Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 361.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ima li zainteresiranih da večeras negdje oko 21.00 nabacimo gold? Čini mi se da bi moglo biti zanimljivo budući da je billa operacija Alloy, pa vjerojatno su sve sami low level likovi.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Mass Effect 3
MegaMass 2000 kaže...

Ima li zainteresiranih da večeras negdje oko 21.00 nabacimo gold? Čini mi se da bi moglo biti zanimljivo budući da je billa operacija Alloy, pa vjerojatno su sve sami low level likovi.

Haha :) rado, al ovaj tjedan ništa, radim hebenu šihtu, doma spavam već u 22 h :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
16 godina
neaktivan

ja nisam gold materijal eventualno silver, uz to mi paše tek oko 22h.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
neaktivan
Zura kaže...

ja nisam gold materijal eventualno silver, uz to mi paše tek oko 22h.

Kasno sam vidio. Ako nije problem mogli bi sutra.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
16 godina
neaktivan

moze nema problema, origin nick mi je u potpisu.

Upravo me Origin naprasito izbacio iz ME3 jer je "izgubio internet vezu". Koji kretenski mrežni algoritam.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan

Da, jako je pametan po tom pitanju. Anyway, Operation Alloy je uspio.

Shhhh!! My common sense is tingling!!
17 godina
Mass Effect 3

Nego, Leviathan je također vani. Ja bum moral pričekati par dana :) pa ne bum navraćal u ovu temu, da mi jogurtaši ne pokvare gušt... :)

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vani je za amere i mozda kiselo mljekaše. Eu će ga dobiti sutra, tako je barem pisalo jos nisam stigao otvoriti origin
17 godina
Zura kaže...
Vani je za amere i mozda kiselo mljekaše. Eu će ga dobiti sutra, tako je barem pisalo jos nisam stigao otvoriti origin

Meni je ponuđen na download, zato sam i napisao da je dostupan.

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

Meni je ponuđen na download, zato sam i napisao da je dostupan.

jep.. skida se i meni. jaamii.

EDIT: Isprobao početak Leviathana.. thumbs up (mada je recept koji su koristili već viđen)

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 9:16 (Zura).
14 godina
neaktivan

Pogledao sam ovaj DLC na YT-u i sviđa mi se kako su ga uradili.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
neaktivan
Linkosaan kaže...

Pogledao sam ovaj DLC na YT-u i sviđa mi se kako su ga uradili.

još više će ti se sviđati kad ga budeš igrao :)

13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Imam problem..Nabavio sam DLC i sada kada se penjem ljestvama sve super ali se ne mogu spustiti..cuje se zvuk spustanja ali se nece spusti..

evo i slika

EDIT: Uspio rijesiti tako sto sam stavio rezoluciju na 800x600 i onda se spustio niz ljestve

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:16 (trolljegeren).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Dali koristite u igri Film Grain efekt

1 DA
6 NE
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 16:27 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

I jedinici jesam... ima li ga u dvojici i trojci?

15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Imam problem kod kupnje DLC-a dok dođe do stavke place yor order i poslje mi napiše ovo ( TEMPORARILY UNAVAILABLE   This action could not be completed. We may be experiencing an unusually high server load or undergoing maintenance. Please try again in a few minutes. ) več dva dana isprobavam, ali uvijek isto.Ima ko kakvo rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Praetorian1 kaže...

I jedinici jesam... ima li ga u dvojici i trojci?

U dvojci ima, a neznam za 3 kad nisan još igrao, ali mislim da ima.

17 godina
logi7 kaže...

Imam problem kod kupnje DLC-a dok dođe do stavke place yor order i poslje mi napiše ovo ( TEMPORARILY UNAVAILABLE   This action could not be completed. We may be experiencing an unusually high server load or undergoing maintenance. Please try again in a few minutes. ) več dva dana isprobavam, ali uvijek isto.Ima ko kakvo rješenje?

Jel imaš para na računu? :)

15 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
logi7 kaže...

Normalno da imam.

17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Eto prešao sam DLC...rastura kao i ME serijal.

Što je najvažnije sve se podudara s krajem kaj klinac kaže tako da nema, pa ovaj je rakao ovo a ovaj ovo... sve u svemu Riperi su dobro objašnjeni (premda je vise dodatak na već poznato -recimo kao ovaj Extended dlc).

Nekih 2 h mi je trebalo ( igral sam na Easy samo zbog priče i jurio kroz igru).

Premda ME 3 ima dobar lv dizajn ovo ima još bolji, vidi se da su se potrudili oko detalja..prirodno izgleda...jos jednom nakrcano detaljima.

I za kraj moram reći da su autori sa istim žarom radili ovaj dlc kao i ME 3,možda s čak i više žara.

Dodaje i nove War asetove pa je sad moguće i bez MP imati živog Sheparda( ne držite me za riječ al mislim da je tako).

Dosta njima ce dlc biti dosadan jer nije bas akcijski nabrijan..al kaj se može to su današnji gameri:).

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 18:38 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
logi7 kaže...
Father_Dougal kaže...
logi7 kaže...

Normalno da imam.

Rješeno DLC se skida, problem je da one BP bodove ne možeš kupit sa Paypalom .

16 godina
neaktivan

Dosta njima ce dlc biti dosadan jer nije bas akcijski nabrijan..al kaj se može to su današnji gameri:).

U ovom serijalu mi je to i draže, dijalozi su zakon, mada su i oni poglupljeni u odnosu na duju.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Bas dobro da je server maintenance svaka 2 dana jer bi bilo bas lose da se server srusi svaku trecu partiju negdje u vrijeme extractiona pa da ostanem bez xp-a, creditsa ali i 2 medigela i 2 launchera i eventualno koji ammo pack koje mi igra kulturno oduzme jer sam ih potrosio u partiji od koje necu dobit nista. To bi bilo bas katastrofa. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li sa N7 shadow, ako imas tactical cloack sa bonus power, mozes opaliti shadow strike i ostati skriven?
17 godina
Zura kaže...
Da li sa N7 shadow, ako imas tactical cloack sa bonus power, mozes opaliti shadow strike i ostati skriven?

Mislim da ne, čini mi se da se shadow strike računa kao melee.

16 godina
Father_Dougal kaže...
Zura kaže...

Mislim da ne, čini mi se da se shadow strike računa kao melee.

Možeš, ostaješ i dalje cloakan bilo da opališ shadow strike bilo electric slash ali pod rank 4 bi trebao uzeti duration onda jer je inače vrlo teško. Shadow strike se računa kao melee i stavljaš melee stunner na pištolj ili shotgun i to se sve onda dodaje na max melee damage ali s talentom u bonus power možeš izvesti shadow strike dva puta. No, zadnji talent u fitnessu ne radi na shadow strike nego samo na melee i heavy melee a ga je najbolje trenutno preskočiti.

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
17 godina
Mass Effect 3

Prvi infiltrator s kojim mogu igrati... N7 Shadow, 63656, sve u sword damage, osim cloak, duljina i da mogu dvaput šusnuti.

Eagle sa melee stunerom i piercing modom, i to je to.
Izdaleka zasuti mecima jer nije najprecizniji, odvojiti dvojicu, cloak, mač na prvog, mač na drugog.

Odlično. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Da, Shadow je zabavan ali trenutno se koncentriram na Destroyera. Koji weapon koristis? Ja nosim Wraith, onda mozes slashat jednog, slashat drugog i ako drugi nije pao opalit mu wraith u glavu i srusit ga. Ako ides cloak-slash-slash-wraith-cloak-slash-slash-wraith mozes skinut atlasa ili brutea sam. Samo nemoj to probat na bansheeju :)

Build 60666, i to accuracy, rate of fire, damage bonus, za granate force & damage, force & damage, force & damage, ostalo samo tankat u weapon i power damage i shieldove. Uz Geth pulse rifle i crusader II je mrcina, prakticki immovable object. Samo se nacalis iza nekog covera gdje imas otvoreno prema hrpama neprijatelja i krcas a kill count samo raste. Na silver bez problema sam odbijem prva dva vala ako su teammateovi zauzeti nekim drugim spawn pointom. Plus sta je odlican medic jer je tenk pa se moze probit kroz rulju, jedino sta ga moze srusit prije nego heala neakoga je turret i banshee ako ga uhvati.

Cerberus je smijurija za razbit, Gethovi su zabavniji ako se ima disruptor ammo (makar lvl 1), Reaperi su najtezi ali i njih se da bez problema.

Trenutno mi je zelja otvorit N7 Typhoon, ako to uspijem nabavit nema kraja mojoj sreci :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 22:10 (Sunburn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sunburn kaže...

Da, Shadow je zabavan ali trenutno se koncentriram na Destroyera. Koji weapon koristis? Ja nosim Wraith, onda mozes slashat jednog, slashat drugog i ako drugi nije pao opalit mu wraith u glavu i srusit ga. Ako ides cloak-slash-slash-wraith-cloak-slash-slash-wraith mozes skinut atlasa ili brutea sam. Samo nemoj to probat na bansheeju :)

Build 60666, i to accuracy, rate of fire, damage bonus, za granate force & damage, force & damage, force & damage, ostalo samo tankat u weapon i power damage i shieldove. Uz Geth pulse rifle i crusader II je mrcina, prakticki immovable object. Samo se nacalis iza nekog covera gdje imas otvoreno prema hrpama neprijatelja i krcas a kill count samo raste. Na silver bez problema sam odbijem prva dva vala ako su teammateovi zauzeti nekim drugim spawn pointom. Plus sta je odlican medic jer je tenk pa se moze probit kroz rulju, jedino sta ga moze srusit prije nego heala neakoga je turret i banshee ako ga uhvati.

Cerberus je smijurija za razbit, Gethovi su zabavniji ako se ima disruptor ammo (makar lvl 1), Reaperi su najtezi ali i njih se da bez problema.

Trenutno mi je zelja otvorit N7 Typhoon, ako to uspijem nabavit nema kraja mojoj sreci :)

Koristim N7 Eagle sa stabilizatorom :) i obavezno neki consumable, da olakšam kolegama, obično ice ili fire.
Za destroyera sam koristio Harrier, mrcina, kakav damage radi, piercing mod i ammo, ali ga troši kao uzi, maltene.

Samelje Destroyera u dva reloada. Sa njim bih obično bio support nekom agilnijem, recimo Asari adeptu.

14 godina
neaktivan

Sta ti ne bi bilo bolje nosit neki shotgun? Ili Carnifex ako ga imas? Brz si pa stignes cloakan trcat do supply cratea cloakan a razlika u tezini ti nosi ravno 0,5-0,7 sekundi u recharge speedu cloaka i 0,4-0,5 u recharge speedu shadow strikea.

Ja sa Destroyerom nosim Geth Pulse Rifle za skidat shield i barrier, a za slucaj da nema nekog dobrog teammatea blizu (Krogan soldier/Vanguard/Sentinel ili neki infiltrator sa dobrim sniperom) imam Crusader II za otopit Armor. Vise ni ne znam koliko puta sam na silver sam isao na Atlasa, Primea ili Brutea i nikad jos nisam izgubio.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice