaješ ili si ozbiljan ali svejedno - nema u ass erectu 3 baš toliko "umjetničkog dometa".
Cuj, i ja sam bio iznenadjen (ugodno), al jednostavno ne vidim drugacije tumacenje, hrpa stvari stima samo na taj nacin. Inace je kraj ne los nego nonsense...
Kraj ME 3 me bas razocarao, moglo je to biti puno bolje napravljeno.
U ovih 10 sati sta cemo probat ME:A 16.3 nece bit otkljucana prica. Moc cemo trckarat po svijetu, igrat MP i to, ali prica je lockana.
U ovih 10 sati sta cemo probat ME:A 16.3 nece bit otkljucana prica. Moc cemo trckarat po svijetu, igrat MP i to, ali prica je lockana.
Vecina price ce biti lockana ali moci cemo proci kroz jedan dio u trialu.
https://twitter.com/DiscoBabaloo/status/838192831890087938?ref_src=twsrc%5Etfw
Vecina price ce biti lockana ali moci cemo proci kroz jedan dio u trialu.
https://twitter.com/DiscoBabaloo/status/838192831890087938?ref_src=twsrc%5Etfw
Vec ti je dio stavljen na video tako da taj dio vec znamo :D