Mass Effect 2

poruka: 1.276
|
čitano: 372.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mass Effect 2

Sex scene su jako loše izvedene.

Prvi glasam da se to poboljša.

Nek unajme profesionalce za to :) .

A malo mi je čudno ,tako daleko u budučnost a žene još uvijek nose grudnjake( Miranda) .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 20:41 (WItcher).
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

O čemu vi?

Pa Talino lice se vidi ovdje 

Nobody expects the Spanish Inquisition! /// Yo, ho, ho, and a bottle of cum.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Lol , ima dobrih parodija na to .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
WItcher kaže...

Nadam se da ćemo u kojem dlcu ili možda u  3 nastavku vidjeti lice Tali.

da, nebi bilo lose vidjet sta sam posevio....

Liz Sroka Liz Sroka

Pošto Bioware često radi likove prema stvarnim osobama, a nekada i po ljudima koji su im dali glas - evo ti ženska koja daje glas Tali pa gledajSmijeh

Inače naletio sam na jednu temu na bioware forumima u kojima su slike tali-nog lica i plakao sam od smijeha. Ima preko 90 stranica i ima doslovno svega: od Urkela preko Chuck Norrisa koji Sheparda sruši na krevet s kružnim do zamoraca koji trče u kacigi i tako napajaju tijelo

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Inače naletio sam na jednu temu na bioware forumima u kojima su slike tali-nog lica i plakao sam od smijeha. Ima preko 90 stranica i ima doslovno svega: od Urkela preko Chuck Norrisa koji Sheparda sruši na krevet s kružnim do zamoraca koji trče u kacigi i tako napajaju tijelo

Imaš link?

http://boards.4chan.org/b/
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Paolo2612 kaže...

Imaš link?

Gledao sam to davno pa se ne sjećam naziva teme, a nisam spremio link. Ali spremio par slika :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 21:54 (Paolo2612).
15 godina
protjeran
skank666 kaže...
WItcher kaže...

Nadam se da ćemo u kojem dlcu ili možda u   3 nastavku vidjeti lice Tali.

da, nebi bilo lose vidjet sta sam posevio....

hahaBelji se

15 godina
protjeran
Mass Effect 2

looool

Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

LoL idem bas otvoriti ovaj thread na 4chanu :D

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo još par komada

7 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Predobro :D

Btw kako se moze "povaliti" Tali? Mislim sta treba napraviti jer meni nije htjela dati :D

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...

Btw kako se moze "povaliti" Tali? Mislim sta treba napraviti jer meni nije htjela dati :D

Imas u proslom broju Klika upute kako biti uspješan G.A.L.E.B.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
neaktivan
wyks kaže...
AA-d00d kaže...

Imas u proslom broju Klika upute kako biti uspješan G.A.L.E.B.

Odlicno! Posudis mi jer bas taj broj nemam?Nevinašce

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Evo još par komada

5-a je najbolja

16 godina
AA-d00d kaže...

Odlicno! Posudis mi jer bas taj broj nemam?Nevinašce

Mislim da ga nebi htio uzeti jer je bio "narodna" literatura za wc pauze na poslu. :)

Ja sam s Tali mutio u jedinici ali istovremeno i s Liarom pa sam odabrao Liaru, u dvojci sam zavrsio s Mirandom ali misli da se sve svodi na loyalty misije i razgovore nakon svake bitnije misije.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Odigrao najnoviji DLC i dojam je potpuno obrnut od onog za DA:O - Najbolji DLC koji sam ikada igrao i nema ni trunke razočaranja.

Odmah se vidi gdje je Bioware utrošio većinu vremena (LotSB), a gdje je fušario (DA:O WH). LotSB je odličan od početka do kraja. Nove lokacije, nova mini-igra, priča puna preokreta i non-stop nabijena akcijom. Nove lokacije su prelijepo napravljene (pogotovo vanjski dio broda od Shadow Brokera), a atmosfera odlična - pogotovo noir atmosfera u Liarinom stanu.

Šlag na kraju je što se dogodi nakon bitke - malo gledanje po informacijama od Shadow Brokera o nekim vašim suputnicima će vam priuštiti salve smijeha i pokazati kako je sve detaljno osmišljeno i koliko truda su stavili u ovaj DLC.

I da je troduplo skuplji vrijedio bi te pare. Toliko je (meni) dobar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 16:14 (Paolo2612).

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo taman instalirao i idem probati DLC pa cu javiti svoje dojmove.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 2

Čekam neke mirnije dane da ga odigram, nemojte spoilati! :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Evo presao, nema se sta za reci nego da je DLC stvarno dobar i mnogo su truda ulozili. Najbolji su djelovi vozikanja po gradu i hodanja po onom velikom brodu.A da i na kraju misije pise nekako da bi bilo dobro odrzavati vezu između asari i Sheparda, vidjet cemo ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 2

Kolega Paolo2612, koliko traje ovaj novi DLC. Razmišljam da instaliram ME2 pa odigram (sa saveovima, oni su zbuksani za nastavak). I dali ima još koji zanimljiv DLC koji jeizašao. Odigro sam onaj kada se vraćeš na planet gdje je pala Normandija i kada ideš po Zaeeda. Nisam u toku zadnje vrijeme pa ono... Hvala

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mass Effect 2

O, pa propustio si dva dobra DLCa, Kasumi's stolen memory i Overlord. Nisu skupi, preporučam ih.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kolega Paolo2612, koliko traje ovaj novi DLC. Razmišljam da instaliram ME2 pa odigram (sa saveovima, oni su zbuksani za nastavak). I dali ima još koji zanimljiv DLC koji jeizašao. Odigro sam onaj kada se vraćeš na planet gdje je pala Normandija i kada ideš po Zaeeda. Nisam u toku zadnje vrijeme pa ono... Hvala

Rekao bi oko sat-sat i pol.

Ovo su ti svi veći DLC-ovi. Oni koj dodaju par oružja ili odjeću nisam pisao:

Firewalker Pack

Kasumi - Stolen Memory

Overlord

Lair of the Shadow Broker

Kako su poredani tako ti je kvaliteta sve veća i veća.

Firewalker mi nije nešto posebno

Kasumi je zanimljiv početak a kasnije ista već masu puta viđena borba

Overlord je ponekad malo naporan zbog Hammerhead-a (vozilo koje dobiješ u Firewalkeru), a misije su mi 2 standard,  zadnja i ona u geth brodu mi je odlična

Lair of the Shadow Broker mi je odličan od početka do kraja

16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Nekužim se u te sve mass effect dlcove ali ja sam našao neki Zaeed dlc od 500 mb ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WItcher kaže...

Nekužim se u te sve mass effect dlcove ali ja sam našao neki Zaeed dlc od 500 mb ?

Kaj, na cesti? :)

Sva objašnjenja imaš na stranicam igre te na njenim wiki stranicama. Dao sam linkove na wiki stranice u prethodnom postu.

14 godina
neaktivan
Mass Effect 2

razocaran sam ko je shadow broker 

nisu mogli sta bolje smislit lol

od dosierra zao mi je mirande 

nemoze imat djecu zbog genetickog alteringa

a od jacka i tali su mi bili smijesni

-Downloaded education vid, "understanding body language:Human edition" :D

i

- Downloaded education vid , ˇHuman courtship and mating " :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:52 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...
od dosierra zao mi je mirande 

nemoze imat djecu zbog genetickog alteringa

Ma bit će dece kada drpe tehnologiju od reapera...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Nemam volje ponovno instalirati ME2, može li mi netko opisati što se događa u ovom DLC-u sa Shadow Brokerom?

http://boards.4chan.org/b/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma daj horagio uozbilji se...

16 godina
Mass Effect 2

Ja sam se uhvatio za taj DLC, no imam problem kao i neki ljudi s bioware foruma. Na kraju potjere s letećim autima imam samo crni ekran i zvuk, dalje ništa...

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mass Effect 2

Meni taj DLC nece ni ucitati. Baci mi neki error bla bla bla, možda jer je to ona verzijaSramim se

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.9.2010 12:21 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice