Sex scene su jako loše izvedene.
Prvi glasam da se to poboljša.
Nek unajme profesionalce za to :) .
A malo mi je čudno ,tako daleko u budučnost a žene još uvijek nose grudnjake( Miranda) .
Sex scene su jako loše izvedene.
Prvi glasam da se to poboljša.
Nek unajme profesionalce za to :) .
A malo mi je čudno ,tako daleko u budučnost a žene još uvijek nose grudnjake( Miranda) .
Lol , ima dobrih parodija na to .
Nadam se da ćemo u kojem dlcu ili možda u 3 nastavku vidjeti lice Tali.
da, nebi bilo lose vidjet sta sam posevio....
Pošto Bioware često radi likove prema stvarnim osobama, a nekada i po ljudima koji su im dali glas - evo ti ženska koja daje glas Tali pa gledaj
Inače naletio sam na jednu temu na bioware forumima u kojima su slike tali-nog lica i plakao sam od smijeha. Ima preko 90 stranica i ima doslovno svega: od Urkela preko Chuck Norrisa koji Sheparda sruši na krevet s kružnim do zamoraca koji trče u kacigi i tako napajaju tijelo
Inače naletio sam na jednu temu na bioware forumima u kojima su slike tali-nog lica i plakao sam od smijeha. Ima preko 90 stranica i ima doslovno svega: od Urkela preko Chuck Norrisa koji Sheparda sruši na krevet s kružnim do zamoraca koji trče u kacigi i tako napajaju tijelo
Imaš link?
Imaš link?
Gledao sam to davno pa se ne sjećam naziva teme, a nisam spremio link. Ali spremio par slika :)
Nadam se da ćemo u kojem dlcu ili možda u 3 nastavku vidjeti lice Tali.
da, nebi bilo lose vidjet sta sam posevio....
haha
LoL idem bas otvoriti ovaj thread na 4chanu :D
Predobro :D
Btw kako se moze "povaliti" Tali? Mislim sta treba napraviti jer meni nije htjela dati :D
Btw kako se moze "povaliti" Tali? Mislim sta treba napraviti jer meni nije htjela dati :D
Imas u proslom broju Klika upute kako biti uspješan G.A.L.E.B.
Imas u proslom broju Klika upute kako biti uspješan G.A.L.E.B.
Odlicno! Posudis mi jer bas taj broj nemam?
Evo još par komada
5-a je najbolja
Odlicno! Posudis mi jer bas taj broj nemam?
Mislim da ga nebi htio uzeti jer je bio "narodna" literatura za wc pauze na poslu. :)
Ja sam s Tali mutio u jedinici ali istovremeno i s Liarom pa sam odabrao Liaru, u dvojci sam zavrsio s Mirandom ali misli da se sve svodi na loyalty misije i razgovore nakon svake bitnije misije.
Odigrao najnoviji DLC i dojam je potpuno obrnut od onog za DA:O - Najbolji DLC koji sam ikada igrao i nema ni trunke razočaranja.
Odmah se vidi gdje je Bioware utrošio većinu vremena (LotSB), a gdje je fušario (DA:O WH). LotSB je odličan od početka do kraja. Nove lokacije, nova mini-igra, priča puna preokreta i non-stop nabijena akcijom. Nove lokacije su prelijepo napravljene (pogotovo vanjski dio broda od Shadow Brokera), a atmosfera odlična - pogotovo noir atmosfera u Liarinom stanu.
Šlag na kraju je što se dogodi nakon bitke - malo gledanje po informacijama od Shadow Brokera o nekim vašim suputnicima će vam priuštiti salve smijeha i pokazati kako je sve detaljno osmišljeno i koliko truda su stavili u ovaj DLC.
I da je troduplo skuplji vrijedio bi te pare. Toliko je (meni) dobar.
Evo taman instalirao i idem probati DLC pa cu javiti svoje dojmove.
Čekam neke mirnije dane da ga odigram, nemojte spoilati! :)
Evo presao, nema se sta za reci nego da je DLC stvarno dobar i mnogo su truda ulozili. Najbolji su djelovi vozikanja po gradu i hodanja po onom velikom brodu.A da i na kraju misije pise nekako da bi bilo dobro odrzavati vezu između asari i Sheparda, vidjet cemo ;)
Kolega Paolo2612, koliko traje ovaj novi DLC. Razmišljam da instaliram ME2 pa odigram (sa saveovima, oni su zbuksani za nastavak). I dali ima još koji zanimljiv DLC koji jeizašao. Odigro sam onaj kada se vraćeš na planet gdje je pala Normandija i kada ideš po Zaeeda. Nisam u toku zadnje vrijeme pa ono... Hvala
O, pa propustio si dva dobra DLCa, Kasumi's stolen memory i Overlord. Nisu skupi, preporučam ih.
Kolega Paolo2612, koliko traje ovaj novi DLC. Razmišljam da instaliram ME2 pa odigram (sa saveovima, oni su zbuksani za nastavak). I dali ima još koji zanimljiv DLC koji jeizašao. Odigro sam onaj kada se vraćeš na planet gdje je pala Normandija i kada ideš po Zaeeda. Nisam u toku zadnje vrijeme pa ono... Hvala
Rekao bi oko sat-sat i pol.
Ovo su ti svi veći DLC-ovi. Oni koj dodaju par oružja ili odjeću nisam pisao:
Firewalker Pack
Kasumi - Stolen Memory
Overlord
Lair of the Shadow Broker
Kako su poredani tako ti je kvaliteta sve veća i veća.
Firewalker mi nije nešto posebno
Kasumi je zanimljiv početak a kasnije ista već masu puta viđena borba
Overlord je ponekad malo naporan zbog Hammerhead-a (vozilo koje dobiješ u Firewalkeru), a misije su mi 2 standard, zadnja i ona u geth brodu mi je odlična
Lair of the Shadow Broker mi je odličan od početka do kraja
Nekužim se u te sve mass effect dlcove ali ja sam našao neki Zaeed dlc od 500 mb ?
Nekužim se u te sve mass effect dlcove ali ja sam našao neki Zaeed dlc od 500 mb ?
Kaj, na cesti? :)
Sva objašnjenja imaš na stranicam igre te na njenim wiki stranicama. Dao sam linkove na wiki stranice u prethodnom postu.
razocaran sam ko je shadow broker
nisu mogli sta bolje smislit lol
od dosierra zao mi je mirande
nemoze imat djecu zbog genetickog alteringa
a od jacka i tali su mi bili smijesni
-Downloaded education vid, "understanding body language:Human edition" :D
i
- Downloaded education vid , ˇHuman courtship and mating " :)
nemoze imat djecu zbog genetickog alteringa
Ma bit će dece kada drpe tehnologiju od reapera...
Nemam volje ponovno instalirati ME2, može li mi netko opisati što se događa u ovom DLC-u sa Shadow Brokerom?
Ma daj horagio uozbilji se...
Ja sam se uhvatio za taj DLC, no imam problem kao i neki ljudi s bioware foruma. Na kraju potjere s letećim autima imam samo crni ekran i zvuk, dalje ništa...
Meni taj DLC nece ni ucitati. Baci mi neki error bla bla bla, možda jer je to ona verzija