Bez brige zamjena dolazi u DLC-u.
Kakva zamijena?
Bez brige zamjena dolazi u DLC-u.
Kakva zamijena?
Zamjena za Maco nazvan Hammerhead.
ne znam zašto se svi bune jer je igra izašla na torrentu
normalno da će svi rađe dobiti igru besplatno nego je platiti po 300 kuna
jedino postoji rizik pokupiti virus a razlika između originala i piratskog nema (osim tih 300 kn)
Jedinaica mi je super ali ova je fakat perfektna .
U ovoj godini di bi se trebali rušiti rekordi izlaska dobrih igara MA 2 mora biti među njima.
Ign : 9.6
Gametrailers: 9.7
jedino postoji rizik pokupiti virus a razlika između originala i piratskog nema (osim tih 300 kn)
Mozes gledat na to tako, a mozes i ovako.
Nema razlike izmedju zaradjene place od 5000kn i maznut nekom iz dzepa 5000kn. Osim kaj te mogu copit.
Vidim kako se rad i trud ljudi u Biowareu cijeni...
Niti je normalno niti je jedina razlika, no to nije za raspravu ovdje.
Ono što ne shvaćam je
Jedina losa stvar u vezi Normandy S2 je sto vise nema maco auta. :(
Zamjena za Maco nazvan Hammerhead.
zar u piratskim verzijama nema vehicle combata na planetima kao u jedinici (tek s DLC-om na dan izlaska)? Ako ima, da li je to bolje odrađeno nego u jedinici (onaj Mako je koma, igram (između ostalog) arkade godinama i to vozilo/kontrole nisu arkadne nego loše :) )?
Ne samo u piratskim verzijama, već i u originalu je izbačen MAKO (hvala bogu)! Doći će vozilo u nekom od nadolazećih DLC-a
Ne samo u piratskim verzijama, već i u originalu je izbačen MAKO (hvala bogu)! Doći će vozilo u nekom od nadolazećih DLC-a
Zasto hvala bogu?
Istina, fizika nije bila bas najbolja i side kvestovi su bili koma ali jurcanje sa Mako-om po sandbox planetu i lebdenje sa Maco-vim jetpackom je bilo bas zabavno i oslobodavajuce.
Umjesto da su sredili fiziku i popravili side kvestove, oni su skoz izbacili Mako.
Umjesto toga nas na planet vozi onaj neki shuttle koji ima oblik hebenog hrcka.
Ajde recite da nije ruzan? :P
Zasto hvala bogu?
Istina, fizika nije bila bas najbolja i side kvestovi su bili koma ali jurcanje sa Mako-om po sandbox planetu i lebdenje sa Maco-vim jetpackom je bilo bas zabavno i oslobodavajuce.
Umjesto da su sredili fiziku i popravili side kvestove, oni su skoz izbacili Mako.
Bas sam to ja tio napisati :D
Je ružan je! Naspram ostatka igre izgleda kao da je ispo iz System Shocka 2 (teksture, a i izgled)
Ali, pošto se piše da u DLC-ima dolazi novo vozilo vjerovatno će ljubitelji poskakivanja doći na svoje...
Znači umjesto da naprave cijelu igru oni izbace 90% iste i onda izbacuju 2 po 2% za još dodatnog keša.. NAJS, VERI NAJS! (hvala piratima što su mi dali "demo" i što nisam bacio novce)
Ali mi i dalje nije jasno, što onda ako imaš pirata (ili si ne skineš DLC) po planetima ideš pješke? :)
Jeli moze adept koristiti snipere? To oruzje mi je u prvom djelu bilo beskorisno ali odjednom mi je postalo omiljeno. HeAdShOt BiAtCh!!1
Ali mi i dalje nije jasno, što onda ako imaš pirata (ili si ne skineš DLC) po planetima ideš pješke? :)
Ma skroz je drugi sistem! Ne postoji više vožnja po planetima sa MAKO-om! To je bilo užasno dosadno i jednolično da su poslušali ljude i makli to. Ali čito sam da će vjerovatno u DLC-u doći neke misije gdje ćeš moći sa vozilom bauljat...
**mogući spojler za adept**
U jednom trenutku imaš mogućnost odabrat koju mogućnost možeš još koristit (rifle, sniper)
loša usporedba
za skidanje piratskih sadržaja sa neta ne ideš u zatvor,a za pljačku banke ideš
to je samo iskorištavanje prilike
iskreno,nemam nijednu igricu original,niti itko iz mog kraja ima osim jednog prijatelja
svaka igrica koju sam igrao kod sebe i kod njega su iste,iako je moja piratska a njegova original
po meni je kupovanje originala bacanje para,posebno ako igrica ispadne gora nego što se očekivalo
mass effect 2 još nemam,ali nadam se da će igra ispuniti očekivanja
U temi Mass Effect su svi pljuvali po Mako-u, govorili kako im je to pokvarilo cijelu igru, itd. Sad ga žele natrag jer im je Mass Effect sranje od igre bez njega:S
loša usporedba
iskreno,nemam nijednu igricu original,niti itko iz mog kraja ima osim jednog prijatelja
svaka igrica koju sam igrao kod sebe i kod njega su iste,iako je moja piratska a njegova original
po meni je kupovanje originala bacanje para,posebno ako igrica ispadne gora nego što se očekivalo
Nije ti usporedba na mjestu. Ideš i u zatvor za ovo, npr. http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7029229.stm
To nije samo iskorištavanje prilike, iskorištavanje prilike je kad nađeš rupu u zakonu koju iskoristiš, ovo je samo nesankcionirano kršenje zakona (kao i švercanje u tramvaju, parkiranje bez plaćanja karte i sl. samo te u ovim primjerima češće ulove ;) ).
No da se vratim na temu, drago mi je da su izbacili Mako štoviše
Zasto hvala bogu?
Bas sam to ja tio napisati :D
ovdje je skoro sve napisano. Fizika koma, side kvestovi koma. Jurcanje po sandbox planetu nisam doživio jer nisi imao bog zna što vidjeti/doživjeti (osim zapinjanja prilikom prelaska preko planine :)) a lebdenje mi je totalno bilo loše jer tih 3 sekunde jetpacka ne znači ništa (osim da te zarotira i završiš na krovu). Da je bar "goriva" za jetpack bilo više (npr koliko ga ima u animacija slijetanja :) ) bilo bi mi puno bolje, ovako ga skoro nisam ni koristio, a kad jesam, ćešće mi je bilo žao nego drago :)
Dobro je kolega Horagio rekao; u prvom dijelu su svi pljuvali po MAKO-u i njegovoj bolesno blesavoj fizici, kao i onim debilnim copy/paste planetima na kojem imaš jednu kocku i jedan intel. I normalno je da su ga makli jer na njihovom forumu su to ljudi masovno tražili, ali uvijek se nađe par ljudi kojima je fora vozikat se po pustoši i onda bez da probaju igru pljuju kako je ćesme jer se ne mogu vozikat! Nula bodova
Mogli su poboljšat sve što je bilo loše u vezi istraživanja planeta u Mako-u, a ne izbaciti ga iz igre.. Zar nebi nastavak trebao poboljšati sve što je imao original i još dodati neke stvari??
Ja mislim da koliko god poboljšali upravljivost, planeti bi ostali copy/paste (repetativni) i opet bi se ljudi bunili, (jer nikako nevalja, da je tu MAKO sigurno bi se ponovila ista situacija, a sada kada ga nema se plače). A da su išli svaki planet usavršavat da nebudu identični nego da svaki ponudi novi sadržaj ja mislim da bi igra izašla 2018 godine na 5 blue ray-a (sada će netko reć: mogli su to napravit pa smanjit broj planeta, a onda bi se ljudi žalili da je prošli nastavak imao više planeta i tako sve u nedogled).
Svatko ima svoj stav o igri, a moj je da su napravili fenomenalan posao i napravili jednu od boljih igara u zadnje vrijeme.
Ja mislim da koliko god poboljšali upravljivost, planeti bi ostali copy/paste (repetativni) i opet bi se ljudi bunili, (jer nikako nevalja, da je tu MAKO sigurno bi se ponovila ista situacija, a sada kada ga nema se plače). A da su išli svaki planet usavršavat da nebudu identični nego da svaki ponudi novi sadržaj ja mislim da bi igra izašla 2018 godine na 5 blue ray-a (sada će netko reć: mogli su to napravit pa smanjit broj planeta, a onda bi se ljudi žalili da je prošli nastavak imao više planeta i tako sve u nedogled).
Svatko ima svoj stav o igri, a moj je da su napravili fenomenalan posao i napravili jednu od boljih igara u zadnje vrijeme.
Da, morali su održati određen balans u igri što se tiče planeta, na malo se njih može sletjeti ( pod uvjtom da nisu u glavnom questu ), no zato su ti puno detaljniji, raznovrsniji i oku ugodniji od onih u jedinici, što će biti u ovom DLCu neznam, nadam se samo vožnji boljoj nego u asu i mogućnosti nadogradnje vozila...
Edit: Evo upravo sam pročitao na IGNu da je DLC odgođen, Klik.
pa DLC je vani vec, a ovaj link sto si dao je za xbox....ako grijesim ispravite me
ma meni je mako bio dosadan,super su odradili me2...skeniram planete...ma divota.a cerberusu nabijam kajlu kad god mogu i miranda može da sisa ki*u.
Ne znam jel bio post.
Ali ja sam naisao na nasu mlijecnu stazu sa svim planetima .
loša usporedba
Ako kupis orginal znaci da podrzavas taj studio i da zelis da nastavi izdavati igre ali tu je naravno i taj MP da te privuce .
Evo kako izgledaju DLC Armori...
Inferno mi je nekako najljepši (dva bacaju na "vitezove", a onaj je neki spooky Collector). Sviđa mi se šta armori nisu bolji od standardnog koji je upgrade-iv (za razliku od Dragon Age kada bi stavio Blood Dragon Armor bio bi top topova)
I dobro je "ubačen" ovaj DLC; Illusion man ti javlja za Armor kako su ga tehničari pronašli... nije samo sve bačeno u ormar (zadnja slika)
Ne znam jel bio post.
Ali ja sam naisao na nasu mlijecnu stazu sa svim planetima .
Cijela igra se događa u Mliječnoj stazi.
Meni se Mass Effect 2 pravo svida, i moram priznat da mi je bolji od jedinice.
Fora je, svatko koga regrutas ima osobne probleme i mozes mu pomoci, onda idete na planet i rijesavate misiju, netko nesto hoce, onaj crnac hoce oca pronaci, Jack hoce dignuti u zrak zatvor, netko nesto, super je :)
Svida mi se i kad neku misiju obavljam i kad dodem do kraja mape, ne moram se vracati nazad istim putem kad obavim misiju nego me odmah vrati na brod, odlicno. :)
Evo još malo slika od mene...