Mass Effect 3

poruka: 2.682
|
čitano: 358.791
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Igra je dobra, ima svojih mušica, ali kraj je loš, loš, loš. Vodio Garrusa i Liaru sa sobom u zadnjoj misiji, pogodi me me Reaper zrakom, kažu svi mrtvi, valjda se podrazumijeva da su G i L poginuli. Odabro sintezu kao kraj na Citadel-u, nisam htio ubiti Geth-ove i EDI. Ide filmek i mislim si sada moj Shepard+Liara i Garrus truse rakiju u raju. No na moje iznenađenje, Liara izlazi iz Normandije, jedna velika zagonetka. Jedino je dobro što su Joker i EDI završili zajedno. Baš jedan loš kraj odličnog serijala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Fali epilog kraju...

Mislim šta će sada biti, cijela flota se došla u sol sistem i koji god kraj odabereš mass relay budu uništeni... Čak su tokom igre rekli da turiani i quarianni ne jedu istu hranu kao i ljudi, tj samo asari mogu probaviti isto. Dakle koji god kraj odaberemo dođe nam na isto. I koji vrag onj mal klinac priča da kreirani uvijek se pobune protiv kreatora i da zbog toga oni svakih 50000 god uništavaju civilizacije, pa pomirioa sam quariane i geths, da još ne govorim da je legion sam tako prihvatio reaprovu tehnologiju da postane živ, dok je tokom čitavog mass effect 2 brujio da su oni heretics zato jer idu linijom manjeg otpora umijesto da sami dođu do te točke. Sam sebe pojeo...

Nije da nisam uživao dok sam igrao, ima dobrih sekvenci[npr. kada sretneš grunta]. Pravi gušt na insanity, kad se kupi black-widow sve pada u jednom hitcu marauder u dva i imaš i ostane ti još jedan

Sve u svemu dobra igra, jedino taj kraj je bio baš random, kao hodaš ulicom i naletiš kako bicikl visi na drveću :P.... Nekom će se svidjeti nekom neće.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

E ljudi koji je po vama najbolji armor za Infiltratora? :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Evo završio sam igru i molim neka mi netko objasni kraj jer ja vise nist ne kuzim

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mass Effect 3
Horned Reaer kaže...

Evo završio sam igru i molim neka mi netko objasni kraj jer ja vise nist ne kuzim

Kraj zapravo govori da je ME priča koju priča stari čiča nekom klincu. I da stvar bude gore daje nagovještaj da to nije kraj nego nas čeka još toga (dlc, ME4 ili kakav MMO).

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
17 godina

Meni je igra bomba kao i sve ostale do sada.

Cijela priča je ripoff svega što znanstvena fantastika nudi, ali su sve savršeno uklopili.

Jedina mana (problem) mi je što se ne mogu nikad odlučiti koga voditi sa sobom na misije. Shvaćam da njihov poredak označava kako su orijentirani. Tehničari-biotici-vojnici...

Garrus i Ja (shepard) smo infiltratori po klasi. Tako da njega ne bih trebao odabrati, ali mi je prirastao srcu. (Na kraju imam 2 snajperista u timu. Nije dobro)

Liaru bih birao kao drugog člana zbog mogućnosti vs živih bića, ali pošto ta ženska umire svakih par sekundi birao sam ovoga Protheana (pola biotik pola soldier). Lik je komičan, ali nije fora kao Krogan Wrex ili Grunt

magistar prava ( i član grupe nezaposlenih)
15 godina
MegaMass 2000 kaže...
Horned Reaer kaže...

Kraj zapravo govori da je ME priča koju priča stari čiča nekom klincu. I da stvar bude gore daje nagovještaj da to nije kraj nego nas čeka još toga (dlc, ME4 ili kakav MMO).

koliko sam ja skužio i malo zujao po internetu, mislim da uskoro izlazi DLC koji će zaokružiti kraj. koliko sam skužio ako prežive onih par na normandy-u, uvijek je živ joker, drugi lik je s kojim si imao vezu, a treći jedan od onih koji nisi vodio sa sobom u zadnjoj misiji. možda sam u krivu, ali tako sam ja skužio

16 godina
Mass Effect 3

Najjači komentar na Mass Effect 3 kraj:

"If I knew it would end like this I would have had sex with Morinth"

I mean, I try to say the right things and give the right advice. But still, I'm only a person.

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

predivno.. i onda ekipa serka po grafici.. 

ja bi da traje i traje.. {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 3

Evo ovako ovo je moj kraj igre a sada stavljam SPOILER

NE OTVARAJ VIDEO AKO NE ŽELIŠ VIDJETI KRAJ IGRE

ovo je najbolji moguči kraj jednostavno savršen, jednostavno ono što je neizbježno je zaustaviti cycle, to je prirodni poredak u svemiru. onako kako sam ga ja shvatio reaperi su ti koji održavaju balans, omogučavaju nerazvijenim civilizacijama da se razvijaju, uništavaju napredne (jer oni svojom tehnologijom prijete da unište sve što postoji)..a ovo na kraju je pogled dva biča na početku novog cyclea- kada samo mogu gledati zvijezdei opet jednog dana očekivati svoj kraj..i tako uvijek u krug

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 19:37 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

ovo je najbolji moguči kraj jednostavno savršen, jednostavno ono što je neizbježno je zaustaviti cycle, to je prirodni poredak u svemiru. onako kako sam ga ja shvatio reaperi su ti koji održavaju balans, omogučavaju nerazvijenim civilizacijama da se razvijaju, uništavaju napredne (jer oni svojom tehnologijom prijete da unište sve što postoji)..a ovo na kraju je pogled dva biča na početku novog cyclea- kada samo mogu gledati zvijezdei opet jednog dana očekivati svoj kraj..i tako uvijek u krug

Ne mogu se složiti tvojom konačnom tvrdnjom. Započeo si novi ciklus, ali ovom novom ciklusu nema kraja jer si pobio Reapere. Bez Reapera koji sve napredno počiste nema kraja ciklusa.

15 godina
Horned Reaer kaže...

slažem se da je taj kraj jako dobar, jer svi poginu i gotov oi idemo sve ispočetka. ali opet ostaju neka pitanja. tko je taj mali i koga on predstavlja, tj tko su ti koji upravljaju sa reaperima. osim što želim odgovor na to pitanje želim i neki sretni kraj da mogu sa svojom posadom  popiti pivu u baru u riu, o kojem garrus govori

14 godina
Mass Effect 3

koliko sam skuzio, ako zelimo kraj sa prezivjelim Shepardom mora se igrati MP ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tomy Lee kaže...

koliko sam skuzio, ako zelimo kraj sa prezivjelim Shepardom mora se igrati MP ?

a navodno se može i bez MP, ali iskreno sumnjam u to.

16 godina
Mass Effect 3

Ajme spoilera... neću više ni gledat u temu dok ne završim igru {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Nevjerujem da se moze dobit 5000 bodova bez mp, farmao sam vise manje sve planete te preso sve sporodno kaj se dalo i bilo je oko 4000 na kraju ako se ne varam.

0 0 hvala 0
15 godina

Horned Reaer

Sta si ti zabrijo decko,najbolji kraj je di spasis zemlju LOL,a ne di je zemlja unistena!!!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 22:52 (lmutak).
17 godina
Mass Effect 3

Kada drugi put prelaziš igru ostane ti skupljeni war assets iz prošle.

Prvi put sam prešao sa importanim savom i skupio 3.1k, sada sam bezveze

kreirao novi game i imam 3.3k ( sam početak igre).

0 0 hvala 0
17 godina
Mass Effect 3

jeli tko igra na action modu , 

ja sam doso do onog djela di se secem po normandy brodu :)) fora mi je malo istrazivati tj odmoriti se od borbe :) 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 23:12 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da sam konkurent, definitivno bih u svoju igru ubacio da se može odabrati normal i "effekt mod"..

Umjesto igranja "effect mod" bi pokrenuo filmić na kojem bi se pojavilo par "slow time" (usporeni quick time) sekvenci i koji bi imao očajan, očito ridikulan kraj..

Tema bi naravno bio "lore" moje igre, a nakon tog filmića normalno bi se pokreno ekran koji bi tražio ubacivanje par dolara i onda bi se nakon 10ak sekundi zafrkancije pokrenula sama igra.

15 godina
Mass Effect 3

a šta ako su bioware namjerno napravili onakve krajeve?da nas pravi kraj ćeka u DLC u?

BF3 FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Pa naravno da su sa namjerom napravili onakav kraj, ubrzo će izaći DLC na kojem će zgrnuti veliku lovu i vjerovatno ponuditi nešto kao sami kraj.

Life is Hard :) Hard Life : Strange Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo maloprije sam po drugi put zavrsio igru, oko 18h sa svim side questovima koji su se pojavili. Blizu 5k military powera, effective oko 2400. Nisam istrazivao planete, i za ovo sam jedva skupio snage. Prvi kraj sam odabrao "crvenu" varijantu, maloprije plavu. Za sinergiju nisam ni dobio "ponudu" lol. Nije mi samo jasan posljednji filmic u kojem iz broda izlaze Ashley i James bez ogrebotine a bili su sa mnom na bojistu gdje nas je reaper sve pomeo i u kojem major jasno kaze da je citav platoon pometen, jedini koji su se izvukli su Shepard i Anderson. Takodjer, konacni kraj ce eventualno biti okoncan DLC-om ako su vec rekli da je ovo posljednji sa Shepardom a Stargazer u epilogu govori kako ce ispricati jos jednu pricu o njemu, tako da se mora jos nesto sa Commanderom izmisliti..

14 godina
odjavljen
anabolicaa kaže...

Evo maloprije sam po drugi put zavrsio igru, oko 18h sa svim side questovima koji su se pojavili. Blizu 5k military powera, effective oko 2400. Nisam istrazivao planete, i za ovo sam jedva skupio snage. Prvi kraj sam odabrao "crvenu" varijantu, maloprije plavu. Za sinergiju nisam ni dobio "ponudu" lol. Nije mi samo jasan posljednji filmic u kojem iz broda izlaze Ashley i James bez ogrebotine a bili su sa mnom na bojistu gdje nas je reaper sve pomeo i u kojem major jasno kaze da je citav platoon pometen, jedini koji su se izvukli su Shepard i Anderson. Takodjer, konacni kraj ce eventualno biti okoncan DLC-om ako su vec rekli da je ovo posljednji sa Shepardom a Stargazer u epilogu govori kako ce ispricati jos jednu pricu o njemu, tako da se mora jos nesto sa Commanderom izmisliti..

koja plava,koja crvena varijanta reci ono normalno gdje si nakraju krenuo lijevo pravo ili desno?

Edit:Ja sam počeo da ću opet prelaziti ovaj put sa save-om od Zure ali me je onaj dosadan početak igre prepun cutscena koje sam vec vidio odbio tako da sam izbrisao igru sa hard-a kad izadje neki dobar dlc ako ga bude i ako ne bude lihvarski kostao ponovo cu instalirati al zasad nemam jednostavno volje igrati ispocetka...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 8:23 (Nitro233).
17 godina
neaktivan
Mass Effect 3

Ajmo ljudi , Bioware nas možda i primjeti:

http://social.bioware.com/633606/polls/28989

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krenuo i ja s igranjem me3, jednostavno moram probati bez obzira na sve sto se pise.
Prvo sto mi je palo u oko gledajuci informacije u war room i zavrsavajuci razgovor sa councilom na citadeli, trebao sam ih u me1 pustiti da crknu.
Inace, malko su mi iritantni oni fleshbekovi.
Origin: F4stReload ---- | ----- Nema na čemu! ------ | ------ Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan

e di mogu izabrat ta 3 moda action rpg i ima jos jedan neznam kak se zove ?,i da presao igru odlicna al mi kraj nikak neide u glavu zast je shepard morao poginut to mi se uopce nesvidja za kraj,mogli su ga puno bolje napravit

SUICIDE-because the world is better place without you
17 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

e di mogu izabrat ta 3 moda action rpg i ima jos jedan neznam kak se zove ?,i da presao igru odlicna al mi kraj nikak neide u glavu zast je shepard morao poginut to mi se uopce nesvidja za kraj,mogli su ga puno bolje napravit

Dok praviš novog lika ( bez inporta nekog) .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan

a jel se moze kak da na kraju shepard ostane ziv ?? ili bas mora umrijeti? izabrao sam na kraju onu synthesis a ak nemoze prezivit nekak mi se neda ispocetka igrat :P samo da dozivim isti kraj

SUICIDE-because the world is better place without you
17 godina

Trebaš skupiti 4k WR, a ni 5k nije za bacit... i jedina opcija di on preživi je na destroy kraju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice