ne shvaćam šta se ljudi bune..kraj je baš OK, za završetak serijala
Ili mal otrolaš ili imaš stvarno niske kriterije u životu.
To ti je ciklus koji se ponavlja svako par dana, šteta jedino što nije kao Reaperski svakih 50 000 godina.
Boze mili, koji forum...
Frajer ne moze rec svoje misljenje bez da dobije svoje palceve dolje.
Nit je koga vrijedjao, nit nista, samo ima drugacije misljenje od ostalih.
Vi ste svjesni da actually postoje ljudi kojima je kraj OK? Da nisu svi ljudi isti?
I da ti kojima je kraj ok, nisu niti pecinski ljudi, niti kreteni, niti ljudi bez kriterija i samopouzdanja il ne znam cega?
Boze mili, koji forum...
Došao, rekao da valja bez da je išta argumentirao, otišao. Ovo je topic ne anketa.
Btw, izbacuje harpun, a ne obican metak, tak da izgleda fora, a kako je namijenjen za Batariance koji imaju vise oci, tak ima par scopeova. Izgled je fakat fora, ali mi delay ne odgovara.
Dobio ga i ja. Nije nešto, ali je fora kako razbacuje pogođenog... :)
Nisam jedan headshot sa njime napravio, a trudio sam se u dvije partije... a i sačmarica sa spajkovima je troma... Graal Spike Thrower.
Nisu dobri, nikako.
Ja se slažem jer je ovo igra, a ne bajka...
Nisam očekivao drugačiji kraj, fora mi je to što dobiješ kraj po kvaliteti igranja...
došo,otišo.nije argumentirao,trolla,palac dolje palac gore,(niski kriteriji u životu na osnovu jedne PC igre?)btw anketa, topic,(?)
da argumentiram(ne TROLL)
danas brijemo na Mass3 jer je donio nešto novo..kraj.Dragon,Skyrim, donijeli su nešto novo(grafički=tehnološki)al su na istom-bajka.Volim ja to al čemu onda izbor biti good or bad ako je kraj isti (you win)? E, ovo je you lose[ ali je ljigavo,moglo je ne tako patetično (sve mi liči na neku žrtvu, za više ciljeve, alien resurrection)]to je ono šta ja mislim o ovoj IGRI
inače, igra je skoro Super, jedva sam je na normal,full grafic(al Crysis2 ima bolje fore,o Skyrim no comm,BTF3,etc) (bez import iz mass2)
došo,otišo.nije argumentirao,trolla,palac dolje palac gore,(niski kriteriji u životu na osnovu jedne PC igre?)btw anketa, topic,(?)
da argumentiram(ne TROLL)
danas brijemo na Mass3 jer je donio nešto novo..kraj.Dragon,Skyrim, donijeli su nešto novo(grafički=tehnološki)al su na istom-bajka.Volim ja to al čemu onda izbor biti good or bad ako je kraj isti (you win)? E, ovo je you lose[ ali je ljigavo,moglo je ne tako patetično (sve mi liči na neku žrtvu, za više ciljeve, alien resurrection)]to je ono šta ja mislim o ovoj IGRI
inače, igra je skoro Super, jedva sam je na normal,full grafic(al Crysis2 ima bolje fore,o Skyrim no comm,BTF3,etc) (bez import iz mass2)
OK, a kad se otrijezniš i sabereš, probaj nešto smisleno napisati.
kraj nije toliko loš ali problem je da nije objašnjen ali to će se uz malo sreće i pameti popraviti
ma loš je. Konačno sam odigrao i kraj me ostavio totalno tupim. Klinac / bićoid i njegova objašnjenja su IMO debilna. Dođe Shepard i ovaj mu objašnjava kako organicsi svako malo naprave sinteticse pa se pokolju pa ovi unište organicse. Pa je klinjo napravio superduper žoharoide koji potamane organicse kako ih ne bi potamanili sinteticsi.
U tom trenutku bi platio za DLC koji daje Shepardu renegade opciju da malom ćepu odvali.
- 1. Šta se mješaš, koju PM? 2. Imao si valjda milijun godina i to je najbolje što si smislio za spas života u galaksiji??? Dečko, ti glup!!! Ajde, mali, kako nisi smislio nešto bolje?
- Oke, oke... našao si di je gumb za lift do mene, ipak ima jedna opcija kako prekinuti taj krug zla!
- vau, ipak nisi tolko glup, reci mi, reci!
- moš skočit u svjetlo i žrtvovat se i onda će svi bit sretni i Jedno i imat kožu ko tiskane ploče!
- (renegade option opet): BAM!ćuš iz uha!!! Ipak si glup! 1. Pred pol sata je to Legion napravio, ponavljaš priču o žrtvovanju za jedinstvo. 2. Možeš napraviti one karakondžule, al ja trebam skočit na reflektor i ubit se da bi se svi sintetizirali. Mali, R&D odjelu trebaš dati otkaz! Odi u kaznu, nađi kut i stoji malo u njemu, balavac jedan!
- E da, možeš uništiti sinteticse!
- Mali, ti nisi normalan, Geths su cool, šta su oni krivi? Jel mogu samo reapere potamaniti?
-Ne, ali ih možeš kontrolirati, samo ti to neće dugo držat vodu...
- Šta ti radiš zadnjih milijun godina, kopaš nos? kakve su ti to glupe ideje?
- E, i još jedna stvar...
- ako kažeš još jednu glupost, opet ću te zveknuti!
- Što god odlučio, Mass releyi će grunuti, mooožda i koji planet...
(Renegade option!!!!) PRAS!!!!
MegaLOL za skočiti na reflektor :D
Hehehe odlično, bolje je sto puta od onog go...ta od kraja koji su nam servirali. Svaka čast
Počeo sam Silver igrati - no, nije loše, samo mi je bed što balavurdija odustane kad ga (ju) ne idemo spašavati jer je idiot, pa je otrčao nasred polja, a ostali tamane dva Atlasa... a on se šeće malo... :)
Danas sam vikao na morona koji je ostao malo pucati dok su ostali skupljali ona četiri čepa :) pa je poslušno dotrčao :)
Nego... Asari Justicar :) :) :)
Ludilo... prvo reave, onda shield :) ma mrak :)
Ja sam upravo probao Vanguarda po prvi puta i umro tri puta na bronci :D
Njemu daš brzi shotgun, bildaš Charge i Novu. Charge obavezno da stuna veći radijus, nakon njega odmah Nova, da pobije one slabije, ostale dovršiš sačmaricom :)
Također, brzo buš naučil kamo se smiješ zalijetati, a kamo ne... :)
Njemu daš brzi shotgun, bildaš Charge i Novu. Charge obavezno da stuna veći radijus, nakon njega odmah Nova, da pobije one slabije, ostale dovršiš sačmaricom :)
Također, brzo buš naučil kamo se smiješ zalijetati, a kamo ne... :)
Nažalost još nisam igrao full game ali se sjećam iz demoa da shotgun nije naj oružje za vanguarda jer je teško. Optimalna oružja za njega su heavy pistol ili assault rifle tako da ostane na 200% power recharge. Iz demoa mi je ostao u dobrom sjećanju Carnifax iako niti Phalanx nije loš no na goldu je preslab, assault rifle je isto ok no kažem, s obzirom da na goldu ne možeš letat' k'o majmun heavy pistol je izvrsna nadopuna, pritom imaš max power recharge na skill što je bitno da ti je charge brzo dostupan i ako to nisu promijenili, za vrijeme castanja Nove ti si neranjiv, tako da se izabere ona opcija za dvije nove, iako su tada malo slabije ne potroše ti cijeli štit odjednom što je na goldu vrlo bitno jer tamo svaka šuša puca iza ćoška a da je ni ne vidiš. Probao sam na goldu tada nekoliko buildova s vanguardom i taj mi je bio najbolji, Charge - rank 4 - Radius iako nije ni power & force toliko loš iako je crowd control s radiusom bolji, rank 5 - Power Synergy i rank 6 - Barrier a kod Nove - rank 4 ovisi koliko si pažljiv, meni je bolji Damage jer na goldu ipak pomogne više, ako ti odu van dometa malo se pomakneš pa baciš Novu, ako se pak tek ufuravaš na vanguarda probaj s radiusom i ovdje. Rank 5 Nove - Half Blast po meni je bolji jer stvarno pomaže da preživiš gold :) a Rank 6 je Pierce.
Eto, kažem, nisam igrao protiv reapera i gethova još uvijek ali demo sam što bi rekli fino proučio i završavao gold laganini, nekad prvi po učinku ali nikad zadnji Nadam se da ću uskoro riješit' novi komp pa odigrati koju protiv reapera i gethova da vidim kako gaze banshee i bruteovi, koliko čujem vanguard baš protiv reapera nije najbolji no nadam se da ću brzo probat'.
Carnifex je više onako, mini sniper, no sporo puca, tako da si, ako se zaletiš samo sa njim, mrtav.
Assault rifle je dobar izbor, no ima i lakih shotgunova.
Moraš čim brže posmicati preživjele.
Carnifex je više onako, mini sniper, no sporo puca, tako da si, ako se zaletiš samo sa njim, mrtav.
Assault rifle je dobar izbor, no ima i lakih shotgunova.
Moraš čim brže posmicati preživjele.
Ali to i je fora kod vanguarda, koristiš samo jedno oružje, morao bi imati 200% power recharge ili barem iznad 190%, i treba ti nešto da pucaš izdaleka, neki long range weapon a da je lagan. Ovako kad se zaletiš tak i tak ti treba 1-2 metka za headshot da pogodiš guardiana ili nekog jačeg oko kojeg se ne smiješ previše motati dok ih je puno. Na goldu si u pokretu cijelo vrijeme, nema stajanja, nema pucanja toliko s oružjima. No, naravno to sve ovisi i o stilu igranja, kao vanguard charge+nova, oružje ovisno o situaciji, mapi, protivniku, grupi ljudi s kojima igraš i tako to. Nekad se vanguard igrao sa shotgunom no u demou mi je ova opcija bila učinkovitija. Tada sam malo testirao razne opcije solirajući silver i shotgun mi je bio dobar na bronzeu. Sada je vjerojatno još veći izbor oružja što je fina stvar i baš me zanima kakvih sve čuda ima i kako šljakaju protiv gethova i reapera.
Kad kupiš, javi se Dachandeu i meni za malo MP haklanja... ja nemam tak često vremena, no kad se udružimo bude lom :)
Prvo pozdrav svima ipak sam novi,ako ima tko za multi nemam mic(ali radim na tome),igram human vojnika,krogan vojnika i turian vojnika,drell adepta i asari adepta,human i quarian infitlatora i krogan vangarada(samo nabrojani lvl 20 i 19) i ako je moguće počeo bih malo gold . silver imam više manje s uvijek pobjeđen.nisam bogat po naoružanju zato jer mi je igra spamala charachter cards pa imam skoro sve likove.ovdje mi mozete vidit sve o igri http://social.bioware.com/3875966/&v=bw_games&game=masseffect3_pc&pid=427371710&display=multiplayer do naružanja do opreme, igrao bih za vikend malo operation egsorcist znam sve tech burst i biotic comboe i volim definirati tim prema tome biotic ili tech.Do viđenja pozz
Ok.
Ja jos nisam probao Gold, iako bi sad trebao zbog ovog vikenda.
Al eto, danas smo u troje rijesili silver. Mozda uz malo vjezbanja rijesimo i gold.
Aj dodajte me na originu id mario69 ili napisite svoj nick pa vas ja dodam
Ne znam da li je već ovo negdje objavljeno, ali može biti interesantno MP igrače Mass Effect 3...
Mass Effect 3 multiplayer tracker integrated with BioWare Social Network
=> http://www.neoseeker.com/news/18946-mass-effect-3-multiplayer-tracker-integrated-with-bioware-social-network/
Boze mili, koji forum...
Vi ste svjesni da actually postoje ljudi kojima je kraj OK? Da nisu svi ljudi isti?
I da ti kojima je kraj ok, nisu niti pecinski ljudi, niti kreteni, niti ljudi bez kriterija i samopouzdanja il ne znam cega?
Zasto nebi dobio palceve dolje?
Dao je svoje misljenje, i to je posve legitimno.
Onaj koji se ne slaze s tim misljenjem to izrazi na nacin da dade palac dolje, jerbo to i jest poanta palca dolje; da se pokaze nelaganje s napisanim postom...
Boze mili, koji forum...
Zasto nebi dobio palceve dolje?
Dao je svoje misljenje, i to je posve legitimno.
Onaj koji se ne slaze s tim misljenjem to izrazi na nacin da dade palac dolje, jerbo to i jest poanta palca dolje; da se pokaze nelaganje s napisanim postom...
Naucili su se skupljat samo lajkove po facebook-u, pa sad kad vide koji palac dole odmah panika, ˝kako se samo usuduju˝ haha :D
Prvo pozdrav svima ipak sam novi,ako ima tko za multi nemam mic(ali radim na tome),igram human vojnika,krogan vojnika i turian vojnika,drell adepta i asari adepta,human i quarian infitlatora i krogan vangarada(samo nabrojani lvl 20 i 19) i ako je moguće počeo bih malo gold . silver imam više manje s uvijek pobjeđen.nisam bogat po naoružanju zato jer mi je igra spamala charachter cards pa imam skoro sve likove.ovdje mi mozete vidit sve o igri http://social.bioware.com/3875966/&v=bw_games&game=masseffect3_pc&pid=427371710&display=multiplayer do naružanja do opreme, igrao bih za vikend malo operation egsorcist znam sve tech burst i biotic comboe i volim definirati tim prema tome biotic ili tech.Do viđenja pozz
Nisam te nasao na originu.
Btw, ak je dobra ekipa, moze se i gold bez beda. Uspio sam u dvoje doc do wave 9.
Problem je jedino ako wave 10 budu ona 4 za disarmat. Onda si overwhelman.
aj da te ja dodam na originu samo daj nick.
jel zna neko di se moze kupit n7 collectors edition?osim na amazonu