Mass Effect: Andromeda

poruka: 1.032
|
čitano: 117.460
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mass Effect: Andromeda
haydara kaže...

Uopce nema fanboy-eva u ovoj temi, jedino ko mi zapadne u oko su ovi vijecni hipsteri koji na svakoj temi, pretezito rpg-eima napisu polu-romane kako su oni nekoc gejmali na komodorcu i kako su sve nove igre smece. 

eeeeej  

16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
SuperWarrior kaže...

Kada je u cutscenama fokus na licima precudno izgleda.

istina i bog fizika kretanja i animacije lica su dosta lose.. neznam.. svi su ukoceni ko motike..

Nadam se da je samo posljedica konzole (svi dosadašnji gameplay isječci su snimljeni na konzolama). Uglavnom.. još petnaestak dana pa će se znati.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
14 godina
neaktivan
Zura kaže...
=xfact= kaže...
SuperWarrior kaže...

istina i bog fizika kretanja i animacije lica su dosta lose.. neznam.. svi su ukoceni ko motike..

Nadam se da je samo posljedica konzole (svi dosadašnji gameplay isječci su snimljeni na konzolama). Uglavnom.. još petnaestak dana pa će se znati.

11 :D

12 godina
odjavljen

U jbt.. Moram požuriti sa ME2 i ME3, tek sam na 10h ovog drugog.. 

SkorvY
13 godina
neaktivan

Jel ko napravio matematiku? 650 godina mi se cini premalo za putovanje do Andromede.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Sa današnjom tehnologijom oko 3.5-4 bilijuna godina? :) 

SkorvY
13 godina
neaktivan
Zura kaže...
=xfact= kaže...
SuperWarrior kaže...

Glad u svijetu je isto "posljedica konzole" 

Kakve to veze ima, fizika i animacije će bit iste u svim verzijama, barem u vanilla igri.

14 godina
SuperWarrior kaže...

Jel ko napravio matematiku? 650 godina mi se cini premalo za putovanje do Andromede.

A da ne spominjemo kako bi ovakav veliki projekt sigurno zanimao one tamo zločeste Reapere kojima je inače posao ali i hobij tamaniti bilo kakavo odstupanje od zacrtanog plana razvoja civilizacija

Ali ajd, zažmirit ću na jedno oko i propustiti taj detalj nadajući se dobroj priči Andromede

Battlelog: [G] pijana_carapa
9 godina
Nisam stručnjak za SF, ali ako njihovom brodu sa nekom "Faster-Than-Light / Warp" brzinom treba 600 godina od naše galaksije do Andromede, na Zemlji bi trebalo proći nekoliko tisuća godina zbog "time dilation" efekta.

Koji je onda smisao putovanja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Postoje argumenti i "argumenti". Ovo drugo su u pravilu izjave izvucene iz guzice. I onda kad argumentirano pobijes takve izjave si fanboy.

I opcenito izjava da je neka igra koju nisi igrao (tj. nitko je od nas nije igrao) i o kojoj imas limitirane informacije glupa je na razini dvanestogodisnjaka, jer doslovno nicime ne pridonosi raspravi.

Meni je npr. ME serijal, bez obzira na sve mane jedan od najboljih serijala u gamingu, nova igra me naravno zanima, mozda ce biti njesra, a mozda epic avantura.

Iz prilozenih videa, tekstova mogu vidjeti kaj mi se svidja, a kaj ne, ali ziher necu ad hoc izjavljivati da je igra glupa, jer je glupa i da je nosenje skafander u nekoj zamisljenoj dalekoj buducnosti glupo...

P.S. Afrikanci nemaju vodu i saku rize dnevno, a kamoli za high tech danasnje skafandere, koje bi si i ultra bogati Arapi tesko priustili.

0 0 hvala 0
15 godina

Nikad nisam igrao niti jedan mass effect no ovaj mi se cini da ce biti odlican. Koliko je prica povezana i koliko je igra friendly sa novim igracima? Da se nebi pogubio kad prica krene. 

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Reboot serijala, prakticki nikakvih poveznica nece imat sa OT. Savrseno vrijeme za uskocit u serijal.

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
protjeran
SuperWarrior kaže...

Reboot serijala, prakticki nikakvih poveznica nece imat sa OT. Savrseno vrijeme za uskocit u serijal.

Nije reboot, više je spin-off. Priča se odvija 600 godina nakon ME3 što znači da novi igrači mogu lagano uskočiti u serijal.

My pleasure darlin
15 godina
neaktivan

Pa desi se to kada sjebas ending igre toliko da moras nastavak staviti u drugu galaxiju s sto manje veze s prijasnim igrama.

Sarma
Moj PC  
0 2 hvala 0
8 godina
protjeran
hari85 kaže...

Pa desi se to kada sjebas ending igre toliko da moras nastavak staviti u drugu galaxiju s sto manje veze s prijasnim igrama.

S obzirom da Andromeda nije planirana kao dio trilogije, već kao zaokruženo iskustvo uopće nije nemoguće da idući nastavak opet bude smješten u Mliječnu stazu.

My pleasure darlin
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.3.2017 9:21 (Jim Raynor).
16 godina
neaktivan

Zašto ne odigraš Mass Effect trilogiju,može se kupit za sitne pare, to su fenomenalne igre,fenomenalan lore,ako ti to nije interesantno neće ti ni Andromeda. Jedno je promo od 13min,ma tu se već vidi klasični ME sa malo boljim tehničkim mogučnostima samo zato što je novija. Ali borba će dosadit nakon sat vremena,prvi dan če igraći skužiti par meta, koju če svi furati. Ja sam trilogiju odigrao više puta, meni će igra biti odlična jer jer sam teški fan,neznam što je tebe fasciniralo da misliš da če igra biti odlična. Obijektivno mislim da če igra biti Osrednja za triple A naslov ovakvog kalibra.

Uostalom moči češ 16.3 probat igru besplatno, na samoj stranici Origina imaš upustva kako. 

Dyslexic!
15 godina
protjeran
hari85 kaže...

Kako kome, meni je ending genijalan..

8 godina
protjeran
Abon kaže...

Zašto ne odigraš Mass Effect trilogiju,može se kupit za sitne pare, to su fenomenalne igre,fenomenalan lore,ako ti to nije interesantno neće ti ni Andromeda.

Da osnovne igre mogu se kupiti za sitne pare, ali must-have story DLCovi za ME2 i 3 su bezobrazno skupi, i nikada nisu sniženi, dok GOTY verzije s svim DLCovima ne postoje.

My pleasure darlin
16 godina
odjavljen
ansha kaže....

Uf, ja ga se više ni ne sječam... Doduše nisam odigrao niti pogledao na jutubu onu prepravljenu verziju... Jel taj "patch" donosi nešto novoga u endingu ili je samo bolje objašnjeno tj odrađeno?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
13 godina
protjeran
skank666 kaže...
ansha kaže....

Uf, ja ga se više ni ne sječam... Doduše nisam odigrao niti pogledao na jutubu onu prepravljenu verziju... Jel taj "patch" donosi nešto novoga u endingu ili je samo bolje objašnjeno tj odrađeno?

Director's Cut svakako poboljšava kraj, ali meni je sve to i dalje nelogično. Zapravo, još uvijek mi se najizglednijom čini teorija indoktrinacije. Ili to, ili su ljudi u Biowareu budale. Ili su bili pod utjecajem opijata.

8 godina
protjeran
NiramX kaže...

Director's Cut svakako poboljšava kraj, ali meni je sve to i dalje nelogično. Zapravo, još uvijek mi se najizglednijom čini teorija indoktrinacije. Ili to, ili su ljudi u Biowareu budale. Ili su bili pod utjecajem opijata.

Nažalost ni jedan kraj nije indoktrinacija. Da jest, to bi možda bio najbolje režirani kraj u povijesti video igara.

My pleasure darlin
16 godina
odjavljen

Da to je community teorija koliko se sječam... Nije to film da krajevi u igricama mogu prolazit nedorečeni/ostavljeni na igraču da prosudi što dalje.. Iako, slažem se da bi to bilo najgenijalnije rješenje ali da je ipak malo pliće da mogu i ja shvatit neke stvari.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

Da to je community teorija koliko se sječam... Nije to film da krajevi u igricama mogu prolazit nedorečeni/ostavljeni na igraču da prosudi što dalje.. Iako, slažem se da bi to bilo najgenijalnije rješenje ali da je ipak malo pliće da mogu i ja shvatit neke stvari.

Nije to film? Zasto omalovazavas umjetnicki domet igara? 

Naracno da indoktrinacija je zamisljeni kraj..

16 godina
odjavljen

Ne znam jel se zajebaješ ili si ozbiljan ali svejedno - nema u ass erectu 3 baš toliko "umjetničkog dometa".

15 godina
protjeran
skank666 kaže...

Ne znam jel se zajebaješ ili si ozbiljan ali svejedno - nema u ass erectu 3 baš toliko "umjetničkog dometa".

Cuj, i ja sam bio iznenadjen (ugodno), al jednostavno ne vidim drugacije tumacenje, hrpa stvari stima samo na taj nacin. Inace je kraj ne los nego nonsense...

14 godina

Kraj ME 3 me bas razocarao, moglo je to biti puno bolje napravljeno.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

U ovih 10 sati sta cemo probat ME:A 16.3 nece bit otkljucana prica. Moc cemo trckarat po svijetu, igrat MP i to, ali prica je lockana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zajeb kaže...

U ovih 10 sati sta cemo probat ME:A 16.3 nece bit otkljucana prica. Moc cemo trckarat po svijetu, igrat MP i to, ali prica je lockana.

Vecina price ce biti lockana ali moci cemo proci kroz jedan dio u trialu.

https://twitter.com/DiscoBabaloo/status/838192831890087938?ref_src=twsrc%5Etfw

14 godina
neaktivan
Maki2 kaže...
Zajeb kaže...

Vecina price ce biti lockana ali moci cemo proci kroz jedan dio u trialu.

https://twitter.com/DiscoBabaloo/status/838192831890087938?ref_src=twsrc%5Etfw

Vec ti je dio stavljen na video tako da taj dio vec znamo :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice