To nikako ne bih volio, neka lijepo završe sa igrom i onda nek se bace na druge projekte.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili mozda da se ostavi svijet kakav je Shepard stvorio i da se krene s novim likom u tom svijetu stvorenog od nasih odluka,a ne odmah asocijacija na nastavak Shepard-ove price
http://www.xbox360achievements.org/game/mass-effect-3/achievements/
Spoiler-ish achievements
Ili mozda da se ostavi svijet kakav je Shepard stvorio i da se krene s novim likom u tom svijetu stvorenog od nasih odluka,a ne odmah asocijacija na nastavak Shepard-ove price
Tocno to, s obzirom da su rekli da "ne bi bilo lose sacuvat saveove nakon kraja igre" sve je moguce, samo se ne zna da li je rijec o ME4 ili o nekakvim DLCovima.
EDIT: 6 novih trailera!!!!
http://gamereport.tportal.hr/176033/Napokon-FemShep-u-novom-Mass-Effect-3-traileru.html?keywords=vijest
Ako neko hoce Xbox kod za raniji pristup moze ga dobiti ovde :D
Ja definitivno neću igrati demo, znam da bih se luđački navukao.
Neću da si kvarim gušt kad napokon dođe do mojih ruku. ME rules
jel danas treba izaci demo tj.danas je 14.2- Forever Alone ;)
znaci danas treba ali kada ?
U kojoj ti vremenskoj zoni zivis XD danas je 13. :D
Dvoumim se oko domeo, volio bi probati ali znam da me kad tad čeka zid i poruka s datumom izlaska, a na to ću ispaliti. Mislim da se isplati pričekati.
Točno to, ne želim igrati demo jer će baš dok postane najzinimljivije biti gotovo. Radije će pričekati izlazak igre. Sad treba proći Kingdoms of Amalur
Ako neko hoce Xbox kod za raniji pristup moze ga dobiti ovde :D
Ima li možda itko kod viška za Normandy SR2 za avatara? Ne treba mi demo kod, samo ovaj ako se nekom zalomio jedan ekstra, probao sam igrati na FB-u ali kaže svi kodovi podijeljeni :) Ugl ako netko ima i voljan je dati please pošaljite na PM :)
Ma ja ne želim probati demo ali viša sila je jača od mene .
Ma ja ne želim probati demo ali viša sila je jača od mene .
Ja ću nekako izdržati, ali zato kad mi šaka dođe prava stvar nema me ni na mapi
di je taj demo?
Ako ne dođe danas, sutra će, a trebao bi večeras.
Ak sam dobro skuzil, PC verzija dodje oko 12PM PST pa sad...kolko je to kod nas :) ne bi stel racunati jer sam vec prije krivo jednom zracunal :D pa da si ne gajim lazne nade. Tak i tak mi komad sad dojde pa bu ME3 ipak moral pricekati do sutra :D
A mogla bi ona meni poklonit i ME3 Demo time hehehe
Ako ne dođe danas, sutra će, a trebao bi večeras.
Za PC također danas?
Ak sam dobro skuzil, PC verzija dodje oko 12PM PST pa sad...kolko je to kod nas :) ne bi stel racunati jer sam vec prije krivo jednom zracunal :D pa da si ne gajim lazne nade. Tak i tak mi komad sad dojde pa bu ME3 ipak moral pricekati do sutra :D
A mogla bi ona meni poklonit i ME3 Demo time hehehe
PST ti je pacific standard time... 12 pm je podne. dakle to bi ako se ne varam u nas bi bilo oko 18-19 sati, posto kad racunas prema zapadu oduzimas, a kad ides prema istoku dodajes sate. nadam se da nisam nesto zaje*bao
Skidam.
Demo je dostupan u originu pod free games i ima 2.1 GB.
Trenutačno imam jos oko 1 h za skidati .
Uopće se ne hajpam.
Dok sma vidio koje sitnice iz ME1 koje prenesemo s save gameom u dvicu (gdje nemaju utjecaja), će imati utjecaja u trojci, odma sam se bacio na ponovno prelaženje.
Sakupljanje metala i minerala, do najmanjih sitnica koje su napokon uzeli u obzir. (i ovaj put puštam Ashley da krepa kučka umišljena....)
Tek se onda bacam na dvicu, pa trojku taman dok izađe sad. Demo me ne zanima.
Igrao demo i pomalo sam razočaran najviše time šta nema podrške za gamepad a n grafičke opcije ne postoje,nabijem ih više sa tim
copy paste proizvodima,za ovakve igre pljunut 400kn se ne isplati makar će igra bit dobra ali opet mene nije oduševila.
Vjerujem da će u finalnoj verziji biti grafičkih opcija, a za gamepad me i nije previše briga. Demo mi je dobar, ali očekivao sam više, ipak, nesumnjam da će prava igra biti sve što se od nje očekuje.
Odigrao demo. Što reći, kazati... Borba nešto zahtjevnija nego u prethodniku, Wrex, Liara u ekipi, voda nekako loše izgleda, igra mi radi bez trzanja. Hvala Bioware, barem za sada.